-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #115.081
bir soru sorabilir miyim ;
cadı paylaşmayı hiç bilmiyor şimdilerde sürekli benim benim benim bu benim kelimesini kullanıyor öyleki üstüne asla örtü yorgan örttürmeyen cadı geceleri ben örtüyorum diye alıp benim bu benim diye diye örtüyü çekiyor üstüne bana vermiyor ,, parkta çocukalrın elinde gördüğü herşeye benim diye sahip olmaya kalkıyor ??
sizlerde de var mı bu sıkıntı ?
Benimkide malına pek düşkün, ama senin kız kadar değil, başka çocukların elindeki şeyler elbette dikkatini daha çok çekiyor, ama aldığı gibi kendi elindekini de onlara vermesini biliyor, bu arada örtüyü çekmesine çok güldüm, keşke benim küçük kene de çekse, üstünü örtmüş olur böylelikle, yaz-kış üstü açık uyuyor..
malı kıymetli benimkinin de ama cok sert tepkiler vermez..bir soru sorabilir miyim ;
cadı paylaşmayı hiç bilmiyor şimdilerde sürekli benim benim benim bu benim kelimesini kullanıyor öyleki üstüne asla örtü yorgan örttürmeyen cadı geceleri ben örtüyorum diye alıp benim bu benim diye diye örtüyü çekiyor üstüne bana vermiyor ,, parkta çocukalrın elinde gördüğü herşeye benim diye sahip olmaya kalkıyor ??
sizlerde de var mı bu sıkıntı ?
simenay diş çok zor, mertonunda patladı bitane azı dişi ama hala divam ediyor sancısıbende sizlere ve kuzulara çok dua ediyorum
hepatiti kolay gelsin canım, yeni bir ülke yeni bir hayat hep heyecan veriyor bana hem korkutuyor
musti oyuna katılma fikri akıllıcaymış bende deniycem
bosna herkes öyle diyor küçük adam yanikilosuna bakıp nazar ederlerdi eskiden halbuki kof benim oğlum bağışıklığı çok zayıf, kilosu varda noliiiiy diyodum ki kilosuda kalmadı
musti merto hiç kıskanmıyo malını çünkü daha sahiplik nedir bilmiyo zavallım, bu akşam iftara üç aile davet ettim, ikişer çocuktan ettimi sana curcunamertonun oyuncaklarını talan ediyorlar resmen, kırıp döküyolar oğlum hiç sesini çıkarmıyo, mutlu mesut izliyo onları sadece yaşıtı bir kız var onunla anlaşamıyolar, merto neyle oynasa cimcime ona saldırıyo haliyle çekişme başlıyo, sonra kız mertoyu cimcikleyip ağlatmak suretiyle alıyo bu kızlar çok fena
ama zamanı geldi zaten benim kavramını öğrenmenin normal yani üsteleme bi süre sonra geçiyo,çok benimci olursa yaşıtları ile bol bol zaman geçirsin diyodu bi sitede:26:
malı kıymetli benimkinin de ama cok sert tepkiler vermez..
bu da bir dönem..su an yaşadıklarımız bebek ergenliği sanırım:)) dünya onların malı:))
bazılarımız nispeten daha kolay bazılarımız zor atlatacak..
bu arada memeden kesme nasıl gidiyor? ben hala beceremedim(
sağol gülşancım benim de gözüm korkuyor vallahi..
özgür de azıları peşisıra patlatıyor..sonunda ben de paattt diycem sanırım..13 diş olmuş sonunda sayabildim..
bitse artık off...
mertkaç kg bu arada..hiç de zyıf görünmüyor maşallah..
hoşgeldin nerde kaldın yaw saat kaç oldugünaydnlarrr geçmişe baktım ama aklım da pek bişey kalmadı kafam çok dağınık idare ediverin beni
musti benimki herşeyini veriyo ve herkesin de herşeyini alıyo hatta onlar vermediğindede üzülüp bırakıyo maalesef anasına çekmiş ibi görünüyo bende çocukken annemlerin yurt dışından getirttiği bebekleri mahalledeki çocuklara dağıtırmışım hatta bigün bi oyun kartımla altın künyemi değiştirmişim ve künye gitmiş neyse asıl konuya geleyim bi yazıda okumuştum çocuklar 5 yaşından önce paylaşmanın ne olduğunu bilmezlermiş mantığını anlamazlarmış anlatmanın paylaş demenin palaşmadığında kızmanın sana bi daha bişey almicam gibi sözlerin faydası yokmuş çünkü anlamıyormuş sabiha paktunadan okumuştum takılma o yüzden
memeden kesme olayı bitti bizde .. kesildik yani o günden sonra bi daha istemedi arasıra bebeğini getirip aç bebek emsin diyo sonra çaktırmadna kendisi de saldırmaya kalkıyor ama ben kızım o oğ oldu bak bebekte emmek istemiyor diyorum bırakıyor :)
hepatit merto 3 ay önce 13.600 idi şimdi 13.200, aslında kiloya bakınca maaşallahı var hala ama koftiden işteneyseki dün itibariyle iştahı biraz düzelmeye başladı boyuda tahminimce 87-88 civarı ama emin değilim, daha uzun duruyo çünkü
sizin bebişlerin boy ve kilosunuda yazsanıza karşılaştırayım bi:26:
günaydnlarrr geçmişe baktım ama aklım da pek bişey kalmadı kafam çok dağınık idare ediverin beni
musti benimki herşeyini veriyo ve herkesin de herşeyini alıyo hatta onlar vermediğindede üzülüp bırakıyo maalesef anasına çekmiş ibi görünüyo bende çocukken annemlerin yurt dışından getirttiği bebekleri mahalledeki çocuklara dağıtırmışım hatta bigün bi oyun kartımla altın künyemi değiştirmişim ve künye gitmiş neyse asıl konuya geleyim bi yazıda okumuştum çocuklar 5 yaşından önce paylaşmanın ne olduğunu bilmezlermiş mantığını anlamazlarmış anlatmanın paylaş demenin palaşmadığında kızmanın sana bi daha bişey almicam gibi sözlerin faydası yokmuş çünkü anlamıyormuş sabiha paktunadan okumuştum takılma o yüzden