KASIM 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Eveet kızlar.Yumurtaları çoğalttık, yumurtaları geliştirdik büyüttük.Ve yumurtaları artık çatlattık😄Yarın yani cuma günü sabah 7.30 da gel dediler.OPU işlemi (yumurta toplama) yapılacak.Gece 12 den sonra birşey yiyip içmek yasak.Her adımı heyecan dolu.Bendeki 23 kromozomlu minicikler eşimin 23 kromozomlu minikleriyle buluşucak😅. Senelerdir(3 yıl) kavuşup bir tane 46 kromozomlu hücre oluşturamayan arkadaşları laboratuvarda buluşturucaz sonunda.Hakkımızda hayırlısını diliyorum ve heyecanımı sizinle paylaşmaya bayılıyorum😄
Ay çok güzel yazmışsın gerçekten her saniyesi heyecanlı ben stresli olur sanıyordum ama heyecan daha baskın 🥰 benim henüz tedavim bile başlamadı 25 Kasım'da başlayacak ama çok heyecanlı bekliyorum 🥰

Kızlar az önce instada bir gönderiye denk geldim doğum esnasında kuyruk sokumu açılıyormus galiba. Bende kıl dönmesi var sorun olur mu yaa çok korktum görünce

Hanımlar selamun aleyküm. Bugün transferimin 3. Günü bitti. Ben evde az evvel test yaptım pozitif verdi. Saniyesinde pozitif çıktı. Ben şok içindeyim 3. Gün embriyosu bu kadar erken tutar mı? Ağlamak üzereyim. ArtıMed marka yalancı pozitif vermedi daha önce hiç anlamadım bu yalancı pozitif mi?
Bu arada çatlatma iğnesi falan olmadım embriyom 3 aydır donuktu yeni transfer oldum

Eklentiler

• IMG_6834.jpeg
    IMG_6834.jpeg
    45,6 KB · Görüntüleme: 13
Hanımlar selamun aleyküm. Bugün transferimin 3. Günü bitti. Ben evde az evvel test yaptım pozitif verdi. Saniyesinde pozitif çıktı. Ben şok içindeyim 3. Gün embriyosu bu kadar erken tutar mı? Ağlamak üzereyim. ArtıMed marka yalancı pozitif vermedi daha önce hiç anlamadım bu yalancı pozitif mi?
Bu arada çatlatma iğnesi falan olmadım embriyom 3 aydır donuktu yeni transfer oldum
Aleykümselam pozitif gibi duruyor bilmiyorum çok mu erken ama başka testiniz varsa onu da deneyin inşallah pozitif tir

Pozitif gözüküyor yarin hemen kan verin ve iki günde bir artışı takip edin hayırlı olsunn

Merhaba arkadaşlar bütün yazışmaları okuyup geldim. Bende 30 yaşındayım ilk çocuğumu da tüp bebekle kucağıma aldım. 14 yumurtadan tek 3. güne giden embriyoydu ve çok şükür tuttu. Şimdi kardeş istiyoruz çok heyecanlıyız sanki ilk kez oluyormuş gibi ☺️ 225 gonal f ve tarlusal kullanıyorum ilkinde böyle bişey kullanmamıştım bu ne için kullanan var mı?

Ay çok güzel yazmışsın gerçekten her saniyesi heyecanlı ben stresli olur sanıyordum ama heyecan daha baskın 🥰 benim henüz tedavim bile başlamadı 25 Kasım'da başlayacak ama çok heyecanlı bekliyorum 🥰
Burda kendi sürecimi detaylı yazma sebebim, benimde sürekli buradan bir şeyler öğrenmemdi.Bilgi arıyordum iyi ya da kötü.Kendimi iyiye de kötüye de hazırlamak için.Bazı arkadaşlarımız tüp bebek serüvenini yazmıştı.Ben onlardan birşeyler öğrendim.Mentalim sağlam bu yüzden.Bnden de birileri görüp mentalini sağlam tutarsa ne mutlu bana/bize.Size de güzel bir yol haritası olur inşallah yaşadıklarımız🌸😍

Öncelikle aleyküm selam 👋 testiniz pozitif gibi gözüküyor ama henüz çok erken değil mi genelde 3.gün embriyolarında en az 12 gün bekleme süresi veriyorlar tahlil için. Doktorunuza danışmanız gerek bence bu durumda

Ayy ayyy ayyyy.ne kadar güzel.aslında embriyonun 7.gününe geçtiniz. 7 günde belli olur mu emin olmamakla birlikte ben hissediyorum gebesiniz🥰🥰🧿🌸

İnşallah pozitiftir 🥹 çift embriyo muydu ? Öyle olunca sanırım beta yüksek oluyor. O yüzden erken olmuş olabilir

Hanımlar progestan fitil kullanıyorum 2 gündür (çok özür dilerim afedersiniz ) ama fitili koyuyorum parça parça geliyor bu normal mi yoksa yanlismi yapiyorum ben

X