2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

karavana şarkıyı değiştir bende burdayım,dinliyorum yani:KK52:
güzel gözlü cemye geçmiş olsun bende yazacaktım ama mertonun hastalığı uykusuzluk derken atlamışım, abimin eşi demişti 1,5 yaşlarında bebeklerde ağız yaraları çıkıyo diye, bulaşıcıymış, uçuğunuz,ağız yaranız falan varsa öpmeyin kuzuları diycektim, taaa bademciklere kadar yayılıyomuş yazık 10 gün kadar yemek yiyemiyolarmış en yaygın dönemi 1,5 yaş demişti, dut pekmezinden başka ilacıda yokmuş maalesef:KK59:
kuduruk alpe çok güldüm valla, yaramaz şey:KK52::KK60:
frambu hakkınızda hayırlısı olsun canım, bende evliliğinizin bir şansa daha ihtiyacı olduğunu düşünenlerdenim, 3. şahısların huzurunuzu bozmasına aranızı soğutmasına izin vermeyin, bak eşinde aklını başına almaya karar vermiş gibi duruyor, kendini ezdirmeden ilişkinizi kurtarmaya çalış, erkeklerden bu konuda çok şey beklememek lazım genlerinde odunluk var nede olsa:KK1: ama önceliğinin siz olduğunuzu anlaması şart bence....
mustican aşkolsun benim beyimi beğenmiyormusun sen:63: :KK9:

:nazar: çaktırma bosnaya doping veriyorum :) :nazar:

Son düzenleme:
mustican şaka yapıyorum canım:KK53:
karavana bencede oskarlık kocan var yani:KK1: tam dayaklık koca ödülüne layık gördüm ben onu:KK52:

günaydınlar:KK16:
dün dr mertin bronşit olduğunu söyledi iki antibiyotik, iki öksürük şurubu, bir burun spreyi, birde peditus verdi:KK53: 5 şurubu ben nasıl içireceksem çocuğa:KK52: ben burdakilerin dr luğundan ciddi olarak şüphe ediyorum, ama antibiyotikleri işe yaradı galiba 5 günün sonunda oğlum normal bir şekilde öksürük krizine girmeden uyuyabildi, tabiki bende:KK53:
onun dışında pazartesi mülki-ye müfetti-şi gelecek ilçeyi denetlemeye patron çok gergin, fırça yemeden şu bikaç haftayı atlatırsak süper olacak valla:KK1:
sizlerde iyisiniz inşallah:KK16:

Günaydın,

Kahvaltıda kocaman bir sandviç yedim, aynısından bir tane daha olsa onu da yerim, kıtlıktan çıkmış gibi yiyorum bu aralar, Allah sonumu hayır etsin.

Gülşancım, Mertom yine mi bronşit olmuş, çok geçmiş olsun... Çok fazla ilaç vermiş sahiden, verecek misin hepsini?

Denetlemeyi sorunsuz atlatırsınız inşallah. Bizim büyük patron da hala burada, kök söktürüyor valla bizimkilere, çok gerginiz çook...

bosnacım sağol, valla hepsini verdim ilaçların, gece rahat uyudu, inşallah ağır gelmez kuzuma:KK43: bikaçgün çok öksürebilir ilaçlar öksürüğünü artıracak çünkü dedi ama öksürüğü azaldı diyebilirim:26:
buaralar benimde iştahım arttı, gece yemelerine başladım doymuyorum çünkü, 2 kilo aldım bayramdan buyana 68 olmuşum yine:KK58:
sizin denetlemede iyi geçer inşallah canım:KK16:

günaydın herkese Ben geldim herkes iyidir ins Mert kuzuya cokgecmis olsun Allah kolaylık versin hasta olduklarında bakmak daha zor çabucak iyilesir umarım bende saglık ocağından geldimoglusun son aşısı vardı ateş yapıyormuş bu ası ben surup verdim ama siz yaptirdiysaniz ateş oldumu d
Sizde?

Son düzenleme:
Günaydın..

Küçük kene daha iyi sonunda ve aynı anda birden fazla diş çıkarmaya çalışıyor.. İştahsız ama keyfi yerinde..

Ben fena hastaydım ama bugün iyi hissediyorum kendimi, işler çok yoğun, fazla takılamıyorum buralarda, herkes iyidir umarım..

Merto ya geçmiş olsun tekrar, bronşite çevirmiş olması üzücü ama Allah tan çaresi var, yalnız ilaç sayısı bana da biraz fazla gibi geldi..

Bosnacan, afiyet olsun, yarasın :))

günaydın herkese Ben geldim herkes iyidir ins Mert kuzuya cokgecmis olsun Allah kolaylık versin hasta olduklarında bakmak daha zor çabucak iyilesir umarım bende saglık ocağından geldimoglusun son aşısı vardı ateş yaparmıyor bu ası ben durup verdim ama siz yaptirdiysaniz ateş oldumu d
Sizde?

Hiç ateş yada huzursuzluk olmadı bizde, hemşirede yapmaz demişti zaten, keşke boş yere vermeseydin şurubu..

günaydın dicem öğlen oldu sabah bankada işim vardı geciktim biraz çok uykum var çok şu dişler çıksada uyusak biraz 1 aydır bçlük pörçük ve yinede toplamda 5-6 saatlik uykularlayım normalde yetmez bana 6 saat bide bölününce hepten dağıldım söyleneni anlamıyorum raporlarımda bi sürü hata çıkıyo bu ara kovulmazsam bi daha kovulmam ayrıca çamaşır makinem bozuk ayrıca site boşaldı okullar açılacağı için kimsecikler kalmadı tırsıyorum eltimler daha kasıma kadar ve hatta belki daha da uzun burdayız diyolar dolabım kırıldı elbiseler ortalıkta ayy şiştim

MERTO ya geçmişler olsun yine mi bronşit oldu kuzum ya İKLİM bebeğime de geçmiş olsun ve tabi anasına da

BOSNA afiyet olsun ben ki hala ağzıma bi lokma koymadım açımmmmmm

dün dr mertin bronşit olduğunu söyledi iki antibiyotik, iki öksürük şurubu, bir burun spreyi, birde peditus verdi:KK53: 5 şurubu ben nasıl içireceksem çocuğa:KK52: ben burdakilerin dr luğundan ciddi olarak şüphe ediyorum, ama antibiyotikleri işe yaradı galiba 5 günün sonunda oğlum normal bir şekilde öksürük krizine girmeden uyuyabildi, tabiki bende:KK53:
onun dışında pazartesi mülki-ye müfetti-şi gelecek ilçeyi denetlemeye patron çok gergin, fırça yemeden şu bikaç haftayı atlatırsak süper olacak valla:KK1:

Günaydın
Gülşancım Kero ya dr. bronşit dediğinde 1 balgam söktürücü ve bir de tamamen bitkisel öksürük şurubu vermişti, kan tahlili istemişti, kanda da enfeksiyon görmeyince antibiyotiğe gerek yok demişti, ayrıca eğer bu şuruplar geçirmezse hastanede hava veririz yine de antibiyotik yazmam son aşamaya kadar demişti, aklını çelmek istemem ama benim evimde p.editus yok bile, bizim dr. gördüğüm en saçma ilaç diyor ayrıca K.Tuğcu da öksürüğü kesen ve çocuğun mikrobu atmasına engel olan ilaç diyor onun için.
Bosna oooh yarasın lop lop et pıt pıt yağ olsun
Yasko hadi geçmiş olsun ikinize de.
Dün gece 5.30 da Keronun uyanmasıyla noktalanan gece uykumdan sonra aldığım ani karar neticesinde Kero yu tatile götürmemeye karar verdim, vicdanımla mantığım arasında gidip geliyorum,doğrusu bu di mi?:44:

günaydın herkese Ben geldim herkes iyidir ins Mert kuzuya cokgecmis olsun Allah kolaylık versin hasta olduklarında bakmak daha zor çabucak iyilesir umarım bende saglık ocağından geldimoglusun son aşısı vardı ateş yapıyormuş bu ası ben surup verdim ama siz yaptirdiysaniz ateş oldumu d
Sizde?
sağol canım. biz daha aşı yaptıramadık iyileşsin öyle yaptıracaz:KK16:

Günaydın..

Küçük kene daha iyi sonunda ve aynı anda birden fazla diş çıkarmaya çalışıyor.. İştahsız ama keyfi yerinde..

Ben fena hastaydım ama bugün iyi hissediyorum kendimi, işler çok yoğun, fazla takılamıyorum buralarda, herkes iyidir umarım..

Merto ya geçmiş olsun tekrar, bronşite çevirmiş olması üzücü ama Allah tan çaresi var, yalnız ilaç sayısı bana da biraz fazla gibi geldi..

cumartesi dr a götürdüğümüzde öksürük şurubu vermişti, peditusla ama iyice artmıştı öksürüğü, bide resmen tıkanıyordu, geçmezse yine getir demişti, bende tekrar götürdüm dün, dr öksürüğünü tehlikeli buldu, ciğerleri çıkacak gibi öksürüyo çünkü:KK59:

günaydın dicem öğlen oldu sabah bankada işim vardı geciktim biraz çok uykum var çok şu dişler çıksada uyusak biraz 1 aydır bçlük pörçük ve yinede toplamda 5-6 saatlik uykularlayım normalde yetmez bana 6 saat bide bölününce hepten dağıldım söyleneni anlamıyorum raporlarımda bi sürü hata çıkıyo bu ara kovulmazsam bi daha kovulmam ayrıca çamaşır makinem bozuk ayrıca site boşaldı okullar açılacağı için kimsecikler kalmadı tırsıyorum eltimler daha kasıma kadar ve hatta belki daha da uzun burdayız diyolar dolabım kırıldı elbiseler ortalıkta ayy şiştim

MERTO ya geçmişler olsun yine mi bronşit oldu kuzum ya İKLİM bebeğime de geçmiş olsun ve tabi anasına da

BOSNA afiyet olsun ben ki hala ağzıma bi lokma koymadım açımmmmmm
sağol canım, aynı beni tarif etmişsin, bende hep fırça yiyorum dalgınlıktan:KK1:

Günaydın
Gülşancım Kero ya dr. bronşit dediğinde 1 balgam söktürücü ve bir de tamamen bitkisel öksürük şurubu vermişti, kan tahlili istemişti, kanda da enfeksiyon görmeyince antibiyotiğe gerek yok demişti, ayrıca eğer bu şuruplar geçirmezse hastanede hava veririz yine de antibiyotik yazmam son aşamaya kadar demişti, aklını çelmek istemem ama benim evimde p.editus yok bile, bizim dr. gördüğüm en saçma ilaç diyor ayrıca K.Tuğcu da öksürüğü kesen ve çocuğun mikrobu atmasına engel olan ilaç diyor onun için.
Dün gece 5.30 da Keronun uyanmasıyla noktalanan gece uykumdan sonra aldığım ani karar neticesinde Kero yu tatile götürmemeye karar verdim, vicdanımla mantığım arasında gidip geliyorum,doğrusu bu di mi?:44:
ilaçları birkaç gün deniycem çünkü durumu hiç iyi değil yoksa banada çok fazla geldi ilaçlar:KK58: şimdilik iyi gibi, iki tane balgam söktürücü şurubumuz var ama hiç öksürmedi dün:26:

çoko keroyu kime bırakacan tatile gidince, ayyy ben asla bırakamazdım herhalde:26: bir gün öğle yemeğine eve gitmediydim vicdan azabından yediklerim boğazıma dizildiydi:KK1: ama çok iyi gelmişti:KK53:

ÇOKOCAN kesinlikle doğru karar olduğunu düşünüyorum amaç tatil ve dinlenmekse bebeklerlemümkün deil ve bizim birazda kendimize vkit ayırmaya ihtiyacımız var aksi takdirde gerilen sinirlerimiz ozulan psikolojimizle kimseye bi hayrımız yok sakın kocanın da sana vicdan yaprmasına izin verme bayrmda bebeği 2 gün babasına bıraktım dğrusu arada vicdan yaptım acı çektim ama itiraf ediyorum çok da iyi geldi özgürlüğümü boş boş yatmayı özlemişim bazen bu annelik sorumluluğu işini abarttığımızı düşünüyorum kendimizi dizginlemeliyiz

çok geçmiş olsun gülşan cım,Allah şifa versin.yazgünü hemencecik nasıl çeviriyor ya bronşite?ben merto nun bu denli sık hastalanmasını yaşadığınız yere bağlıyorum.havasından,suyundan kapıyor bence bu çocuk.5 şurup cidden çok fazla ya.

Günaydın..

sizede analı-kızlı geçmiş olsun canım.kıyamam iklim kuzuma da.yaz günü birde dişlerle boğuşuyor kızçe.

Günaydın

hayır,doğrusu bu değil.ben olsam böyle birşeyi yapmazdım.sen zaten haftada 5-6 gün,8-10 saat çalışıyorsun ve kero ya bakıcı bakıyor Aylin.sadece haftasonlarını beraber geçiriyorsunuz.bukadar sabırsız olma bence canım,evet çok zor çocuklar,heleki biliyosun Alp birde gecede 5 kez kalkar,7-24 ben bakıyorum.ama yinede böyle bişey düşünmezdim bile.kero nun babası ve seninle zaman geçirmeye ihtiyacı var.tabiki kendimize vakit ayırmamız gerekiyor ama bunu bu kadar onları kendimizden uzak tutarak yapmamalıyız bence.1-2 gün olsa neyse ama eminim haftalık bir tatilden bahsediyorsun.kendinle kalmak istiyorsan şmidi çocuğunla git,sonra bir haftasonuda yakınlara biryerlere,kafa dinlemeye onsuz git.

Son düzenleme:
tatilecemy ile gittim ve hiç dinlenemedim daha da yoruldum geldim iş yerinde dinlendim ama sadec o yok hayatımda iş var başka sıkıntılar var kendimle kalmaya ihtiyacım var ayrıca bu kadar çok başka şeylerle ilgilenip kendimi es geçince agresifleşiyorum

bununla beraber tatilde bi çift vardı benimkinden 6 ay büyük bi bebekleri varmış bırakıp başbaşa gelmişler evliliğimiz için buna ihtiyacımız vardı bizim birbirimizle ilgilenmeye ihtiyacımız vardı dediler çok da haklıydılar bazen onları bırakabilmemiz gerek bu arada sokakta da bırakmıyoruz onu seven insanlara bırakıyoruz özellikle çalışan annelerde daha az sarsıcı oluyor çocuğun böyle bir alışkanlığı yok çünkü

gerçi yazın bi yerlerde hafta sonu osuz olma fikri de olabilitesi olan bişi bööle de yapabilirsin ama kendne biraz zaman ayırmanı şiddetle destekliyorum

X