2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Yemez miyizzzz?
Detay ver hemen, kaçta geliyorsun, doktora kaçta gidecen, nerde?
Hadi bekliyorum, çok heyecanlandım :)))

ya tamam onu biliyodum ama dr.u değiştirdim hafta sonu istanbuldayım falan deyince zamanlar değişti haberim yok sanmıştım, tühhhh, sen git Bosna yla buluş

Siz buluştunuz! ben de anadolu yakasında meleye meleye deniz otobüsü bekledim :) Şimdi sıra bende :)

MUSTM sensiz olmaz bea sen avrupada diil miydin akşama avrupadayım ordakilerle de akşam buluşuruz hatta toplnıp hasrete gidelim hasreeeettt sana gelelim mi akşam kaavesine

MUSTM sensiz olmaz bea sen avrupada diil miydin akşama avrupadayım ordakilerle de akşam buluşuruz hatta toplnıp hasrete gidelim hasreeeettt sana gelelim mi akşam kaavesine

Musti de Anadolu'da. Doktordan sonra zamanın varsa, ben biraz erken çıkarım, musti de çıkar, buluşuruz.
Ama akşam katılamam size, meşhur evlilik yıldönümü kutlamamızı yapacaz kısmetse :)

slm

buluşma deyince burnum sızladı valla ( çok özledim hepinizi neyse plamlarımın içinde istanbula gelmek var
ekimsonu bursaya gidiyorum kasım başıda istanbula gelmeyi planlıyorum birsüre kalmak istiyorum bakalım

musti de anadolu'da. Doktordan sonra zamanın varsa, ben biraz erken çıkarım, musti de çıkar, buluşuruz.
Ama akşam katılamam size, meşhur evlilik yıldönümü kutlamamızı yapacaz kısmetse :)

olur tabe ki benim işim yok başka her türlü takılırım o ARADA gider alışveriş yaparım naapiyim

Son düzenleme:

şekerim 10 da sabiha gökçendeyim 15 te erenköy bağdat caddesinde doktor randevum nası yapıyoruz sen yap planı

kardeşimin evi avrupada o tarafa geçip bide ordakilerle buluşurum olmadı bi münasip yerde yerim içerim gecelere akarım falan felan

Doktordan sonra napıcan peki? Var mı bi planın?

valla cuamrtesi cadısız yada cadılı hiç fark etmez saat 10 da sabiha göçenden itibaren popona takılabilirim :)

ben anadoludayım canım hasrette buluşmayı çok istiyor görürse yada haberi olursa buluşabiliriz onda , bana haber verin yeter,

olur tabe ki benim işim yok başka her türlü takılırım o gider alışveriş yaparım naapiyim

O zaman aklıma gelen şu:
Ben işten 3 gibi çıkarım, 4 civarı Bağ.D.at'ta olurum, 1-1,5 saat takılırız, sonra herkes yoluna :)
Musti ne dersin canım, erken çıkabilir misin?
Karavana, sen ne diyosun?

Karavana Cuma diyor yaww :)

Analar bacılar bi sorum olacak, Kero haftasonundan beri keçi moku gibi top top kakacık yapıyor, neden olur bileniniz var mı? kabız gibi değil zorlanmıyor.

Karavana Cuma diyor yaww :)

hımm cuma mı zor ama denerim yaw kafam zaten allak pullak yok yok ben izin alayım cuma gününe geleyim kesin bosna ara beniii cuma haberleşel,m mutlaka

Analar bacılar bi sorum olacak, Kero haftasonundan beri keçi moku gibi top top kakacık yapıyor, neden olur bileniniz var mı? kabız gibi değil zorlanmıyor.

bilemiyorum kii garip geldi :)

Bu sorumla buluşma planınızın içine mok atmış oldum

aynen :)

bu arada kıyafet sorumda güme gitmiş yaww :)

Ben daha sonbaharlıkları bile çıkarmadım ki kışlık astronot sorunu cevaplayayım hafta sonu çıkarıcam eksik gedik o zaman bakıcam, geçen sene tulumu l.cw den gayette uygun fiyata alıp tüm kış kullanmıştım

yorgun bir gune selam olsun cery sabahli sutun icine kattigim anason cayinin etkisiyle 10,20ye kadar uyudu hala soktayim:)) simdide ewin altini ustune getrmekle mesgul. gidip begendigi bikac kiyafeti we ayakkabilarini getrmis elimden tutup babaye babaye diyor:)
ust katimizda ki kadinin ewine temzlikci geliyor bnde sordum. cok temiz titiz bi kadin sen soylemeden her isini yapar bitrmeden gitmez dedi 80tlymis gunlugu piyasasini bilmedigimden bana iyi geldi sizce nasil 15gun yada ayda 1 dusunuyorum???

O zaman aklıma gelen şu:
Ben işten 3 gibi çıkarım, 4 civarı Bağ.D.at'ta olurum, 1-1,5 saat takılırız, sonra herkes yoluna :)
Musti ne dersin canım, erken çıkabilir misin?
Karavana, sen ne diyosun?

BANA UYAR ŞEKERİM TAM DA DOKTORDAKİ İŞİM BİTMİŞ OLUR ZANNEDERİM

MUSTİCAN ctsi sabah ankaraya uçuyorum cuma ordayım sadece planı ona göre yap

ÇOKO bizimkide ööle kaka yapabiliyo azen yediklerindendir zannederim yada az su içmiştir kabız deil evet ama katı

MUSTİ giysi konusunda hiç fikir veremiyorum iklim çok farklı mesela bende biraz alışveriş yapıcam bu ara ama ince bi montla burda kışı bitiriyoruz geçen sene bi heves atkı bere aldım sadece istanbulda kullandık ağır geliyo buraların havasına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…