2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

elvinin dişler değil ama ben patladım o kesin...
naptınız lan hepiniz boşandınızmı?
durun bekleyin bende geliyirim az kaldı ya o beni öldürücek ya ben onu...
boşananlarında kısmeti açılıyoya sırf o yüzden boşasammı ben bu herifi yaw?

o işler öyle kolay değil davulun sesi uzaktan hoş gelir oynamaya kalkarsın ama sonra ,,,,, dert dert dert ,,, doluya koysan almaz boşa koysan dolmaz bi durumun içine düşüveriyorsun :KK43:

ben geldim patronun arabasını bakıma götürdü 2,5 saat boş boş oturdum geldim birazdan da çıkıyorum sticker için oylama başlattım hadi daha fazla oy BOSNA ÇOKO YAZ hadi çoğunluk 2 diyo ŞŞT yoklama kaçakları herkes oy kulansın bakem

GÜLŞAN cım bende çok beğendim o stickerları ve evin muhtelif köşeleine alıcam eski evimdede vardı zaten çok şık buluyorum ama doğrusu bu tür stickerlar diğer sitelerde daha ucuz oralara da bakı alacak olan varsa

o işler öyle kolay değil davulun sesi uzaktan hoş gelir oynamaya kalkarsın ama sonra ,,,,, dert dert dert ,,, doluya koysan almaz boşa koysan dolmaz bi durumun içine düşüveriyorsun :KK43:

sen kafana takma allah öyle bi güç veriyoki insana hiiç bişeycik olmaz çocuğunuda yetiştirirsin gezmeyede gidersin her bişeye yetişirsin.sende kendinde o kuvveti bulmuşsunki defetmişsin başından işte asıl huzur o aşamaya gelmekte gidince bişey olmaz mesele git diyebilmekte kanımca!!(sadece duygusal boşlukta olduğun için seni bu yaklaşımlar cezbedebilir sakın inanma)

valla kocasını şutlamış mutlu ve huzurlu bir ane olarak ilk hafta hariç hiç ağlamadım 2,5 ay oldu hiç özlemedim hiç pişman olmadım korktum bazen üldüm ama hiç 24 saat düşünecek kadar değer vermedim sevmediğim gibi nefret bile etmiyorum bu noktaya da gelince boşanmak çok daha kolay oluyor ama bu noktaya gelmemdeailemin arkadaşlarımın ve özelliklede zırt pırt aramalarıma katlanıp kahrımı çeken ÇOKO'nun büyü payı var

valla kocasını şutlamış mutlu ve huzurlu bir ane olarak ilk hafta hariç hiç ağlamadım 2,5 ay oldu hiç özlemedim hiç pişman olmadım korktum bazen üldüm ama hiç 24 saat düşünecek kadar değer vermedim sevmediğim gibi nefret bile etmiyorum bu noktaya da gelince boşanmak çok daha kolay oluyor ama bu noktaya gelmemdeailemin arkadaşlarımın ve özelliklede zırt pırt aramalarıma katlanıp kahrımı çeken ÇOKO'nun büyü payı var

Canımsın :KK16:
Keşke daha fazla bişeyler yapabilsem.
Oy vermedim çünkü beğenmedim :83: sanki daha güzelleri bulunabilir.

ÇOKOCUM fazlasını yaptın daha güzelleri var tabi net onlarla dolu ama dünyanın parası ben ekonomik ve şık bişi olsun die uğraşıyorum yoksa 1400 TL ye bi duvar beğendim ki 1duvar dikkatini çekerim 4 diil yani

slm millet :KK71:
gülşan amcana çoook geçmiş olsun.
musti geçmişten gelir herkesin hayatında en az bir defa böyle bir platonik takma yoluna devam et.
karavanacan ben de balıklıyı beğendim ama winny de bütünlük açısından güzel olurdu diye düşünüyorum.

günaydınlar:KK16:
nihayet mü-fettişlerimiz geldiler, bu hafta yoğun olacaz, inşallah bi sıkıntı çıkmadan yollarız onları:KK53:
herkes iyidir inşallah:KK16:

slm millet :KK71:
gülşan amcana çoook geçmiş olsun.
musti geçmişten gelir herkesin hayatında en az bir defa böyle bir platonik takma yoluna devam et.
karavanacan ben de balıklıyı beğendim ama winny de bütünlük açısından güzel olurdu diye düşünüyorum.
sağol canım benim inşallah atlatıcaz bu sıkıntıyıda:KK16:

Tüm hafta sonunu hastanelerde geçirmiş, bir sürü iğne yemiş, 3 gün raporlu ama raporunu iş yoğunluğundan dolayı kullanamayan, sinüzit-bronşit olmuş, kızı 4 azı dişini birden patlatmış, ayakta hastalığını geçiştirmeye çalışan ama pek başarılı olamayan, sürünen-uykusuz-yorgun-asabi anneden günaydın..

Bu hafta da yokum buralarda, beni merak etmeyin, işleri toparlamaya çalışıyorum ki, izin versinler gidip eve yatayım, çok kötüyüm inanın..

Küçük kene sağlıklı ama 4 diş birden patlattı, 2 tane azı dişi de patlamak üzere, yandım anam yandım..

Hepinize sevgiler.. Dikkat edin, hastalanmayın..

Günaydın, iyi haftalar,

Kötü ve acı bir hafta sonu geçirdim, annemin teyzesini kaybettik, bir yanda ölüm acısı, diğer yanda insanların acayipliği derken, çok üzüldük, çok gözyaşı döktük. Ve iyi ki Ankara'ya gidememişiz, daha çok canım acırdı...

Gülşan, kolay gelsin.

Simenay, çok geçmiş olsun, acil şifalar dilerim arkadaşım.

Günaydın sevgili anneler:KK3:

Okul başladı, pazartesileri dersim yok:KK64:Ders programım da yoğun değil çok şükür.

Haftasonu eşim geldi gitti. Benim triplerim işe yaramış ki süt dökmüş kedi gibiydi. Hatta uzun zamandır aramız hiç bu kadar iyi olmamıştı.:nazar::nazar:İlk defa kavgasız bir haftasonu geçirdik. :nazar::KK6:
Sonuç; triplere devam!!:KK52:

günaydınlar:KK16:
nihayet mü-fettişlerimiz geldiler, bu hafta yoğun olacaz, inşallah bi sıkıntı çıkmadan yollarız onları:KK53:
herkes iyidir inşallah:KK16:
İnşallah maşallah.. Gülşan'ın içine Merlike kaçmış:KK33:
Geçmişi okudum, amcana da geçmiş olsun canım.
Tüm hafta sonunu hastanelerde geçirmiş, bir sürü iğne yemiş, 3 gün raporlu ama raporunu iş yoğunluğundan dolayı kullanamayan, sinüzit-bronşit olmuş, kızı 4 azı dişini birden patlatmış, ayakta hastalığını geçiştirmeye çalışan ama pek başarılı olamayan, sürünen-uykusuz-yorgun-asabi anneden günaydın..

Bu hafta da yokum buralarda, beni merak etmeyin, işleri toparlamaya çalışıyorum ki, izin versinler gidip eve yatayım, çok kötüyüm inanın..

Küçük kene sağlıklı ama 4 diş birden patlattı, 2 tane azı dişi de patlamak üzere, yandım anam yandım..
Hepinize sevgiler.. Dikkat edin, hastalanmayın..

İkinize de geçmiş olsun Simenay.Diş olayı bizde de var. Allah yardımcımız olsun.
3 gün raporun var ve o halde işte misin????!!!Sen böyle hastayken senden performans bekleyen müdürlere :KK22: !!! Özel sektör böyle bişey heralde.. Allah kolaylık versin.

Bosnacan, başınız sağolsun, Allah rahmet eylesin..
Her şeyin bir sebebi vardır diye boşuna dememişler, acil şifa dileğin için ayrıca teşekkür, buna çok ihtiyacım var gerçekten..

Günaydın, iyi haftalar,

Kötü ve acı bir hafta sonu geçirdim, annemin teyzesini kaybettik, bir yanda ölüm acısı, diğer yanda insanların acayipliği derken, çok üzüldük, çok gözyaşı döktük. Ve iyi ki Ankara'ya gidememişiz, daha çok canım acırdı...

Gülşan, kolay gelsin.

Simenay, çok geçmiş olsun, acil şifalar dilerim arkadaşım.

Çok üzüldüm Bosna başınız sağolsun. Hasta mıydı?
Her işte bir hayır vardır,geçmişi okudum epey bi sinirlenmişsin gidemiyorum diye ama Ankara'ya daha sonra da gidersiniz inşallah..

Frambuuu, çok sevindim yazdıklarına, hep böyle devam eder inşallah...

Özel sektör insanın cesedini bile çalıştırıyor anacım, böyle bu işler.

Sağol canım... Hastaydı evet, özellikle son bir haftadır epey kötülemişti.
Gidemediğime çok üzülmüştüm evet ama dediğin gibi, bunda da böyle bir hayır varmış. Zaten Simenay da hastaymış baksana, ya buluşamayacaktık ya da hasta hasta gelecekti...

Bu arada ben o akşam gözlerim ağlamaktan şişmiş, başım çatlar vaziyette gittim o yemeğe, görenler hayrete düştüler, anlattım durumu, sitemlerimi de ilettim. Yarım saat sonra genel müdür geldiğin için teşekkür ederim diyerek eliyle taksiye bindirip gönderdi beni.

günaydınlar çok yoğun bol koşturmalı seyahatli bir hafta sonundan sonra herkese günaydınnn

GÜLŞANCIM hayırlısıla postalarsınız müf. leri inşallah

BOSNACIM bşın saolsun arkadaşım ölüm her yaşta zor ama allah sıralı ölm versin diyelim

SİMENAYCIM çok ok geçmiş olsun arkadaşım hala çalışmana ayrıca üzüldüm bi an önce eve gidip yatabilirsin umarım

Pepee'nin dergisi çıkmış:KK19: Biz hemen alcaz :KK55:

Derginin bir tarafı çocuklar için diğer tarafı da anneler içinmiş. Bizim topikte pek hayranı yok ama Sabiha Paktuna Keskin'in yazıları varmış.

Sabiha Hanım'ın sitesinden alıntı:"Çocukların çok sevmeleri üzerine Pepee’nin çok yakında bir de dergisi çıkıyor… Biz de bu keyifli dergi için hem içerik hazırlıyoruz, hem de bize ait olmayan diğer içerikler hakkında danışmanlık veriyoruz.

Derginin en önemli sürprizi anneleri unutmamış olması. Pepee’nin dergisi, ebeveynler ve hatta büyük ebeveynlerin, çocukların yaşına ve gelişimine uygun aktiviteler yaparak nitelikli ve eğlenceli zaman geçirmesine yardım ederken, anneler için de yol gösterici, aydınlatıcı, yardımcı bir içeriğe sahip…

Pepee Dergisi, annelerin çocuklarıyla kuracakları doğru iletişimde, gelişimlerinin doğru takibinde ve çocukların beyin gelişimine uygun eğitilmelerinde annelere destek olacak.

Anneler, 3-6 yaş çocuklarıyla hangi oyunları oynayacaklarını, sağlıklı iletişim için ipuçlarını, boşanmanın çocuklara en doğru şekilde nasıl anlatılacağı gibi zor konuları, çocuklarının çizgilerinden gelişimlerini nasıl takip edilebileceklerine dair bilgiler edinecekler."

Bi de Pepee'nin müziklerini Kıraç yapıyormuş. Şuşu'yu eşi , Pepee'nin kardeşi bebe'yi de Kıraç'ın kızı seslendiriyormuş.Ayrıca senaryo yazıldıktan sonra Sabiha Paktuna Keskin'in de kontrolünden geçiyormuş çekilmeden önce.

Ben çok beğeniyorum Pepee'yi. Hem işlediği konular hem de şarkıları çok eğitici.Pelin'in de o kadar çizgi film kanalı arasında izlediği tek program.

Son düzenleme:
Frambuuu, çok sevindim yazdıklarına, hep böyle devam eder inşallah...

Özel sektör insanın cesedini bile çalıştırıyor anacım, böyle bu işler.

Sağol canım... Hastaydı evet, özellikle son bir haftadır epey kötülemişti.
Gidemediğime çok üzülmüştüm evet ama dediğin gibi, bunda da böyle bir hayır varmış. Zaten Simenay da hastaymış baksana, ya buluşamayacaktık ya da hasta hasta gelecekti...

Bu arada ben o akşam gözlerim ağlamaktan şişmiş, başım çatlar vaziyette gittim o yemeğe, görenler hayrete düştüler, anlattım durumu, sitemlerimi de ilettim. Yarım saat sonra genel müdür geldiğin için teşekkür ederim diyerek eliyle taksiye bindirip gönderdi beni.
İnşallah. Eşim kendini değiştirebilirse seneye bu zamanlar Bursa'ya taşınmış olcaz, bunları da konuştuk..
Müdürünüz yine insaflıymış saolsun da böyle organizasyonları neden hafta içi yapmıyorlarsa
..
günaydınlar çok yoğun bol koşturmalı seyahatli bir hafta sonundan sonra herkese günaydınnn

GÜLŞANCIM hayırlısıla postalarsınız müf. leri inşallah

BOSNACIM bşın saolsun arkadaşım ölüm her yaşta zor ama allah sıralı ölm versin diyelim

SİMENAYCIM çok ok geçmiş olsun arkadaşım hala çalışmana ayrıca üzüldüm bi an önce eve gidip yatabilirsin umarım

Hayırdır Karavana bacı nerelere gittin haftasonu??

X