- 18 Kasım 2008
- 4.217
- 25
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #116.221
Bosna ve Musti bacılar, eşimle nasıl olup da bu hallere düştüğümüzü sormuşsunuz.Doğumdan sonra kv ve görümceklerin bizden çıkmaması benim sinirlerimi bozdu. Ne zaman yanlız< kalacak olsak çat kapı geliyolalardı. Baktım bu durum beni kastığı kadar eşimi kasmıyor bile. Hatta onların gelmesinden kendisi çok mutlu görünüyordu.. Ben de üzerime binen extra sorumluluklarla birlikte kendi kabuğuma çekildim. İlk zamanlarda eşimi böyle kabullenmem hiç kolay olmadı. Eşimişten gelince kapıdan girer girmez ilk önce beni öperdi, geceleri beni öpmeden, bana iyi geceler demeden uyumazdı, sabahları uyanır uyanmaz yine öperdi falan.. Şimdi en son beni ne zaman öptüğünü bile hatırlamıyorumAyrıca ne kadar yorgun olsak da birlikte yatağa yatar ,birbirimize sarılır, biraz sohbet eder öyle uyurduk. şimdi kimin uykusu gelirse gidip yatıyo,ve 19 aydır biz hep birbirimize sırtımızı dönerek uyuyoruz Değil sarılmak, yüzyüze bile bakmıyoruz Bazen ben ona doğru döndüğümde bile hep onun sırtını görüyorum Çözülmeyecek bi kördüğüm bizimkisi arkadaşlar..
Offf bunalımlarım geldi aklıma neyse....
Babaanneye gittik geldik ya; yeni evlerine taşındılar yakın zamanda. Ben ilk kez gidiyorum. Evin de bir kısmını bizim paramızla aldıklarını ve eşimin bu parayı annesine verme meselesinde bana hiç danışmadığını daha önce anlatmıştım. Annem de "Senin rızan olmadığı için ev falan alamazlar, alsalar da gününü göremezler." demişti çünkü kv ye verilen parada benim de alın terim var, sabahın 7sinde kalkıp da karda kıyamette milletin evinde zaptedemediği şımarık , laubali çocukların 40 tanesinin bi araya geldiği sınıflarda bi şeyler öğretebilmek için verdiğim emeğim var..
Neyse bugün gittim ve gördüm ki kv iki gözü iki çeşme ağlıyor. "Nedir bu başımız gelenler, daha iki günlük evimizi su bastı, T'nin ( büyük görümce) arabasına apartmandan çamaşır suyu dökmüşler, araba mahvoldu, N'nin (küçük görümce) evi temizleyelim diye getirdiği elektrikli süpürgenin motoru patladı..Bu ev bize hiç uğurlu gelmedi." Bi anda annemin sözleri geldi aklıma... Çok enteresan di mi..
Offf bunalımlarım geldi aklıma neyse....
Babaanneye gittik geldik ya; yeni evlerine taşındılar yakın zamanda. Ben ilk kez gidiyorum. Evin de bir kısmını bizim paramızla aldıklarını ve eşimin bu parayı annesine verme meselesinde bana hiç danışmadığını daha önce anlatmıştım. Annem de "Senin rızan olmadığı için ev falan alamazlar, alsalar da gününü göremezler." demişti çünkü kv ye verilen parada benim de alın terim var, sabahın 7sinde kalkıp da karda kıyamette milletin evinde zaptedemediği şımarık , laubali çocukların 40 tanesinin bi araya geldiği sınıflarda bi şeyler öğretebilmek için verdiğim emeğim var..
Neyse bugün gittim ve gördüm ki kv iki gözü iki çeşme ağlıyor. "Nedir bu başımız gelenler, daha iki günlük evimizi su bastı, T'nin ( büyük görümce) arabasına apartmandan çamaşır suyu dökmüşler, araba mahvoldu, N'nin (küçük görümce) evi temizleyelim diye getirdiği elektrikli süpürgenin motoru patladı..Bu ev bize hiç uğurlu gelmedi." Bi anda annemin sözleri geldi aklıma... Çok enteresan di mi..
Son düzenleme: