2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

slm canlarım
öncelikle bosnacım başın sağolsun ölüm her zaman çok üzücü ne olursa olsun allah sizlere ömür ve sabır versin

ben 10 gündür istanbuldayım biliyorsunuz annem hasta hastanede hala ve ne zaman çıkacağıda belli değil hergün gidip geliyoruz yanına allah herkesin hastasına acil şifalar versin inşallah
cumartesi dönücem bu gelişimden hiç mutlu değilim rabbim beterinden korusun inşallah bi dahaki gelişimde herşey normale döner
serhan iyi çok şükür son sürat yaramazlığa ddevam ediyo mutlu halinden memnun kalabalk dışarı çıkıyo geziyo sokakta top oynayan çocukların topunu alıp kaçıyo kendi oynuyo yarın aşı olacak hergün kadıköye gidip geliyoruz zaten bari dedim gata da yaptırayım hep orada oldu aşılarını yine oraya kısmet olacak

sizler iyisinizdir inşallah görüşmeyi çok istiyordum bi buluşalım ama nasip olmadı çok istememk lazım sanırım neyi çok istesem olmuyo ççünkü bu hafta da buradayım ama okullar açıldı çalışaıyorsunuz müsait olamazsınız sanırım hafta sonuda ben gidiyorum zaten

Teşekkürler Frambuu, özel sektör böyle bişey işte evet, ölsen cesedini bile çalıştırırlar, yat-kalk haline şükret..
Senin kuzuda mı diş çıkartıyor, Allah kolaylık versin, çok zor hakkaten, eşinle ilgili gelişmelere çok sevindim, devamı gelir inşallah..

Karavanacım, sağolasın, resmen sürünüyorum ve haftaya yurt dışına çıkacam, bir an evvel iyileşmem lazım, bugün işleri toparlarsam 2 gün izinliyim inşallah..

Bosnacan, Ank. ya gelememen ikimiz içinde hayırlı olmuş duruma bakılırsa, yemekten erken ayrılmana izin vermiş g.müdür iyi bari, illa gözleri ile görüp ondan sonra izin verecekler, bende sabah sürünerek geldim, müdür gördükten sonra ''tamam bugün işleri toparla, 2 gün gelme dinlen'' dedi, sağolsun lütfetti, buna da şükür..

FRAMBUCUM hafta sonunun iyi geçmesine ayrıca çok sevindim atlamışım hayazım inşallah hep böyle gider bundan sonra

babam sudana gitti o üzden cuma akşamı antakyaya gittim ctsi arabamın camı kırılmıştı tamire verdim ordan aldım servise verdim aralarda babamın hazırlıklarına yardım ettim bi de kuzu vardı tabi ctsi akşam babamı hava alnına bıraktım iskenderuna geçiyordum ki annemle yolda halam aradı biz onun yazlığında kalıyoruz ya 2 aydır bu akşamn 13 kişilik yatılı misafirim var siz antakyada kalın dedi ama ben artık yoldaydım tmm dedim gidip iskenderundaki kışlık evde yattık e 3 aydır kapalı vede sıcak mı sıcak bu arada cemy cumada beri hafif nezle gibiydi uyumuyodu ve mızmızdı pazar kalktık kahvaltı ettik annemle bi işimiz vardı ctsi de aynı işimizi yapmış ve nöbetçi eczane aramış ve yemek yiyecek yer bulmaya çalışmıştık neden çalıştık biz nasılsa eve gidiyoruz diye salaş salaş çıkmıştık giysi de yoktu yanımızda ve kışlıktada yoktu ööle kala kaldık ay rezillikti resmen

Kuju hayırdır nesi var annenin????

astım canım ve bikaç rahatsızlığı daha var birde feci şekilde bunalımda babam sağolsun aslında yazacak çok şey var ama ne zaman yeter nede sizin kafanızı ütülemeye değer ailecek zor zamanlardan geçiyoruz psikolojik tedavi de görüyo şu an annem birşey daha var ama kaç kez yazayım dedim yapamadım sebebini bilmiyorum çoğu kez yazdım silip çıktım bu durum hepimizi çok etkiledi

Saolasın Karavanacım, inşallah biraz aklı başına gelmiştir eşimin... Kaç km yol yaptın 2 günde sen kuzum? Anlattıklarından ben yoruldum yavvv

Simenay sen nereye gidiyosun yurtdışına? Bikaç gün girmeyince kaçırmışım gelişmeleri...

bir süredir annem bizimle kalmıyor 3 haftadan fazla oluyo bu arada diş çıkradı hastalandı gece çok uyandı bende baktım olmuyo bayılıcam uykusuzluktan yanımda yatırmaya başladım ama aklımdaki sürenin üzerine çıktırk şimdi hiçbir şekilde yatağına yatmıyo gece kalkıp yanında mıyım die kontrol ediyo bunlar sadece geceydi alışır dedim ama bunun sonucunda gündüz de bana yapışmaya başladı hiç bana düşkün deildi herkesin peşinden giderdi dün babası almıştı ben havuzdan çıkarken tesadüfen karşılaştık ki babasıyla arabadaydı çok sever bir atladı kucağıma gitmez vericem die nasıl ağlıyor tıkandı resmen mecburen aldım babası da bozuldu tabi haklı olarak ctsi gece uyumadı cuma da uyumamıştı bi ara daldığında anne gel sen yanında yat da ben biraz uyuyayım dedim sabah 5 e geliyodu 7 gibi uyanmış yanında annemi görmüş ki alışkın anneme nasıl ağlıyor çığlığına uyandım yanıma geldi yattı sustu uyumaya devam etti neden böyle oldu ne yapayım bilemedim

FRAMBUCUM km'sini bilmem ama bütçeme zararını gayet net hissettim yane

KUJU çok geçmiş olsun annene acil şifalar diliyorum inşallah sen dönmeden önce iyice toparlar da senin de aklın kalmaz

Geçmiş olsun canım. İnşallah bedenen de ruhen de çabucak atlatır, atlatırsınız bu dönemi..

Kafa ütülemek olur mu Kujucum, ben de herşeyimi burda sizinle paylaşıyorum, sizler olmasaydınız ben şu anda akıl hastanesinde falan olurdum heralde. İstediğin zaman istediğin kadar yazabilirsin. Biz de elimizden geldiğince sana yardımcı olmaya çalışırız.

Ayrıca şu da deneyimle sabittir ki içine ata ata sorunlar çoğalıyor, şişiyor ve seni eziyor. Anlatıp rahatlaman taraftarıyım, tabi sen de istersen..

Bosnacım çok üzüldüm başın sağolsun
Frambu çok sevindim eşinin akıllanmasına inşallah hep böyle mutlu eder sizi Maaşallah (içime merve kaçtı)
Simenaycım geçmiş olsun canım, benim özel sektörü bırakıp memur olmamın en büyük etkenlerinden biridir bu, suyunu çıkarırlar suyunada pilav yaparlar Iklim kuzumada maaşallan 4 azı dişi birden patlatmış, ama üzülerek söyleyim sana, azı dişi patladıktan sonrada devam ediyor acısı
Karavana senin hızına yetişilmez valla, her hafta sonu ayrı bir tempo
Kuju annene de geçmiş olsun tekrardan ben iyileşmiştir diye düşünüyordum baya bi zamandır hasta ozaman annen

FRAMBUCUM km'sini bilmem ama bütçeme zararını gayet net hissettim yane

KUJU çok geçmiş olsun annene acil şifalar diliyorum inşallah sen dönmeden önce iyice toparlar da senin de aklın kalmaz

çok teşekkür ederim ama uzun bi süre daha tedavi görecek sanırım doktorlar öyle diyo erzurumdan annem hasta diye geldim üzülmiyim diye bişey söylememişler bana ama gerçek çok başka ve insan pat diye yazamıyo denedim yazdım hatta ama hep cümlenin sonunda sildim artık sadece annem için değil kardeşlerim içinde endişeleneceğimi biliyorum bu arada babamla annem yıllar önce boşanmış ama benim yeni haberim oldu düşünün artık ne doğru düzgün bi araya geliyolardı nede tamamen kopuyolardı eşime söyleyemedim hala ne diycem nasıl diycem bilmiyorum çünkü herkes evli sanıyodu annemleri meğer öyle değilmiş zaten artık benim babam yok o insana asla baba demiycem yıllardır öyle şeyler yaşattıki bize bu bardağı taşıran son damla oldu
yaz yaz bitmez yaşanan okadar çok şey varki hangi birini anlatayım sadece özetle yıllarca biz anne ve babamıza analık babalık yaptık onların yapması gereken ne varsa biz yaptık burda ikiside suçlu ve bencilce davrandı şimdi bu yaşananların acısını yine kardeşler olarak biz yaşıyoruz allah sonumuzu hayır etsin

Kujucum annenler üzülmeni istemedikleri için söylememişlerdir sana boşandıklarını. Sürekli o gergin ortam içinde olmanızdansa boşanmaları onlar için de sizin için de iyi olmuştur.Bence eşinle de bu durumu paylaş, onun desteği dertlerini biraz hafifletir belki..

Allah annene de tez zamanda sağlık versin inşallah canım..

KUJUCUM çok üzüldüm ne demek kafa şişirmek hepimiiz dertlerimizi anlatarak rahatlıyoruz mesela ben evet çözüm bulamazsınız derdime ama dinlemeniz bile yetiyor güçlenmeme bize anlatmak istememeni anlarım neticede burası herkese açık bi ste ama eşine anlat senin eşin bunları anlamayacak bi adam deil anlat ki destek olsun anlat ki senin de yükün hafiflesin arkadaşım umarım herşey bi an önce yoluna girer hayatının her anında huzurlu mutlu olmanı diliyorum

Kujum inşallah kısa zamanda hallolur ailevi sıkıntılarınız, çünkü uzakta olmanında etkisiyle aile içerisindeki üzüntüler daha fazla hissediliyo gurbetteyken, baba ve anne arasındaki tartışmalara ve kavgalara arabulucu olarak katıl ama bence nacizane fikrim, anne baba anlaşmazlığından dolayı taraf tutma sakın, ben o hatayı yıllar önce yaptım şimdi çok pişmanım, onlar kendi aralarında halledemeyip bize yansıttılar tartışmalarını ama olayların bizimle hiç alakası yoktu Ayrıntıları bilmiyorum ama bence çok fevri davranma, her ikisininde üzerindeki emeğini hatırla derim ben:78:

sabahtan beri hepiniin ağzından kötü şeyler çıkıyo halbuki ben geçenhafta söölediğim sürprizi açıklicaktım kesinleşti çünkü ama hevesim kırıldı sizlerin canı bu kadar sıkkınken nette gezip dekorasyon fikirlerine bakamıyorum b da ipucu oldu ev alıyorum daha doğrusu babamlar bana ev alıyo 3+1 yeni bir binada iş yerime yürüyerek 5 dk eltime 10 dk sahile 2 dk mesafede ara kat ara bir sokakta ve bitişik nizam olması dışında kötü birşeyi yok ama bu da fiyat avantajı sağlıyor binayı patonum yaptı depreme dayanıklı bu da benim için çok önemli çok şirin tam oğlumla bana göre

Aaa süper bi habeR karavana, hayırlı olsun, allah mutlu, huzurlu oturmayı nasip etsin canım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…