2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın..
Uykusuz, yorgun bir anneeee, uyumak istiyorum günlerce gecelerce, Allahım bu nasıl bir işkencedir yaa, sağlıklı ya olsun varsın deyip deyip kendimi teselli ediyorum, küçük kene bu dişleri çıkarana kadar bende sabretmekten derviş olacam sanırım, sürekli ya sabır çekiyorum, gece 9 gibi uyuyup sabaha karşı 3 gibi uyanıp tepinen bir çocuk düşünün, Allahtan kalkıp oyun oynamak istemiyor, yatağın içinde yastıkla boğuşup mızıklayıp 1-2 saate tekrar dalıyor ama benim uykum kaçmış oluyor tabi :))

Gülşan, tosunum zayıflamış hakkaten ama önemli olan sağlığı elbette, artık hastaneye gitmemeniz için bende sürekli dua edenlerdenim, çok çekti çocuk yaa..

Ben bugünde yoğunum, aklım burda kalıyor ama yazamıyorum pek, nickimi park edip gideyim en iyisi yine, fırsat bulursam yazarım, okurum..

günaydın ,

bosnacım geçmiş olsun mevlam sağlık sıkıntısı vermesin gerisi yerine gelir,

gülşancım hiç dert etme maşşalah paşaya gayet iyi görünüyor önmeli olan sağlıkalrı seninde dediğin gibi,

bosnacım sana bi yazı göndereyim uyguladığın yöntemin doğru olduğunu sende gör canım :) ,,

Helikopter anneler çocuğa zararlı - Sabah

birde bir çocuk gelişim uzmanı arkadaşımın şöyle bir tavsiyesi vardı çocuklarla ilgilnemeyin onlarla oynayın sizde onalrın oyununa katılın eğer çok tehlikeli görünüyorsa yaptıkları , böylece sizin gözlemci dğeil katılımcı olduğunuzu görmek ona keyif güven ve sevgi kazandırır ,

geçen gece parkta 10 tane çocuk cadı ve ben yalsatarım bal satarım oynuyorduk :) çocukalrın yaşları 10 - 13 cadıya koruyucu olamıyorlar cadıda peşlerini bırakmıyor en güzel çözüm çömelip onlar gibi olmaktı baktım ki cadının gözlerinde büyük bir mutluluk :)

Son düzenleme:
günaydın,
bir açtım sayfayı merti gördüm:)) gülşancım maşallah..koca adam olmuş bu..bebeklikleri nasıl da çabuk gecti demi...
allah nazardan esirgesin..

içimde bir top var yine..süreç hızlandıkça ben de de inadına bir uyuşukluk inadına tembellik..eşim kızdı dün daha eşye toplamaya başlamadım diye..elim varmıyor..hala istifa edecek olmayı sindiremedim sanırım..taşınmak da üstüne..(işimi cok sevdiğimden değil:))

özgür çok mızmız..gece sabah dek döndü tepindi ağladı..bir yapışıyor yakama eve gidince..kucağımdan inmiyor...
evet bu gün keyifsizim..

bir soru sorabilir miyim ;

cadı paylaşmayı hiç bilmiyor şimdilerde sürekli benim benim benim bu benim kelimesini kullanıyor öyleki üstüne asla örtü yorgan örttürmeyen cadı geceleri ben örtüyorum diye alıp benim bu benim diye diye örtüyü çekiyor üstüne bana vermiyor ,, parkta çocukalrın elinde gördüğü herşeye benim diye sahip olmaya kalkıyor ??

sizlerde de var mı bu sıkıntı ?

Benimkide malına pek düşkün, ama senin kız kadar değil, başka çocukların elindeki şeyler elbette dikkatini daha çok çekiyor, ama aldığı gibi kendi elindekini de onlara vermesini biliyor, bu arada örtüyü çekmesine çok güldüm, keşke benim küçük kene de çekse, üstünü örtmüş olur böylelikle, yaz-kış üstü açık uyuyor..

simenay diş çok zor, mertonunda patladı bitane azı dişi ama hala divam ediyor sancısı bende sizlere ve kuzulara çok dua ediyorum
hepatiti kolay gelsin canım, yeni bir ülke yeni bir hayat hep heyecan veriyor bana hem korkutuyor
musti oyuna katılma fikri akıllıcaymış bende deniycem
bosna herkes öyle diyor küçük adam yani kilosuna bakıp nazar ederlerdi eskiden halbuki kof benim oğlum bağışıklığı çok zayıf, kilosu varda noliiiiy diyodum ki kilosuda kalmadı

çektiğine bend egülüyordum ama bi kaç dakika üstünde duruyor sonra örtüyü duvarla vücüdü arasına yığıp saklıyor vermemek için :) ya çok sıkıntılı bir durum yani ,, bunu dayımın oğlundna öğrendi o paylaşmayı sevmiyor vermiyor oyuncakalrını sonra benim kelimesini çok güzel söylediği için biz işi oyuna döktü biraz ve sonuç ortada

musti merto hiç kıskanmıyo malını çünkü daha sahiplik nedir bilmiyo zavallım, bu akşam iftara üç aile davet ettim, ikişer çocuktan ettimi sana curcuna mertonun oyuncaklarını talan ediyorlar resmen, kırıp döküyolar oğlum hiç sesini çıkarmıyo, mutlu mesut izliyo onları sadece yaşıtı bir kız var onunla anlaşamıyolar, merto neyle oynasa cimcime ona saldırıyo haliyle çekişme başlıyo, sonra kız mertoyu cimcikleyip ağlatmak suretiyle alıyo bu kızlar çok fena
ama zamanı geldi zaten benim kavramını öğrenmenin normal yani üsteleme bi süre sonra geçiyo,çok benimci olursa yaşıtları ile bol bol zaman geçirsin diyodu bi sitede:26:

malı kıymetli benimkinin de ama cok sert tepkiler vermez..
bu da bir dönem..su an yaşadıklarımız bebek ergenliği sanırım:)) dünya onların malı:))
bazılarımız nispeten daha kolay bazılarımız zor atlatacak..
bu arada memeden kesme nasıl gidiyor? ben hala beceremedim(

sağol gülşancım benim de gözüm korkuyor vallahi..
özgür de azıları peşisıra patlatıyor..sonunda ben de paattt diycem sanırım..13 diş olmuş sonunda sayabildim..
bitse artık off...
mertkaç kg bu arada..hiç de zyıf görünmüyor maşallah..

anlattığın cimcime varya okurken benim cadıyı anlatıyorsun sandım , aynen bunu yapıyor 4 yaşındaki yeğenime , ya sürekli çıakrıyorum parka aynı şeyi yşıyorum ama merolayn a sorun bi gün onlara gittik cadıyla eyo yu ağlata ağlata bir hal oldu fazla duramdan kaçtım kıyamıdm eyoma

memeden kesme olayı bitti bizde .. kesildik yani o günden sonra bi daha istemedi arasıra bebeğini getirip aç bebek emsin diyo sonra çaktırmadna kendisi de saldırmaya kalkıyor ama ben kızım o oğ oldu bak bebekte emmek istemiyor diyorum bırakıyor :)

günaydnlarrr geçmişe baktım ama aklım da pek bişey kalmadı kafam çok dağınık idare ediverin beni

musti benimki herşeyini veriyo ve herkesin de herşeyini alıyo hatta onlar vermediğindede üzülüp bırakıyo maalesef anasına çekmiş ibi görünüyo bende çocukken annemlerin yurt dışından getirttiği bebekleri mahalledeki çocuklara dağıtırmışım hatta bigün bi oyun kartımla altın künyemi değiştirmişim ve künye gitmiş neyse asıl konuya geleyim bi yazıda okumuştum çocuklar 5 yaşından önce paylaşmanın ne olduğunu bilmezlermiş mantığını anlamazlarmış anlatmanın paylaş demenin palaşmadığında kızmanın sana bi daha bişey almicam gibi sözlerin faydası yokmuş çünkü anlamıyormuş sabiha paktunadan okumuştum takılma o yüzden

hepatit merto 3 ay önce 13.600 idi şimdi 13.200, aslında kiloya bakınca maaşallahı var hala ama koftiden işte neyseki dün itibariyle iştahı biraz düzelmeye başladı boyuda tahminimce 87-88 civarı ama emin değilim, daha uzun duruyo çünkü
sizin bebişlerin boy ve kilosunuda yazsanıza karşılaştırayım bi:26:

hoşgeldin nerde kaldın yaw saat kaç oldu
sabiha hanım diyosa ben inanmıyorum pek sevmemde kendilerini

arkadaşlar merhaba çok uzun zaman oldu umarım herkes iyidir bebişleriyle birlikte .

memeden kesen oldu mu benim ki bırakmıyo hem ısırıyo hemde ben bıraktırmak isterken daha çok emmek istiyo .

herkese selamlar

canım daha öncede yazmıştım cadı 90 cm boyunda 12,800 kilo ağırlığında

bak bide bu tabloyu göndermiştim ben

hımm bu tabloda çıkmıyor netten yazınca çıkıyo ama

http://www............./boykilocetveli.html

verdiğin bilgilere göre mertoda 2,5 yaş ortalamasında

karavana canım verdiğin bilgiler içimi rahatlattı saol canım :)

Son düzenleme:
dün ankaradaki dr u aradım mertin böbrek taşı kontrolü için randevu verecekler, inşallah haftaya bi gün verir, bende gitmişken bayramıda orda geçiririm dua edin kızlar
burdaki havaalanı aralığa kadar kapalı, diyar-bakırdan binmemiz gerek uçağa, ama burası yine coştu yollarda araba durdurmalar adam kaçırmalar falan tırsıyorum nasıl gidecez oraya kadar hiç bilmiyorum dua edin bize:18:

kafan neden karışık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…