2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

BOSNACIM aslında vücut direnci düştüğünden çıktı 4 azıyı aynı anda çıkardı bu arada hastalandı hepsi birleşince hem uyku düzeni bozuldu uyumamaya başladı hemde yemek yemez oldu son zamanlarda meyve ve sütle besleniyo hiçbişey yemiyo ha bide cici bebe tabi yemeğe büyük bi iştahla saldırıyo daha ilk lokmada acıdan ağlıyo sonra bi daha ağzını açmıyo ve biz 1 aydır böyleyiz dişler patladı geçer diyodum şimdide yaralar çıktı

Sana noluyu bea? Durup durup bişey çıkarmayın.

Senin yazdığını okuyunca aklıma geldi. Geçen cuma akşamı şirket yemeği vardı, bakıcı dedi ki git, değişiklik olsun, ben bakarım Doruk'a. Ama ben hiç gitmek istemedim, dedik ki Eko'yla buluşalım bi yemek yiyelim, biraz sohbet edelim, 9-10 gibi döneriz eve. Buluştuk, 10 dk kadar döndükten sonra, ben başladım Doruk napıyordur acaba, özlemiş midir, bekler mi bizi diye melemeye. Ekrem dedi ki senin durumun belli oldu, ne bişey anlayacan bu akşamdan ne ben, yürü eve :) Eve gittik, cüce bizi iplemedi bile, bi öpüp anneannesi ile oyuna devam etti. Boşu boşuna yemiş oldum cuma akşamını, tedavi olmam lazım benim, TEDAVİİİİ !

ÇOKOCAN anılarımı tazeledin bi gün annem ben bakarım pazar sizde braz baş başa takılın demişti 1 sene sonra eserle sinemaya gittik ve sürekli oğlum dedi yemeğe gidelim bişiler içelim ki bizim rakı muhabbetimiz dillere destandı bizi birbirimize bağlayan en önemli ortak noktaydı yok şurda bi döner yiyip gidip oğlumu alalım dedi ammaaan geldiğimiz nokta ortada şimdi 2 pazar geçti arayıp sormadı oğlunu iyi baba

Bosnacım bu konuda Gülşan'ın ve senin fikri ve tecrübesi benim için o kadar önemli ki. Kafam hala çok karışık. Eşim akşamdan beri mesaj atıyor Aşkım falan diye ki Pelin doğduğundan beri bana hep "Annesi" diye hitap ediyodu..Pelin gece sabaha kadar hiç uyumadı. Nie bilmiyorum.Ruh gibiyim ben de..

Amin Gülşancım. Nolur çok çok dua edin. Bakıcıyla yemek dışında güzel zaman geçiriyorlar inşallah düzelecek..

bencedeeeeeeeee ,,, sana şu kadar söyliyim benim gördüğüm en mükemmel eş eko :) amirimden bile şanslısın yani

üzülme canım inşallah atlatır , sterste olabilir , bizim doktor demişti ali bey ne alaka bilmiyorum , bebeklerde de stres olur muşşş bi onların ki eksikti zaten :)

aslında çok iyi fikir göndersene onları ? sana da iyi gelir bence , bide karavana gelince istanbula gel mutlaka ,

günaydınselam herkese.
inşallah çok yakında istanbul da olacak bir anne olarak keydfim bu aralar gayet iyi.
dünde bizim küçük kıpırcan bizi öyle bir şokladı kidün arkadaşa gittim,küçük bebeği var.sonra akşama kızın kuzenide geldi oraya.gelen kızın üstündede elbise var.bebeği aldı ,dolaşıyor salonda kız,bizimkide peşi sıra.kız durdu,bizimki git,eteğini kaldır,birde eğil altına bak.tabi herkes şok ve koptuk tabi.ilkkez yapıyor bunu,sıpa ya.

bu arada ne olmuş dün burda pek anlayamadım.frambu ve musti ile alakalı herhalde.
KARAVANA cemy e geçmiş olsun canım.
ÇOKOCAN senin bu ruh halinin bayağıdır farkındayım,bilesin:44:

Frambucum, ben naçizane, kurtarılması şansı olan her evliliğin kurtarılmasından yanayım, özellikle de çocuk varsa... Aldatma, şiddet, psikolojik şiddet gibi klinik durumlar olmadığında, iki taraf da birbirini gözden çıkarmamışsa, neden olmasın ki...

Sorun tam olarak ne bilmiyorum tabi, davulun sesi uzaktan hoş gelir durumu olmasın yani, ama eşin seni bu hale getirecek ne yaptıtsa fark etti belki de, onarmak için çaba gösterecek belki, bir şans daha ver. Hatırlasana hamileyken kalp krizi geçirmişti, ne çok üzülmüş ne çok korkmuştun, adam o adam yine... Çocuktan sonra çok değişiyor evliliğin dengesi, şöyle bir hoplayıp öyle oturuyor, belki seninki tam oturtamadı daha, bir dinle bakalım yaw...

Mustican, kocam iyidir evet, Allah bin kere razı olsun, Allah hepinizin kocalarına akıl fikir versin. Eninde sonunda erkek tabi, onun da var arızalı yanları ama o benimkileri öyle güzel tolere ediyor ki, ben de görmezden gelmeye çalışıyorum.

Yazgülü, tam olarak ne zaman geliyorsun bakem sen?

O edepsiz kuzuyu öp yerime :))))

aileler ve yardım demişken ben istiyorum kardeşim mesela annem 2 haftadır yok aradım hfta sonu ya sen gel ya ben geleyim uykusuzum bak dedm ne dicek gelirim dedi pazar da eseri arayıp 2 pazar oldu almadın bu pazar al bebeği dicem sonrada sinema falan düşünüyorum kimseden beklemiceksin direk alacaksın

bka ALPE bak sen micro sapık seni gidi

alemsin hpkrvn.

:))))
Çok güldüm buna...

Hayırlısıyla inşallah.
Uçakla gel kız, bizde kalırsın bi gece...

uçakla gelemem şekerim,benim için uçakla gelmek büyük sorun,sabiha gikçen bize öyle uzak ki,benim oralardan eve gitmem 2-3 saat sürer.kaldıkii biletleride 200 lira.çünkü burda tek şirket var,oda geçirebildiğine geçiriyor.ama kalma teklifin için çok sağol,bunu eşimle geldiğimizde değerlendirebiliriz,nede olsa iyi anlaştılar bizimkiler :)

kız ben hiç vermiyorum her akşam gelip 2 - 5 saat görüyor sonra gidiyor , 3 -4 kez kaldı 9 ayda :) ben hastaysam yada yorgunsam söylüyor bende kalsın send edinlen diye ama ben güvenemiyorum tek yaşıyor ve ilaç alıyor sürekli diye ,,

ya ben bütün stresimi cadıyla atıyorum , sürekli onunla gezip tozuyorum ona sarılıp uyuyorum ağladığımda bile ona sarılıyorum ki bu çok tehlikeli bir iki kez oldu sadece o böyle durumlarda direk yüzümdeki yaşları siliyor o yüzden ona bunu yapmaya hakkım yok diiyp dikakt ediyorum , neyse sonuç ben resmen cadyıla nefes alıyorum :) öyle mutlu olabiliyorum yorulmuyor yorgunluk ve stres atıyorum onla ... bu onun için iyi mi kötü bilmiyorum ama bana iyi geliyor , sizce bi sorun oluşturmaz onda değil mi ileriye dönük ??

valla şekerim benzer durumdayız bende onunla stres atıyorum enerji doluyorum asla yanında ağlamıyorum aslna bakarsanız ben artık ağlamıyorum beni geren kimse olmadığından gayet sakin ve huzurluyum bu da ona yansıyor ama bazen fiziksel olarak çöküyorum işte böyle zmanlarda annemi arıyorum eseri aramamın asıl sebebi bebekle az ilgilendiğini düşünmem o bunu ayarlamayı beceremiyorsa ben çağırırım gelir oğluyla ilgilenir sorumluluğunu bilmeyene itinayla öğretilir

tek başımaaa lalalala tek başımayım sayfadaaa lalalal şarkı söölüyoruummm bağırarakakaka lalalal sayffadaaaa tek baaşşşıımmmaaaa kkiimmsseee yyookkkk lalalalal herkes yemeketeee lalalal tek başımayımmm lalalal tek başımmaaaa syaf adaaaaaaaaa

Yaz bacı, alp in yaptıklarına çok güldüm. Bu yasta bunu yapan buyuyunce neler yapar allah bilir ::) krvn yanında aglamak saklanması gereken bi durum degil bence.bizlerin de mukemmel olmadığımızı bilmeleri gerekir.ayrıca onlardan destek al mamız da cok güzel. Bosna söylediklerini aklımın bi köşesine yazıyorum.biraz daha sürünsün hsonu geliyor,gelince mecburen konuşcaz.

karavana şarkıyı değiştir bende burdayım,dinliyorum yani
güzel gözlü cemye geçmiş olsun bende yazacaktım ama mertonun hastalığı uykusuzluk derken atlamışım, abimin eşi demişti 1,5 yaşlarında bebeklerde ağız yaraları çıkıyo diye, bulaşıcıymış, uçuğunuz,ağız yaranız falan varsa öpmeyin kuzuları diycektim, taaa bademciklere kadar yayılıyomuş yazık 10 gün kadar yemek yiyemiyolarmış en yaygın dönemi 1,5 yaş demişti, dut pekmezinden başka ilacıda yokmuş maalesef
kuduruk alpe çok güldüm valla, yaramaz şey
frambu hakkınızda hayırlısı olsun canım, bende evliliğinizin bir şansa daha ihtiyacı olduğunu düşünenlerdenim, 3. şahısların huzurunuzu bozmasına aranızı soğutmasına izin vermeyin, bak eşinde aklını başına almaya karar vermiş gibi duruyor, kendini ezdirmeden ilişkinizi kurtarmaya çalış, erkeklerden bu konuda çok şey beklememek lazım genlerinde odunluk var nede olsa ama önceliğinin siz olduğunuzu anlaması şart bence....
mustican aşkolsun benim beyimi beğenmiyormusun sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…