- 4 Ağustos 2011
- 331
- 0
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #116.281
günaydınlar sütsüz gece denememiz düşndüğümden kolay geçti güzelce ymeğini yedirdim o aldığımda denizden gelmişti emekten sonra yıkadım uykusu olmayınca parka götürdümdönerken kucağımda sızdı süt içmeden yattığı için 1 biberon süt hazırladım 12 de uyandı verdim sonrakiuyanmalarında biraz salladım bide deliği dar bir biberona su koydum onu verdim az geldiği iin anlamadı uyku sersemi 2 yudum içti sızdı böyle 7-8 kez kalktı sanırım ama hemen daldı hadi hayırlısı eltime de sööledim 1 o bir ben süt vericez gün içinde 400 ml yapıyo sabahta kan vermeye ittik 3 tüp aldılar çok ağladı kuzum iğne kaydı biraz şişecek gibi
mahkeme haftaya perşembe yada cuma olacak amcam kesin gün ve saat için arıyacak yani hafta sonu istanbuldayım
BOSNA doktorumu değiştirdim avrupadakileri de iptal ettim öğlen bi yemek yermiyiz
ya tamam onu biliyodum ama dr.u değiştirdim hafta sonu istanbuldayım falan deyince zamanlar değişti haberim yok sanmıştım, tühhhh, sen git Bosna yla buluş
şekerim 10 da sabiha gökçendeyim 15 te erenköy bağdat caddesinde doktor randevum nası yapıyoruz sen yap planı
kardeşimin evi avrupada o tarafa geçip bide ordakilerle buluşurum olmadı bi münasip yerde yerim içerim gecelere akarım falan felanDoktordan sonra napıcan peki? Var mı bi planın?
MUSTM sensiz olmaz bea sen avrupada diil miydin akşama avrupadayım ordakilerle de akşam buluşuruz hatta toplnıp hasrete gidelim hasreeeettt sana gelelim mi akşam kaavesine
musti de anadolu'da. Doktordan sonra zamanın varsa, ben biraz erken çıkarım, musti de çıkar, buluşuruz.
Ama akşam katılamam size, meşhur evlilik yıldönümü kutlamamızı yapacaz kısmetse :)
slm
buluşma deyince burnum sızladı valla( çok özledim hepinizi neyse plamlarımın içinde istanbula gelmek var
ekimsonu bursaya gidiyorum kasım başıda istanbula gelmeyi planlıyorum birsüre kalmak istiyorum bakalım
Yemez miyizzzz?
Detay ver hemen, kaçta geliyorsun, doktora kaçta gidecen, nerde?
Hadi bekliyorum, çok heyecanlandım :)))
Siz buluştunuz! ben de anadolu yakasında meleye meleye deniz otobüsü bekledim :) Şimdi sıra bende :)
şekerim 10 da sabiha gökçendeyim 15 te erenköy bağdat caddesinde doktor randevum nası yapıyoruz sen yap planı
MUSTM sensiz olmaz bea sen avrupada diil miydin akşama avrupadayım ordakilerle de akşam buluşuruz hatta toplnıp hasrete gidelim hasreeeettt sana gelelim mi akşam kaavesine
kardeşimin evi avrupada o tarafa geçip bide ordakilerle buluşurum olmadı bi münasip yerde yerim içerim gecelere akarım falan felan
Doktordan sonra napıcan peki? Var mı bi planın?
olur tabe ki benim işim yok başka her türlü takılırım o gider alışveriş yaparım naapiyim
Şebom, işi bıraktın mı canım?
valla cuamrtesi cadısız yada cadılı hiç fark etmez saat 10 da sabiha göçenden itibaren popona takılabilirim :)
ben anadoludayım canım hasrette buluşmayı çok istiyor görürse yada haberi olursa buluşabiliriz onda , bana haber verin yeter,
Karavana Cuma diyor yaww :)
Analar bacılar bi sorum olacak, Kero haftasonundan beri keçi moku gibi top top kakacık yapıyor, neden olur bileniniz var mı? kabız gibi değil zorlanmıyor.
Bu sorumla buluşma planınızın içine mok atmış oldum
O zaman aklıma gelen şu:
Ben işten 3 gibi çıkarım, 4 civarı Bağ.D.at'ta olurum, 1-1,5 saat takılırız, sonra herkes yoluna :)
Musti ne dersin canım, erken çıkabilir misin?
Karavana, sen ne diyosun?