2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bosna ve Musti bacılar, eşimle nasıl olup da bu hallere düştüğümüzü sormuşsunuz.Doğumdan sonra kv ve görümceklerin bizden çıkmaması benim sinirlerimi bozdu. Ne zaman yanlız< kalacak olsak çat kapı geliyolalardı. Baktım bu durum beni kastığı kadar eşimi kasmıyor bile. Hatta onların gelmesinden kendisi çok mutlu görünüyordu.. Ben de üzerime binen extra sorumluluklarla birlikte kendi kabuğuma çekildim. İlk zamanlarda eşimi böyle kabullenmem hiç kolay olmadı. Eşimişten gelince kapıdan girer girmez ilk önce beni öperdi, geceleri beni öpmeden, bana iyi geceler demeden uyumazdı, sabahları uyanır uyanmaz yine öperdi falan.. Şimdi en son beni ne zaman öptüğünü bile hatırlamıyorumAyrıca ne kadar yorgun olsak da birlikte yatağa yatar ,birbirimize sarılır, biraz sohbet eder öyle uyurduk. şimdi kimin uykusu gelirse gidip yatıyo,ve 19 aydır biz hep birbirimize sırtımızı dönerek uyuyoruz Değil sarılmak, yüzyüze bile bakmıyoruz Bazen ben ona doğru döndüğümde bile hep onun sırtını görüyorum Çözülmeyecek bi kördüğüm bizimkisi arkadaşlar..
Offf bunalımlarım geldi aklıma neyse....

Babaanneye gittik geldik ya; yeni evlerine taşındılar yakın zamanda. Ben ilk kez gidiyorum. Evin de bir kısmını bizim paramızla aldıklarını ve eşimin bu parayı annesine verme meselesinde bana hiç danışmadığını daha önce anlatmıştım. Annem de "Senin rızan olmadığı için ev falan alamazlar, alsalar da gününü göremezler." demişti çünkü kv ye verilen parada benim de alın terim var, sabahın 7sinde kalkıp da karda kıyamette milletin evinde zaptedemediği şımarık , laubali çocukların 40 tanesinin bi araya geldiği sınıflarda bi şeyler öğretebilmek için verdiğim emeğim var..

Neyse bugün gittim ve gördüm ki kv iki gözü iki çeşme ağlıyor. "Nedir bu başımız gelenler, daha iki günlük evimizi su bastı, T'nin ( büyük görümce) arabasına apartmandan çamaşır suyu dökmüşler, araba mahvoldu, N'nin (küçük görümce) evi temizleyelim diye getirdiği elektrikli süpürgenin motoru patladı..Bu ev bize hiç uğurlu gelmedi." Bi anda annemin sözleri geldi aklıma... Çok enteresan di mi..

Son düzenleme:

canım inan ağlayarak okudum yazdıklarını son kısımda bile öyle çok şey varki mevlam öyle büyük ki ah asla yerde kalmıyor , ama benim anlayamadığım ne biliyor musun ? eşin özlemiyor mu o günlerinizi mutlaka özlüyordur ,

Günaydın,

Yorgunum, uykusuzum, bu şirketin bitmek bilmeyen gerginliklerini yiyip bitiriyor beni.

Frambu, çok üzüldüm yazdıklarına... Bu hale gelmenizde senin ördüğün duvarın etkisi de olabilir mi acaba? Sen hiç eskisi gibi davranıyor musun eşine, o günlere duyduğun özlemi hissettiriyor musun?

Yeni evle ilgili olanlar çok enteresan, kul hakkı yerde kalmaz arkadaşım.

frambu içim acıdı resmen okurken, insan böyle bir huzurdan,mutluluktan sonra böyle ıssız bi hayata katlanmak istemez tabiki, benim merak ettiğim mustinin dediği gibi eşin özlemiyormu acaba o günleri:26: kv konusuna gelince de insan vicdansız olunca ondan fazla bişey beklememk lazım... vede dediğin gibi ettiğini bulmuş keşke bu konularda eşine akıl verebilecek yakın bir arkadaşınız yada abiniz ablanız olsa, sözüne değer verdiği biri yani, bazen insan tarafsız birinden gerçekleri duyduğunda daha çabuk dank ediyor, inşallah eşin ailesinin artık sen ve pelin olduğunu anlasa hep dua ediyorum Rabbim tüm sevenlere huzur versin aile huzurları bozulmasın diye....

canım günaydın merto nasıl iyileşti mi ??

merto aynı teyzeleri gece ateşlendi yine başında bekledim bende dün gece küçük çaplı bir sinir krizi geçirtti merto bana, bağırdım ona ,uzun zamandır bağırmıyordum ama çıldırttı ve dayanamadım bağırdım, kendimden nefret ediyorum bugün, sabah ben çıktığımda uyuyordu hala sarılıp öpemedim hiç keyfim yok bugün
musti küçük prenses napıyo iyimi
doruk paşamın gözü ne durumda bosna, damlayı damlattırıyormu, mero hayatta damlattırmaz sanırım

eminim bosnada bu konuda çok savaş veriyordur :)

küçk prenses değil tam bir cadı o , size cadıdan seçmeler anlatayım

geçengün bahçede oynuyoruz baktım daldı oyuna bende saklandım biliyorum güven kırıklığı tehlikesi var ama saklanbaç oynamayı seviyor cadı , neyse ben saklandım kalktı baktı ben yokum hafiften bi mızırdandı aaaannnniiii diye gözlerini felan ovuşturdu yürümeye başladı köşeyi döndü baktı ki apartman kapısını gördü direk bi omuz silkme hareketi ile hıhhhh çekti ve koşmaya başladı apartman kapısından içeri girdi kapıyı şakkk diye kapadı ve merdivenleri çıktı ilk katı çıktı bende anahtar yoktu zile abstım annemler açsın diye ben içeri girerken aparman kapı sesini duydu geri döndü ve beni buldu herhalde sevinçle bana koşar diye düşündüm ama hareket aynen şu aaaannnniiii bılı bılı bılı ellerde belinde :) del hadi delll :)

dün batmanda teröristler 8 aylık hamile bir kadını ve 6 yaşındaki çocuğunu öldürmüşler eşi ve diğer çocuğu da yaralı

uzun bir aradan sonra ben geldiiimmmmm .....

hepinizi çok özledim ama afacan atadan zaman bulupta birtürlü bilgisayarı açamıyorum bildiğiniz gibi değil yakında çıldırıcam...
daha ne anlatayım
anlatacak konu o kadar çok kiii hangisini anlatsam

once kndimden başlayayım atanın babası bu ay izmire taşınıyo artık orada yaşayacakmış bizden ayrı kalmaya dayanamıyormuş bizi yanına istiyormuş oncelikle düzenini kurucakmış sonrada benimle barışmak istiyormuş beni çok özlemiş vs. vs. çok pişmanmış boşandığı için çok büyük bir hata yaptığını anlamış .şimdilik durumlar sakin :))

gelelim ataya o tam bir kabus

o güzel uyuyuyan ve güzel yemek yiyen çocuk yok oldu (
gündüz en fazla yarım saat uyuyor akşamlarıda 3 saatte bir kalkıyor yarım saat falan ayakta sonra tekrar uyuyor en fazla 7:30 da kalkıyor ondan sonra savaş başlıyor evde asla poposu yer görmuyor koltuk tepelerinde geziyor balkon demirlerine tırmanıyo bahçedeki kedileri kuyruklarından yakalayıp çekiyo ,köpeklerin ağzına elini sokup onlarla yuvarlanıyo ( asla söz dinlemiyo asla yemek yemiyo yediği sadece ekmek asla süt içmiyo ufacık birsey kaldı ( benisürekli yanında sürüklüyo istediği yapılmadığı zaman avaz avaz bağırıyo bütün gün baba baba diye geziyo

şimdilik bu kadar iç karartmak yeter devamını sonra anlatırım sizde durumlar nasıl herkes iyimi

offf yine uyandı daha kaç dakika oldukii offf offff hepinizi öptüm

hoşgeldin mavidüşler
sen atayı anlatırken mertoyu görmüş gibi oldum sadece yemek yiyen versiyonu sinir krizleri ve çığlıkları mertoda da var nası başedicem bilmiyorum valla benide yıpratıyo, başımın ağrısı hiç bitmiyo atanın babası ile tekrar denemeyi düşünüyormusun, düzelme varsa ata için bi şansı hakediyosunuz bence:78:

bizimkide saklanmayı çok seviyo nede ağaç var hemen arkasında araki bulasın bizimki çok korkusuz ben bazen saklanıp onu bahçeye bırakıyorum hiç banamısın dmiyo bahçe kapısından çıkıyo sonra sıteden çıkıyo ve doğru deniz yolunda devam ediyo inemediği merdivenleri oturarrak iniyo tabii ben onu sonra zorla geri getiriyorum :))

hoşbulduk canım

valla atanın babasıyla barışma fikrim hala muallakta şuan için ciddi bir düzelme var ama benim güven problemim var ( diğer yandan ata babasının yanında çok mutlu çok eğleniyo bütün gün babam babam diye geziyo resmini opüp duruyo gecen gün kamera da gördü öpe öpe bir hal oldu tlf da hep konuşmak istiyo hep onu dinliyo ... o yüzden bu kış hazır izmire geliyo sık sık gitmeyi birsüre denemeyi düşünüyorum kararımı sonra vericem kısmet

hayırlısı olsun canım,hemen kestirip atmaman iyi olmuş bencede deneyip karar vermek en iyisi yaramaz atayı öp yerime
merto öğle arasında mesafeliydi biraz ama sonra yapışıklığa devam ettik iki kez emdi sıpa, çığlık atmalara devam bugün ateşi çıkmazsa inşallah gece uykumu alırsam biraz rahatlıycam sanırım
herkes nerde yaw:26:

ben geldimm
MERTİN hala ateşlenmesine üzüldüm çok geçmiş olsun

FRAMBUCUM yazdıklarını üzülerek okudum söylenecek söz yok malesef bizimde bitişe giden hızlı sürecimiz bebekten sonra ailesiyle olan gereksz samimiyetle hızlandı allah sizin sonunuzu hayır etsin diyelim

MAVİDÜŞLER sene bizden oldun ha kolay gelsin şekerim insan bi süre sonra alışıyo

başka bşi var mıydı unuttuğum kimse varsa affola

bize gelince bugün çok yoğundum aşıya eltim ve halasyıla gitti aslında aşısı perşembeydi ama alerji gibi bişiler oldu doktora gelmişken aşıyı da aradan çıkardık neyse alerjisi önemli diilmiş aşıdada hiç ağlamamış kuzum doktor demirine bakalım die kan tahlili istemiş bugün yetişmemiş yarın yaptırıcaz gece sütlerini de kes demiş nasıl yapacaksam bu yaşta bebek gece süt içmez ayrıca yemekten heme önce ve sonrada süt verme demiş yemek yemezse arada meyve verme o yemeğin yeneceğini öğrensin demiş bide ortopedikayakkabı diye sormuştum çünkü eğri basıyor gibime gelmişti 3 yaşına kadar basması oturmazmış normalmiş gerek yok istiyosan al ama ortopedik ayakkabı die bişi yok gerek te yok demiş durum bu

Ah sevgili Mart anneleri iyi ki sizi tanımışım.Fikirleriniz benim için o kadar önemliydi ki ne yazmışsınız diye bakmak için tenefüste kk yı açtım okulda Ve yorumlarınız doğrultusunda da az önce de eşimi aradım, haftasonu gelecek..."Bütün haftasonunu bana ayırmanı istiyorum,Pelin'i anneme bırakalım, başbaşa bir gün geçirelim konuşalım." dedim. Memnuniyetle kabul etti.. Hani söylemeye utanıyorum ama cinsel hayatımız bile bitmek üzere... İnşallah sayenizde olumlu gelişmeler olur... Ve evet Bosna dediğin gibi eşimin davranışlarını sebebi benim çektiğim duvar olabilir. Gülşan ve Musti tavsiyelerinize uyup eşimle konuşmayı planlıyorum inşallah haftasonu.

Benim göremediğim ama sizin gördüğünüz şeyler olabilir, eleştiriye açığım ve gerçekten bu evliliği düzeltmek için gücümün yettiğince kendi payıma çabalamaya hazırım.Varsa bir fikriniz ya da hatalı olduğumu düşündüğünüz bi nokta benimle paylaşın.

Gülşan sen ne pozitif bi insansın bacı !! Allah seni topiğimizden eksik etmesin. Uyarılarını dikkate alıcam. Ayrıca Mavidüşler'e söylediklerine de katılıyorum bence her evlilik bi şansı daha hak ediyor. Hele Ata babasını bu kadar özlerken...Yavrulara hiç kıyamıyorum ben..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…