2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

altli ustluydunz dimi. istemiyrmu ew almanizi cadoloz?

sinir sistemim harab oldu bu eser yedi bitirdi beni dengesiz manyak dün akşam aradı ailece mangal yaktık sende gel diye bebek te kendisindeydi yok dedim saol gel lütfen falan die ısrar etti yok dedim size afiyet olsun şimdi gelmiş binbir trip öfff boşanak da bitse şööle 6 ay bi sene eserle igili bişey duymasam sesini duymasam yüzünü görmesem nasıl sevinicem

cuma istanbuldayım hasret ama ancak akşam buluşabilirim ben oğluşu bırakıp geliyorum sende bebeleri bırak alemlere akalım

geleyim birlikte boğarız o cadıyı :) hatta hazır elimiz değimişken bide kayseriye gideriz :)

hadi ordan. bn sana msg yazmistim facetn son durumlar n flan die cwp bile yazmadin gerek gorup bnde daa sormam küstüm

görmedim ki hem aşkolsun cevap yazmazmıyım herşeyi ortada sizinle konuşmadık mı ? hem de ki bi kez cevap atmadım insan hemen böyle mi yapar aşkolsun asıl sana

hasret emziridiğim halde böyle bende anlamadım bitürlü, hamileyken hiç hastalanmadım domuz gribi aşısı olmuştum ben, o çok işe yaramıştı, mertoda buraya gelene kadar hiç hastalanmamıştı, buranın havasından suyundan belliki şuan toz fırtınası var mesala dışarıda, göz gözü görmüyo, yine salgın olacak anlaşılan, bi yağmur yağsada kurtulsak
musti senden sıkılırmıyız hiç,canım benim aşkolsun canın pohpohlanmak istiyor senin anlaşılan sen yeterki iste ben severim seni, oyyy oyyy oyyy kıyamam ben ona
simenay hayırlısı olsun sıkma canını ev işi önemli geç olsun güzel olsun inşallah ayrıcana rüyana koptum resmen yalnız rüyaların tersi çıkar can ciğer sarma olmayasınız
karavana bu eser biraz değil tam dengesizmiş, geçen gün ailesine gidiyosun diye trip atıyodu bu kezde kendi çağırıyo

dengesiz gerizekalı odunnlar ay kusura bakma ben yaptıkarlını yaazamadığım için sen yazında onun namına benimkine sayıorum sen üstüne alınma canım

canım yaa ben bu mertonun durumuna çok üzülüyorum , ama benim halamın oğluda sürekli hastalanır durudu çıplak ayakla gezse akşama acillik olurlardı şimdi çocuk turp gibi çok sağlıklı maşşalah , onudna yemedği antibiyotik kalmamıştı gerekiyorsa yiyecek ve düzelecek o kadarda takılmayalım , inşallah hiç bişicik olmadan büyüyecek kuzucuk ,,

ayrıca evet sevilmeye ihtiyacım var saol anacım

biraz müzük dinleyelim kafamız dağılsın

Sen bana müjde misin umut musun sevgili lilililililil
Kim demiş geçti lalalala mevsim ufukta göründü kar lalalala
Bu kaçıncı bahar lalalala sakın sorma sevgilim lalalalallala
Benim yorgun gönlümde aşkının telaşı var lalalalalalalalal
Bu kaçıncı bahar lalalalalla sakın sorma sevgili lililiililililili
Benim olgun gönlümde alallala aşkının telaşı var lalalalalla

Bahar geldiğinde mi ben böyle olurum lalalallalalalla
Yoksa böyle olduğumda mı gelir bahar lalalallalalalla
Ayrıca bunun seninle ne ilgisi var alalalallalalalalal
Tabiki ben böyle oldugum için bahar lalalallallalalala

Cevaplarınız için teşekkürler bacılar. Gülşan dediğin gibi Mahmutbey bilir heralde. Ama o da çok rahat bi adam:) Olur olur diyor herşeye. Benim gibi pimpirik bi kadına böyle cevap verilir mi!! Pelin süt içmiyor diyorum olur olur diyor.. Pelin kusuyor, olur olur... Memeyi bırakmıyor.Olur olur!!! Yılların tewcrübesi adamı bu hale getirmiş sanırsam.

Bu arada Mert, Doruk veİklim'e geçmiş olsun. İnşallah İklim'inkisi hemoroid gibi bişey değildir. Daha bu yaşta... Mert kuzumda nazar var. Ben bunu bilir bunu söylerim. Yavru paratoner gibi maşallah. Nerde ne hastalık varsa hepsini çekiyor..

Çoko o tatil köyüne cırlak görümcem balayı için gitti geçen yıl.Hiçbirşeyden memnun kalmayıp herşeye söylenerek gelmişti.Zaten herşeye öyle söylendiği için ciddiye bile almadım. Bi hafta sonra kardeşim arkadaşlarıyla gitti, o da senin dediğin gibi çok güzel bi yer olduğunu söylemişti. Benim de tatile çok ihtiyacım var bak yine aklıma düşürdünüz!!!!

Yaz, ben içine bişey giydirmeden uyku tulumuyla yatırmıştım çünkü çok dönüyor sabaha kadar terliyor. Çıtçıtlı badileri de hep giydiriyorum ben.

Karavana bu adamdan boşandığın gün bi kurban kes bence sen. Nie huzur vermiyo artık sana ya! Yeter be! Musti gibi ben de benimkini düşünüp seninkine laf sayıyorum:)

Hasret Ceren için anlattığın bütün uyku prosedürünü ben de Pelin için uyguluyorum ve ayaklarım şişti inan artık Allah sana gani gani kolaylık versin arkadaşım iki bebekle . Bi bakıcı bulursun inşallah yakın zamanda..

Ellerin dert görmesin Musticim:) Gelmişken bi de buluşma yaparız bu arada:)))))

Yetinmeyi bilir misin? lalalala
Sana verdiği kadarıyla hayatın lalalalala
Hoş lalala Bilsen de bilmesen de lalalala
Yara bere içinde bu yollardan geçeceksin lalalalallalaalalalalla

Kazanmayı isterdim kaybetmeyi değil lalalalla
Ama olmadı yar lalalallalal
Kendini kayırıyor her insan lalallalala önce
Bu yüzden aşka kıyar lalalalallala

Giderim alışığım gitmelere lalalalallala
Direndi bu can ne bitmelere lalalallalalala
Giderim alışığım gitmelere lalallalalalalal
Gerek yok isyan etmelere allalallalalala

Simenay siz hangi semtte oturuyosunuz? Evi hangi semtten bakıyosunuz?

Musti noldu canım, canın nie sıkkın çok merak ettim ama birazdan Pelin'i babaannesine götürmek için çıkıcam.. Cevabını akşam okurum artık..

Coşkulu anneler grubu :)
Uzun zamandır bu kadar hareketli görmemiştim burayı, özlemişim, sevindim...

Geçmiş olsun diyenlere teşekkürler, hasta bebelere de bizden geçmiş olsun'lar :)

Musti, noluyu, şifreli mifreli anlatıver...

Coşkulu anneler grubu :)
Uzun zamandır bu kadar hareketli görmemiştim burayı, özlemişim, sevindim...

Geçmiş olsun diyenlere teşekkürler, hasta bebelere de bizden geçmiş olsun'lar :)

Musti, noluyu, şifreli mifreli anlatıver...

bazen eşime diyorum ki beni sevsene biraz oda seni seviyorum zaten diyo, öyle diğil sev beni diyorum tamam seveyim ozaman diyo yaaa öyle değil diyorum oda nasıl diyooo, beni gıcık ediyo en sonunda anlatıyorum ona nasıl sevilmek istediğimi: dizlerine yatıyorum saçlarımı okşuyo, yanağımı okşuyo, bende eriyorum eski günlerimizi özlüyorum onunla, yani merto olmadan önceki zamanlarımızı, yapışık ikiz gibi aynı kanepeye sığışırdık, heryere elele giderdik, işten gelince sarılırdı falan şimdi ise merto sayesinde değil aynı kanepede oturmak aynı odada bile zor kalabiliyoruz, elele tutuşup gezebilmek için ankaraya yada kayseriye gitmemiz lazım ki biri mertoyla ilgilensin bizde rahatça gezebilelim, işten gelince merto babasının kucağına atlayıp attaaa demeye başlayo hemen, adamın yüzünü göremeden parka iniyolar tekrardan... bugün biride beni sevse keşke mustican, benimde pohpohlanmaya ihtiyacım var

EsEs şarkını dinliyorum
Ah Mustim kıyamam sana noldu anlatıver.
Frambuuu ve Simenay takmayın anacımmm boşverinnn 3 günlük dünya lay lay layyy (tatilden daha yeni döndüğü için dünya yıkılsa umrunda olmayan anne smile)

Ah kızlar ahh sizi çok iyi anlıyorum, aynı şeyleri ben de düşünüyordum işte, eşlerle yalnız kalmaya çoook ihtiyacımız var, ne yapın edin sadece ikinizin olacağı ortamlar oluşturun, ben artık ara ara keroyu bakıcıya bırakıp kaçırıcam kocamı, adamla aramıza giren şey dünyanın en güzel şeyi tamam kabul ama böyle de olmuyor ki be bacılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…