- 25 Ağustos 2010
- 3.121
- 73
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #115.101
hoşgeldin, musti memeden kesti ,iki arkadaşımızda denemeye devam ediyorarkadaşlar merhaba çok uzun zaman oldu umarım herkes iyidir bebişleriyle birlikte .
memeden kesen oldu mu benim ki bırakmıyo hem ısırıyo hemde ben bıraktırmak isterken daha çok emmek istiyo .
herkese selamlar
selin kuzuma maaşallah, evet mertonun boyu kilosu iyi ama, kilo almak yerine vermesi beni rahatsız ediyorcanım daha öncede yazmıştım cadı 90 cm boyunda 12,800 kilo ağırlığında
bak bide bu tabloyu göndermiştim ben
hımm bu tabloda çıkmıyor netten yazınca çıkıyo ama
http://www............./boykilocetveli.html
verdiğin bilgilere göre mertoda 2,5 yaş ortalamasında
karavana canım verdiğin bilgiler içimi rahatlattı saol canım :)
hepatit merto 3 ay önce 13.600 idi şimdi 13.200, aslında kiloya bakınca maaşallahı var hala ama koftiden işteneyseki dün itibariyle iştahı biraz düzelmeye başladı boyuda tahminimce 87-88 civarı ama emin değilim, daha uzun duruyo çünkü
sizin bebişlerin boy ve kilosunuda yazsanıza karşılaştırayım bi:26:
canım daha öncede yazmıştım cadı 90 cm boyunda 12,800 kilo ağırlığında
bak bide bu tabloyu göndermiştim ben
hımm bu tabloda çıkmıyor netten yazınca çıkıyo ama
http://www............./boykilocetveli.html
verdiğin bilgilere göre mertoda 2,5 yaş ortalamasında
karavana canım verdiğin bilgiler içimi rahatlattı saol canım :)
dün ankaradaki dr u aradım mertin böbrek taşı kontrolü için randevu verecekler, inşallah haftaya bi gün verir, bende gitmişken bayramıda orda geçiririmdua edin kızlar
burdaki havaalanı aralığa kadar kapalı, diyar-bakırdan binmemiz gerek uçağa, ama burası yine coştu yollarda araba durdurmalar adam kaçırmalar falan tırsıyorum nasıl gidecez oraya kadar hiç bilmiyorum dua edin bize:18:
MUSTİCİM ekstra bişi yok gerginim annemde bi gerginlik hali var o da bana yansıyo zannederim
Şu çocuğa kofti deyip durma, önceki tombişliği olmadığı kesin ama bu yaş için boy ve kilosu çok çok iyi maşallah..
Paylaşmanın ne demek olduğunu henüz bilmeleri çok zor evet, için rahat olsun, bırak paylaşmasın sonra öğrenecek nasılolsa, hem öğrenmese ne olur, yeri gelince bencil olmayı da bilsinler, ileride iyi niyetinin acısını çekmesin boşver :)) Verdiğin linki o günde açamamıştım bugünde açamıyorum, bi bakıver neden böyle oluyor..
Dualarım sizinle olacak, sen böyle yazdıkça benim yüreğim sıkışıyor inan, inşallah olmaz öyle şeyler, off yaaa..
maşallahmemeden kesme olayı bitti bizde .. kesildik yani o günden sonra bi daha istemedi arasıra bebeğini getirip aç bebek emsin diyo sonra çaktırmadna kendisi de saldırmaya kalkıyor ama ben kızım o oğ oldu bak bebekte emmek istemiyor diyorum bırakıyor :)
benim çiroz 10500gr canım:)kaç aydır kilo almıyor..boyu da en son 83-84 gibi bişeydi..hepatit merto 3 ay önce 13.600 idi şimdi 13.200, aslında kiloya bakınca maaşallahı var hala ama koftiden işteneyseki dün itibariyle iştahı biraz düzelmeye başladı boyuda tahminimce 87-88 civarı ama emin değilim, daha uzun duruyo çünkü
sizin bebişlerin boy ve kilosunuda yazsanıza karşılaştırayım bi:26:
hoşgeldin nerde kaldın yaw saat kaç oldu
sabiha hanım diyosa ben inanmıyorumpek sevmemde kendilerini
maşallahsabırlı kızmız..
darısı başıma..dua edin bize de..
benim çiroz 10500gr canım:)kaç aydır kilo almıyor..boyu da en son 83-84 gibi bişeydi..
ay evet..neden bilmiyorum o kadına benim de içim ısınmadı..
Ben geldim anneler!!!
Pelin'in tahlil sonuçları temiz çıktı çok şükür.Ben burası serin die sevinirken, dr soğuktan üşütmüş olabileceğini söyledi.Geceleri hiç üstünü örttürmüyor...Ne yapmak lazım ki..:26:
sağolasın..bosnacım voltran tarihlerinde patron izin vermez çürkü müfettişler gelecek denetime, kimse o tarihlerde izin istemesin dedi eylülün 18. de gelecek müfettiş bir ay kalacaken azından bayramda ankarada olurum diye ümit ediyorum şimdilik
hepatit inşallah özgürde biran önce bırakır memeyi, sende rahatlarsın biraz
dayan artık sen de:)maşallah iyi emdi bizimkiler ..zor oluyor ama eninde sonunda bitmeyecek mi..benim verdiğim site de daha güzel
saol canım
inşallah cnaım amin ,,, kız sabırlıda annesi bakalım ne kadar sabredecek içim gidiyor malum zaruri olarak bırkatırdım ya
Ben geldim anneler!!!
Pelin'in tahlil sonuçları temiz çıktı çok şükür.Ben burası serin die sevinirken, dr soğuktan üşütmüş olabileceğini söyledi.Geceleri hiç üstünü örttürmüyor...Ne yapmak lazım ki..:26:
Ben geldim anneler!!!
Çukurca'da 9 şehit...
Tam da üzerinde konuşmuşken...
Allah cezalarını versin !