- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #116.161
çok dertliyim çokkimsede artık benle ilgilenmiyor sizde bıktınız galiba benden (
Musti, sanki kardeşim benim bulunduğum şehre yerleşiyormuş gibi sevindim, inşallah herşey çok hayırlı olacak, bizde bol bol görüşürüz umarım..
Benim hafta sonu ev bakma olayım tam bir fiyaskoya dönüştü, baktığım evleri beğenmedim, eşimle çok tartıştık, annesi tam gaz doldurmaya devam ediyor, hala ev arayışındayım, bunun yanı sıra şeytan kv nin gazabına uğradım, uğramaya da devam ediyorum, gece rüyamda onu boğarak öldürdüğümü gördüm, Allah sonumu hayır etsin, ruh sağlığım hiç iyi değil((
altli ustluydunz dimi. istemiyrmu ew almanizi cadoloz?
Musti, sanki kardeşim benim bulunduğum şehre yerleşiyormuş gibi sevindim, inşallah herşey çok hayırlı olacak, bizde bol bol görüşürüz umarım..
Benim hafta sonu ev bakma olayım tam bir fiyaskoya dönüştü, baktığım evleri beğenmedim, eşimle çok tartıştık, annesi tam gaz doldurmaya devam ediyor, hala ev arayışındayım, bunun yanı sıra şeytan kv nin gazabına uğradım, uğramaya da devam ediyorum, gece rüyamda onu boğarak öldürdüğümü gördüm, Allah sonumu hayır etsin, ruh sağlığım hiç iyi değil((
hadi ordan. bn sana msg yazmistim facetnson durumlar n flan die cwp bile yazmadin gerek gorup bnde daa sormam küst üm
sinir sistemim harab oldu bu eser yedi bitirdi beni dengesiz manyak dün akşam aradı ailece mangal yaktık sende gel diye bebek te kendisindeydi yok dedim saol gel lütfen falan die ısrar etti yok dedim size afiyet olsun şimdi gelmiş binbir trip öfff boşanak da bitse şööle 6 ay bi sene eserle igili bişey duymasam sesini duymasam yüzünü görmesem nasıl sevinicem
cuma istanbuldayım hasret ama ancak akşam buluşabilirim ben oğluşu bırakıp geliyorum sende bebeleri bırak alemlere akalım
hasret emziridiğim halde böyle bende anlamadım bitürlü, hamileyken hiç hastalanmadım domuz gribi aşısı olmuştum ben, o çok işe yaramıştı, mertoda buraya gelene kadar hiç hastalanmamıştı, buranın havasından suyundan bellikişuan toz fırtınası var mesala dışarıda, göz gözü görmüyo, yine salgın olacak anlaşılan, bi yağmur yağsada kurtulsak
musti senden sıkılırmıyız hiç,canım benim aşkolsuncanın pohpohlanmak istiyor senin anlaşılan sen yeterki iste ben severim seni, oyyy oyyy oyyy kıyamam ben ona
simenay hayırlısı olsun sıkma canını ev işi önemli geç olsun güzel olsun inşallahayrıcana rüyana koptum resmen yalnız rüyaların tersi çıkar can ciğer sarma olmayasınız
karavana bu eser biraz değil tam dengesizmiş, geçen gün ailesine gidiyosun diye trip atıyodu bu kezde kendi çağırıyo
geleyim birlikte boğarız o cadıyı :) hatta hazır elimiz değimişken bide kayseriye gideriz :)
görmedim ki hem aşkolsun cevap yazmazmıyım herşeyi ortada sizinle konuşmadık mı ? hem de ki bi kez cevap atmadım insan hemen böyle mi yapar aşkolsun asıl sana
Teoman & Sebnem Ferah - En Güzel Hikayem.mp4 - YouTube
bu da son şarkım dinleyin ama