2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

herkes nickini park edip kaçmış galiba
mert boğaz enfeksiyonu değil 6. hastalık geçirmiş meğer boş yere iğne ve antibiyotik verdik oğluma
aaaa anlamamış dr ..
çok geçmiş olsun mert kuzuya..
geçmiş olsun..bu kadarla atlatmışsınız ne diyeyim..çok üzüldüm.

yedi uyurlar ne ola ki?

hadi senin fıstığı anlarım..benim inatcı danama ne oluyor..yere su döküyor silleyim diye banyodan bez alıp geliyor..ev kirlenmiş diyorum süpürgenin başında alıyor soluğu..elinde paspas olmazsa tornavida olmadı tencere tava..anlamadım ben bu çocuğu..dediğin gibi oyuncak falan hikaye:)

hani sen buralara geliyordun ne oldu?

Offff, işler başımdan aşkın, çok sıkıldım ((
Frambuu, dualarım sizinle, tez zamanda iyileşin, bu arada yedi uyurlar işe yarıyor demek, bende deneyeyim :))
Bosna, geçmiş olsun arkadaşım, bir daha yaşamazsınız inşallah bu gibi durum.
Benim kızımın huysuzluğu anlaşıldı, diştenmiş sanırım, üstten diş patlattı, baktı ben çok üzülüyorum patlatayımda şu kadında bende rahata ereyim dedi heralde, inşallah diğerleri de kolayca çıkar artık peşpeşe :))
Tüm ishal, pişik, burun akıntısı, salya-sümük, mızmızlık diştenmiş demek ki..

Bende vitamin olarak g.n.c. nin wo.man ult.ra me.ga sını kullanıyorum, kışın ilave olarak ome.ga takviyesi yapıyorum, birde immu.neks var, kışın ondan da içerim, bağışıklık sistemim şimdilik sağlam bakalım, kolay kolay hastalanmam, inşallah hepimizde sağlam oluruz, sağlam kafa sağlam vücutta olur diye boşuna dememiş atalarımız, kendimize bakmamız lazım arkadaşlar, düzenli yemek yeme ve düzenli uyku uyuma gibi bir durumumuz olmadığına göre mecburen dışarıdan takviye yapacaz, yoksa çökeriz alimallah :))

maşallah seninkine bizde tam tersine hastayken uykuyla geçer gecemiz gündüzümüz
ben 9 yıllık evliyim ve buna kadar çok aradık çok şeyler yaptık berra nın ilk zamanlarında
yani yeni doğduğu günlerden itibaren ben berrayla çok ilgilendim sürekli ben kendim oynattım
oyuncak falanda almıştım ama oyuncakla diil benimle oynaması gerek die bence kendime ben alıştırdım
şimdi kardeşimin 9 aylık kızı var o berra gibi deil berra taaa ozamanlardan benim eteğimi bırakmazdı
kardeşim şimdi önüne oyuncakları koyuyor ohh miss misss oynuyor

kendimden şüphe eder oldum..hiç bir takviye kullanmıyorum, hasta da olmuyorum..dev gibi kociş benden sık hasta olup uçuk pörtletip duruyor.var ben de bişey anlamadım..

FRAMBUAZ cım hastamı oldunuz?? kaçırmışım sanırım..gecmiş olsun..

çok geçmiş olsun canınız sağ ya şükür allah bidaha göstermesin

sizede geçmiş olsun bu aralar tüm yavrular hasta aman dikkat
3 günden fazlaysa ve inşallah şimdiki tahlilinde bişey çıkmazda eğer yine ishali sürerse
tekrar tahlil yaptır
berrada ishal oldu kustu ilk tahlilde çıkmadı

denicem tüm duaları okuyodum bide fetih suresinide okuyum inşşallah işe yarar babm suya yasin surelerini okuduydu ondan falanda
içirmiştim hastayken fayda etmedi

evet benim saat geldi herkeslere baş ağrısız hayırlı iftarlar

Bazen insanlara cevap vermek yerine gerizekalı diye bağırıp tekme atmak istiyorum.
Ay deliriyor muyum ne :)

frambuazcım ay çok komik oldu birden kırmızı döküntüler yeni başladı zaten bir gün sürdü hemen bitti, dr görmediği için döküntüleri anlayamadı, mert çok ağladığı için boğazı tahriş oldu zannımca onun kızarıklığını boğaz enfeksiyonu sandılar
dualarım sizinle inşallah biranönce iyileşirsiniz canım
çok geçmiş olsun canım, Allah korumuş ya işyerinde ekoda olsaydı:18:
sağol canım benim Valla hep diyorum bu çocuk bu kadar dua alıyo ona rağmen hestaneden çıkmıyoruz, bide dua okuyanımız olmasa halimiz harap

geçmiş olsun canım, mertte çok zayıfladı, fasulye gibi aynı uzun sıska

biz nekadar düşkünsek onlarda okadar düşkün bize,ama onla alakası yok bence:26: komşular falan çok pimpiriklisin diyolar bırak peşinden gitme, ilgilenme falan diyolar, ama normal bir çocuk değilki rahat bırakayım, rahat bıraktım önceki gün, iki saniyede masanın üstüne tırmandı, onlarda mors oldu, bu nası çocuk diye ben bakıcısına şunu tavsiye ediyorum hep onunla birlikte oynama, kendi kendine oynamayı öğrensin, işe yaradı, bayağı uzun süre kendi kendine oynayabiliyo ama atraksiyonsuz olmuyo bu oyunlar
hepatit nazar deydirecen kendine maaşallah de, negüzel hasta olmuyon işte, kamilde bana hep diyo, senin gibi üç gün uykusuz kalsam hasta olurum ben diyo cennet bu yüzden anaların ayağı altında işte dedim bende

Günaydın, gününüz güzel geçsin,

Geçmiş olsun diyen tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ederim.

Kuzu odasında tek başına uyuyor, bu kesin artık :) Çok mutluyum bundan dolayı... Ayrıca yeni aldığımız masa sandalyeyi çok sevdi, boya kalemlerini de öyle, gidip gelip bir şeyler çiziktiriyor. Parmak boyası da almıştım ben, Cumartesi ikimiz günü evde yalnızdık, boyalardan birini açtık, her yerimiz kıpkırmızı oldu ama o kadar zevkle oynadı ki anlatamam size :) Evin, bebenin, üstünüzün başınızın batmasına razıysanız tavsiye ederim, suyla hemen çıkıyor.

Gülşan, Mert o kadar zayıfladı mı ya, nazar değiyor tosunuma, ben bunu bilir bunu söylerim. Sağlıklı olsun da, boşver kiloyu, Doruk'un kaburgaları sayılıyor :))

bosna çok zayıf görünmüyor aslında normal görünüyor ama biz alışmışız tosunluğuna ondan öyle diyorum 5 aydır aynı kilodayız düşün artık, bir alıyor bir veriyor hatta 5 ay öncesinden daha zayıfız ama yinede kilosu iyi, bende sağlıklı olsunda varsın zayıf olsun diyenlerdendenim, şişmanlığın sağlıklı bi yanı yokki, birazdan son halinin resimlerinden koyarım buraya belki

Pazar günü parkta bir çocuk gördüm, Doruk'tan tam bir ay küçükmüş, 16 kilo, yürüyemiyor, oturduğu yerden kalkamıyor, dönerken bile zorlanıyormuş. Kilo hiç iyi bir şey değil...

Ayrıca bana da peşinden gitme diyorlar, ama şimdilik imkansız. Bazen kendi kendineymiş hissi yaratacak kadar uzaktan takip ediyorum ama mutlaka koşup müdahale etmem gereken bir şey yapıyor :))

dün işyerime gelmişti küçük canavar, patronun odası tadilatta akvaryumu benim odamda merti getirdim balıkları sevisn diye resmen çıldırdı sevinçten

Son düzenleme:
Gülşan, çok değişmiş senin küçük canavar, adam olmuş :))
Maaşallah, Allahım bundan sonra hastalık vermesin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…