- 5 Mart 2009
- 5.921
- 0
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #116.181
bazen eşime diyorum ki beni sevsene biraz oda seni seviyorum zaten diyo, öyle diğil sev beni diyorum tamam seveyim ozaman diyo yaaa öyle değil diyorum oda nasıl diyooo, beni gıcık ediyo en sonunda anlatıyorum ona nasıl sevilmek istediğimi: dizlerine yatıyorum saçlarımı okşuyo, yanağımı okşuyo, bende eriyorum eski günlerimizi özlüyorum onunla, yani merto olmadan önceki zamanlarımızı, yapışık ikiz gibi aynı kanepeye sığışırdık, heryere elele giderdik, işten gelince sarılırdı falan şimdi ise merto sayesinde değil aynı kanepede oturmak aynı odada bile zor kalabiliyoruz, elele tutuşup gezebilmek için ankaraya yada kayseriye gitmemiz lazım ki biri mertoyla ilgilensin bizde rahatça gezebilelim, işten gelince merto babasının kucağına atlayıp attaaa demeye başlayo hemen, adamın yüzünü göremeden parka iniyolar tekrardan... bugün biride beni sevse keşke mustican, benimde pohpohlanmaya ihtiyacım var
Gülşan, hislerime nasıl tercüman olmuşsun...
Allah yavrularımızın eksikliğini göstermesin ama ben de bazen Doruk'tan önceki günlerimizi çok özlüyorum. Aynen dediğin gibiydik biz de, ne güzel günlerdi :)