- 25 Ağustos 2010
- 3.121
- 73
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #115.021
senin yokluğun hissedilmiyor çünkü hayatımdan yok olamıyorsun her tüz telekominikasyon cihazıyla taciz edebilitem vardır biliyosunGülşan çok alışveriş canavarı gördüm seni hayırdırbu arada benim de ütüm p.hilips, küçük ev aletlerinde o markadan şaşmam, anneme t.efal almıştım hediye olarak hiç memnun kalmadı.
Sayın bayan karavana hanım, bosna hanımın yokluğu hissediliyor ama benim hissedilmiyor öyle mi
Dün gezmeye gitmiştik orda Kero ya oynarken 200 lük süt içirdim, ordan geç gelince hadi yatmadan önce biraz daha süt içireyim dedim ve 140 lık bisküvili süt içirdim çocuğa, kilo aldırıcam ya aklım sıra, tüm gece ağlayarak uyandı çocuğum ve susturamadık, ya gaz yaptı ya ağır geldi
Esmira güzel bir aktivite bulmuşsun iyi olmuş senin için
yaz kuzuyu yatırmadan önce rezene falan içirsen, oda sıcaklığı ile ilgili olabilirmi acaba gece uyanmaları, çok sıcaksa uyuyamıyor olabilir:26: hoş kelin ilacı olsa başına sürer dimi:26: mertte gece en az 3 kez kalkar emmek içinartık üstünü hiç örtmüyorum ben üstü açık yatıyor sıpa
Yaz, bir tanıdıkla konuştuk geçenlerde,kızı 2.5 yaşında ve her gece 11-12 gibi yatıp 3-4 gibi uyandığını ve sabah 6:30a kadar kalkıp oyun oynadıklarını anlattı, çocuğun uyku düzeni buymuş değiştiremiyorlarmış,kadın vitaminlerle ayakta duruyorum 2.5 yıldır dedi ve bu hergün böyleymiş.Bu arada kadın çalışıyor yani sabah kalkıp işe geliyor bu uykusuzlukta.Ama 10 yıl çocukları olmamış ve buna da şükür diyor.
Gülşan Kero yaz kış üstü açık yatıyor, ateşli velet :76:
YAZ seni gayet iyi anlıyorum ki ben sadece son 15 gündür bu kadar uykusuzum akşam 10 da yatıyor 2 saatte bir uyanıyor sabah 4 e uyanıp oyun istiyor 6 da tekrar yatıyor 8 de de tamamen uyanıyor bunun yeni düzeni olmasından bende korkuyorum uyuyacak zaman buluyorum bi şekilde akşam gidince 1 saa yatıyorum çok yorgunsam ama bu bölük pörçük uykular baş ağrısı ve ciddi sinir yapıyor bende ilk kez bu sabah sinirden dişimi sktığımı farkettim umarım böyle gitmez zira anneme sarmaya başlicam o da bana saracak nooluruz bilmem maalesef sana önerebileceğim bişey de yok ama arada babaannesine işim var diye bırak çık yat biraz iyi geliyo
Bölük pörçük uykular, stres, asabiyet, baş ağrıları hepsini bende yaşadım, uykusuzluk insanı mahvediyor, vücut direnci düşüyor, ben vitamin destekleri ile ayakta duruyorum, Yazcım, vitamin almalısın bence, yoksa kısa zamanda bağışıklığın çöker, kendine bakmalısın.
günaydın.sinir krizi geçirmek üzereyim.18 aydır uykuya hasretim ve sanırım bu hep böyle olacak.gece oniki buçukta yattı,ve gece 4 te kalktı,2 saat boyunca tepindi,uyutmak isteyip yada azıcık kızınca eti kopuyor gibi ağladı.2 saat sonra zorla uyudu,sabah sanki gece uyanmamış gibi 9 da kalktı,ama dokuza kadar 3 kez daha uyandı.bu nasıl uyku?toplam 7-8 saatlik uyku ile nasıl duruyor?off çok sinirliyim.şimdide tırmanıyor,modüle,sehpaya,masaya.bu konulardada gerek göz teması kurdum,güzel güzel anlattım,olmadı unutturmaya çalıştım,olmadı bağırdım ama hepsi nafile,bildiğini okuyor.
Bölük pörçük uykular, stres, asabiyet, baş ağrıları hepsini bende yaşadım, uykusuzluk insanı mahvediyor, vücut direnci düşüyor, ben vitamin destekleri ile ayakta duruyorum, Yazcım, vitamin almalısın bence, yoksa kısa zamanda bağışıklığın çöker, kendine bakmalısın.
senin yokluğun hissedilmiyor çünkü hayatımdan yok olamıyorsun her tüz telekominikasyon cihazıyla taciz edebilitem vardır biliyosun
HEPATİT hiç takılma anacım yemesine yok dişti sıcaktı boğazdı derken inan son 2 haftadırsadece süt ve meyveyle besleniyor 1 kilo da verdi ama zıpırlığından bişi kaybetmediği sürece sorun yok bence
DÜN arabamız geldi monte ederken izin vermedi içinden inmedi ilk açtığımızda resmen çığlık attı snra tornavidayı aldı eline kendisi yapacakmış bizi ittire ittire bişiler yaptı tekerleri taşıyıp durdu takın artık diye anlayacağınız yarım saatlik iş 2 saat sürdü ama mutluluğu görülmeye değerdi şiddetle tavsiye ediyorum
bizde aynen öyleyiz canımm üstüne bide ben çalışıyorum gözlerim acıyor şu anda dün annem gündüz sadece 1 sefer uyutmuş ama yine nafilegünaydın.sinir krizi geçirmek üzereyim.18 aydır uykuya hasretim ve sanırım bu hep böyle olacak.gece oniki buçukta yattı,ve gece 4 te kalktı,2 saat boyunca tepindi,uyutmak isteyip yada azıcık kızınca eti kopuyor gibi ağladı.2 saat sonra zorla uyudu,sabah sanki gece uyanmamış gibi 9 da kalktı,ama dokuza kadar 3 kez daha uyandı.bu nasıl uyku?toplam 7-8 saatlik uyku ile nasıl duruyor?off çok sinirliyim.şimdide tırmanıyor,modüle,sehpaya,masaya.bu konulardada gerek göz teması kurdum,güzel güzel anlattım,olmadı unutturmaya çalıştım,olmadı bağırdım ama hepsi nafile,bildiğini okuyor.
hayırlı olsun güle güle kullanın ne arabası koy fotosunu görelimsenin yokluğun hissedilmiyor çünkü hayatımdan yok olamıyorsun her tüz telekominikasyon cihazıyla taciz edebilitem vardır biliyosun
HEPATİT hiç takılma anacım yemesine yok dişti sıcaktı boğazdı derken inan son 2 haftadırsadece süt ve meyveyle besleniyor 1 kilo da verdi ama zıpırlığından bişi kaybetmediği sürece sorun yok bence
DÜN arabamız geldi monte ederken izin vermedi içinden inmedi ilk açtığımızda resmen çığlık attı snra tornavidayı aldı eline kendisi yapacakmış bizi ittire ittire bişiler yaptı tekerleri taşıyıp durdu takın artık diye anlayacağınız yarım saatlik iş 2 saat sürdü ama mutluluğu görülmeye değerdi şiddetle tavsiye ediyorum