- 7 Ekim 2009
- 2.201
- 0
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #115.141
Neye yanacağımı şaşırdım, gazetelere bakamıyorum artık.
Üvey annesi tarafından işkence yapılan 9 yaşında bir çocuk vardı, ölmüş o çocuk, okumuşsunuzdur belki... Haber ilk çıktığında bu kadar detay yazmamışlardı, şimdi işkencenin ayrıntılarını da yazmış gazete, titreyip duruyorum, insanlığımdan utanıyorum artık, bir kadın bir çocuğa nasıl bunları yapabilir!
Mustican, vicdan, camide, okulda edinilebilecek bir şey değil bence, eğitimle pedagogla falan olmaz bu iş, o tıynette bi kadın benim üvey çocuğum var, napsam acaba deyip camiye gidip akıl mı alacak... Allah cezasını versin ne diyeyim!
Ancak sosyal hizmetler türü kurumların üvey anne baba elindeki çocukların beden ve ruh sağlığını sık aralıklarla denetlemesi ile biraz kontrol sağlanır belki ama bunun için bizim devletimizin bin fırın ekmek yemesi lazım daha.
Ne vatanı koruyan askerimize sahip çıkabiliyoruz, ne minicik evlatlarımıza, ne bu ülkeye emek vermiş dirsek çürütmüş aydınımıza... Belli konuları pelesenk etmişiz dilimize, yalancı gündemlerin peşinde savrulup gidiyoruz işte!
Neye yanacağımı şaşırdım, gazetelere bakamıyorum artık.
Üvey annesi tarafından işkence yapılan 9 yaşında bir çocuk vardı, ölmüş o çocuk, okumuşsunuzdur belki... Haber ilk çıktığında bu kadar detay yazmamışlardı, şimdi işkencenin ayrıntılarını da yazmış gazete, titreyip duruyorum, insanlığımdan utanıyorum artık, bir kadın bir çocuğa nasıl bunları yapabilir!
belki 5 yıldır hiç kitap okumadım desem, yemek kitabı hariçtra.cy ho..gg un bebek ba.kım so.run larına mu,cize çö,zümler ki.tabını alan var mı? okumaya ve almaya değer mi?
mertte aynı durumdaydı dün gece, ama bizimki kalabalıkta geçirilen saatlerden dolayıydı, yaramaz çocuklar oğlumu ağlattı durdu, bizim oğlan ne zaman vurmayı öğrenecek yaw, evde kamille biri sana vurduğunda sende ona vur alıştırması mı yapsak önünde herşeyi taklit ediyor nasılsa:26:Günaydın,
Bütün akşam kudurmuş ve kudurukluğu uyku sırasında da sürmüş küçük canavarın annesi olarak, maymun gibiyim bugün :)
Simenaycım, tatsız bir durum yoktur umarım, biz de seni seviyoruz.
günaydınlarçok yorgunum, birdaha iftara kimseyi çağırmıycam, başım şişti çocuk gürültüsünden, iyiki üç aileyi aynı anda davet etmişim, yoksa aynı tantanayı iki kez daha yaşıycaktım, ben anladımki çocuk gürültüsüne dayanamıyorum ben
simenay hayırdır ne oldu canım bizde seni seviyoruz
mertin dru ayın 25 ine randevu verdisıra patrondan bayram için izin istemek, bana dua edin kızlar bayramda ailemi ve simenayı göreyim tabiki en önemlisi mertin tahlilleri temiz çıksın diye dualarınızı bekliyorum, böbreklerinde kalıcı bi hasar oluşmamıştır inşallah:18:
belki 5 yıldır hiç kitap okumadım desem, yemek kitabı hariç
mertte aynı durumdaydı dün gece, ama bizimki kalabalıkta geçirilen saatlerden dolayıydı, yaramaz çocuklar oğlumu ağlattı durdu, bizim oğlan ne zaman vurmayı öğrenecek yaw, evde kamille biri sana vurduğunda sende ona vur alıştırması mı yapsak önünde herşeyi taklit ediyor nasılsa:26:
benim minik aşkım gece uykusunda beni öptü durdu, mest oldum bende
Günaydın
Bosnacık senin bücür bir gün kudurmuş maymuna dönmüşsün, o zaman biz napalım, 7/24 kuduruk veletlerimiz var.
Simenay,ben bizzat şahsım seni çok seviyorum
Gülşan, Kero da dışarda bi çocuğu sevmek istiyor ama hep çocuklar oğlumu itiyor, bir de biz kötü şeyler öğretirsek hiç olur mu? Çağımızın sevgiye hoşgörüye ihtiyacı var, sizin ki zaten polis ana babanın çocuğu olduğundan vurduyu kırdıyı çabuk öğrenir,ek olarak çabalayıp öğretmeyin be
Günaydın
Bosnacık senin bücür bir gün kudurmuş maymuna dönmüşsün, o zaman biz napalım, 7/24 kuduruk veletlerimiz var.
Simenay,ben bizzat şahsım seni çok seviyorum
Gülşan, Kero da dışarda bi çocuğu sevmek istiyor ama hep çocuklar oğlumu itiyor, bir de biz kötü şeyler öğretirsek hiç olur mu? Çağımızın sevgiye hoşgörüye ihtiyacı var, sizin ki zaten polis ana babanın çocuğu olduğundan vurduyu kırdıyı çabuk öğrenir,ek olarak çabalayıp öğretmeyin be
bu arada ben izni kopardım, patrona önce mertin dr randevusunu söyledim tamam dedi, ardından gitmişken bayramı orda geçirebilirmiyim dedim güldü, ama izin verdi bayram tatili bittiğinde gelmiş olun dedi, iznim yok mazeret izni kullanabilirmiyim dedim olur dediyılın en çok izin kullununu memuru ünvanını alıcam yakında, burdaki arkadaşlar torbayı karıştır yeni bir izin bulursun belki diyolar torba yasa bana bu sene çok yaradıda
koptum valla
vurduyu kırdıyı nerde görsün çocuk sesimizi yükseltince bile ağlıyo sıpa, özür dilemeyincede barışmıyo, entel oldu bu çocukanası trafik polisi büro memuru, hatta şuan bildiğin sekreter, babası bilgi işlemci, bir nevi bilgisayar tamircisi, polis olduğumuzu söylemezsek bilmez bile çocuk
bu arada ben izni kopardım, patrona önce mertin dr randevusunu söyledim tamam dedi, ardından gitmişken bayramı orda geçirebilirmiyim dedim güldü, ama izin verdi bayram tatili bittiğinde gelmiş olun dedi, iznim yok mazeret izni kullanabilirmiyim dedim olur dediyılın en çok izin kullununu memuru ünvanını alıcam yakında, burdaki arkadaşlar torbayı karıştır yeni bir izin bulursun belki diyolar torba yasa bana bu sene çok yaradıda
Oleeeyyyy, bayramda görüşecez o halde, inşallah, eşim yazlığa gidelim diyor ama ıııhhhh bir yere gidesim yok, ben An.ka.ra yı bekleyecem :))
Tabi en önemlisi kuzunun tahlil sonuçları temiz çıkacak inşallah, dualarım sizinle olmaya devam ediyor Gülşancım..
ankarayı bizimkileri aradım müjde vermeye, herkes tatil planı yapmış sanırım birilerinin peşine takılıp tatile gidecez, akşam yüksek modda cilveyle kamiltoşu ikna etmem gerek, biraz zor olacak ikna etmek ,çünkü cebimizde sadece 250tl kaldı:26: ama kredi kartı diye bişey var dimi yani