2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

uygunmudur yeterli mi

bosna sne delisin hatta zır deli , özendim kız sana :)):

zemheri süper di saol :)

Niye kızayım, ben bilmiyor muyum ne halde olduğumuzu :)))

O olana olmayana, ne olduğu belli olmayana temiz bir kötek lazım da, bana düşmez!

o o o o coşmuşsunuz bakıorum maşallah

çoko hanım tatilinizn ii gecmesine cok sevindm sizin adınıza

gülşan bizde kanepede sıkısır uyurduk film izlerdik basbasa... şimdi mümkün deil baby tv den baska bi şey seyrettirmiyo egoş babası değistirse kanalı aça aç diyo hemen tekrar baby tv ...

özlüyormuyum o günleri basbasa kaldıgımız zamnları özlemiyorum (bekarlık bası boş günlerimi özlüyorum ama ahhh ahhh) ... tamam cok güzeldi ama şimdi daha güzel ... h.sonu cok yordu mızmız hasta huysuz ısırdı durdu göğüslerim yara oldu öglen bi bıraktım anneme kactım resmen egostan, şimdi aksam olsa da egoşuma kavussam diyorum :))

uyku tulumu giydirmiyorum.pijama veya pantalon ile yatıracağım
tişort altına hiç atlet vb giydirmedim
ilk saç,hastanede verilen bilezklik saklıyorum
yok.ama (pnömokok yaptırdık sanırım)doktoruma bir daha pnömokok ve minenjite karşı herşey yaptık mı diye sorarım

ballı bizde çok seviyoruz ılık süte katıp ardındna da su veriyorum benim cadı bal şişesini ağzına alıp krem yer gibi yiyor :)

ben korkuyorum fazlasından günde 2 tatlı kaşığı bizde sınır, fazla protein alerji riski taşıyor malum. benim bünyem alerjiktir bana çektiyse sıkıntı olur.

yok yaw antibiyotik falan almadım hatta hastaydım gene almadım. ben spirali çıkarttırdığımda zaten yoğun sarı akıntı şikayetim vardı söylemiştim de ama doktor neden dikkate almamış anlamadım 15 gün öncesi bu söylediğim, görmedi mi spirali çıkarırken, bu doktor "ileri düzey" dedi ben baktığımda öyle ileri düzey denecek bir şey de göremedim ama anlayamam ki doktor kadar . gidip o sürüntünün saçını başını yolasım var, ama gitmiş hastaneden, adam gibi baksaydı bu hale gelmeden çözülecekti. şimdi benimle beraber hasan da ilaç kullanacak, dünya kadar da yasak bindi sinir oldum sinir.

.

dünya kadar yasak girdi demek koptum burda yani mantar bendede olmuştu, bende dikkat ederim çok ama temizlikle bağlantı kurma çünkü kadınların bağışıklığı zayıfladığı dönemlerde vücut kendi yapabiliyormuş mantarı, bi krem vermişti, iki günde geçmişti benim tra-vazol diye bi krem, bide bi hap vermişti tek kullanımlık adını hatırlamıyorum:26:
ayrıcana bende sizi çok seviyorummmmmm

kremi bana da verdi, ayrıca fitil ve 28li bir hap 14 bana 14 eşime adam dünya kadar laf edecek "karı hasta oldu ilacı biz kullanıyoruz" diye zaten bu ara okulun yorgunluğu, onun müd yard sınavı bizim geceleri zindan etmişti şimdi de üzerine mantar geldi. ben akşama ona mantar pişireyim bari espiri yağmuunun arasında iyi gider
benimki spiral yüzünden oldu ben biliyorum sebebi, mikrop girişine zemin hazırlıyormuş o canına yandığımın T si geçen yıl yumurtalık ödemi bu yıl mantar :84:

Zemheri geçmiş olsun..

Çokonun, tatiline bende sevindim, arada böyle küçük kaçamaklar lazım hepimize eşlerimizle aslında..

Benimde sevgiye-sevilmeye ve pohpoha ihtiyacım var sanırım ama o kadar duygusuzlaştım ki, hiç bişey hissedemiyorum artık..

yukardakiler de senin olsun o zaman simenaycık

geçmiş olsun dileklerin için teşekkürler

günün sözü ;

Bir Erkek, eşine ''Prenses'' Gibi davranıyorsa,
bir ''Kraliçenin'' elinde büyüdüğünün ispatıdır !!...

söz süpermiş çok beğendim ama beğen butonu kalktığı için böyle göstereyim

Merhaba arkadaslar umarım herkes iyidir hastalar varmış gecmis olsun Gülşah Mert e gecmis olsun Boğaz'da iltihap olunca ateş yapıyor galiba cok zor ateş oldugunda anneler uyuyaniuor benimkide Mert gibi bu ara 2-3 hafta da bir hasta olmaya basladi genelde hafif burun akıntısı ve öksürük seklinde ama ben cok endişeleniyorum doktor hemen antibiyotik verip yolluyor ben biraz ayrıntılı incelerken istiyorum size ne diyor doktorlar sik hasta kankasının nedeni olarak o kadar iyi bakıyoruz yine hasta oluyorlar bide ilgilenmesek bilir bilmem Bu arada geceleri süt içen bebisler ne kadar iciyor kutu ütü mü günlük duu veriyorsunuz yada devam şutu olanlardan veren varmi bende kutu süt veriyorum genelde 2 biberon iciyor bazen 3ama cok vermeğinde zararı olurmu kan dizlik dısında siz devam sütleri hakkında ne düşüyorsunuz bagisiklikgi güçlendirir ne nıyor ama ne kadar doğru neyse cok uzattım herkese güzel bir gun diliyorum

ben kansızlık meselesini duyduğum için günde iki biberondan fazlasını vermemeye çalışıyorum nadiren 3 oluyor. demir damlası vermek konusunda kararsızım versek mi ama bu zamandan sonra benimki hayatta içmez o damlayı :26: hiç devam sütü kullanmadım, mama da kullanmadım, yarım gün çalışmanın avantajı oldu bu durumda tabi

Arkadaslar kusura bakmayın telefondan yazıyorum bazı harfler cikmiyor bende 2biberon gece bazen de 1biberon gündüz veriyorum belki kansiz lik yoktur bi baktir istersen içirmek zor tabi bende devam maması almadım hiç ama sik hastalaninca acaba daha faydalı olurmu diye düşünmeye başlıyorum

Merhaba, size de geçmiş olsun..
Geceleri uyumadan önce 150 cc. uyku arasında da bazen 150 cc. daha süt içiyor benim kızım, marketlerde satılan kutuda devam sütlerinden ve yine kutuda günlük sütten veriyorum ben, bizim dr. günlük 400 cc. yi geçmesin süt miktarı dedi, kansızlık yapmaması için, buna dikkat ediyorum, biz doğduğundan beri hiç demir damlası kullanmadık, doğal yollardan demir aldı hep, dr. kan ölçümlerine göre gerek görmedi. Devam sütlerinin bağışıklığı güçlendirdiğine inanmak istiyorum, umarım aldatmaca değildir, devam sütü ile günlük sütü dönüşümlü veriyorum işte bu yüzden..

benim kociş kraliçenin elinde büyümüş ozaman
rachelgren dr bize vitamin takviyesi verdi, onu deniycez bide, ama bizim oğlanın yemediği yok zaten maaşallah ben kaçıyom yarın görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…