2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bazen eşime diyorum ki beni sevsene biraz:KK1: oda seni seviyorum zaten diyo, öyle diğil sev beni diyorum:KK9: tamam seveyim ozaman diyo:KK52: yaaa öyle değil diyorum oda nasıl diyooo, beni gıcık ediyo:KK52: en sonunda anlatıyorum ona nasıl sevilmek istediğimi: dizlerine yatıyorum saçlarımı okşuyo, yanağımı okşuyo, bende eriyorum:KK69: eski günlerimizi özlüyorum onunla, yani merto olmadan önceki zamanlarımızı, yapışık ikiz gibi aynı kanepeye sığışırdık, heryere elele giderdik, işten gelince sarılırdı falan:KK59: şimdi ise merto sayesinde değil aynı kanepede oturmak aynı odada bile zor kalabiliyoruz, elele tutuşup gezebilmek için ankaraya yada kayseriye gitmemiz lazım ki biri mertoyla ilgilensin bizde rahatça gezebilelim, işten gelince merto babasının kucağına atlayıp attaaa demeye başlayo hemen, adamın yüzünü göremeden parka iniyolar tekrardan... bugün biride beni sevse keşke mustican, benimde pohpohlanmaya ihtiyacım var:KK58:

Gülşan, hislerime nasıl tercüman olmuşsun...
Allah yavrularımızın eksikliğini göstermesin ama ben de bazen Doruk'tan önceki günlerimizi çok özlüyorum. Aynen dediğin gibiydik biz de, ne güzel günlerdi :)

bazen eşime diyorum ki beni sevsene biraz:KK1: oda seni seviyorum zaten diyo, öyle diğil sev beni diyorum:KK9: tamam seveyim ozaman diyo:KK52: yaaa öyle değil diyorum oda nasıl diyooo, beni gıcık ediyo:KK52: en sonunda anlatıyorum ona nasıl sevilmek istediğimi: dizlerine yatıyorum saçlarımı okşuyo, yanağımı okşuyo, bende eriyorum:KK69: eski günlerimizi özlüyorum onunİnİnanla, yani merto olmadan önceki zamanlarımızı, yapışık ikiz gibi aynı kanepeye sığışırdık, heryere elele giderdik, işten gelince sarılırdı falan:KK59: şimdi ise merto sayesinde değil aynı kanepede oturmak aynı odada bile zor kalabiliyoruz, elele tutuşup gezebilmek için ankaraya yada kayseriye gitmemiz lazım ki biri mertoyla ilgilensin bizde rahatça gezebilelim, işten gelince merto babasının kucağına atlayıp attaaa demeye başlayo hemen, adamın yüzünü göremeden parka iniyolar tekrardan... bugün biride beni sevse keşke mustican, benimde pohpohlanmaya ihtiyacım var:KK58:

İnanmayacaksınız ama biz de aynen anlattığın gibiydik. Pelin den sonra herşey değişti. Ki Gülşan eşinin ne kadar anlayışlı, iyi niyetli bi insan olduğunu hepimiz biliyoruz sen de ilgisizlikten şikayet ediyosan bizim sabahlara kadar konuşmamız lazım:KK37:

Ah kızlar ahh sizi çok iyi anlıyorum, aynı şeyleri ben de düşünüyordum işte, eşlerle yalnız kalmaya çoook ihtiyacımız var, ne yapın edin sadece ikinizin olacağı ortamlar oluşturun, ben artık ara ara keroyu bakıcıya bırakıp kaçırıcam kocamı, adamla aramıza giren şey dünyanın en güzel şeyi tamam kabul ama böyle de olmuyor ki be bacılar.

artık yeni kocayla uygularım tavsiyeni :KK53:

İnanmayacaksınız ama biz de aynen anlattığın gibiydik. Pelin den sonra herşey değişti. Ki Gülşan eşinin ne kadar anlayışlı, iyi niyetli bi insan olduğunu hepimiz biliyoruz sen de ilgisizlikten şikayet ediyosan bizim sabahlara kadar konuşmamız lazım:KK37:

Sonra noldu be Frambucum?

Bizim durum ilgisizlikten değil mesela, zamansızlıktan. Dün akşam Doruk uyusun da kocamın yanına sokulayım diye saatleri saydım, sonra cüceyi uyuturken yanında sızdım. Garibim Eko da tvnin karşısında sızmış, biraraya gelebildiğimizde tek istediğimiz uyumaktı :)

Kahkaha attım be deli kadın :)))

tüm detlerimiz ortak valla ne diyim, frambu benim kocişten Allah razı olsun:nazar: ama nihayetinde oda erkek yani malzeme odun olunca farketmiyo yani:KK52: romantizm istiyorum sadece bide bu klima sevdasına yaz boyu mertoyla uyuduk iyice özlemeye başladım kocişi, gerçi iki gündür bir saat bile uyumadığımı göz önünde bulundurursak şuan kocişle yada kociş olmadan sadece ve sadece uyumak istiyorum:KK31:

valla çokocum özenilecek durumdayım harbiden mesela ctsi akşamı bebeği babasına bıraktım antakyaya blues konserine gittim evli olsak bi araba laf söölerdi ama şimdi gık diyemedi pazar da tüöm n baktı bende yattım akşama kuzuyu çok özlemiştim çok eğlendik oynadık oooohhhh yeni koca fikrine sıcak bakmamakla birlikte yeni sevgili fikri wuwuwuwuwuwu diyim sen anla

SLM MİLLET :KK71:
mantar olmuş bir anneden selamlar, bu nasıl sinir bir durum yaw :KK53: o kadar da dikkat ederim temizliğime, hepsi bu uyuz spiral yüzünden oldu, çıkarttırdım gene dertleriyle boğuşuyorum :85: verilen kremi sürene kadar kaşıntım yoktu şimdi deli gibi kaşınıyor çıldırcam :84:

günaydınlar:KK16:
mert yine hasta iki gecedir ateşi 39 un altına düşmüyo, 40.1 ve 40.2 yi gördük dün akşam:KK53: havale geçirecek diye ödüm koptu korkudan iki gündür hiç uyumuyorum, bugün işe geldim ama aklım evde:KK58: patron dışarı çıkarsa izin isteyip kaçıcam bende:KK59: dr boğaz enfeksiyonu dedi, iki hafta öncede boğaz enfeksiyonu geçirmiştik, bıktım valla en ufak bişeyde hastalanıyo, iyi bakıyoruz ama niye böyle oluyo...
merlike bebişler hastalanınca iştahsızlaşıyo merak etme bisüre sonra normale döner, bence şuan nasıl yediği değil ne yediği önemli, püre olarak bile yediğine dua et bence, ya hiç yemeseydi ozaman napıcaktın,mertin bir hafta emdiği süt dışında yemek yemediğini bilirim hastayken:KK58: iyileşince birden bire eski haline dönüyolar meraklanma canım:KK16:

melike, gülşan, simenay kuzulara öçok çok geçmiş olsun

herkese selamlar,istanbul fatihi geri döndü:KK3:
HASTA BEBEKLERE çok geçmiş olsun.
pazar günü döndük eve.tabiki istanbul tatilim harika idi.oğluş ilk traşını oldu,resmini koymuştum face e,hiç sorun çıkarmadı.bana aşırı düşkün oldu,gelip gelip sarlıyor,okşuyor.zaten düşkündü ama sevgisini böyle göstermezdi.10 gündür ayakta sallamıyorum kıpırcan ı,yanına uzanıyorum sarılıp uyuyor,umarım böyle devam eder.bugün aşımız var.aslında geçen haftaydı ama ben burda değildim,geç olacak,bişey olmaz değil mi?düşündümde ben size nezamandır soru sormuyorum,bakıyorum bayağı rahatsınız:KK53:olmaz,sorum geldi ,soracağım.

1-yavaştan kış geliyor malum.uyku tulumu giydireceğim bu sene Alp e,çünkü asla üst örtmez.tulumun içine pijama giydiriyor musunuz?
2-kış boyunca giydirdiğiniz kıyafetlerin altına uzun kollu çıtçıtlı bady giydiryor musunuz?
3-ben oğluşun ilk traşından sonra azıcık saçını aldım,saklamak için.ama başımı etini yiyenler var,at onu,saç saklanmaz falan diye.hiç batıl inançlı biri değilimdir ama yinede sormak istedim,siz saklıyor musunuz?
4-bu sene çocuklara grip aşısı yaptıracak mısınız?

şimdi bu sorulara cevap vermeyen bağyanlar için kehanetim geliyor:KK52:cevap vermeyenlerin kocası 3 saat boyunca çok sıcakkanlı ve hoş 3 hatunla,ki bunların ırkını söylemiyorum bile,bir asansörde mahsur kalsın:KK67:.

kocama ÇÜŞŞŞŞ diyorum bu defa sana, nereden aklına geliyor yaw bunlar :KK9:
1-biz hiç tulum kullanmadık, denizin onunla yatacağını da hiç sanmıyorum buv ar çok üzerini açıyor kışın ne yapacaz bilmiyorum.
2- ben kolsuz çıtçıtlı giydşreceğim altından gene burası sıcak fazlasına gerek yok.
3- saçını sakladım, kordonu 9eylülün ahçesine gömcez 2 senedir bu sene gene unuttuk o da yanımızda hala (babası oradan mezun da)
4- ben yaptırmadım yaptırmayı da planlamıyorum

Arkadaşlar selam ve iyi haftalar herkese. Bakcıdan Pelin'e , Pelin'den de bana bulaşan grip yüzünden mahvolmuş halde bir haftasonu geçirdik biz. Pelinle odalarımızı ayırdıkPelin rahat uyuyabilsin diye.Sabaha kadar hapşırıyorum ben:KK43:. Pelin bizim odamızda yatıyor, ben de misafir odasında yatıyorum :)

Sabahtan beri kv ve eşim 80 kere aramışlar. Hiç hayra alamet olmaz zaten. Şimdi eşimi aradım. Babaannesi Pelin'i özlemiş de Pelin'i oraya götrürecekmişim... Ben hastayım yatıyorum aMA herhangi bir önemi yok onlar için...!!!!

Bikaç şey sorcam ayrıca:

Geceleri uyanınca bebelere süt veriyo musunuz? Veriyosanız onu gece uyanınca mı hazırlıyosunuz?

2,5 yaŞInda kreşe giden tanıdıklarınız var mı? Memnunlar mı? Ben Pelin'i hep dizimde sallayarak uyutuyorum, kreşte nasıl uyutacaklar?

Kayseri'de pedagog bulamayacağım için Pelin'in dr una danışsam bu kreş ile ilgili kafamdaki sruları, yardımcı olur mu sizce???

ikinize de çok geçmiş olsun. kreş yok burada o yüzden buna yanıt veremeyeceğim. deniz geceleri pek uyanmıyor uyanınca da su veriyorum tekrar uyuyor, akşam 9-10 gibi içiyor sütünü

biberona günlük pastorize süt ısıtıp koyuyorum bazen soğuduğu için içmiyor gece kalkıp gene ısıtıyorum ama bizim cadı sabaha kadar 750 ml süt içiyor yada 1 kilo :KK43:

biz ballı ve soğuk süt içiyoruz havaçok sıcak olduğundan ısıtmak istemedim şimdiye kadar.

çok dertliyim çok :KK43: kimsede artık benle ilgilenmiyor sizde bıktınız galiba benden :KK43:(

hayırdır be yarım yamalak da olsa anlat böyle çemkirip kaçmak olmuyo :KK68:

Musti, sanki kardeşim benim bulunduğum şehre yerleşiyormuş gibi sevindim, inşallah herşey çok hayırlı olacak, bizde bol bol görüşürüz umarım..

Benim hafta sonu ev bakma olayım tam bir fiyaskoya dönüştü, baktığım evleri beğenmedim, eşimle çok tartıştık, annesi tam gaz doldurmaya devam ediyor, hala ev arayışındayım, bunun yanı sıra şeytan kv nin gazabına uğradım, uğramaya da devam ediyorum, gece rüyamda onu boğarak öldürdüğümü gördüm, Allah sonumu hayır etsin, ruh sağlığım hiç iyi değil :KK43:((

sahibinden de güzel evler oluyor önce oradan tarasan, elbet çıkar gönlüne göre bir yer. bu arada rüyalar tersine çıkarmış dikkat et de kadın yüzsüzlükde zirve yapmasın

sinir sistemim harab oldu bu eser yedi bitirdi beni dengesiz manyak dün akşam aradı ailece mangal yaktık sende gel diye bebek te kendisindeydi yok dedim saol gel lütfen falan die ısrar etti yok dedim size afiyet olsun şimdi gelmiş binbir trip öfff boşanak da bitse şööle 6 ay bi sene eserle igili bişey duymasam sesini duymasam yüzünü görmesem nasıl sevinicem

cuma istanbuldayım hasret ama ancak akşam buluşabilirim ben oğluşu bırakıp geliyorum sende bebeleri bırak alemlere akalım

yok seninki türünün son örneği sanırım yanar döner resmen, sabrını taşırmaya çalışıyor gibi bir hali v ar

bazen eşime diyorum ki beni sevsene biraz:KK1: oda seni seviyorum zaten diyo, öyle diğil sev beni diyorum:KK9: tamam seveyim ozaman diyo:KK52: yaaa öyle değil diyorum oda nasıl diyooo, beni gıcık ediyo:KK52: en sonunda anlatıyorum ona nasıl sevilmek istediğimi: dizlerine yatıyorum saçlarımı okşuyo, yanağımı okşuyo, bende eriyorum:KK69: eski günlerimizi özlüyorum onunla, yani merto olmadan önceki zamanlarımızı, yapışık ikiz gibi aynı kanepeye sığışırdık, heryere elele giderdik, işten gelince sarılırdı falan:KK59: şimdi ise merto sayesinde değil aynı kanepede oturmak aynı odada bile zor kalabiliyoruz, elele tutuşup gezebilmek için ankaraya yada kayseriye gitmemiz lazım ki biri mertoyla ilgilensin bizde rahatça gezebilelim, işten gelince merto babasının kucağına atlayıp attaaa demeye başlayo hemen, adamın yüzünü göremeden parka iniyolar tekrardan... bugün biride beni sevse keşke mustican, benimde pohpohlanmaya ihtiyacım var:KK58:

he he aynı özlemleri yaşamaktayım hatta neredeyse beni anlaıyorsun :KK14:

Simenay siz hangi semtte oturuyosunuz? Evi hangi semtten bakıyosunuz?

Musti noldu canım, canın nie sıkkın çok merak ettim ama birazdan Pelin'i babaannesine götürmek için çıkıcam.. Cevabını akşam okurum artık..

Coşkulu anneler grubu :)
Uzun zamandır bu kadar hareketli görmemiştim burayı, özlemişim, sevindim...

Geçmiş olsun diyenlere teşekkürler, hasta bebelere de bizden geçmiş olsun'lar :)

Musti, noluyu, şifreli mifreli anlatıver...

yaww karavana gibi dengesiz bir adamla uğraşıyorum, git diyor gidiyorum nedne gittin diyor dur diyor duruyorum nedne durdun diyor , bitti son diyro sonra sen avrsın sadece diyor tamma kabul diyorum bundna sonr asne yoksun diyor tamam kabul diyorum ya demek akbul bu kadar meraklısın zaten snein bu halelrin beni bu hale getirdi diyor anladınız mı ben anlamadım da o açıdan...

canım bende snei çok seviyorummm ,,,

EsEs şarkını dinliyorum :KK34:
Ah Mustim kıyamam sana noldu anlatıver.
Frambuuu ve Simenay takmayın anacımmm boşverinnn 3 günlük dünya lay lay layyy (tatilden daha yeni döndüğü için dünya yıkılsa umrunda olmayan anne smile) :KK53:

varya bugğn en çok bu haberre sevindim başbaşa tatiliniz beni çok mutlu etti canım inşallah daha güzel günleriniz olsun amin :)

Ah kızlar ahh sizi çok iyi anlıyorum, aynı şeyleri ben de düşünüyordum işte, eşlerle yalnız kalmaya çoook ihtiyacımız var, ne yapın edin sadece ikinizin olacağı ortamlar oluşturun, ben artık ara ara keroyu bakıcıya bırakıp kaçırıcam kocamı, adamla aramıza giren şey dünyanın en güzel şeyi tamam kabul ama böyle de olmuyor ki be bacılar.

yaww karavana gibi dengesiz bir adamla uğraşıyorum, git diyor gidiyorum nedne gittin diyor dur diyor duruyorum nedne durdun diyor , bitti son diyro sonra sen avrsın sadece diyor tamma kabul diyorum bundna sonr asne yoksun diyor tamam kabul diyorum ya demek akbul bu kadar meraklısın zaten snein bu halelrin beni bu hale getirdi diyor anladınız mı ben anlamadım da o açıdan...

karavananınki kapris ona şüphe yok boşanma meselesini hala dönüşü olan bir oyun sanıyor o yüzden de eski tavrında devam ediyor ilamı aldığında divane olacak o, ama seninki ayrılsak da beraberiz oynuyor. "iyiliğin için git ama iyiliğim için kal hesabı sanırım. bir soğutmaya çalışıyor bir ihtiyaç duyuyor. Allah Kolaylık Versin :KK53:

Son düzenleme:
SLM MİLLET :KK71:
mantar olmuş bir anneden selamlar, bu nasıl sinir bir durum yaw :KK53: o kadar da dikkat ederim temizliğime, hepsi bu uyuz spiral yüzünden oldu, çıkarttırdım gene dertleriyle boğuşuyorum :85: verilen kremi sürene kadar kaşıntım yoktu şimdi deli gibi kaşınıyor çıldırcam :84:

melike, gülşan, simenay kuzulara öçok çok geçmiş olsun

kocama ÇÜŞŞŞŞ diyorum bu defa sana, nereden aklına geliyor yaw bunlar :KK9:
1-biz hiç tulum kullanmadık, denizin onunla yatacağını da hiç sanmıyorum buv ar çok üzerini açıyor kışın ne yapacaz bilmiyorum.
2- ben kolsuz çıtçıtlı giydşreceğim altından gene burası sıcak fazlasına gerek yok.
3- saçını sakladım, kordonu 9eylülün ahçesine gömcez 2 senedir bu sene gene unuttuk o da yanımızda hala (babası oradan mezun da)
4- ben yaptırmadım yaptırmayı da planlamıyorum

ikinize de çok geçmiş olsun. kreş yok burada o yüzden buna yanıt veremeyeceğim. deniz geceleri pek uyanmıyor uyanınca da su veriyorum tekrar uyuyor, akşam 9-10 gibi içiyor sütünü

biz ballı ve soğuk süt içiyoruz havaçok sıcak olduğundan ısıtmak istemedim şimdiye kadar.

hayırdır be yarım yamalak da olsa anlat böyle çemkirip kaçmak olmuyo :KK68:

sahibinden de güzel evler oluyor önce oradan tarasan, elbet çıkar gönlüne göre bir yer. bu arada rüyalar tersine çıkarmış dikkat et de kadın yüzsüzlükde zirve yapmasın

yok seninki türünün son örneği sanırım yanar döner resmen, sabrını taşırmaya çalışıyor gibi bir hali v ar

he he aynı özlemleri yaşamaktayım hatta neredeyse beni anlaıyorsun :KK14:

ballı bizde çok seviyoruz ılık süte katıp ardındna da su veriyorum benim cadı bal şişesini ağzına alıp krem yer gibi yiyor :)

Benim gibi manyak bi anneyi bile yoldan çıkardınız, cuma akşamı için otel bakmaya başladım :)))

maşşalah süpersin valla :=)

valla çokocum özenilecek durumdayım harbiden mesela ctsi akşamı bebeği babasına bıraktım antakyaya blues konserine gittim evli olsak bi araba laf söölerdi ama şimdi gık diyemedi pazar da tüöm n baktı bende yattım akşama kuzuyu çok özlemiştim çok eğlendik oynadık oooohhhh yeni koca fikrine sıcak bakmamakla birlikte yeni sevgili fikri wuwuwuwuwuwu diyim sen anla

ohhhh ne güzel valla :)

tüm detlerimiz ortak valla ne diyim, frambu benim kocişten Allah razı olsun:nazar: ama nihayetinde oda erkek yani malzeme odun olunca farketmiyo yani:KK52: romantizm istiyorum sadece bide bu klima sevdasına yaz boyu mertoyla uyuduk iyice özlemeye başladım kocişi, gerçi iki gündür bir saat bile uyumadığımı göz önünde bulundurursak şuan kocişle yada kociş olmadan sadece ve sadece uyumak istiyorum:KK31:

susun yawww olan var olamyan var ne olduğu belli olmayan var :)

Sonra noldu be Frambucum?

Bizim durum ilgisizlikten değil mesela, zamansızlıktan. Dün akşam Doruk uyusun da kocamın yanına sokulayım diye saatleri saydım, sonra cüceyi uyuturken yanında sızdım. Garibim Eko da tvnin karşısında sızmış, biraraya gelebildiğimizde tek istediğimiz uyumaktı :)

Kahkaha attım be deli kadın :)))

ay kızma ama halinize çok güldüm demek tek sitediğiniz uyumak oldu :)

ben ne olacam yawww

Arkadaşlar selam ve iyi haftalar herkese. Bakcıdan Pelin'e , Pelin'den de bana bulaşan grip yüzünden mahvolmuş halde bir haftasonu geçirdik biz. Pelinle odalarımızı ayırdıkPelin rahat uyuyabilsin diye.Sabaha kadar hapşırıyorum ben:KK43:. Pelin bizim odamızda yatıyor, ben de misafir odasında yatıyorum :)

Sabahtan beri kv ve eşim 80 kere aramışlar. Hiç hayra alamet olmaz zaten. Şimdi eşimi aradım. Babaannesi Pelin'i özlemiş de Pelin'i oraya götrürecekmişim... Ben hastayım yatıyorum aMA herhangi bir önemi yok onlar için...!!!!

Bikaç şey sorcam ayrıca:

Geceleri uyanınca bebelere süt veriyo musunuz? Veriyosanız onu gece uyanınca mı hazırlıyosunuz?

2,5 yaŞInda kreşe giden tanıdıklarınız var mı? Memnunlar mı? Ben Pelin'i hep dizimde sallayarak uyutuyorum, kreşte nasıl uyutacaklar?

Kayseri'de pedagog bulamayacağım için Pelin'in dr una danışsam bu kreş ile ilgili kafamdaki sruları, yardımcı olur mu sizce???

merhaba,
emziriyorum ve gece emiyor
kreşe giden çocuklar gördüğüm kadar ile memnun:)kreş bakım evi olmadığını (çocuk hasta,mız mız iken yemek yedirirler ,altını değiştirirler..ama burun altını ya silerler ya değil..yoğunluğa bağlı..)unutmadan çok yararına diye düşünüyorum.gördüğüm sabah-akşam kreşe giden 2 yaşındaki oğlanı yanına yatarak yatırıyorlar.

Son düzenleme:
karavananınki kapris ona şüphe yok boşanma meselesini hala dönüşü olan bir oyun sanıyor o yüzden de eski tavrında devam ediyor ilamı aldığında divane olacak o, ama seninki ayrılsak da beraberiz oynuyor. "iyiliğin için git ama iyiliğim için kal hesabı sanırım. bir soğutmaya çalışıyor bir ihtiyaç duyuyor. Allah Kolaylık Versin :KK53:

harika yorumdu yaww :) aynen dediğin gibi canım ,,,

Gülşan ve Musti canlar, size bayılıyoruz, çok seviyoruz ve hatta gül cemalinizi görmek için yanıp tutuşuyoruz.

Karavanam, Eko'ya gaz ne lazım, adam benim gözüme bakıyor da ben adam değilim yaw... Şimdi otel bakıyorum ya, ihtiyaç halinde eve ulaşmak kolay olsun diye, Avrupa yakasındaki otelleri eledim, bizim tarafta 2-3 tane düzgün otel var zati. Cidden normal değilim ben!

Zemheri geçmiş olsun canım... Bu aralar antibiyotik kullandın mı? Bazı antibiyotikler mantar oluşumuna zemin hazırlarmış da...

X