• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
ayçacığım fiyat çok uygun cnm
evet cnm bencede uygun...

sizin oralarda dogum fiyatları ne alemda hakkaten
ben mersindeyim bi hastane normal doguma 2800 diyor yuh dedim evde dogururum
şimdi gittigim hastane normal epiduralli 670
sezeryan epiduralli 685 iyi gibi

çok pahalı değilmi cnm...normal doğumun 2.800 olması....ben adanadayım....

FEYZAE
Gecmis olsun canim ben bu enfeksiyon durumundan beri sagada yatmam yasak ya sola yatarken bacak arama büyük yastik koyuyorum bayagi fark etti agrilarimda kramplarimda . Ama uyku sirasinda yastigi atip sirtüstü yatmissam tuvalete gitmek icin uyandigimda ayaga kalkip ayaklarimin üstüne basmak iskence oluyor.Gecince biseyi kalmicak :)))

neresi burası canım yaa bedava inankikafamçokkarıştı
benim hastanede genel anestezi sezeryan 1600 epidural 1850 tabi 2 ay önce sordum zam gelmezse

adana dayım cnm ben...özel hastane hemde...ssklıyım ayrıca...dün doktorum sizin ödeyeceğiniz para o kadar dedi...geri kalan 1700 gibi kızmı devlet ödüyor dedi...

Semihacim
Nasilsin? Gecmisi okurken kacirmismiyim acaba bir sorun mu oldu sende?Insallah yolundadir hersey.
canım iyiyim çok şükr
sağolasın
güzel haber bizim oğlan döndü :)
fakat yinede sezeryan gözümden dolayı
bu sefer şekerimden etkilenmiş çıktı vücut ölçüsü büyük
dikkat etmem gerekmiş daha ne etcem bilmiyorum
ne kadar ne yediğimi görsen 2 aydır kilo bile almadım
oğlan 2600 gr mış ortalama
dr akciğerleri geç gelişeceği için öncesinde bi aksilik çıkmazsa 39. hafatda alırıs dedi
ama bu plesanta seni 41 e getirmez dedi
işte böyle
ayrıca %70 doğumdan sonra şeker hastası olma ihtimalim varmış doğumdan sonrada dikkat edecekmişim
en çok bu morelimi bozdu banane ben genede yılbaşında pasta yiycem hemde ankaranın en iyi pastanesinden :myemeka:

tam ben sorcaktım ha

canım site kurallarına uymadığı için ceza almış anladığım kadarıyla

jülliet banlanmış....dediniz ya....banlanmak ne demek?

neresi burası canım yaa bedava inankikafamçokkarıştı
benim hastanede genel anestezi sezeryan 1600 epidural 1850 tabi 2 ay önce sordum zam gelmezse

benim gittiğim hastanedede;
normal doğum ve genel anestezi 300 tl
eğer epidurelli olursa 600 tl artı bir gece 81 tl oda fiyatı
(ssk anlaşmalı fiyatları)

herkese merhaba,
siteye yeni üye oldum, ilk kez yazıyorum. aslında bir süredir takip ediyordum ama üye olmak bugüne kısmetmiş. ben de 31 haftalık hamileyim, inşallah Ocak 2010'da bir kızımız olacak. güzel bi site gerçekten, bundan sonra ben de katılımcıyım :)

esmeraldacim
Senin durumun tam özel duruma giriyor canim insallah hemen toparlicak bebegin sende kucagina alip emzireceksin.
Ben kendi istegi ile sezeryana girenler icin sormak istedim normal dogumda bebek ciktigi an annenin gögsüne konuyor ve emziriliyor.Hem o ilk gelen süt bebek icin cok saglikli hemde psikolojik olarak bebegin anne karnindan ciktigi anki ortam degistirme psikolojisi bilincalti o güveni veriyor bebege.Anne cektigi sikintilarin bittiginin ödülünü alip depresyona girmiyor.Hem saglik hem pskilojik durumda var normal dogumda.

herkese merhaba,
siteye yeni üye oldum, ilk kez yazıyorum. aslında bir süredir takip ediyordum ama üye olmak bugüne kısmetmiş. ben de 31 haftalık hamileyim, inşallah Ocak 2010'da bir kızımız olacak. güzel bi site gerçekten, bundan sonra ben de katılımcıyım :)

a.s.hoşgeldin cemre.

Semihacim
Cok gecmis olsun. Ama bebisin dönmüs bak ne güzel bozma moralini canim herseyin hayirlisi insallah dogumdan sonra seker hastaligida kalmaz.Masallah kilosu güzel.Seker olan annelerde bebek iri olur diye duymustum ben ama bebisin kilosu aylik kilo araliginda .Belki doktor uyari olarak söylüyordur seker hastaligi cok kiside oldugu icin.

canım iyiyim çok şükr
sağolasın
güzel haber bizim oğlan döndü :)
fakat yinede sezeryan gözümden dolayı
bu sefer şekerimden etkilenmiş çıktı vücut ölçüsü büyük
dikkat etmem gerekmiş daha ne etcem bilmiyorum
ne kadar ne yediğimi görsen 2 aydır kilo bile almadım
oğlan 2600 gr mış ortalama
dr akciğerleri geç gelişeceği için öncesinde bi aksilik çıkmazsa 39. hafatda alırıs dedi
ama bu plesanta seni 41 e getirmez dedi
işte böyle
ayrıca %70 doğumdan sonra şeker hastası olma ihtimalim varmış doğumdan sonrada dikkat edecekmişim
en çok bu morelimi bozdu banane ben genede yılbaşında pasta yiycem hemde ankaranın en iyi pastanesinden :myemeka:

canım site kurallarına uymadığı için ceza almış anladığım kadarıyla

maşallah kaan kilo da almış doğru pozisyonuda bulmuş:nazar:
annesini üzmüyo
sanada geçmiş olsun semihacım
şimdidende afiyet bal şeker olsuncokacimcoook

ya kızlar bu kabanlar beni çıldırtıcak ya önüm kapanmıyo bi türlü çok komik bi durum ya siz napıyounuz kabanlar konusunda

selam güzel annaecikler biz geldik...

oğlum bugün pek bi hareketli ya bana dün işyeri dktorum bebeğin baya aşağıya inmiş sen ocağa kalmassın dedi...

çevremdeki herkes aynı şeyi söylüyor...

muhtemel doğum 14 ocak ama gelişimi 1 hafta önde gittiği için bende erken geleceğinin düşünüyorum oğlumun....

o kadar hareketliki akşam eşim karnımı açıp izlerken bak bacağı bak poposu diyor...

dışardan anlaşılıyor artık...:nazar:

oğlum çok özledim seni...

bu akşam ütü var bizde çantasını hazırlayacağız ama anlaşılan 1 tane değil 2 çanta olacak bi bana bi oğluma....
maşaallah oğluşuna cnm,Allah kolaylık versin
herkese merhaba,
hoşgeldin aramıza cnm

esmerim
ayaz kime benziyo tatlım
:asigim:
fotosu varmı

ben atlayayım hemen...Ayaz babasına benziyo, hem de çok benziyor bence...

Sivribiberim, çağırıp durma oğlunu yaaa.kaydirigubbakcemile4..benim kocem de aynısını yapıyor...gelmesinler şimdi, dursunlar durdukları yerde az daha...benim göbeem de çok düştü bu arada...

ya kızlar bu kabanlar beni çıldırtıcak ya önüm kapanmıyo bi türlü çok komik bi durum ya siz napıyounuz kabanlar konusunda

ben bu sene daha kaban giymedim
daha doğrusu giyilcek kadar hava soğumadı hiç
benim önden düğmeli ince hırkam var onu giyiyorum şimdilik

Back