- 7 Ekim 2009
- 2.201
- 0
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #115.061
aaaa anlamamış dr ..herkes nickini park edip kaçmış galiba
mert boğaz enfeksiyonu değil 6. hastalık geçirmiş meğerboş yere iğne ve antibiyotik verdik oğluma
geçmiş olsun..bu kadarla atlatmışsınız ne diyeyim..çok üzüldüm.Yine cee deyip kaçacam.
Mert 6. hastalık geçiriyormuş öyle mi, geçmiş olsun çok...
Bizi merak etmişsiniz, sağolun. Pazar akşamı eşimin ofisine hırsız girmiş, dün sabahın köründe polisler arayıp haber verdi, apar topar gittik. Manzara korkunçtu, her yer darmadağın, bütün elektronik aletleri götürmek istemiş ama sadece pc ve monitörleri alabilmiş, notebooklar evdeydi, telefonları yazıcıları buzdolabını falan sökmüş ama alamamış. Kapıyı patlatmış, falan filan. Velhasıl, pek azımsanacak gibi değil zarar ama Allah beterinden saklasın demekten başka çare yok. Şükürler olsun ki sağlığımız yerinde, yine çalışır koyarız yerine. Dün yazsaydım küfür bile edebilirdim de bugüne sakinleştim :)
yedi uyurlar ne ola ki?Bu arada huzursuz, uykusuz bebekler için Fetih suresinin son sayfasını okuyun.. Faydasını göreceksiniz..Bi de geçen gün TV de söylüyordu, Yedi Uyurlar'ın isimlerini saymak da bebekleri rahat uyutuyormuş..Biz denedik tuttu valla
hadi senin fıstığı anlarım..benim inatcı danama ne oluyor..yere su döküyor silleyim diye banyodan bez alıp geliyor..ev kirlenmiş diyorum süpürgenin başında alıyor soluğu..elinde paspas olmazsa tornavida olmadı tencere tava..anlamadım ben bu çocuğu..dediğin gibi oyuncak falan hikaye:)
Yav Merlike Allah iyiliğini versin.. Bi de özelli,klerini yazmış gerçek araba gibiİki gün oynar 3. güne atar Pelin bütün oyuncakları.. O yüzden ben oyuncak için artık böyle büyük masraf yapmamayın öğrendim. Bugünlerde sehpaların üzerindeki örtülerle toz alıp, yer silip , sonra da aynı örtüyü çırpıp, tekrar sehpaya örtmek Pelin'in en zevk aldığı oyunu...
gülşancım geçmiş olsun kuzuyabosna arkadasım size de gecmiş olsun. Allah beterinden saklasın.
frambuazcım o ishalden bizde cok çektik umarım tahlili temiz cıksın kuzunun . benim kuzu hala suyu kaynamıs içiyo çünkü düzelmedi bi ishali,zayıfladı da(
gecen hafta gece 12 de altını aldım ishaldi bez baglamadan kactı ben de biraz hava alsın totosu dedim bezi banyoya bırakasıya oturmus halının üstüne yine yapmış :) hemen banyoya soktum yıkadım halıyı temizledm (cok ugrastım) altını bagladım yine yaptı kabus gibi bi geceydi((
peri gerçekten zormuş senin halin yani benimki eğer ki diş yada hastalık gibi bi derdi yoksa kendi kendine oynar çok yorulum annecim diyince döker oyuncakları oyalanır biraz 10 dakikadan faz diil ama nefes almama yetiyor sürli hareket halinde ama sadece peşinden gidiyorum kucak yada sürekli lgi beklemiyor allahtan yoksa gerçekten danacak gücüm yok yani psikolojim bu kadar bozukken uykusuzluk stüne mızmızlık eklenince nefesim daralıyor
Bende vitamin olarak g.n.c. nin wo.man ult.ra me.ga sını kullanıyorum, kışın ilave olarak ome.ga takviyesi yapıyorum, birde immu.neks var, kışın ondan da içerim, bağışıklık sistemim şimdilik sağlam bakalım, kolay kolay hastalanmam, inşallah hepimizde sağlam oluruz, sağlam kafa sağlam vücutta olur diye boşuna dememiş atalarımız, kendimize bakmamız lazım arkadaşlar, düzenli yemek yeme ve düzenli uyku uyuma gibi bir durumumuz olmadığına göre mecburen dışarıdan takviye yapacaz, yoksa çökeriz alimallah :))
Yine cee deyip kaçacam.
Bizi merak etmişsiniz, sağolun. Pazar akşamı eşimin ofisine hırsız girmiş, dün sabahın köründe polisler arayıp haber verdi, apar topar gittik. Manzara korkunçtu, her yer darmadağın, bütün elektronik aletleri götürmek istemiş ama sadece pc ve monitörleri alabilmiş, notebooklar evdeydi, telefonları yazıcıları buzdolabını falan sökmüş ama alamamış. Kapıyı patlatmış, falan filan. Velhasıl, pek azımsanacak gibi değil zarar ama Allah beterinden saklasın demekten başka çare yok. Şükürler olsun ki sağlığımız yerinde, yine çalışır koyarız yerine. Dün yazsaydım küfür bile edebilirdim de bugüne sakinleştim :)
Selam millet,
Pelin 3 gündür ishaldi.Kaç gündür ne yedirdiysem düzelmedi. Bugün dr a gittik tahlil istedi..Dualarınızı bekliyoruz... Ben de grip oldum. Gece uyuyaMıyorum.. Hİç halim yok... Bana da dua ediverin olur mu..
Gülşancım Mert'in hastalığını neden anlamamış ki dr lar? Pelin de b ikaç kez geçirdi 6. hastalığı. Burda gittiğiniz dr umuz aynı ya o , anlamıştı hemen... Neyse onunla geçmiş olsun yavruya.. Bu arada biraz boğazımı tutabilsem ben de kilo vercem ama..Hem de 3-5kg yeter kendime gelmeme..:84:
Yaz, Hasret ve uykusuz gezen bilimum arkadaşlarım, ben de simenay'a katılıyorum, bi vitamin almak şart. Ben pharma.ton kullanmaya başladım. Şimdi tatilde çok şükür dinleniyorum ama bir ay sonra okul başlayınca ben de duman olcam..:26:
Bu arada huzursuz, uykusuz bebekler için Fetih suresinin son sayfasını okuyun.. Faydasını göreceksiniz..Bi de geçen gün TV de söylüyordu, Yedi Uyurlar'ın isimlerini saymak da bebekleri rahat uyutuyormuş..Biz denedik tuttu valla
Bazen insanlara cevap vermek yerine gerizekalı diye bağırıp tekme atmak istiyorum.
Ay deliriyor muyum ne :)
sorup kaçmış gibi olucam...kusura bakma bosnacım..evden bakarım ..
iyiakşamlar..
Bazen insanlara cevap vermek yerine gerizekalı diye bağırıp tekme atmak istiyorum.
Ay deliriyor muyum ne :)
O bana da çok olur, hatta çoğu zaman koca kişisine de aynen öyle yapmak isterim
frambuazcımSelam millet,
Pelin 3 gündür ishaldi.Kaç gündür ne yedirdiysem düzelmedi. Bugün dr a gittik tahlil istedi..Dualarınızı bekliyoruz... Ben de grip oldum. Gece uyuyaMıyorum.. Hİç halim yok... Bana da dua ediverin olur mu..
Gülşancım Mert'in hastalığını neden anlamamış ki dr lar? Pelin de b ikaç kez geçirdi 6. hastalığı. Burda gittiğiniz dr umuz aynı ya o , anlamıştı hemen... Neyse onunla geçmiş olsun yavruya.. Bu arada biraz boğazımı tutabilsem ben de kilo vercem ama..Hem de 3-5kg yeter kendime gelmeme..:84:
Yaz, Hasret ve uykusuz gezen bilimum arkadaşlarım, ben de simenay'a katılıyorum, bi vitamin almak şart. Ben pharma.ton kullanmaya başladım. Şimdi tatilde çok şükür dinleniyorum ama bir ay sonra okul başlayınca ben de duman olcam..:26:
çok geçmiş olsun canım, Allah korumuş ya işyerinde ekoda olsaydı:18:Yine cee deyip kaçacam.
sağol canım benim Valla hep diyorum bu çocuk bu kadar dua alıyo ona rağmen hestaneden çıkmıyoruz, bide dua okuyanımız olmasa halimiz harapGÜLŞANCIM geçmiş olsun vallahi çok içtenlikle bi daha doktorluk bi hastalığı olmasın diye dua ediyorum mert kuzuma küçücük bedeni ne çok hastalık yaşadı allahım korusun esirgesin yavruyu
FRANBUAZ ikinizede çok geçmiş olsun umarım basit bişeydir ve hemen atlatır pıtırcık pelincik
BOSNA çok üzldüm çok geçmiş olsun ama dediğin gibi sağlığınıza sıhatinize bişey olmadı ya varsın maldan gitsin gerçi canın yongasıdır doğum yaptığım ay benim evimede girmişlerdi üstelik anevi değeri çok yüksek olan bikaç şeyimi de almışlardı ama ne yapalım cana geleceğine mala gelsin ama bilirim insanın içi acıyo haram zehir zıkkım olsun alana yemek nasip olmasın gırtlağına dursun iiinininnnşşşşşaaalllaaaahhhh
geçmiş olsun canım, mertte çok zayıfladı, fasulye gibi aynı uzun sıskagülşancım geçmiş olsun kuzuyabosna arkadasım size de gecmiş olsun. Allah beterinden saklasın.
frambuazcım o ishalden bizde cok çektik umarım tahlili temiz cıksın kuzunun . benim kuzu hala suyu kaynamıs içiyo çünkü düzelmedi bi ishali,zayıfladı da(
gecen hafta gece 12 de altını aldım ishaldi bez baglamadan kactı ben de biraz hava alsın totosu dedim bezi banyoya bırakasıya oturmus halının üstüne yine yapmış :) hemen banyoya soktum yıkadım halıyı temizledm (cok ugrastım) altını bagladım yine yaptı kabus gibi bi geceydi((
biz nekadar düşkünsek onlarda okadar düşkün bize,ama onla alakası yok bence:26: komşular falan çok pimpiriklisin diyolar bırak peşinden gitme, ilgilenme falan diyolar, ama normal bir çocuk değilki rahat bırakayım, rahat bıraktım önceki gün, iki saniyede masanın üstüne tırmandı, onlarda mors oldu, bu nası çocuk diyemaşallah seninkine bizde tam tersine hastayken uykuyla geçer gecemiz gündüzümüz
ben 9 yıllık evliyim ve buna kadar çok aradık çok şeyler yaptık berra nın ilk zamanlarında
yani yeni doğduğu günlerden itibaren ben berrayla çok ilgilendim sürekli ben kendim oynattım
oyuncak falanda almıştım ama oyuncakla diil benimle oynaması gerek die bence kendime ben alıştırdım
şimdi kardeşimin 9 aylık kızı var o berra gibi deil berra taaa ozamanlardan benim eteğimi bırakmazdı
kardeşim şimdi önüne oyuncakları koyuyor ohh miss misss oynuyor