- 4 Ağustos 2011
- 331
- 0
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #116.201
uygunmudur yeterli mi
Gülşan ve Musti canlar, size bayılıyoruz, çok seviyoruz ve hatta gül cemalinizi görmek için yanıp tutuşuyoruz.
Karavanam, Eko'ya gaz ne lazım, adam benim gözüme bakıyor da ben adam değilim yaw... Şimdi otel bakıyorum ya, ihtiyaç halinde eve ulaşmak kolay olsun diye, Avrupa yakasındaki otelleri eledim, bizim tarafta 2-3 tane düzgün otel var zati. Cidden normal değilim ben!
Zemheri geçmiş olsun canım... Bu aralar antibiyotik kullandın mı? Bazı antibiyotikler mantar oluşumuna zemin hazırlarmış da...
ballı bizde çok seviyoruz ılık süte katıp ardındna da su veriyorum benim cadı bal şişesini ağzına alıp krem yer gibi yiyor :)
maşşalah süpersin valla :=)
ohhhh ne güzel valla :)
susun yawww olan var olamyan var ne olduğu belli olmayan var :)
ay kızma ama halinize çok güldüm demek tek sitediğiniz uyumak oldu :)
ben ne olacam yawww
bosna sne delisin hatta zır deli , özendim kız sana :)):
zemheri süper di saol :)
herkese selamlar,istanbul fatihi geri döndü
HASTA BEBEKLERE çok geçmiş olsun.
pazar günü döndük eve.tabiki istanbul tatilim harika idi.oğluş ilk traşını oldu,resmini koymuştum face e,hiç sorun çıkarmadı.bana aşırı düşkün oldu,gelip gelip sarlıyor,okşuyor.zaten düşkündü ama sevgisini böyle göstermezdi.10 gündür ayakta sallamıyorum kıpırcan ı,yanına uzanıyorum sarılıp uyuyor,umarım böyle devam eder.bugün aşımız var.aslında geçen haftaydı ama ben burda değildim,geç olacak,bişey olmaz değil mi?düşündümde ben size nezamandır soru sormuyorum,bakıyorum bayağı rahatsınızolmaz,sorum geldi ,soracağım.
1-yavaştan kış geliyor malum.uyku tulumu giydireceğim bu sene Alp e,çünkü asla üst örtmez.tulumun içine pijama giydiriyor musunuz?
2-kış boyunca giydirdiğiniz kıyafetlerin altına uzun kollu çıtçıtlı bady giydiryor musunuz?
3-ben oğluşun ilk traşından sonra azıcık saçını aldım,saklamak için.ama başımı etini yiyenler var,at onu,saç saklanmaz falan diye.hiç batıl inançlı biri değilimdir ama yinede sormak istedim,siz saklıyor musunuz?
4-bu sene çocuklara grip aşısı yaptıracak mısınız?
şimdi bu sorulara cevap vermeyen bağyanlar için kehanetim geliyorcevap vermeyenlerin kocası 3 saat boyunca çok sıcakkanlı ve hoş 3 hatunla,ki bunların ırkını söylemiyorum bile,bir asansörde mahsur kalsın .
ballı bizde çok seviyoruz ılık süte katıp ardındna da su veriyorum benim cadı bal şişesini ağzına alıp krem yer gibi yiyor :)
Gülşan ve Musti canlar, size bayılıyoruz, çok seviyoruz ve hatta gül cemalinizi görmek için yanıp tutuşuyoruz.
Karavanam, Eko'ya gaz ne lazım, adam benim gözüme bakıyor da ben adam değilim yaw... Şimdi otel bakıyorum ya, ihtiyaç halinde eve ulaşmak kolay olsun diye, Avrupa yakasındaki otelleri eledim, bizim tarafta 2-3 tane düzgün otel var zati. Cidden normal değilim ben!
Zemheri geçmiş olsun canım... Bu aralar antibiyotik kullandın mı? Bazı antibiyotikler mantar oluşumuna zemin hazırlarmış da...
dünya kadar yasak girdi demek koptum burda yani mantar bendede olmuştu, bende dikkat ederim çok ama temizlikle bağlantı kurma çünkü kadınların bağışıklığı zayıfladığı dönemlerde vücut kendi yapabiliyormuş mantarı, bi krem vermişti, iki günde geçmişti benim tra-vazol diye bi krem, bide bi hap vermişti tek kullanımlık adını hatırlamıyorum:26:
ayrıcana bende sizi çok seviyorummmmmm
Zemheri geçmiş olsun..
Çokonun, tatiline bende sevindim, arada böyle küçük kaçamaklar lazım hepimize eşlerimizle aslında..
Benimde sevgiye-sevilmeye ve pohpoha ihtiyacım var sanırım ama o kadar duygusuzlaştım ki, hiç bişey hissedemiyorum artık..
günün sözü ;
Bir Erkek, eşine ''Prenses'' Gibi davranıyorsa,
bir ''Kraliçenin'' elinde büyüdüğünün ispatıdır !!...
bizim odunlar kimin elinde büyümüş belli olduuuuuu, masallardaki süpürgeli cadı :)))
yukardakiler de senin olsun o zaman simenaycık
Merhaba arkadaslar umarım herkes iyidir hastalar varmış gecmis olsun Gülşah Mert e gecmis olsun Boğaz'da iltihap olunca ateş yapıyor galiba cok zor ateş oldugunda anneler uyuyaniuor benimkide Mert gibi bu ara 2-3 hafta da bir hasta olmaya basladi genelde hafif burun akıntısı ve öksürük seklinde ama ben cok endişeleniyorum doktor hemen antibiyotik verip yolluyor ben biraz ayrıntılı incelerken istiyorum size ne diyor doktorlar sik hasta kankasının nedeni olarak o kadar iyi bakıyoruz yine hasta oluyorlar bide ilgilenmesek bilir bilmem Bu arada geceleri süt içen bebisler ne kadar iciyor kutu ütü mü günlük duu veriyorsunuz yada devam şutu olanlardan veren varmi bende kutu süt veriyorum genelde 2 biberon iciyor bazen 3ama cok vermeğinde zararı olurmu kan dizlik dısında siz devam sütleri hakkında ne düşüyorsunuz bagisiklikgi güçlendirir ne nıyor ama ne kadar doğru neyse cok uzattım herkese güzel bir gun diliyorum
ben kansızlık meselesini duyduğum için günde iki biberondan fazlasını vermemeye çalışıyorum nadiren 3 oluyor. demir damlası vermek konusunda kararsızım versek mi ama bu zamandan sonra benimki hayatta içmez o damlayı :26: hiç devam sütü kullanmadım, mama da kullanmadım, yarım gün çalışmanın avantajı oldu bu durumda tabi
Merhaba arkadaslar umarım herkes iyidir hastalar varmış gecmis olsun Gülşah Mert e gecmis olsun Boğaz'da iltihap olunca ateş yapıyor galiba cok zor ateş oldugunda anneler uyuyaniuor benimkide Mert gibi bu ara 2-3 hafta da bir hasta olmaya basladi genelde hafif burun akıntısı ve öksürük seklinde ama ben cok endişeleniyorum doktor hemen antibiyotik verip yolluyor ben biraz ayrıntılı incelerken istiyorum size ne diyor doktorlar sik hasta kankasının nedeni olarak o kadar iyi bakıyoruz yine hasta oluyorlar bide ilgilenmesek bilir bilmem Bu arada geceleri süt içen bebisler ne kadar iciyor kutu ütü mü günlük duu veriyorsunuz yada devam şutu olanlardan veren varmi bende kutu süt veriyorum genelde 2 biberon iciyor bazen 3ama cok vermeğinde zararı olurmu kan dizlik dısında siz devam sütleri hakkında ne düşüyorsunuz bagisiklikgi güçlendirir ne nıyor ama ne kadar doğru neyse cok uzattım herkese güzel bir gun diliyorum