KASIM 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Üzülmüyorsunuzdur inşallah.Bana da yaşına göre yımurta sayın az dedi.yaşım 30. Ama ben hep şunu biliyorum ki sizde bende bir yumurta ile bir spermin birleşmesiyle oluştuk.Önemli olan o sağlıklı altın değerindeki yumurtayı bulmakta mesele.İnşallah ikisi de döllenir ikisi de size can olur😍❤️🌸
Yok üzülmüyorum kendimi ona hazırlamıştım. İnşallah döllenir önemli olan o🥰 çok haklısın canım teşekkür ederim 🥹

Hergün düzenli yürüyüş yap bence. Hareket çok iyi geliyor. Sağlıklı beslen Akdeniz usulü. Ben hergün bir kuru incir yemiştim ilk transferde. Ve ceviz
Opu dan hemen sonra yürüyüş yaptınız mı. Şu an çok ağrım başladı da. İlk geldiğimde eve gayet iyiyim. Sabaha geçer umarım

Bana çıkarken araba kullanma dediler. Ama yolda iyiydim(eşim kullandı). Bir kaç saat fazladan dinlenmen gerekebilir.
Anladım çok sağol 🙏 temkinli olmakta fayda var. Bir gece konaklama yapmak iyidir o zaman. Yada o güne kadar eşimi trafiğe alıştırayım 😂

İçini ferah tut. Benim de 4 taneydi 3 döllendi. Bugün 3. Gün. Benim bide genetik sıkıntım var ngs yapılacak yine de umutluyum. Önemli olan bir tane embriyo hepimizin olduğu gibi♥️
İnşallah güzel sonuç alırsın canım. Kendime ederken buradaki herkes ve tüm isteyenler için de dua ediyorum

Merhaba arkadaşlar elimde 3 adet Gonal f 900 lük ilaç var uygun fiyata verebilirim soğuk zincirle gönderin sağlayabilirim

Selamlar. 8. Gün duramayıp test verdim, pozitif ama inşallah yükselerek devam eder.
Benim için önemli olan testte görünmesinden ziyade sağlıkla gelişimine devam etmesi. Burada o kadar çok şey okudum ki, her şeye temkinli yaklaşıyorum.
Ay hepsi ayrı bir stres ayrı bir heyecan canım ya seni çok iyi anlıyorum inşallah hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde ilerler Rabbim yardımcın olsun 🤲🏼

Bana adetin 3.günü 1 aylık lucrin iğnesi yaptı dienelle verdi 1 ay sonra gel dedi bekliyorum canım sen ne durumdasınn
Bende ön görüşmeye gittim yumurtalar cok iyi görünüyor dedi. Reglin 6. Günüydü bu ay tedaviye baslayamayiz ilişki planlayip gelecek ay başlayalım dedi yarın iliski planı için görüşeceğiz pek fayda sağlar mı bilemem

Kızlar 8. Günüm kanda pozitif artık artışa bakıcaz
Aa süper tüp bebek mi 🥰🥰
Selamlar. 8. Gün duramayıp test verdim, pozitif ama inşallah yükselerek devam eder.
Benim için önemli olan testte görünmesinden ziyade sağlıkla gelişimine devam etmesi. Burada o kadar çok şey okudum ki, her şeye temkinli yaklaşıyorum.
Maşallah canım sağlıkla ilerler inşallah kaç geldi

Arkadaşlar merhaba oncelikle herkese hayırlı ve sağlıklı pozitifler diliyorum. 30 eylülde opu oldum ve 1 tane 5. Gün 3 tane 6. Gün iyi kaliteli embriyolarım donduruldu. 1 ay rahim dinlendirip 2. Adette görüşecektik ve bu ay transferim olacakti. Ama adetlerim günü gününe olmasına rağmen 6 gün geciktim. Neden bilmiyorum galiba opudan dolayı oluyormuş. Bu aya olacaktı ama durumum muallakta kaldı şuraya adımı yazdırabilecek miyim bilemiyorum :)

X