2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

okumadım bosnacım..okumıycam da ..dayanamıyorum...
insan işte..içinde herşey var..rabbim merhamet versin..

eğitim şart bence de ..ama en başta en büyüklere..öyle en az 3 tane 5 tane demekle olmuyor..doğurmakla herşey hallolsa keşke...

sen beni anlamadınnnn ,,, ben de demiyorum ki kaıdn gitsin hayır bu tip yerlerde ya düşün her mahalelde adım başı cami var doğru mu o camiler de çocuklar ile görüşülebilir aileler gidilebilir sağlık ocakalrı çocuk doğunca evlere doktorla ansıl geldiler ? öyle incelenir ciddi sorunlu evler anlaşılır zaten o ailelre anne üveyse babaya baba üveyse anneye bilgilendirlime yapılır çocukalr korkularını yenip paylaşabilir ya bak bu çocuk bi çok yaşadığını sadece doktor muayenesi esnasnd anlatmış daha başına dikiş atıldığında konuşabilse idi keşke kimbilir daha enler gördü sadece buanrl geçiyor yada söyleyebildi ,, kimbilir ne çıklıkları oldu o çocuğun o evde (

bu ve bundan sonraki mesajına sonuna dek katılıyorum.
ne oluyor yahu insanlara,biz bukadar mı gaddar varlıklara dönüşüyoruz,bukadar mı vicdan sahibi olmaktan çıkabiliyoruz?
uzaktan sabır dilemekten başka birşey gelmiyor elimizden,peki ya 7 askerin anne-babası,ya onların asla dinmeyecek acısı.vatan sağolsun diyecekler elbette ama sağolan devlet,dediğin üzere son birbuçuk ayda verilen 41 şehide sahip çıkabildi mi?hapiste yatan askerlerine,aydınlarına,doğuda belli bir yaşa gelip,ki bu yaş ortalama 12-16 arası,sonra para,hayvan karşılığı satılan kızlara,insan demeye dilimizin varmadığı canilerin kıydığı evlatlara...acı içindeyim.bunların bir sonu olmalı,olabilmeli.göz göre göre yaşanmamalı bunlar.bize çözüm gerek,sözde siyasetçilerin yaptığı gibi bos laf değil.

Son düzenleme:
slmm kızlarr
primanın yarışmasına katıldık
bizi desteklerseniz seviniriz :))
Prima Yıldızını Arıyor
sitesine girip ''medaa'' diye aratırıp oylarınızı verebilirsiniz :))

Günaydın..
Bugün canım sıkkın, işlerde yoğun zaten, beni buralarda göremeyebilirsiniz, keyfim yerine geldikten sonra işleri de toparlarsam uğrarım, hepinizi seviyorum.

Günaydın,

Bütün akşam kudurmuş ve kudurukluğu uyku sırasında da sürmüş küçük canavarın annesi olarak, maymun gibiyim bugün :)

Simenaycım, tatsız bir durum yoktur umarım, biz de seni seviyoruz.

günaydınlar çok yorgunum, birdaha iftara kimseyi çağırmıycam, başım şişti çocuk gürültüsünden, iyiki üç aileyi aynı anda davet etmişim, yoksa aynı tantanayı iki kez daha yaşıycaktım, ben anladımki çocuk gürültüsüne dayanamıyorum ben
simenay hayırdır ne oldu canım bizde seni seviyoruz
mertin dru ayın 25 ine randevu verdi sıra patrondan bayram için izin istemek, bana dua edin kızlar bayramda ailemi ve simenayı göreyim tabiki en önemlisi mertin tahlilleri temiz çıksın diye dualarınızı bekliyorum, böbreklerinde kalıcı bi hasar oluşmamıştır inşallah:18:

tra.cy ho..gg un bebek ba.kım so.run larına mu,cize çö,zümler ki.tabını alan var mı? okumaya ve almaya değer mi?
belki 5 yıldır hiç kitap okumadım desem, yemek kitabı hariç
mertte aynı durumdaydı dün gece, ama bizimki kalabalıkta geçirilen saatlerden dolayıydı, yaramaz çocuklar oğlumu ağlattı durdu, bizim oğlan ne zaman vurmayı öğrenecek yaw, evde kamille biri sana vurduğunda sende ona vur alıştırması mı yapsak önünde herşeyi taklit ediyor nasılsa:26:
benim minik aşkım gece uykusunda beni öptü durdu, mest oldum bende

Gülşancım, hayırlısıyla temiz çıkacak inşallah kuzunun tahlilleri, dualarım her zaman sizinle...

Doruk da bilmiyor vurmayı, bir süre sonra içgüdüsel olarak öğrenirler, boşver...

Biz ayrı yatıyoruz ya artık, uyanınca anneee diye sesleniyor, gidip yanına uzanıyorum, sarılıyor, burnunu yanağıma boynuma yaslayıp uyuyor. İçim eriyor yaw, hatta ayırmasa mıydım yanımdan diye bile düşünüyorum :)))

Bir de dün akşam ikimiz sarılmaca oynadık, ben yatıyorum bu gelip üstüme atlayıp sarılıyor gülüyor falan, babası da katılmak istedi, ittirdi adamı, ıııhh, ditttt, annneee falan dedi şutladı valla :)

Günaydın
Bosnacık senin bücür bir gün kudurmuş maymuna dönmüşsün, o zaman biz napalım, 7/24 kuduruk veletlerimiz var.
Simenay,ben bizzat şahsım seni çok seviyorum
Gülşan, Kero da dışarda bi çocuğu sevmek istiyor ama hep çocuklar oğlumu itiyor, bir de biz kötü şeyler öğretirsek hiç olur mu? Çağımızın sevgiye hoşgörüye ihtiyacı var, sizin ki zaten polis ana babanın çocuğu olduğundan vurduyu kırdıyı çabuk öğrenir,ek olarak çabalayıp öğretmeyin be

Çokocan, benim halim kudurmasından değil uyumamasından... Zira bütün gece gözleri kapalı olarak takla atmaya ve yatakta zıplamaya çalıştı, çığlık attı, araba taklidi yaptı, sabah 5'te derin uykuya teslim oldu, 6.15'te de ben kalktım. Yoksa kudurukluğuna çok alışığım, şikayet ettiğim pek görülmemiştir.

koptum valla
vurduyu kırdıyı nerde görsün çocuk sesimizi yükseltince bile ağlıyo sıpa, özür dilemeyincede barışmıyo, entel oldu bu çocuk anası trafik polisi büro memuru, hatta şuan bildiğin sekreter, babası bilgi işlemci, bir nevi bilgisayar tamircisi, polis olduğumuzu söylemezsek bilmez bile çocuk

bu arada ben izni kopardım, patrona önce mertin dr randevusunu söyledim tamam dedi, ardından gitmişken bayramı orda geçirebilirmiyim dedim güldü, ama izin verdi bayram tatili bittiğinde gelmiş olun dedi, iznim yok mazeret izni kullanabilirmiyim dedim olur dedi yılın en çok izin kullununu memuru ünvanını alıcam yakında, burdaki arkadaşlar torbayı karıştır yeni bir izin bulursun belki diyolar torba yasa bana bu sene çok yaradıda

Oleeeyyyy, bayramda görüşecez o halde, inşallah, eşim yazlığa gidelim diyor ama ıııhhhh bir yere gidesim yok, ben An.ka.ra yı bekleyecem :))
Tabi en önemlisi kuzunun tahlil sonuçları temiz çıkacak inşallah, dualarım sizinle olmaya devam ediyor Gülşancım..

Ay Gülşan, valla kahkaha attım burda, Allah iyiliğini versin :)

Hadi gözün aydın :)

Ohh süper...
Biz de feribot biletlerimizi aldık, Gömeç'e gidiyoruz Allah kısmet ederse, bayramda Yazgülü ve müsait olursa Şebo ile görüşecez demektir bu :))))

ankarayı bizimkileri aradım müjde vermeye, herkes tatil planı yapmış sanırım birilerinin peşine takılıp tatile gidecez, akşam yüksek modda cilveyle kamiltoşu ikna etmem gerek, biraz zor olacak ikna etmek ,çünkü cebimizde sadece 250tl kaldı:26: ama kredi kartı diye bişey var dimi yani

Yine çok güldüm, bugün tam formundasın yani Gülşan :)))
Koskoca Kamil amire Kamiltoş denir mi kız :)))

Kredi kartı diye bişi var evet, ben bu aralar ona bağımlı yaşıyorum, sabahki 3,5 liralık kahvaltılığımı bile onunla aldım.

izni kopardımya benden keyiflisi yok şu an, tabi kamilinde izni koparması beni daha mutlu edecek
ben tatil sitelerine bi bakayım

simenay e-re-yon siparişlerim kargoya verilmiş, ütümde bugün kargoya verilecekmiş yarın bir hafta olacaktı sipariş vereli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…