2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Gülşan, hislerime nasıl tercüman olmuşsun...
Allah yavrularımızın eksikliğini göstermesin ama ben de bazen Doruk'tan önceki günlerimizi çok özlüyorum. Aynen dediğin gibiydik biz de, ne güzel günlerdi :)

İnanmayacaksınız ama biz de aynen anlattığın gibiydik. Pelin den sonra herşey değişti. Ki Gülşan eşinin ne kadar anlayışlı, iyi niyetli bi insan olduğunu hepimiz biliyoruz sen de ilgisizlikten şikayet ediyosan bizim sabahlara kadar konuşmamız lazım

artık yeni kocayla uygularım tavsiyeni

Sonra noldu be Frambucum?

Bizim durum ilgisizlikten değil mesela, zamansızlıktan. Dün akşam Doruk uyusun da kocamın yanına sokulayım diye saatleri saydım, sonra cüceyi uyuturken yanında sızdım. Garibim Eko da tvnin karşısında sızmış, biraraya gelebildiğimizde tek istediğimiz uyumaktı :)

Kahkaha attım be deli kadın :)))

tüm detlerimiz ortak valla ne diyim, frambu benim kocişten Allah razı olsun ama nihayetinde oda erkek yani malzeme odun olunca farketmiyo yani romantizm istiyorum sadece bide bu klima sevdasına yaz boyu mertoyla uyuduk iyice özlemeye başladım kocişi, gerçi iki gündür bir saat bile uyumadığımı göz önünde bulundurursak şuan kocişle yada kociş olmadan sadece ve sadece uyumak istiyorum

valla çokocum özenilecek durumdayım harbiden mesela ctsi akşamı bebeği babasına bıraktım antakyaya blues konserine gittim evli olsak bi araba laf söölerdi ama şimdi gık diyemedi pazar da tüöm n baktı bende yattım akşama kuzuyu çok özlemiştim çok eğlendik oynadık oooohhhh yeni koca fikrine sıcak bakmamakla birlikte yeni sevgili fikri wuwuwuwuwuwu diyim sen anla

Benim gibi manyak bi anneyi bile yoldan çıkardınız, cuma akşamı için otel bakmaya başladım :)))

SLM MİLLET
mantar olmuş bir anneden selamlar, bu nasıl sinir bir durum yaw o kadar da dikkat ederim temizliğime, hepsi bu uyuz spiral yüzünden oldu, çıkarttırdım gene dertleriyle boğuşuyorum :85: verilen kremi sürene kadar kaşıntım yoktu şimdi deli gibi kaşınıyor çıldırcam :84:

melike, gülşan, simenay kuzulara öçok çok geçmiş olsun

kocama ÇÜŞŞŞŞ diyorum bu defa sana, nereden aklına geliyor yaw bunlar
1-biz hiç tulum kullanmadık, denizin onunla yatacağını da hiç sanmıyorum buv ar çok üzerini açıyor kışın ne yapacaz bilmiyorum.
2- ben kolsuz çıtçıtlı giydşreceğim altından gene burası sıcak fazlasına gerek yok.
3- saçını sakladım, kordonu 9eylülün ahçesine gömcez 2 senedir bu sene gene unuttuk o da yanımızda hala (babası oradan mezun da)
4- ben yaptırmadım yaptırmayı da planlamıyorum

ikinize de çok geçmiş olsun. kreş yok burada o yüzden buna yanıt veremeyeceğim. deniz geceleri pek uyanmıyor uyanınca da su veriyorum tekrar uyuyor, akşam 9-10 gibi içiyor sütünü

biberona günlük pastorize süt ısıtıp koyuyorum bazen soğuduğu için içmiyor gece kalkıp gene ısıtıyorum ama bizim cadı sabaha kadar 750 ml süt içiyor yada 1 kilo

biz ballı ve soğuk süt içiyoruz havaçok sıcak olduğundan ısıtmak istemedim şimdiye kadar.

çok dertliyim çok kimsede artık benle ilgilenmiyor sizde bıktınız galiba benden (

hayırdır be yarım yamalak da olsa anlat böyle çemkirip kaçmak olmuyo

sahibinden de güzel evler oluyor önce oradan tarasan, elbet çıkar gönlüne göre bir yer. bu arada rüyalar tersine çıkarmış dikkat et de kadın yüzsüzlükde zirve yapmasın

yok seninki türünün son örneği sanırım yanar döner resmen, sabrını taşırmaya çalışıyor gibi bir hali v ar

he he aynı özlemleri yaşamaktayım hatta neredeyse beni anlaıyorsun

yaww karavana gibi dengesiz bir adamla uğraşıyorum, git diyor gidiyorum nedne gittin diyor dur diyor duruyorum nedne durdun diyor , bitti son diyro sonra sen avrsın sadece diyor tamma kabul diyorum bundna sonr asne yoksun diyor tamam kabul diyorum ya demek akbul bu kadar meraklısın zaten snein bu halelrin beni bu hale getirdi diyor anladınız mı ben anlamadım da o açıdan...

canım bende snei çok seviyorummm ,,,

varya bugğn en çok bu haberre sevindim başbaşa tatiliniz beni çok mutlu etti canım inşallah daha güzel günleriniz olsun amin :)

karavananınki kapris ona şüphe yok boşanma meselesini hala dönüşü olan bir oyun sanıyor o yüzden de eski tavrında devam ediyor ilamı aldığında divane olacak o, ama seninki ayrılsak da beraberiz oynuyor. "iyiliğin için git ama iyiliğim için kal hesabı sanırım. bir soğutmaya çalışıyor bir ihtiyaç duyuyor. Allah Kolaylık Versin

Son düzenleme:

ballı bizde çok seviyoruz ılık süte katıp ardındna da su veriyorum benim cadı bal şişesini ağzına alıp krem yer gibi yiyor :)

Benim gibi manyak bi anneyi bile yoldan çıkardınız, cuma akşamı için otel bakmaya başladım :)))

maşşalah süpersin valla :=)

ohhhh ne güzel valla :)

susun yawww olan var olamyan var ne olduğu belli olmayan var :)

ay kızma ama halinize çok güldüm demek tek sitediğiniz uyumak oldu :)

ben ne olacam yawww

merhaba,
emziriyorum ve gece emiyor
kreşe giden çocuklar gördüğüm kadar ile memnun:)kreş bakım evi olmadığını (çocuk hasta,mız mız iken yemek yedirirler ,altını değiştirirler..ama burun altını ya silerler ya değil..yoğunluğa bağlı..)unutmadan çok yararına diye düşünüyorum.gördüğüm sabah-akşam kreşe giden 2 yaşındaki oğlanı yanına yatarak yatırıyorlar.

Son düzenleme:

harika yorumdu yaww :) aynen dediğin gibi canım ,,,

Gülşan ve Musti canlar, size bayılıyoruz, çok seviyoruz ve hatta gül cemalinizi görmek için yanıp tutuşuyoruz.

Karavanam, Eko'ya gaz ne lazım, adam benim gözüme bakıyor da ben adam değilim yaw... Şimdi otel bakıyorum ya, ihtiyaç halinde eve ulaşmak kolay olsun diye, Avrupa yakasındaki otelleri eledim, bizim tarafta 2-3 tane düzgün otel var zati. Cidden normal değilim ben!

Zemheri geçmiş olsun canım... Bu aralar antibiyotik kullandın mı? Bazı antibiyotikler mantar oluşumuna zemin hazırlarmış da...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…