- 7 Mart 2011
- 133
- 0
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #116.121
kızlar yardımmm
melike prş günü gece rahatsızlandı sabah 5 ten 9 a kadar 4-5 kere ku.stu sapsası irin gibi sonrasında su gibi. uyanıo kusuo geri uyuyodu resmen. çok korktum. sonra uyandı emdi tekrar k.ustu kafaltı olarak bi tatlı kaşığı bisküvili süt yedi o kadar. sonra kakasını yaptı normal kıvamlıydı ikinci kaka cıvıktı do.ktorumuzu aradım öglen napim die. oda safra suyu gelmiş o çok tahlikeli ama kaka yaptı deyince çok rahatladım dedi anlattı sebbeini tıbbi terimlerle ama unuttum:) gözlemle tekrar görüşelim dedi neyse üşütmüşüz şiddetli geçti allaha şükür. üstünü asla örtmüo daha piyasada tulum gelmemiş nettende boyu eni olmaz die alamıorm beklemedeyiz ew sıcak ama genede üşünüo yani ben üşüyorum gece kalkıo dokunuyorum bacaklarına buz gibi off of.
neyse sorun şu ki. o günden beri pütür namına bişey yemio delirecem iştahı yoktur arka arkaya kusunca boğazı tahriş olmuştur dedim ama bugün 4. gün. zaten aman aman pütür yemezdi bnm dikkatli beslemem yüzünden. ama dolmayı çorba içinde ekmeği köfteyi kabak fasülye yemeğini yerdi şimdi ekmeğin içini bile öğürüyo tabağın içinde ne yapacağımı şaşırdım nie oldu sizde bütün gün çorbayla duruo kafaltımız zaten karışık hala. yumurtayı top yapıodum onuda öğüründe rafadana döndüm. geçer mi. bence geçmicek.(( önceden reklamla kaayuyla fln yediriyodum artık tvlerde ilgisni çekmio ondanmıdır nedir asla yemek istemio
sonuç olarak napabilirim fikirlerinize ihtiyacım warrr yoksas delirecem!!!
Amanda ,gönderdim özelden ..hem diğer seçenek de sundum(başka okul da var)..ben memnunum çünkü en önemli kriterim eve yakın olması ve eveneyn kabul etmeleri bizim anaokulu 3 yaşından itibaren alıyormuş tüm gün için ..ama 1.5 yaşındaki bebek oraya birkaç ay gidiyor akşama kadar da orada ..Merhaba,
İnternetten bakıyordum bende ama hep 2 yaş üstü için yazıyor diye arayıp sormadım. Sen memnunsan eğer özelden yuvanın adını gönderebilir misin? Ulaşım olarak m.köy bize uygun da... Şimdiden teşekkürler
bu arada BOSNA nın oğlunun güzel gözlerine nazar değmiş olmalı,geçmiş olsun.
SİMENAY cım tüm yüreğimle diliyorumki ev işi olur ve sen o evden kurtulursun.ve ekliyorum,darısı başıma
GÜLŞAN cım daha öncede söylemiştim,çoko ya kesinlikle katılıyorum,yıkamayın bile oranın suyu ile.birde klimalı ortamda mı kalıyor merto?oda çok sık mikrop kaptırıyor.biz kışları klima ile ısınmak zorunda olduğumuzdan geçen sene az çekmedik.bu sene çok tırsıyorum.
Bosna Keroda da o alerji olmuştu biliyosun, güneş oldukça olması muhtemelmiş ve bikaç sene yaz aylarında böyle olabilirmiş.
Küçük keneye ben de şaşırdım, geçmiş olsun.
Otelin adını yazayım: S.ilence B.each R.esort
Kero geldiğimizde hiç tepki vermedi yani sanki sabah bırakmışız da akşam almışız gibi, zaman kavramları mı yok, yoksa benim oğlum kimseye bağımlı olmadığı için mi öyle anlayamadım, mesela bayram tatilinde de bakıcısını hiç aramamıştı, hergün aradık tabi o zaman da bakıcısı gayet iyi huzursuzluk falan yapmıyor dedi.
Yazgülü sorularıma aklımda kaldığı kadarı ile cevap vereyim:
Saçını saklıyorum, tulumun içine hava sıcaklığına bağlı olarak bişey giydiriyorum ya da giydirmiyorum, kışın uzun kollu çıtçıtlı body yi muhakkak giydiriyorum, son soruyu hatırlayamadım ama yine de hatırladıklarımı eşim malum ırkla hem de üstsüzlerken 5 gün geçirdiği halde cevapladım, anla kıymetini
Gayet var zaman kavramları, Doruk her akşam saat 6 gibi kapıya gidip anne diye diye beklemeye başlıyormuş. 7.30-8 gibi de baba demeye başlıyor hatta. Sizin çocuk pek bi özgür ruhlu anacım, iyi bişey :)
2 Ekim evlilik yıldönümümüz, cüceyi 1 ekim akşamı anneannesine bırakmak niyetindeyim ama o güne kadar 40 karar değiştiririm ben :)
Gözü için verdiği damla kortizonlu değilmiş, rahatlıkla kullanabilirmişiz, 20 gün kullanacaz bakalım.
Evet yaa bizimki özgür ve asi çocuk, bu velet 18 olmadan evden gider aha buraya yazdım demedi demeyin, gerçi hem anası hem babası 17 yaşındayken evinden kilometrelerce uzağa okumaya gidip bir daha da ailesinin yanına dönmedi, bu çiftin çocuğu da böyle olur ancakbenim oğlum nerde mutluysa sanırım oraya gidecek ve arkasına bakmayacak bile, şimdi için iyi bir özellik ama ilerde çok gözyaşı dökerim çoook
SİMENAY CIM geçmiş olsun,umarım önemli bişey değildir.
gülşan,bosna ve çoko teşekkürler.şu grip aşısı işini bir araştırmak lazım,zamanı geçemeden yapılacaksa yaptıralım.
çokocan kim dedi sana an.talya ya git diye.bak bana balayımızı an.talya da geçirdikten ve yeterince atraksiyonlu bir balayı yaptıktan sonra 6 senedir gitmedim oralara,yakınından bile geçmiyorum.bu seneki tatil planlarımda hakka.ri,şırna.k,af.ganistan falan var mesela
şaka bir yana oraya gidince insan sanki başka bir ülkeye gitmiş gibi oluyor.ama tabi senede birkez,birhafta kendi keyfimizide göz önüne alarak katlanılabilir bu duruma.