2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın.sinir krizi geçirmek üzereyim.18 aydır uykuya hasretim ve sanırım bu hep böyle olacak.gece oniki buçukta yattı,ve gece 4 te kalktı,2 saat boyunca tepindi,uyutmak isteyip yada azıcık kızınca eti kopuyor gibi ağladı.2 saat sonra zorla uyudu,sabah sanki gece uyanmamış gibi 9 da kalktı,ama dokuza kadar 3 kez daha uyandı.bu nasıl uyku?toplam 7-8 saatlik uyku ile nasıl duruyor?off çok sinirliyim.şimdide tırmanıyor,modüle,sehpaya,masaya.bu konulardada gerek göz teması kurdum,güzel güzel anlattım,olmadı unutturmaya çalıştım,olmadı bağırdım ama hepsi nafile,bildiğini okuyor.

Son düzenleme:
yaz kuzuyu yatırmadan önce rezene falan içirsen, oda sıcaklığı ile ilgili olabilirmi acaba gece uyanmaları, çok sıcaksa uyuyamıyor olabilir:26: hoş kelin ilacı olsa başına sürer dimi:26: mertte gece en az 3 kez kalkar emmek için artık üstünü hiç örtmüyorum ben üstü açık yatıyor sıpa

Gülşan çok alışveriş canavarı gördüm seni hayırdır bu arada benim de ütüm p.hilips, küçük ev aletlerinde o markadan şaşmam, anneme t.efal almıştım hediye olarak hiç memnun kalmadı.
Sayın bayan karavana hanım, bosna hanımın yokluğu hissediliyor ama benim hissedilmiyor öyle mi
Dün gezmeye gitmiştik orda Kero ya oynarken 200 lük süt içirdim, ordan geç gelince hadi yatmadan önce biraz daha süt içireyim dedim ve 140 lık bisküvili süt içirdim çocuğa, kilo aldırıcam ya aklım sıra, tüm gece ağlayarak uyandı çocuğum ve susturamadık, ya gaz yaptı ya ağır geldi
Esmira güzel bir aktivite bulmuşsun iyi olmuş senin için

allahım hasedimden çatır çatır çatlamak üzereyim isede bi arkadaşım vardı ki beni çok sever görünüp sonradan ne dar kıskandığını ve arkamdan neler yapıp söylediğini öğrendiimde şok olduğum fitne ayrıcada aptal ciddi zeka problemleri olan bi insandı kendisigeçen yıl evlnmiş geçtiğimiz günlerde 1. evlilik yıldönümnü kutlamış kocası damatlık kendisi gelinlik giymiş ve part vermişler çocuk facete her sene yapıcam ve tabi karıda her sene gelinlik giyecek fln demiş allam allah çirkin şansıversin diyorum başkada bişi demiyorum

Selam,

Gülsan ütünü güle güle kullan, benimkide t.e.fal, ben memnunum.
Bizde hala geceleri 3-4-5 kez emenlerdeniz...tamamen uyanmiyor Allahtan ama o bile yoruyor.
Izinden döndük döneli ama masaallah diyim aksam 8 yatiyor sabah 9 kalkiyor (gece 3-4 kez emiyor), öncede 7 buyuk felan gibi kalkardi.

Bizde birazdan krese gidecegiz. Ne zaman baslayacagi büyük ihtimalle bugün belli olacak. En gec seneye Agustosda en erkende Subatta.

Aranizda benim gibi Dolunay oldugu zaman geceleri uyuyamayan varmi, gicik oluyorum.

Dün kuzuma Bayram alisverisi yaptik eve geldi giydirdik. Aynanin karsisina gecti kendini izleyip kahkalar atarak güldü biseyler anlatti. Cok mutluydu Yavrum

senin yokluğun hissedilmiyor çünkü hayatımdan yok olamıyorsun her tüz telekominikasyon cihazıyla taciz edebilitem vardır biliyosun

HEPATİT hiç takılma anacım yemesine yok dişti sıcaktı boğazdı derken inan son 2 haftadırsadece süt ve meyveyle besleniyor 1 kilo da verdi ama zıpırlığından bişi kaybetmediği sürece sorun yok bence

DÜN arabamız geldi monte ederken izin vermedi içinden inmedi ilk açtığımızda resmen çığlık attı snra tornavidayı aldı eline kendisi yapacakmış bizi ittire ittire bişiler yaptı tekerleri taşıyıp durdu takın artık diye anlayacağınız yarım saatlik iş 2 saat sürdü ama mutluluğu görülmeye değerdi şiddetle tavsiye ediyorum

Yaz, bir tanıdıkla konuştuk geçenlerde,kızı 2.5 yaşında ve her gece 11-12 gibi yatıp 3-4 gibi uyandığını ve sabah 6:30a kadar kalkıp oyun oynadıklarını anlattı, çocuğun uyku düzeni buymuş değiştiremiyorlarmış,kadın vitaminlerle ayakta duruyorum 2.5 yıldır dedi ve bu hergün böyleymiş.Bu arada kadın çalışıyor yani sabah kalkıp işe geliyor bu uykusuzlukta.Ama 10 yıl çocukları olmamış ve buna da şükür diyor.
Gülşan Kero yaz kış üstü açık yatıyor, ateşli velet :76:

valla denemediğim ne kaldı bilmiyorum ki gülşan cım.rezene,iyi geceler çayı,sadece 3gün doktorun ısrarı ve iknası ile spiraktin ve hepsi kof,hiçbirşey çare olmuyor.bizimki yaklaşık 3-4 aydır üstü açık yatıyor,örttürmez asla.

yani böyle bir düzen kurarsa kendine onu paralayabilirim.çokoprens cim bende uykusuzluğa alıştım,vitamine bile gerek duymuyorum henüz.ama sinirlerim harap,üstüste uyumadığım gecelerde artık cinnet geçirecek gibi oluyorum.birde benim oğlum gün
içinde oturup oynamıyorki,sürekli kıpır kıpır.buda beni tüketiyor işte.

YAZ seni gayet iyi anlıyorum ki ben sadece son 15 gündür bu kadar uykusuzum akşam 10 da yatıyor 2 saatte bir uyanıyor sabah 4 e uyanıp oyun istiyor 6 da tekrar yatıyor 8 de de tamamen uyanıyor bunun yeni düzeni olmasından bende korkuyorum uyuyacak zaman buluyorum bi şekilde akşam gidince 1 saa yatıyorum çok yorgunsam ama bu bölük pörçük uykular baş ağrısı ve ciddi sinir yapıyor bende ilk kez bu sabah sinirden dişimi sktığımı farkettim umarım böyle gitmez zira anneme sarmaya başlicam o da bana saracak nooluruz bilmem maalesef sana önerebileceğim bişey de yok ama arada babaannesine işim var diye bırak çık yat biraz iyi geliyo

Bölük pörçük uykular, stres, asabiyet, baş ağrıları hepsini bende yaşadım, uykusuzluk insanı mahvediyor, vücut direnci düşüyor, ben vitamin destekleri ile ayakta duruyorum, Yazcım, vitamin almalısın bence, yoksa kısa zamanda bağışıklığın çöker, kendine bakmalısın.

bende kocama sarıyorum zaten,Allah tan adam alttan alıyor da bozuşmuyoruz pek.başağrısı ben hergün çekiyorum ve inanılmaz sinir harbi yaşıyorum.uykumda dişlerimi sıkıyorum,sabahları uyandığımda çenem acıyor.

canım oldum olası vitamin içemiyorum,vitamın hapı alınca yarım saate kusuyorum.nedendir bilmiyorum,belki psikolojik ama böyle oluyor hep.zaten şaşıyorum kendime,bukadar uykusuzluğa ve aktifliğe iyi dayanıyorum diye.

bn alpin cerenin erkek wersiyonu oldugunu dusunuyorum! cerende ayni anlattigin gibi buaralar oda 5te fln kalkip uyumk istemiyor perisanim dedigin gibi 8 saatlik uykuyla dolasiyo cogu zmn.. bnde goz tmasiyla konustum anlattim agladim bagidim denmedigim sey kalmadi
bitek geceyle sınırlı kalsa tmm. gunduzde hep yakamda kendi kendine asla oynamaz oturduguna sahit olmak ancak karpuz werip zorla otrtursan 2-3 dakika!
asiri hareketli we mizmiz hep kendi dedigini yaptriyor bn usandim artik cikmazdayim ne yapmali bilmiyorum

hangi witamin bnde doping etkisi yaratir???

u
arabayi gostert bakeymmmm

herkes nickini park edip kaçmış galiba
mert boğaz enfeksiyonu değil 6. hastalık geçirmiş meğer boş yere iğne ve antibiyotik verdik oğluma

bizde aynen öyleyiz canımm üstüne bide ben çalışıyorum gözlerim acıyor şu anda dün annem gündüz sadece 1 sefer uyutmuş ama yine nafile
dediklerimi yaptırma konusundada aynı offfff benimki su delisi mutfak lavobsundan inmiyor

hayırlı olsun güle güle kullanın ne arabası koy fotosunu görelim

valla bana kimse dememişti böle sadce sen neden bukadar cok zayıflıyorsun dediklerinde berra desem ahh sanki bizim çocuğumuz olmadı diolar çok kilo verdim

her akşam 12- 1 de uyuyan çocuk dün 9:30 gibi falan uyudu annmle dışarı çıkmıştık
arabasında uyuya kaldı berra hanım sevmez arabasını ama susturucularla duruyor anca
çok sevindim erkenden uyudu die annem gündüz 1 sefer uyudu dedi uyutmamış
gece iyi uyusun die tam iftar vakti çıldırası tuttu sıpanın orucum su içcem izin vermiyor emcem dior
suyumu içtim kalktım nereye oda oda olastık bi yer beğenemedi sonra yine mutfağa
sadece uykusu var die deil herzamankş huyu ama dün delirdi çıldırdı delirtti yemeklerimizi yedik
topladık yıkadık tabi bu sırada berrayı benden uzak tutuyolar yanımmda olsa
bana bişey yaptırmıyor kucakta gezcez öleee
makineye attım bitirdim plastik leğen falan kladı babası getirdi
bizmki hemne bıcı bıcı die atladı koydum önüne leğenle su balkona cıktı
üsütünü başını heryerini ıslatttı artık havalarda soudu ahhhhh
ben nerdeydim yaaa lafı atladım valla uyuduydu hıhhhh
iyi erken uyudu die sevindim 11:30 da uyandı meme verdim almıyor kalktı ağlaya ağlaya
gözlüğümü verdi tak tak die elimden tuttu salonda emcekmiş
1:30 da gene uyandı yine almadı memeyi yine aynıları bu sefer mutfağa biberonunu gösteriyor eliyle çalkarsa mama istiyor demektir
mamasını yaptım yatırdım yanıma ıııııııı dior eee ne ozamn kucağımda emcekmiş 4 ölçek içior genelde 120 ml 50 ml içti sonra aç memeyi memede uyudu
03:45 tam sahura uyancaz millet kalkmış yiyor bi ben kalmışım berra hanım yine uyandı emziriyorum
uyumuyor uykuya baya bi gec daldı zar zor uyudu bende geç olsada yetiştim
06:30 yine uyandı ve salonda emmek istedi emzirdim yatırdım sabah gözlerimi açamaz bi halde 1 saat sonra 07:30 uyndım ve iş yoluna
[/B]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…