2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

peri gerçekten zormuş senin halin yani benimki eğer ki diş yada hastalık gibi bi derdi yoksa kendi kendine oynar çok yorulum annecim diyince döker oyuncakları oyalanır biraz 10 dakikadan faz diil ama nefes almama yetiyor sürli hareket halinde ama sadece peşinden gidiyorum kucak yada sürekli lgi beklemiyor allahtan yoksa gerçekten danacak gücüm yok yani psikolojim bu kadar bozukken uykusuzluk stüne mızmızlık eklenince nefesim daralıyor

Son düzenleme:
Perii, bende çok zayıfladım ve insanların neden böyle zayıfladın, aaa ne kadar zayıflamışsın, bilerek mi zayıflıyorsun, diyet mi yapıyorsun, gibi saçma sorularından bıktım, beslenme kadar uyku da önemli ve ben sürekli bir koşturmaca içindeyim, insanlara bunu anlatamıyorum, deli oluyorum..

Gülşancım, öncelikle ütün hayırlı olsun, güle güle kullan, kuzunun 6. hastalık geçirmiş olmasına üzüldüm, biliyorsun benim küçük kene de geçirdi, tekrarlama riski var, dikkat edin derim, pis Her.pes virüsü nerden bulmuş tosuncuğu yaa..

ah simenay bi bilsem nerden bulduğunu o pis virüsü, dikkat ediyorum canım, inşallah tekrarlamaz:KK58:
hayırlı olsun dilekleriniz için teşekkür ederim:KK16:
peri Allah yardımcın olsun canım:KK59: hepimizin derdi aynı aşağı yukarı ve bi şekilde idare etmeyi öğrendik valla, sıpalar kıymetimizi bilse oda yeter:KK31:
hepkaravana resmini yükleyimmi buraya:KK53:

geçen pazar çay içtiğimiz yerde 20 aylik oğlan gördüm.babası ile gayet uslu şeklinde oturup,resim çiziyordu.gidelim dendiğinde ,bekliyordu ve babasının elini tutarak (;Gül şimdi sadece zorlandığı yerlerde elimi tutuyor,gideceği istikamet belli değil)gitti....ışık tünelde göründü :)!!!az kaldı ,şekillenir herşey -uyku,davranışlar..18 ay -devrim taşıdır

Selam millet,

Pelin 3 gündür ishaldi.Kaç gündür ne yedirdiysem düzelmedi. Bugün dr a gittik tahlil istedi..Dualarınızı bekliyoruz... Ben de grip oldum. Gece uyuyaMıyorum.. Hİç halim yok... Bana da dua ediverin olur mu..

Gülşancım Mert'in hastalığını neden anlamamış ki dr lar? Pelin de b ikaç kez geçirdi 6. hastalığı. Burda gittiğiniz dr umuz aynı ya o , anlamıştı hemen... Neyse onunla geçmiş olsun yavruya.. Bu arada biraz boğazımı tutabilsem ben de kilo vercem ama..Hem de 3-5kg yeter kendime gelmeme..:KK39: :84:

Yaz, Hasret ve uykusuz gezen bilimum arkadaşlarım, ben de simenay'a katılıyorum, bi vitamin almak şart. Ben pharma.ton kullanmaya başladım. Şimdi tatilde çok şükür dinleniyorum ama bir ay sonra okul başlayınca ben de duman olcam..:26:

Yine cee deyip kaçacam.

Mert 6. hastalık geçiriyormuş öyle mi, geçmiş olsun çok...

Bizi merak etmişsiniz, sağolun. Pazar akşamı eşimin ofisine hırsız girmiş, dün sabahın köründe polisler arayıp haber verdi, apar topar gittik. Manzara korkunçtu, her yer darmadağın, bütün elektronik aletleri götürmek istemiş ama sadece pc ve monitörleri alabilmiş, notebooklar evdeydi, telefonları yazıcıları buzdolabını falan sökmüş ama alamamış. Kapıyı patlatmış, falan filan. Velhasıl, pek azımsanacak gibi değil zarar ama Allah beterinden saklasın demekten başka çare yok. Şükürler olsun ki sağlığımız yerinde, yine çalışır koyarız yerine. Dün yazsaydım küfür bile edebilirdim de bugüne sakinleştim :)

Bu arada huzursuz, uykusuz bebekler için Fetih suresinin son sayfasını okuyun.. Faydasını göreceksiniz..:KK34: Bi de geçen gün TV de söylüyordu, Yedi Uyurlar'ın isimlerini saymak da bebekleri rahat uyutuyormuş..Biz denedik tuttu valla:KK1:

Yine cee deyip kaçacam.

Mert 6. hastalık geçiriyormuş öyle mi, geçmiş olsun çok...

Bizi merak etmişsiniz, sağolun. Pazar akşamı eşimin ofisine hırsız girmiş, dün sabahın köründe polisler arayıp haber verdi, apar topar gittik. Manzara korkunçtu, her yer darmadağın, bütün elektronik aletleri götürmek istemiş ama sadece pc ve monitörleri alabilmiş, notebooklar evdeydi, telefonları yazıcıları buzdolabını falan sökmüş ama alamamış. Kapıyı patlatmış, falan filan. Velhasıl, pek azımsanacak gibi değil zarar ama Allah beterinden saklasın demekten başka çare yok. Şükürler olsun ki sağlığımız yerinde, yine çalışır koyarız yerine. Dün yazsaydım küfür bile edebilirdim de bugüne sakinleştim :)

Geçmiş olsun.. Mübarek gün Allahından bulsunlar...:KK47:

Son düzenleme:
Bu arada huzursuz, uykusuz bebekler için Fetih suresinin son sayfasını okuyun.. Faydasını göreceksiniz..:KK34: Bi de geçen gün TV de söylüyordu, Yedi Uyurlar'ın isimlerini saymak da bebekleri rahat uyutuyormuş..Biz denedik tuttu valla:KK1:

yedi uyurlar:))) bizimkiler onlarıda uyandırır:p

noldu bu sıpalara böle bi film wardı ya tanrılar çıldırmış olmalı die mart bebeleri çıldırmış olmalı..
melike iki gündür 8de kalkıyor we 3 e kadar uyumuyor hem esniyor hem uyumuyor gece 10 gibi uyudu 12 bucuktan 1 e kadar belki 6 kere gittim yanına sonra 2 bucukta uyandı 3 bucuga kadar. sonra 6 bucukta uyandı yanına yattım eme eme 8e kadar anca geldik. gün içinde kendi kendine dolanıo ewde ama sürekli hakret halinde we sürekli karıştırmaca dağıtmaca.. bana pek bi zararı yok iki gündür. nereye kadar böle gitcez bilmiorm. ne yorucu bişeymiş yarabbim yaaa

ya kızlar dedesi almış bize ak.ülü ar.aba p.ilsan ın ama tek koltuklu yaa sinir oldum. yanına arkadaşı ne biliyim ilerde kardeşi fln binemez sap gibi öle. bide sizinkiler 300 bunu 500 e almış babam. ileri geri vitesliymiş turboluymuş 12 volt fln sizinkilerin özellikleri nasıl. değiştirelim iki koltuklu daha güzel alalım diorm ben kardeşinede alırım dio. oldu ew otoparka dönsün. bayramda gidince değiştirtmeyi düşünüyorum açmamışlar daha..

Selam millet,

Pelin 3 gündür ishaldi.Kaç gündür ne yedirdiysem düzelmedi. Bugün dr a gittik tahlil istedi..Dualarınızı bekliyoruz... Ben de grip oldum. Gece uyuyaMıyorum.. Hİç halim yok... Bana da dua ediverin olur mu..

Gülşancım Mert'in hastalığını neden anlamamış ki dr lar? Pelin de b ikaç kez geçirdi 6. hastalığı. Burda gittiğiniz dr umuz aynı ya o , anlamıştı hemen... Neyse onunla geçmiş olsun yavruya.. Bu arada biraz boğazımı tutabilsem ben de kilo vercem ama..Hem de 3-5kg yeter kendime gelmeme..:KK39: :84:

Yaz, Hasret ve uykusuz gezen bilimum arkadaşlarım, ben de simenay'a katılıyorum, bi vitamin almak şart. Ben pharma.ton kullanmaya başladım. Şimdi tatilde çok şükür dinleniyorum ama bir ay sonra okul başlayınca ben de duman olcam..:26:

Çok geçmiş olsun ikinize de, acil şifalar diliyorum.
Ben de vitamin istedim doktordan. AR.CAL.İON İSİMLİ ÖZEL BİR B-VİTAMİNİNİ; 1X1 (SABAH TOK) KULLANIP 1 KUTU BİTİREBİLİRSİNİZ. BAHAR YORGUNLUĞU VB DURUMLARDA DA KULLANDIĞIMIZ BU İLAÇ BEYİNDE UYANIKLIK MERKEZİNİ AKTİFLER, GÜN BOYU ÇOK ENERJİK VE ZİNDE HİSSETMENİZİ SAĞLAR... demiş, aklınızda olsun.

GÜLŞANCIM geçmiş olsun vallahi çok içtenlikle bi daha doktorluk bi hastalığı olmasın diye dua ediyorum mert kuzuma küçücük bedeni ne çok hastalık yaşadı allahım korusun esirgesin yavruyu

FRANBUAZ ikinizede çok geçmiş olsun umarım basit bişeydir ve hemen atlatır pıtırcık pelincik

BOSNA çok üzldüm çok geçmiş olsun ama dediğin gibi sağlığınıza sıhatinize bişey olmadı ya varsın maldan gitsin gerçi canın yongasıdır doğum yaptığım ay benim evimede girmişlerdi üstelik anevi değeri çok yüksek olan bikaç şeyimi de almışlardı ama ne yapalım cana geleceğine mala gelsin ama bilirim insanın içi acıyo haram zehir zıkkım olsun alana yemek nasip olmasın gırtlağına dursun iiinininnnşşşşşaaalllaaaahhhh

Çok geçmiş olsun ikinize de, acil şifalar diliyorum.
Ben de vitamin istedim doktordan. AR.CAL.İON İSİMLİ ÖZEL BİR B-VİTAMİNİNİ; 1X1 (SABAH TOK) KULLANIP 1 KUTU BİTİREBİLİRSİNİZ. BAHAR YORGUNLUĞU VB DURUMLARDA DA KULLANDIĞIMIZ BU İLAÇ BEYİNDE UYANIKLIK MERKEZİNİ AKTİFLER, GÜN BOYU ÇOK ENERJİK VE ZİNDE HİSSETMENİZİ SAĞLAR... demiş, aklınızda olsun.

Benim kullandığım vitaminde de yorgunluğu engeller yazıyodu, içinde bilimum vitaminler var, tadı da güzel.. kukıl dan araştırın...

3 aylık evliydik, evimize de kapıyı kırmak suretiyle girmişlerdi. Eve girilmesi hissi daha kötü... O zaman da epey bir şeyler götürmüştü, yükte hafif pahada ağır... Bir de Eko'nun kıyafetlerini götürmüş, benimkileri de kesmişti. O olaydan 3 dün sonra burda işe başladım, kıyafetim yoktu, ayy ne rezillikti!

yedi uyurlar:))) bizimkiler onlarıda uyandırır:p

noldu bu sıpalara böle bi film wardı ya tanrılar çıldırmış olmalı die mart bebeleri çıldırmış olmalı..
melike iki gündür 8de kalkıyor we 3 e kadar uyumuyor hem esniyor hem uyumuyor gece 10 gibi uyudu 12 bucuktan 1 e kadar belki 6 kere gittim yanına sonra 2 bucukta uyandı 3 bucuga kadar. sonra 6 bucukta uyandı yanına yattım eme eme 8e kadar anca geldik. gün içinde kendi kendine dolanıo ewde ama sürekli hakret halinde we sürekli karıştırmaca dağıtmaca.. bana pek bi zararı yok iki gündür. nereye kadar böle gitcez bilmiorm. ne yorucu bişeymiş yarabbim yaaa

ya kızlar dedesi almış bize ak.ülü ar.aba p.ilsan ın ama tek koltuklu yaa sinir oldum. yanına arkadaşı ne biliyim ilerde kardeşi fln binemez sap gibi öle. bide sizinkiler 300 bunu 500 e almış babam. ileri geri vitesliymiş turboluymuş 12 volt fln sizinkilerin özellikleri nasıl. değiştirelim iki koltuklu daha güzel alalım diorm ben kardeşinede alırım dio. oldu ew otoparka dönsün. bayramda gidince değiştirtmeyi düşünüyorum açmamışlar daha..

Yav Merlike Allah iyiliğini versin.. Bi de özelli,klerini yazmış gerçek araba gibi :KK52: İki gün oynar 3. güne atar Pelin bütün oyuncakları.. O yüzden ben oyuncak için artık böyle büyük masraf yapmamayın öğrendim. Bugünlerde sehpaların üzerindeki örtülerle toz alıp, yer silip , sonra da aynı örtüyü çırpıp, tekrar sehpaya örtmek Pelin'in en zevk aldığı oyunu...:KK53:

gülşancım geçmiş olsun kuzuya :KK66: bosna arkadasım size de gecmiş olsun. Allah beterinden saklasın.
frambuazcım o ishalden bizde cok çektik umarım tahlili temiz cıksın kuzunun . benim kuzu hala suyu kaynamıs içiyo çünkü düzelmedi bi ishali,zayıfladı da :KK43:(
gecen hafta gece 12 de altını aldım ishaldi bez baglamadan kactı ben de biraz hava alsın totosu dedim bezi banyoya bırakasıya oturmus halının üstüne yine yapmış :) hemen banyoya soktum yıkadım halıyı temizledm (cok ugrastım) altını bagladım yine yaptı kabus gibi bi geceydi :KK43:((

3 aylık evliydik, evimize de kapıyı kırmak suretiyle girmişlerdi. Eve girilmesi hissi daha kötü... O zaman da epey bir şeyler götürmüştü, yükte hafif pahada ağır... Bir de Eko'nun kıyafetlerini götürmüş, benimkileri de kesmişti. O olaydan 3 dün sonra burda işe başladım, kıyafetim yoktu, ayy ne rezillikti!

tam manyakmıs sizn hırsız da ne kestiki seninkileri ... yıllar önce bize de girmişti sonra aynı gün bi de deprem olmstu hiççç unutamam o günü

Aylar önce, kaka tahlili için hastaneden steril kap almıştık, kullanmadık. Dün akşam onu buldu benim cüce... Şifonyerin üzerinde de renkli not kağıtları vardı. O not kağıtlarını top yapıp küçücük tüpün içine yerleştirdi, çıkardı, üfledi, falan filan derken yarım saat kadar gık demede oynadı onlarla... Sıfır masrafla süper oyalayan oyuncak :) Artık ben de oyuncağa yatırım yapmıyorum.

X