- 19 Ağustos 2010
- 2.258
- 0
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #115.761
Tünaydın
Bi selam verip işime bakayım.
Çokonun da ilacı olsa başına sürer musticim, bir süredir ben de iyi hissetmiyorum kendimi,çekip çekip gitmek istiyorum sadece başımı alıp, tam kafa nereye ben oraya misali
Akşam sinemaya gittik 1 senenin üstüne ve orda bile eşim vicdan yaptı/yaptırdı çocuğu bıraktık diye, tatile zaten çocuksuz gitme lafını bile tamamlatmıyor, en sonunda siz ikiniz bi gidin başımdan dedim ya, al çocuğu annenlere git dedim
Günaydın,
Dün yoğun bir gün geçirdik, patron bize bulaşmadı ama raporlar falan istedi, onları hazırladık. Bugün burda olmayacak herhalde, daha rahatım.
Dün akşam itibariyle aşık olmuş bir minik kuzunun annesi var karşınızda :) Kuzenimin kızı geldi bize, 16 yaşında, kumral, yeşil gözlü, çok hoş bir kızdır. Benim cücenin dibi düştü. Önce uzaktan uzağa bütün marifetlerini gösterdi, sonra kucağına oturdu, kitap okudular, kızı öptü, saçlarını sevdi, kendini öptürdü, sarıldı, gülmekten öldürdü bizi. Ben de KV olarak ilk sınavımı verdim, kıskanmadım, kıza da bişi yapmadım :)))
Frambunun yazdıkları çok dokundu bana, evet, iyi gitmeyen evliliklerin bedelini her zaman çocuklar ödüyor, bu benim çocukluğumda da böyle oldu, şimdi aynı şeyleri çocuğuma yaşatmamak en büyük amacım. Benim annemle babam ben 20 yaşındayken ayrıldılar, 27 yaşındayken bir araya geldiler, koca kadındım, evliydim ve o zaman bile çocuk gibi sevindim. 3 yıl beraber kalabildiler ve bilenleriniz vardır, geçen yıl yine ayrıldılar, ben yine 6 yaşımdaki gibi üzüldüğümü hatırlıyorum. Ama emin olun, evin içinde yaşanan hır gür, huzursuzluk, bağrışmalar ve hatta itişmeler, mutsuz-sinirli bir anne-baba ile yaşamak; çocuğu anne babasının ayrı olmasından çok daha fazla yaralıyor. O yüzden çok iyi düşünüp analiz etmek lazım, Rabbim bu konuda sıkıntısı olan bütün arkadaşlarımın yardımcısı olsun...
bosnacım sağol
musti ve frambuya çok üzülüyorum, en çokta miniklere üzülüyorum ama benimde anne ve babam kedi köpek gibi kavga ederlerdi biz küçükken, keşke boşansalar diye hep dua etmişimdir, ama boşanmadılar babam anneme aşıktı çünkü ne yardan ne serden geçerdionların yüzünden psikolojim bozuldu benim, evlendikten ve anne olduktan sonra toparladım diyebilirim kendimi, aynı şeyi kendi çocuğuma yaşatmamak için gerekirse bi kalemde silerim herşeyi ben, tabi allaha şükür eşimle aramız iyi bu aralar beni sinirlendirmeyi başarsada iyi anlaşıyoruz çok zor bir durum sizin için, zor ve önemli kararlar almak zorunda kalıyorsunuz, üstelik sadece kendinizi düşünmeden yavrularınız için belkide istemediğiniz şeylere mahkum kalıyorsunuz, rabbim yardımcınız olsun hep dualarımdasınız
frambu pelinin bakıcısıyla arası gitgide daha iyi olur merak etme canım, mert bakıcısıyla benle oynadığından çok oynuyo, ve ondan daha çok şey öğreniyo diyebilirim canım, darısı küçük prensesime
Sana noluyu bea? Durup durup bişey çıkarmayın.
Senin yazdığını okuyunca aklıma geldi. Geçen cuma akşamı şirket yemeği vardı, bakıcı dedi ki git, değişiklik olsun, ben bakarım Doruk'a. Ama ben hiç gitmek istemedim, dedik ki Eko'yla buluşalım bi yemek yiyelim, biraz sohbet edelim, 9-10 gibi döneriz eve. Buluştuk, 10 dk kadar döndükten sonra, ben başladım Doruk napıyordur acaba, özlemiş midir, bekler mi bizi diye melemeye. Ekrem dedi ki senin durumun belli oldu, ne bişey anlayacan bu akşamdan ne ben, yürü eve :) Eve gittik, cüce bizi iplemedi bile, bi öpüp anneannesi ile oyuna devam etti. Boşu boşuna yemiş oldum cuma akşamını, tedavi olmam lazım benim, TEDAVİİİİ !
BOSNACIM aslında vücut direnci düştüğünden çıktı 4 azıyı aynı anda çıkardı bu arada hastalandı hepsi birleşince hem uyku düzeni bozuldu uyumamaya başladı hemde yemek yemez oldu son zamanlarda meyve ve sütle besleniyo hiçbişey yemiyo ha bide cici bebe tabi yemeğe büyük bi iştahla saldırıyo daha ilk lokmada acıdan ağlıyo sonra bi daha ağzını açmıyo ve biz 1 aydır böyleyiz dişler patladı geçer diyodum şimdide yaralar çıktı
Bu arada Cemy ye geçmiş olsun,ağız içi bi solusyon vermişti dr. bize bi kere,ihmal etme dr.a sor EsEs.
Kero da gördüğü her genç kıza bi işve bi cilve yapıyo ölürsünüz gülmekten, artık alış buna Bosna, oğlun zırt pırt aşık olacak
Aile konularına girmişsiniz,ben kimseden fayda görmüyorum, bu da iyi bişey değil, elini eteğini çekti aileler ve sinirime dokunuyor,ne alemdesin gelelim de bi dinlen diyenim yok
bka ALPE bak sen micro sapık seni gidi
BOSNA cım Allah nasip ederse,muhtemelen önümüzdeki pazartesi orada olacağım,şekerim:89:
bka ALPE bak sen micro sapık seni gidi
:))))
Çok güldüm buna...
Hayırlısıyla inşallah.
Uçakla gel kız, bizde kalırsın bi gece...
aileler ve yardım demişken ben istiyorum kardeşim mesela annem 2 haftadır yok aradım hfta sonu ya sen gel ya ben geleyim uykusuzum bak dedm ne dicek gelirim dedi pazar da eseri arayıp 2 pazar oldu almadın bu pazar al bebeği dicem sonrada sinema falan düşünüyorum kimseden beklemiceksin direk alacaksın
kız ben hiç vermiyorum her akşam gelip 2 - 5 saat görüyor sonra gidiyor , 3 -4 kez kaldı 9 ayda :) ben hastaysam yada yorgunsam söylüyor bende kalsın send edinlen diye ama ben güvenemiyorum tek yaşıyor ve ilaç alıyor sürekli diye ,,
ya ben bütün stresimi cadıyla atıyorum , sürekli onunla gezip tozuyorum ona sarılıp uyuyorum ağladığımda bile ona sarılıyorum ki bu çok tehlikeli bir iki kez oldu sadece o böyle durumlarda direk yüzümdeki yaşları siliyor o yüzden ona bunu yapmaya hakkım yok diiyp dikakt ediyorum , neyse sonuç ben resmen cadyıla nefes alıyorum :) öyle mutlu olabiliyorum yorulmuyor yorgunluk ve stres atıyorum onla ... bu onun için iyi mi kötü bilmiyorum ama bana iyi geliyor , sizce bi sorun oluşturmaz onda değil mi ileriye dönük ??