off bi suru yazdim birden kapandi ekran sinirden oluyorum suan.. zaten 2 saattr cery yuzunden utanigim we simdi uykum kacti iyice.
bn bazen mama bazen sut weriyorum genelde biskuwili yada muzlu.gecede bir kez weeiyorum cogunlukla.
coko tatilin iyi etkiler birakmis olmaaina sewindim.. bnde istyorum hepimizin ihtyaxi war ama anlayan yok maalesef
bosna supersin. doruksuz ve bol uykulu geceniz simdiden hayirli olsun:)))
zemheri cok gecmis olsun korktum spiralden. bu gidisle 3.yu dogurup timarhaneye kapatilcam bn
sebnem bazi seylerin olumlu ilerlemesi sewindrdibni.esinle birbrinizi sewyosunz umarim duzelir. hakkinzda hayrlisi
karawana ppounun derdine dusup mahkemeye gitmezlik edersen kendinle birlkte o herifinde poposunu kaldrcaksin zira bosanmada gonlun olmadigini dusunecektr.
frambuazli pastam
yazdiklarini uzulerek okudum we iliskiniz icin attigin umut dolu adim sewindrdi bni umarim kocan silkelenip kendine gelecek w hersey yoluna girecek. sana yazilanlari kendime uyarladim bn konusmatan yoruldum o an anliyor umut waadediyor ama teoride kaliyor bizimki. biz eskiden sarilmadan uuyuyamazken simdi aynen sirt sirta kanka misali uyuyoruz nadiren sariliyoruz ama hakkini yemiyim
warsa yoksa kizi ben geri planda kaldim ona o kadarsabirli we sewgiliki.. banada bi okadar tahsmulsuz. artik yaninda korkarak konusuyorum kawga cikacak die hatta artik pek konusmuyorum bile aninda tartisma basliyor souledigim hersey batiyor. sende konusurken cumlelerini iyi sec aileleri sozbkonusu olunca her harf batar oluyo koca kafalara. ailelerinden bulsunlar!!!
dun ewe erken geldi (erkenimiz 21.00) anneni cagir cocuklara baksin sinemaya gidelim dedi. annm gelmez bu saatte yrn okul war biz cocuklari birakalim dedim araba yok taksiyle birak al yipratici olur dedi tmm dedim.
mutfakta birlkte biseyler hazrlamya basladik. o raki bn alkolsuz bira icicem guya. cacik yapti sarimsak koydu baya ohh mis gibi yicezz dedim.. bnle yemkmi yiceksin dedi. anlam weremedim.bahceye tabak gotrdugumde bi baktim bitisik bahceye tasinan arkadasi oturmus gazete okuyor masada. anladim o zam..
birlkte oturp raki ictler zikkimlandilar. bnde icerde tv izledim we yattim
(
sonra geldi bisey sordu. erken geldgin icin tesekurler dedim basbasa yemegimiz cok guzeldi cacigin sarimsagi superdi dedim.
ewet ya kusura bakma bnde birden o. abiyi bahcede gorunce sasirdim kendi oturdu flan dedi. umursamadim uydum
suan ewde yok nerde bilmiyorum bn uyudum erken oda aramamis muhtemelen icki denizinde yuzdukten sonra dukkanin arkasindaki arkadasinin ogrenci yurdunda bayildi. oglen arayacak ama bu tel acilmayacak ona
yine cok uzattim hep frambuaz yuzundennn!!!