herkese selamlar,istanbul fatihi geri döndü
HASTA BEBEKLERE çok geçmiş olsun.
pazar günü döndük eve.tabiki istanbul tatilim harika idi.oğluş ilk traşını oldu,resmini koymuştum face e,hiç sorun çıkarmadı.bana aşırı düşkün oldu,gelip gelip sarlıyor,okşuyor.zaten düşkündü ama sevgisini böyle göstermezdi.10 gündür ayakta sallamıyorum kıpırcan ı,yanına uzanıyorum sarılıp uyuyor,umarım böyle devam eder.bugün aşımız var.aslında geçen haftaydı ama ben burda değildim,geç olacak,bişey olmaz değil mi?düşündümde ben size nezamandır soru sormuyorum,bakıyorum bayağı rahatsınız
olmaz,sorum geldi ,soracağım.
1-yavaştan kış geliyor malum.uyku tulumu giydireceğim bu sene Alp e,çünkü asla üst örtmez.tulumun içine pijama giydiriyor musunuz?
2-kış boyunca giydirdiğiniz kıyafetlerin altına uzun kollu çıtçıtlı bady giydiryor musunuz?
3-ben oğluşun ilk traşından sonra azıcık saçını aldım,saklamak için.ama başımı etini yiyenler var,at onu,saç saklanmaz falan diye.hiç batıl inançlı biri değilimdir ama yinede sormak istedim,siz saklıyor musunuz?
4-bu sene çocuklara grip aşısı yaptıracak mısınız?
şimdi bu sorulara cevap vermeyen bağyanlar için kehanetim geliyor
cevap vermeyenlerin kocası 3 saat boyunca çok sıcakkanlı ve hoş 3 hatunla,ki bunların ırkını söylemiyorum bile,bir asansörde mahsur kalsın
.