- 18 Kasım 2008
- 4.217
- 25
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #115.121
gözünaydın canım. melikede asla örttürmez ne yazın ne kışın. pencereniz açıksa onu örtebilirsin. üstüne incecik uzun kollu pijama giydirebilirsin. melike yarım kollu body we picama pantolonuyla yatıyor...bence gece üşütmesi diil o. yada terlio gece sonra soğuyo ben gece kalkınca bakıorm bazen sırtı çok terli oluo bez koyuyorum arkasına hep..onu takip et bide.. en kötüsü terleyip sogumak..buz gibi değiyorsa gece tenine o üşütebilir..
sağolasın..
gıcık durum..kolay gelsin canım..
dayan artık sen de:)maşallah iyi emdi bizimkiler ..zor oluyor ama eninde sonunda bitmeyecek mi..
hoşgeldin:)
gözün aydın canım..sevindim..
özgür de örttürmüyor bi çare bulamadım ben..
Teşekkürler kızlar. Ben de uzun kollu bişeyler giydiriyorum yatarken. Zaten hava serin olduğundan öyle pencere fln açamıyoruz. Ben yorganla yatıyorum ama bizim kız üzerine ne örtülse atıyor.Ateşli hatun.Sevindim tahlillerin temiz çıkmasına, hadi geçmiş olsun.
İnce uyku tulumları var, içi elyaf olmayan, penye, onlardan giydirebilirsin, karnı sırtı açık kalmaz hiç değilse, ben öyle yapacam, başka çare bulamadım(
Çukurca'da 9 şehit...
Tam da üzerinde konuşmuşken...
Allah cezalarını versin !
Bikaç sorum var. Cevaplamayanı Yaz'a havale edicem ona göre! Artık kocalarınızı nereye gönderirse!
1. Bebelerin dişlerini fırçalıyo musunuz?
2. Bebelere kavanoz maması yediriyo musunuz?
3. Seramik tencerelerden kullanıyo musunuz? Kullanıyosanız tavsiye eder misiniz?
Neye yanacağımı şaşırdım, gazetelere bakamıyorum artık.
Üvey annesi tarafından işkence yapılan 9 yaşında bir çocuk vardı, ölmüş o çocuk, okumuşsunuzdur belki... Haber ilk çıktığında bu kadar detay yazmamışlardı, şimdi işkencenin ayrıntılarını da yazmış gazete, titreyip duruyorum, insanlığımdan utanıyorum artık, bir kadın bir çocuğa nasıl bunları yapabilir!
simenay e-re-yon dan siparişlerim hala tedarik sürecindedemekki dediğin doğruymuş gerçi hepiciği burdadan verdiğim siparişlerde 10 günden önce elime geçmedi hiç
Neye yanacağımı şaşırdım, gazetelere bakamıyorum artık.
Üvey annesi tarafından işkence yapılan 9 yaşında bir çocuk vardı, ölmüş o çocuk, okumuşsunuzdur belki... Haber ilk çıktığında bu kadar detay yazmamışlardı, şimdi işkencenin ayrıntılarını da yazmış gazete, titreyip duruyorum, insanlığımdan utanıyorum artık, bir kadın bir çocuğa nasıl bunları yapabilir!