KASIM 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

benim gibi transferi iptal olan yok muuuuuuu 🙈🙈🙈 estrofemi bırakınca ne kadar sürede regl olunur yok mu bilen biri😂😂 ne güzel 12kasımda transfer olacaktım şimdi yumurta çatlayınca ertelendi herhalde Kasım sonu aralık başı olacak 😂

Benim tedavim 25 Kasım'da başlayacak herhalde transferim aralığı bulur belki de geçer 😂
Ooo bu adette başlatmamıştı seni di mi doğruuuu. Rapor için mi uzattın canım?

Yarın benimde transferim var. 3. Gün embriyosu dua edin kızçeler 🪻 sayı az olunca 5 i beklemek istemedi doktorum.

benim gibi transferi iptal olan yok muuuuuuu 🙈🙈🙈 estrofemi bırakınca ne kadar sürede regl olunur yok mu bilen biri😂😂 ne güzel 12kasımda transfer olacaktım şimdi yumurta çatlayınca ertelendi herhalde Kasım sonu aralık başı olacak 😂
Ay erken mi çatladı yumurtan nasıl oldu ?

Daha günüme var. Ben sabırsızımda eşim benden de sabırsız pzt test günü pazar kan testi verelimmi diyor😹 günler geçmiyor ya hakkımızda hayırlısı olsun
Sen ne zaman oldun transfer canım.

Ay erken mi çatladı yumurtan nasıl oldu ?

Sen ne zaman oldun transfer canım.
Aslında erken çatlamadı da doktorum konferansa gitmişti. Öyle olunca randevuya 2-3 gün geç gittim mecburen 😔 yumurtam çatlamış progrsteron yüksek çıktı. İptal etti, bırak bütün ilaçları dedi. Baştan başlarız adet olunca dedi 🙈 ben de iki gün oldu bıraktım estrofemi, ne zaman regl olurum diye kara kara bekliyorum 😂

Aslında erken çatlamadı da doktorum konferansa gitmişti. Öyle olunca randevuya 2-3 gün geç gittim mecburen 😔 yumurtam çatlamış progrsteron yüksek çıktı. İptal etti, bırak bütün ilaçları dedi. Baştan başlarız adet olunca dedi 🙈 ben de iki gün oldu bıraktım estrofemi, ne zaman regl olurum diye kara kara bekliyorum 😂
Aaa inanmıyorum. Yönlendirmedi mi başkasına.

31 ekimde oldu canım transferim
Ooo senin şafak az kalmış 😂 ilk pozitif senden o zaman 💃🏻

X