- 18 Kasım 2008
- 4.217
- 25
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #116.241
Amirim Mert nasıl oldu?
KK'ya vınn olmadan girebiliyorum artık, oleyyyy :)
geçengün bahçede oynuyoruz baktım daldı oyuna bende saklandım biliyorum güven kırıklığı tehlikesi var ama saklanbaç oynamayı seviyor cadı , neyse ben saklandım kalktı baktı ben yokum hafiften bi mızırdandı aaaannnniiii diye gözlerini felan ovuşturdu yürümeye başladı köşeyi döndü baktı ki apartman kapısını gördü direk bi omuz silkme hareketi ile hıhhhh çekti ve koşmaya başladı apartman kapısından içeri girdi kapıyı şakkk diye kapadı ve merdivenleri çıktı ilk katı çıktı bende anahtar yoktu zile abstım annemler açsın diye ben içeri girerken aparman kapı sesini duydu geri döndü ve beni buldu herhalde sevinçle bana koşar diye düşündüm ama hareket aynen şu aaaannnniiii bılı bılı bılı ellerde belinde :) del hadi delll :)
dün batmanda teröristler 8 aylık hamile bir kadını ve 6 yaşındaki çocuğunu öldürmüşlereşi ve diğer çocuğu da yaralı
bizimkide saklanmayı çok seviyo nede ağaç var hemen arkasında araki bulasın bizimki çok korkusuz ben bazen saklanıp onu bahçeye bırakıyorum hiç banamısın dmiyo bahçe kapısından çıkıyo sonra sıteden çıkıyo ve doğru deniz yolunda devam ediyo inemediği merdivenleri oturarrak iniyo tabii ben onu sonra zorla geri getiriyorum :))
hoşbulduk canım
valla atanın babasıyla barışma fikrim hala muallakta şuan için ciddi bir düzelme var ama benim güven problemim var( diğer yandan ata babasının yanında çok mutlu çok eğleniyo bütün gün babam babam diye geziyo resmini opüp duruyo gecen gün kamera da gördü öpe öpe bir hal oldu tlf da hep konuşmak istiyo hep onu dinliyo ... o yüzden bu kış hazır izmire geliyo sık sık gitmeyi birsüre denemeyi düşünüyorum kararımı sonra vericem kısmet
Ah sevgili Mart anneleri iyi ki sizi tanımışım.Fikirleriniz benim için o kadar önemliydi ki ne yazmışsınız diye bakmak için tenefüste kk yı açtım okuldaVe yorumlarınız doğrultusunda da az önce de eşimi aradım, haftasonu gelecek..."Bütün haftasonunu bana ayırmanı istiyorum,Pelin'i anneme bırakalım, başbaşa bir gün geçirelim konuşalım." dedim. Memnuniyetle kabul etti.. Hani söylemeye utanıyorum ama cinsel hayatımız bile bitmek üzere... İnşallah sayenizde olumlu gelişmeler olur... Ve evet Bosna dediğin gibi eşimin davranışlarını sebebi benim çektiğim duvar olabilir. Gülşan ve Musti tavsiyelerinize uyup eşimle konuşmayı planlıyorum inşallah haftasonu.
Benim göremediğim ama sizin gördüğünüz şeyler olabilir, eleştiriye açığım ve gerçekten bu evliliği düzeltmek için gücümün yettiğince kendi payıma çabalamaya hazırım.Varsa bir fikriniz ya da hatalı olduğumu düşündüğünüz bi nokta benimle paylaşın.
Gülşan sen ne pozitif bi insansın bacı !!Allah seni topiğimizden eksik etmesin. Uyarılarını dikkate alıcam. Ayrıca Mavidüşler'e söylediklerine de katılıyorum bence her evlilik bi şansı daha hak ediyor. Hele Ata babasını bu kadar özlerken...Yavrulara hiç kıyamıyorum ben..
zemheri bugün sabah burda toz fırtınası vardı sizin ordada oldumu:26: yağmur yağdı azıcıkta tozu aşağı indirdi biraz
müfettişin yanında gelen denetmen bayanlardan biri hasteneye kaldırılmış demin, herkes hamilemi diye soruya banane bileyim dedim hastanede olduğunu bile bilmiyordum:26: geçmiş olsuna gitmek lazım
haydaaaaaa, hayırlısı olsun diyelim ozamanboşver başka zaman gidersin istanbula, şu eseri bi boşada aklı başına gelsin, istermisin mahkemede ben karımı seviyorum ayrılmak istemiyorum desin
Her akşam o haberleri izlerken aklıma siz geliyosunuz Gülşan Allah yardımcınız olsun..offff serdar abi yarın dikkatli olun diyooo, kesin bi istihbarat aldılar, bakıcı yarın sabah hastaneye gidecek, mertoyu işe getircektim biriki saatliğine:26: en iyisi patrondan izin isteyim yarın sabah için:26:
mahkeme cumaya gün vermiş ve ben istanbuldayım eğer mahkemeye gitmezsem iş uzarmış gidersem tek celsede bitecek amcam ertelemeye çalışıyo eğer erteliyemezse yakıcam bileti mecburen
bizde senden farksızız canım tek fark bizde mekan aynıeşyalarınız geldimi yiğit özgürün yemeklerle arası nasıl