evet cnm bencede uygun...ayçacığım fiyat çok uygun cnm
sizin oralarda dogum fiyatları ne alemda hakkaten
ben mersindeyim bi hastane normal doguma 2800 diyor yuh dedim evde dogururum
şimdi gittigim hastane normal epiduralli 670
sezeryan epiduralli 685 iyi gibi
neresi burası canım yaa bedava inankikafamçokkarıştı
benim hastanede genel anestezi sezeryan 1600 epidural 1850 tabi 2 ay önce sordum zam gelmezse
canım iyiyim çok şükrSemihacim
Nasilsin? Gecmisi okurken kacirmismiyim acaba bir sorun mu oldu sende?Insallah yolundadir hersey.
tam ben sorcaktım ha
neresi burası canım yaa bedava inankikafamçokkarıştı
benim hastanede genel anestezi sezeryan 1600 epidural 1850 tabi 2 ay önce sordum zam gelmezse
jülliet banlanmış....dediniz ya....banlanmak ne demek?
herkese merhaba,
siteye yeni üye oldum, ilk kez yazıyorum. aslında bir süredir takip ediyordum ama üye olmak bugüne kısmetmiş. ben de 31 haftalık hamileyim, inşallah Ocak 2010'da bir kızımız olacak. güzel bi site gerçekten, bundan sonra ben de katılımcıyım :)
canım iyiyim çok şükr
sağolasın
güzel haber bizim oğlan döndü :)
fakat yinede sezeryan gözümden dolayı
bu sefer şekerimden etkilenmiş çıktı vücut ölçüsü büyük
dikkat etmem gerekmiş daha ne etcem bilmiyorum
ne kadar ne yediğimi görsen 2 aydır kilo bile almadım
oğlan 2600 gr mış ortalama
dr akciğerleri geç gelişeceği için öncesinde bi aksilik çıkmazsa 39. hafatda alırıs dedi
ama bu plesanta seni 41 e getirmez dedi
işte böyle
ayrıca %70 doğumdan sonra şeker hastası olma ihtimalim varmış doğumdan sonrada dikkat edecekmişim
en çok bu morelimi bozdu banane ben genede yılbaşında pasta yiycem hemde ankaranın en iyi pastanesinden :myemeka:
canım site kurallarına uymadığı için ceza almış anladığım kadarıyla
maşaallah oğluşuna cnm,Allah kolaylık versinselam güzel annaecikler biz geldik...
oğlum bugün pek bi hareketli ya bana dün işyeri dktorum bebeğin baya aşağıya inmiş sen ocağa kalmassın dedi...
çevremdeki herkes aynı şeyi söylüyor...
muhtemel doğum 14 ocak ama gelişimi 1 hafta önde gittiği için bende erken geleceğinin düşünüyorum oğlumun....
o kadar hareketliki akşam eşim karnımı açıp izlerken bak bacağı bak poposu diyor...
dışardan anlaşılıyor artık...
oğlum çok özledim seni...
bu akşam ütü var bizde çantasını hazırlayacağız ama anlaşılan 1 tane değil 2 çanta olacak bi bana bi oğluma....
hoşgeldin aramıza cnmherkese merhaba,
siteye yeni üye oldum, ilk kez yazıyorum. aslında bir süredir takip ediyordum ama üye olmak bugüne kısmetmiş. ben de 31 haftalık hamileyim, inşallah Ocak 2010'da bir kızımız olacak. güzel bi site gerçekten, bundan sonra ben de katılımcıyım :)
esmerim
ayaz kime benziyo tatlım
:asigim:
fotosu varmı
esmerim
ayaz kime benziyo tatlım
:asigim:
fotosu varmı
ya kızlar bu kabanlar beni çıldırtıcak ya önüm kapanmıyo bi türlü çok komik bi durum ya siz napıyounuz kabanlar konusunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?