2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlar merhaba çok uzun zaman oldu umarım herkes iyidir bebişleriyle birlikte .

memeden kesen oldu mu benim ki bırakmıyo hem ısırıyo hemde ben bıraktırmak isterken daha çok emmek istiyo .

herkese selamlar
hoşgeldin, musti memeden kesti ,iki arkadaşımızda denemeye devam ediyor

selin kuzuma maaşallah, evet mertonun boyu kilosu iyi ama, kilo almak yerine vermesi beni rahatsız ediyor akşam boyunu bi ölçmem lazım merak ettim şimdi

Şu çocuğa kofti deyip durma, önceki tombişliği olmadığı kesin ama bu yaş için boy ve kilosu çok çok iyi maşallah..

Paylaşmanın ne demek olduğunu henüz bilmeleri çok zor evet, için rahat olsun, bırak paylaşmasın sonra öğrenecek nasılolsa, hem öğrenmese ne olur, yeri gelince bencil olmayı da bilsinler, ileride iyi niyetinin acısını çekmesin boşver :)) Verdiğin linki o günde açamamıştım bugünde açamıyorum, bi bakıver neden böyle oluyor..

Dualarım sizinle olacak, sen böyle yazdıkça benim yüreğim sıkışıyor inan, inşallah olmaz öyle şeyler, off yaaa..

MUSTİCİM ekstra bişi yok gerginim annemde bi gerginlik hali var o da bana yansıyo zannederim

amaaannn boşver be :)

go-og-le yaz canım bo-y ki-lo ce-tvel-i diye çıkıyor orda , w-eb ann-e diye bi si-te var

Bi gün çantamı alıp kaçacam bu şirketten ve o güne pek az kaldı kanımca...
Yazdıklarınıza bakamadım, öyle dalıyorum balıklama...

Gülşan, Rabbim korusun sizi, patron koruma falan vermez mi yanınıza, öyle bir imkan yok mu?
Sen Anka.ra'ya haftaya gidersen volt.ranı oluşturamayız o zaman :)

maşallah sabırlı kızmız..
darısı başıma..dua edin bize de..
benim çiroz 10500gr canım:)kaç aydır kilo almıyor..boyu da en son 83-84 gibi bişeydi..
hoşgeldin nerde kaldın yaw saat kaç oldu
sabiha hanım diyosa ben inanmıyorum pek sevmemde kendilerini

ay evet..neden bilmiyorum o kadına benim de içim ısınmadı..

bosnacım voltran tarihlerinde patron izin vermez çürkü müfettişler gelecek denetime, kimse o tarihlerde izin istemesin dedi eylülün 18. de gelecek müfettiş bir ay kalacak en azından bayramda ankarada olurum diye ümit ediyorum şimdilik
hepatit inşallah özgürde biran önce bırakır memeyi, sende rahatlarsın biraz

Bebek Doktoru
burdan bakabilirsiniz, mustini verdiği site paylaşımı engelliyor malesef

benim verdiğim site de daha güzel

saol canım

inşallah cnaım amin ,,, kız sabırlıda annesi bakalım ne kadar sabredecek içim gidiyor malum zaruri olarak bırkatırdım ya

bosna mecburen bizi biri bırakacak havaalanına, ya korumalardan biri yada başka arkadaşlardan biri, inan şuan öyleyizki burdan mardinin başka bir ilçesine gitmeye çekiniyoruz yollar çok tenha, ve resmen dağı yarıp yol yapmışlar, etrafta ev yada insan yok:18: 15 dakikalık ilçeye gitmek için önce mardin merkeze ordanda ilçeye gidiyoruz tenhalardan gitmemek için 50-60 dakikayı buluyo 15 dakikalık yol ama diyerbekir yolu daha uzun burdan 2 saat arabayla mecburen gideceğiz, otobüsle gitsek sıkıntı yok aslında çürkü firmalar kesin para yediriyordur o itlere ve buyüzden otobüsleri durdurmuyolar ama 15 saat mertoyla mümkün değil yani

mrb kızlar gene 8 şehit war. annelerine dua edin allah sabır wersin. yandı gene ciğerler of rabbim offf..
benim cadıda 85 santim kilosunu bilmiorm wala ii ama kilosu. boyundanda memnunum. ortalamanın üstünde. musti eminmisin 90 santim olduğuna:)) çok fazla yaw. senin boyun kaç ki..
cadı uyuyo bende az ewi topladım oturuorm..

Ben geldim anneler!!!

Pelin'in tahlil sonuçları temiz çıktı çok şükür.Ben burası serin die sevinirken, dr soğuktan üşütmüş olabileceğini söyledi.Geceleri hiç üstünü örttürmüyor...Ne yapmak lazım ki..:26:

gözünaydın canım. melikede asla örttürmez ne yazın ne kışın. pencereniz açıksa onu örtebilirsin. üstüne incecik uzun kollu pijama giydirebilirsin. melike yarım kollu body we picama pantolonuyla yatıyor...bence gece üşütmesi diil o. yada terlio gece sonra soğuyo ben gece kalkınca bakıorm bazen sırtı çok terli oluo bez koyuyorum arkasına hep..onu takip et bide.. en kötüsü terleyip sogumak..buz gibi değiyorsa gece tenine o üşütebilir..

sağolasın..
gıcık durum..kolay gelsin canım..
benim verdiğim site de daha güzel

saol canım

inşallah cnaım amin ,,, kız sabırlıda annesi bakalım ne kadar sabredecek içim gidiyor malum zaruri olarak bırkatırdım ya
dayan artık sen de:)maşallah iyi emdi bizimkiler ..zor oluyor ama eninde sonunda bitmeyecek mi..

hoşgeldin:)
gözün aydın canım..sevindim..
özgür de örttürmüyor bi çare bulamadım ben..

Sevindim tahlillerin temiz çıkmasına, hadi geçmiş olsun.
İnce uyku tulumları var, içi elyaf olmayan, penye, onlardan giydirebilirsin, karnı sırtı açık kalmaz hiç değilse, ben öyle yapacam, başka çare bulamadım (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…