2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Karavana, Cem'e maşallah. Pelin hastanenin altını üstüne getiriyor her seferinde!

Gülşan Mert kuzumu benim için de öp, ayrıca da bi nazar boncuğu falan takın yavruya..Bu son hastalığı olsun inşallah..

Musti, senin bu minik çok bitirim bişey ya! Bilmediği bişey yok

Mavidüşler hoşgeldin. Dün aklıma gelmiştin. Nerde bu diyodum İşten çıktın mı naptın?

slm millet

franbuaz yaşadıklarına çok üzüldüm, insanlar çocukları olunca ailenin değerini daha iyi anlıyor ama seninki oluşturduğu ailenin önceliklerini unutmuş gibi duruyor, bir yol yokmudur acaba evladına iyi bir aile vermek zorunda olduğunu anlamasını sağlayacak. karşına alsan "bak bu da bizim evladımız biz de ona iyi sevgi dolu birbirine saygılı onun geleceğini hazırlamak için elinden geleni yapan bir aile olmak zorundayız, kendi ailemizin bize yaptığı gibi, tek başına kimse bunu yapamaz, biz de bu yüzden evli değilmiyiz zaten falan desen işe yaramaz mı acaba, yoksa siz bu noktayı çoktan geçtiniz mi? üzüldüm ya böyle birbirini severken bozulan tadı kaçan evlilikler canımı yakıyor, kendimden de korkuyorum ya yarın ? diye
paraya gelince miktarı hatırlamıyorum ama anlaşıldığı kadarıyla burunlarından fitil fitil gelecek "Allah'ın sopası yok" diye boşa demiyorlar, Rabbim böyle terbiye ediyor, anlayana tabi o da ayrı mesele. tabi paran geri gelse daha iyi olurdu.

Amirim Mert nasıl oldu?

KK'ya vınn olmadan girebiliyorum artık, oleyyyy :)

hadi gözün aydın

bir de utanmadan azarlıyor yani "neredesin bakayım sen?" gözümün önüne gelince güldüm

dün batmanda teröristler 8 aylık hamile bir kadını ve 6 yaşındaki çocuğunu öldürmüşler eşi ve diğer çocuğu da yaralı

Allah aynı acıları kendilerine de yaşatsın, diyecek daha ağır cümle bulamadım

ben bizimkini özgür zannediyordun seninki solladı bizi.

hakkınızda hayırlısı olsun, yalnız unutma huy canın altındadır.

karavana cemye maaşallah, merto daha hastaneye girdiğimizde başına gelecekleri anlayıp ağlamaya başlıyo
frambu canım benim dualarımız hep seninle, inşallah eşinle aranız düzelir, eşine ailesini kötülemeden özelliklede onlar yüzünden bu haldeyiz demeden konuşmaya çalış, erkekler annelerini yılda bir gün bile arasa annasi hakkında bir laf etmeye kalksan anacım da anacım derler senin ona şunu anlatman lazım: biz seninle evlendik, dünya tatlısı bi yavrumuz oldu ve artık biz bir aileyiz, çekirdek aileyiz, anneler babalar ve kardeşler artık bizim evimizin dışında kalıyor, ailenle görüşme yada onları artık sevme demiyorum ama önceliğinin artık biz olduğunu unutma, bizim ailemizin mahremiyetimizin bi sınırı var ve senin anneler, kardeşlerin bu sınıra tecavüz ediyor istemiyorum, annenlere saygım hürmetim sonsuz ama onların benim çekirdek aileme saygısı yok, bizi başbaşa bırakmadılar hiç ve sen bundan hiç rahatsız olmadın, bu hale bizi getiren senin annenlere mahremiyetimizin sınırını gösterememen oldu diyebilirsin mesela
zemheri bugün sabah burda toz fırtınası vardı sizin ordada oldumu:26: yağmur yağdı azıcıkta tozu aşağı indirdi biraz
müfettişin yanında gelen denetmen bayanlardan biri hasteneye kaldırılmış demin, herkes hamilemi diye soruya bana ne bileyim dedim hastanede olduğunu bile bilmiyordum:26: geçmiş olsuna gitmek lazım

offff serdar abi yarın dikkatli olun diyooo, kesin bi istihbarat aldılar, bakıcı yarın sabah hastaneye gidecek, mertoyu işe getircektim biriki saatliğine:26: en iyisi patrondan izin isteyim yarın sabah için:26:

mahkeme cumaya gün vermiş ve ben istanbuldayım eğer mahkemeye gitmezsem iş uzarmış gidersem tek celsede bitecek amcam ertelemeye çalışıyo eğer erteliyemezse yakıcam bileti mecburen

haydaaaaaa, hayırlısı olsun diyelim ozaman boşver başka zaman gidersin istanbula, şu eseri bi boşada aklı başına gelsin, istermisin mahkemede ben karımı seviyorum ayrılmak istemiyorum desin

çok sevindim,güzel bi adım atmıssın ilişkiniz adına... inşallah h.sonu aranızdaki bütün duvarlar yıkılır eskiye dönersiniz

GLŞAN sen çok romtiksin be şekerim
ama benim istanbula gitmeme lazım malum doktorlarımla popomu küçltmeyi knuşucaz gitmeliyim gitmeliyim

bizde dün koptu kıyamet, fıtına eşliğinde geldi kendileri bembeyaz oldu ortalık; ama sen ne zaman desen 2 saate buraya geliyor, yenisi geliyordur belki :18:

haydaaaaaa, hayırlısı olsun diyelim ozaman boşver başka zaman gidersin istanbula, şu eseri bi boşada aklı başına gelsin, istermisin mahkemede ben karımı seviyorum ayrılmak istemiyorum desin

he he çok süper olurdu dimi, şöyle gelse ayaklarına kapansa, "10 hatice senin kölen olsun, bir eşeklik anında dedim seni sevmedim ben diye" ay ne hayal gücü abarttım, kusura bakma karavana can bu adam senin kölen de olsa kapında da yatsa kıymet bilmeyecek 3 ay sonra aynı eski haline dönecek, onun gibi 50 tanesi halın olsun senin
vay be çok gazlayıcı buldum kendimi

heee çok romantiğimdir
zemheri dünden beri bi fırtına var ama sabah dışarısı kapkaranlıktı saa çaldı ben saati yanlış kurdum sandım ,tam o sırada balkondaki eşyalar devrilmeye başladı bi koştum ki kıyamet kopuyor dışarıda, sen hazırlıklı ol akşama doğru sizin havada patlayabilir

Geldim okudum ama bi türlü yazamadım,Essss kızdırma beni o kendini adam sanan müsveddeyi boşaman popondan daha önemli, otur oturduğun yerde cuma git mahkemeye,uçak bileti saatini iptal etme ama ertele.

Musti, dün okudum ex kocanın sana yaptıklarını, adam hastalığından dengesizleşmiş seni de dengesizleştirecek artık görüşmeyi kessen be arkadaşım en azından bir süre.

Mavidüşler, olumlu adımlarınıza sevindim ama bi kararsız da sende var, nerdeyse 2 yıl olacak bi adım ileri bi adım geri, olmaz ki böyle de

Frambuuu yazdıklarından sonra sanki senin evliliğin gidişatındaki suç payını daha fazla buldum, hepimiz aynı dönemden beri aynı durumdayız ama birimizin katlanabilirliği daha fazla diğerimizin daha az, kocana ailesini tamamen unutarak koca koca adımlar atman gerektiğini düşünüyorum, naçizane fikrimdir.

bu adamdan ne yol olur ne yoluma yoldaş hazır yol ayrımı da bulmuşken başka yollar gitme zamanıdır çok düşünmemek azım ki zülmeyelim insanoğlu unutuveriyor bazen acısını ama yenilendi mi acı kapanmadığını ıspatlarcasına daha çok yakıyor canı bi an önce bitmesi en hayırlısı

geri dönmek isterse gerçekten yatarsa evet çokrahatlarım ama ya kafam da karışırsa dönüşü de olmaz o zaman ve eser de değişmez değişecek adam şimdiye kadar değişirdi hala aynı dengesiz adam

ÇOKOCUM tabi ki boşanma daha önemli ve amcam sadece haftaya amaya çalışacak bi kaç gün gecikecek yani sonra tek celsede termiş biletin saatini değiştiremiyorum uçmazsam yanacak daha da önemlisi doktorlarım bu rndevuyu 1 ay öncesinden veriyolar gitmezsem 1 ay sonraya verecekler ve benim 1 ay sonra bayram tatilinde ameliyatı olamm lazı randevuyu erken almak zorundayım o yüzden başka tarih yok ameliyat olabileceğim yani gitmezsem ameliyat seneye kalacak

offff serdar abi yarın dikkatli olun diyooo, kesin bi istihbarat aldılar, bakıcı yarın sabah hastaneye gidecek, mertoyu işe getircektim biriki saatliğine:26: en iyisi patrondan izin isteyim yarın sabah için:26:
Her akşam o haberleri izlerken aklıma siz geliyosunuz Gülşan Allah yardımcınız olsun..
mahkeme cumaya gün vermiş ve ben istanbuldayım eğer mahkemeye gitmezsem iş uzarmış gidersem tek celsede bitecek amcam ertelemeye çalışıyo eğer erteliyemezse yakıcam bileti mecburen

İnşallah ertelenbilir mahkemeniz...Ertelenmezse de mahkemeye katılıp da bu işi bitirmek en iyisi..

oğlu tarafından perte çıkartılmış hala buralara ve eve alışamamış sıkılmış bir anneden merhaba...
sizler nasılsınız ??bebeler nasıl ?

bizde senden farksızız canım tek fark bizde mekan aynı eşyalarınız geldimi yiğit özgürün yemeklerle arası nasıl

bizde senden farksızız canım tek fark bizde mekan aynı eşyalarınız geldimi yiğit özgürün yemeklerle arası nasıl

yapma yaa..tüm bebeler kudurdu desene..ne kadar zormuş çocuk büyütmek...
eşyalarımız daha bugün geldi..heryer heryerde..yemek takımımdan 6 kişilik takım çıkmıyor bile artık..hepsi kırılmış
özgür yemek konusunda daha iyi şükür..bu ara makarnaya taktı ..onun dışında aynı işte eşim işlere koşturuyor..ben sıpamla evde..
çalışmayı hemen özledim.sizle sohbetide

Toplam 13 kullanıcı konuyu okuyor. (10 üye ve 3 ziyaretçi)

gulsan38,elysion9,hepkaravana+,mutlu03,frambuaz+,esmiragul+,hepatit+,rachelgreen,cokoprensim+,mustcihange+,
gelgelelim herkes nickini park etmiş burda in cin top oynuyor
sabah geç gelicem patrondan izin aldım bakıcı dr a gidecek merak etmeyin beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…