2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar:KK16:
dün internetimizin kablosunu kesmişler işçiler yanlışlıkla, yoktum:KK5:
ütümüz bozuldu elektrik kesintilerinden dolayı kablosunun yandığından şüpheleniyorum:KK31: yeni bir ütü bakıyorum şu nasıl sizce, vede sizin önerilerinizi bekliyorum:KK24:
herkes iyidir inşallah:KK16:
Hepsiburada.com : Tefal Aquaspeed 187 Power 2400 Watt Buharlı Ütü | Ev Elektroniği

bnmki bu kaynanatorun utusuydu iyi oldugu icin wermedim:KK53: memnunum. baska sitelerde daha uygun fiyata bulursun.. daha iyileri wardir tabi bilemem ama bu bana yetio kolay:)PHILIPS GC 3360 BUHARLI ÜTÜ - Teknosa Alışveriş Sitesi
bide annmin aldigi war arcelik ama onu hic acmadim daha:)

Günaydın,
Dün kötü bir gün geçirdim, geç geldim, işler birikmişti, giremedim.
Bugün de yoğun olacam, bir selam verip kaçıyorum, kendilerinize ve kuzularına iyi bakın.

günaydınn
Kılıç Üçlüsü
Kılıç üçlüsü bir ayrılık kartıdır.
Mevcut ilişkinizin sonuna geldiğinizi işaret eder.Bu ayrılık sizi ne kadar üzse de kendinizi bir anca toplamalı ve yeni limanlara yelken açmalısınız.
Belirleyici Kart : şu andaki durumunuzu temsil eder.

Aziz
Sosyal yaşantıda beğenilen birisiniz.Fakat toplumsal geleneklere aşırı bağlı yapınız önünüze çıkabilecek fırsatları kaçırmanıza yol açabilir.Bir evlilik kapıda
valla napıyım şimdi ben buna inanıyımmı inanmıyımmı inanmakta istiyom ilkine tabi

hasret benim baktığımla özellikleri aşağı yukarı aynı, te-fal daha uygun geldi fiyat olarak ama başka sitelerde bi bakayım fiyatlarına,senin verdiğin markanın ütüleri çok kaliteli çünkü:KK53:

günaydınn
Kılıç Üçlüsü
Mevcut ilişkinizin sonuna geldiğinizi işaret eder.Bu ayrılık sizi ne kadar üzse de kendinizi bir anca toplamalı ve yeni limanlara yelken açmalısınız.

Aziz
Sosyal yaşantıda beğenilen birisiniz.Fakat toplumsal geleneklere aşırı bağlı yapınız önünüze çıkabilecek fırsatları kaçırmanıza yol açabilir.Bir evlilik kapıda
valla napıyım şimdi ben buna inanıyımmı inanmıyımmı inanmakta istiyom ilkine tabi
:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

yahu 24u cekin dogm gunu weee 29uda ewlilik yildonumumz.. hedaye almak lazim ama ne?
mar.k.afonide sewen.hil indirim war ordan mewsimlik bi mont we gomlek begendim hem ucuza kapatyorum 50 lira ikisi ama daha degisik n olur die dusunuyorum yardiiim:KK74:

birde su war grupfoni [ Büyükada Yörükali Tesisleri gidebilirmiyiz kararsiz kaldim we diorumki biz gidemzsek annm melisa we cery gidr 89tl ikikisi

günaydınn
Kılıç Üçlüsü

Aziz
yalanci o inanma bnada o ayrilik karti cikti:KK3:
hasret benim baktığımla özellikleri aşağı yukarı aynı, te-fal daha uygun geldi fiyat olarak ama başka sitelerde bi bakayım fiyatlarına,senin verdiğin markanın ütüleri çok kaliteli çünkü:KK53:

mmodelini yaz gogila ci.mri.c.omda 122tlye cikti

Günaydın.
Dün site bakımdaydı, giremedim, işlerimde yoğun zaten, bugünde yokum anlayacağınız..
Gülşancım, benim ütümde Phi.lips, çok memnunum..

bu arada cerenin kulagindaki sinusmus antibiyotik kullaniyoruz yarin cocuk cerrahi gorecek we muhtemeln kucuk bi islemle kapatilacakmis o minik delikcik nasil olacagini bilmiyoeum nettede aydinlatici bisey bulamadim bilen warsa yardimci olursa sewinirim..

ayagindada bas parmaginda tirnak batmasi war suan rahatsiz edici boyutta degil ama iyi bi ortopedistin gormesi lazim belki cekilebilirmis allah kirusun:KK43:

bugun cafede iftar waer biraz uyuyp kalkip hazirlanmam lazim kambersiz dugun olmaz:KK8: persembede mac war umarim full+ fulll oluruz:KK66:

günaydın:)
nasılsınız?
bosnacımın canı sıkkın galiba..kolay gelsin..
kötü bir şey yoktur umarım..
egoşun görümce ve kv sine bir kez daha gıcık oldum..
hasret sana hayranım bu enerjinin sırrı ne söyle bana..
simenaycım seni de öpeyrum:))
gülşancım gösterdiğin iyi gibi..rengi güzel en azından..onun dışında çok anlamam ben ütülüyor mu ütülüyor fazla para vermenin anlamı yok:))
oğluş dün gecenin bir vakti kudururken kafa atmak suretiyle dudağımı patlattı..yamuk yumuk geziyorum..:KK53:

günaydınlarrrr
Gülşancım benimde ütüm philips ve çok çok memnunum
HASREET özledik anacım nerdesin 2. çocukta gelince hepten kayboldun
oğluşumun arabası geldi biraz gürültülü çalışıyo korktu o yüzden ama pedalla bile kullanabildi
BOSNACIM umarım dorukla ilgili bi problem yoktur canını sıkan onun dışındakiler vız gelip tırıs gidiyo nasıl olsa
SİMENAY yokluğun hissediliyo işleri bi an önceazaltın allahtan benimde hafta sonu sınavım var ve biraz ders çalışmam gerektiğinden bende çok yoğun giremicem

merhaba anneler sizden bir yardım isteyeceğim.temmuz doğumlu bir kızım va ve onun için birkaç ay sonra giymesi için ayakkabı alacağım.sizin kızlarınız kaç numara giyiyor şu an.benim kızım 19 numara giyiyor kaç numara almam gerek bilemedim.

günaydınlarrrr
Gülşancım benimde ütüm philips ve çok çok memnunum
HASREET özledik anacım nerdesin 2. çocukta gelince hepten kayboldun
oğluşumun arabası geldi biraz gürültülü çalışıyo korktu o yüzden ama pedalla bile kullanabildi
BOSNACIM umarım dorukla ilgili bi problem yoktur canını sıkan onun dışındakiler vız gelip tırıs gidiyo nasıl olsa
SİMENAY yokluğun hissediliyo işleri bi an önceazaltın allahtan benimde hafta sonu sınavım var ve biraz ders çalışmam gerektiğinden bende çok yoğun giremicem
t-e-f-a-l aldım canım sağol, buda bozulursa söz p-h-i-l-lips alacam, anladımki mart anneleri bu markayı tercih ediyor:KK1:

merhaba anneler sizden bir yardım isteyeceğim.temmuz doğumlu bir kızım va ve onun için birkaç ay sonra giymesi için ayakkabı alacağım.sizin kızlarınız kaç numara giyiyor şu an.benim kızım 19 numara giyiyor kaç numara almam gerek bilemedim.
benim oğlum 24 numara giyiyor, oyüzden yorum yapamıycam:KK1:

Birkaç ay sonrası için ayakkabı almanı tavsiye etmem, aynı hatayı yaptık ve elimizde patladı ayakkabılar, zamanı geldikçe çocuğun ayağına deneyerek almalısın bence.

herkese merhaba!aklımda kalanlar ve aklıma gelenler çok..kısa yazayım-ne zaman yazmaya karar vrsem,site çöküyor..
Hepatit,sizin oralar çok sıcak,bebeğin yemek yememesi çok normal,ona bir de diş vs eklersen ..ayran ve yulaf ile besledim tüm yaz Gülü..bir gün yağmur yağdı ..işte o gün ..serinledi demek..iştahı açıldı kızımın

Uzun araştırmadan sonra ,ve evebiyen ile girilmeye izin vermeyen kreşte denemeden sonra(1 defa )...kızıma oyun grubu demeyelim..ama bol oyuncaklı odada bir kaç çocuk ile bakacak ,etkinlikler yapacak abla buldum ..hem de ayda bana maliyet 150 tl cıvarında (artı ben havuz(çocuk havuzu da var),buhar odası ,pilates,spining,step,tennis vs faydalanırım:)nasıl mı?eskden de üye olduğum spor salonda 0-5 yaş belki daha büyükler için de..çocuk odası var ..oraya max 3 saate bırakılabiliyor..çok da iyi bakıyorlar..Gül dün ilk defa hemen oyuna daldı ..ben de o arada gezindim..hem ablalar da eğitimli,çocuklar her dilden ve ırktan var..ben kendimce çözdüm bu olayı diye düşünüyorum..hem spor yaparız kızımla,hem sosyaleşiriz

t-e-fa-l aldım ütüyü:KK53: inşallah hemen yollarlar, ütülenecek çok kıyafetim var çünkü:KK33:
iyi günlerde kulan..
işkence gibi geliyor hele de bu havada ütü yapmak....kolay gelsin..
hasret geçmiş olsun cerye:KK59:
hepatit arkadaşım nerelerdesiniz dünde yoktunuz galiba:26:
dün giremedim canım siteye bakım var vs.. diyordu..
herkese merhaba!aklımda kalanlar ve aklıma gelenler çok..kısa yazayım-ne zaman yazmaya karar vrsem,site çöküyor..
Hepatit,sizin oralar çok sıcak,bebeğin yemek yememesi çok normal,ona bir de diş vs eklersen ..ayran ve yulaf ile besledim tüm yaz Gülü..bir gün yağmur yağdı ..işte o gün ..serinledi demek..iştahı açıldı kızımın

Uzun araştırmadan sonra ,ve evebiyen ile girilmeye izin vermeyen kreşte denemeden sonra(1 defa )...kızıma oyun grubu demeyelim..ama bol oyuncaklı odada bir kaç çocuk ile bakacak ,etkinlikler yapacak abla buldum ..hem de ayda bana maliyet 150 tl cıvarında (artı ben havuz(çocuk havuzu da var),buhar odası ,pilates,spining,step,tennis vs faydalanırım:)nasıl mı?eskden de üye olduğum spor salonda 0-5 yaş belki daha büyükler için de..çocuk odası var ..oraya max 3 saate bırakılabiliyor..çok da iyi bakıyorlar..Gül dün ilk defa hemen oyuna daldı ..ben de o arada gezindim..hem ablalar da eğitimli,çocuklar her dilden ve ırktan var..ben kendimce çözdüm bu olayı diye düşünüyorum..hem spor yaparız kızımla,hem sosyaleşiriz

sıcak soğuk gectim artık..dişine de kuşuna da ...dellendim :KK53::KK37:
umarım dediğin gibi olur...

X