- 19 Ağustos 2010
- 2.258
- 0
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #114.981
Esss neee 10 kg mu? tebrikler yahu, bu adamın sana yaptığı 2 iyi şeyden biri bu oldu vallahi.
Hafta sonu yemek yediremediği için çıldırmış bir annede burda, ay deli olucam yok yok yok yemiyor, 1 lt süt vereyim bi de salatalık tamam yeter,başka bişey vermeme gerek yok paşazadeye, 2-3 aydır kontrole götürmüyorum moralimi daha çok bozmamak için,balık yağı bile iştahını arttırmıyor, iştah şurubu almayı düşünüyorum
tünaydınnnnnnn... kısaca yazıp işime geri döneyim .görümce eylln 6 sına gün vermş dr u sezeryan olacak .merak etme kafanda büyütme dedm cok abartılı deil agrısı geciyor 2 güne .teselli edeym dedim kv de vardı ama benm kızım sezeryn olacak dedi senn gibi deil dedi nası yani demişim .. ben bayılmadım ya beni ameliyt oldum saymıyo aynısı dedim ama inanmadı gözlernde hala sennki ne ki bakısı vardı :)))))))))))))))) el kızıyım işte el kızıyım işte benimki de yaramıydı :)))
allam seçmece yrmin ediyorum 2. kez evlenirsem kimsesi olmayan birini seçicem
Esss senin bu falın bana önce maddi açıdan darboğaza gireceksin dedi sonra yediğin önünde yemediğin arkanda olacak dedi, hangisine inanayım 2. ye di mi
yok üye olmak gerekmiyo ücretsiz olanı var bak veriyorum linki
www.astroloji.org - Tarot Fal
Esss neee 10 kg mu? tebrikler yahu, bu adamın sana yaptığı 2 iyi şeyden biri bu oldu vallahi.
Hafta sonu yemek yediremediği için çıldırmış bir annede burda, ay deli olucam yok yok yok yemiyor, 1 lt süt vereyim bi de salatalık tamam yeter,başka bişey vermeme gerek yok paşazadeye, 2-3 aydır kontrole götürmüyorum moralimi daha çok bozmamak için,balık yağı bile iştahını arttırmıyor, iştah şurubu almayı düşünüyorum
tünaydınnnnnnn... kısaca yazıp işime geri döneyim .görümce eylln 6 sına gün vermş dr u sezeryan olacak .merak etme kafanda büyütme dedm cok abartılı deil agrısı geciyor 2 güne .teselli edeym dedim kv de vardı ama benm kızım sezeryn olacak dedi senn gibi deil dedi nası yani demişim .. ben bayılmadım ya beni ameliyt oldum saymıyo aynısı dedim ama inanmadı gözlernde hala sennki ne ki bakısı vardı :)))))))))))))))) el kızıyım işte el kızıyım işte benimki de yaramıydı :)))
ben hangi oyuncağı alacağıma karar verip oyuncağın adını yazıp site site geziyorum ama çoğunlukla gi.tt.igi.diy.or.dan alıyorumSelam anneler;
Ben geçmişe bakarken siz de bana internetten ucuza oyuncak alabileceğim site adı söyler misiniz?
Musti, bu çiftlik halısı nasıl oynAnıyor? Üzerlerine basınca hayvanların sesi mi çıkıyor?
Hepkrvn, biraz da ben kilo vermek istiyorum yahu...
Ege, kv ile bütün iletişimini kesmeni tavsiye ederim.. Nasıl olsa hiç yaranılmıyor!!
Hasret, 2 çocukla az da olsa uyumaya vakit bulabiliyosun. Bence yat kalk buna şükret..Pelin'in bi de kardeşi olsa ben tımarhanelik olurdum heralde..
ben hangi oyuncağı alacağıma karar verip oyuncağın adını yazıp site site geziyorum ama çoğunlukla gi.tt.igi.diy.or.dan alıyorum
çok güzel bişey hayvan sesleri , hayvanlar hakkında bilgi , hayvan isimleri , sonra o soruyor sen bulmaya çalışıyorsun, şarkı felanda söylüyor tavsiye edrim canım ama çabuk bozulducadı kıskançlıktan arkadaşalrı oynamak istediğinde toplayıp sırtına sarıp kaçıyor oda kablolarımı koptu nedir bazı hayvanlar algısını yitirdi :)
çok güzel bişey hayvan sesleri , hayvanlar hakkında bilgi , hayvan isimleri , sonra o soruyor sen bulmaya çalışıyorsun, şarkı felanda söylüyor tavsiye edrim canım ama çabuk bozulducad ıskançlıktan arkadaşalrı oynamak istediğinde toplayıp sırtına sarıp kaçıyor oda kablolarımı koptu nedir bazı hayvanlar algısını yitirdi :)
Tek bi oyuncak alacağım zaman ben de öyle yapıyorum ama bi kaç tane almak istiyorum şimdi. Şu şekilleri uygun deliklerden attığı kurabiye kavanozu gibi bişe, bi de renki müzikli bişeyler istiyorum. Pelin'in öyle çok oyuncağı yok. Olanlardan da bi yaramaz topları severek oynuyor... Bu hatunu oyalayacak bişeyler bulmam lazım.
Bu aRADA o 10 kg yu nasıl verdin anlat bakim ?
çok güzel bişey hayvan sesleri , hayvanlar hakkında bilgi , hayvan isimleri , sonra o soruyor sen bulmaya çalışıyorsun, şarkı felanda söylüyor tavsiye edrim canım ama çabuk bozulducadı kıskançlıktan arkadaşalrı oynamak istediğinde toplayıp sırtına sarıp kaçıyor oda kablolarımı koptu nedir bazı hayvanlar algısını yitirdi :)
Bu link verdiğin siteden mi almıştın?
Bu link verdiğin siteden mi almıştın?
Musti, bu çiftlik halısı nasıl oynAnıyor? Üzerlerine basınca hayvanların sesi mi çıkıyor?
Hepkrvn, biraz da ben kilo vermek istiyorum yahu...
Ege, kv ile bütün iletişimini kesmeni tavsiye ederim.. Nasıl olsa hiç yaranılmıyor!!
Hasret, 2 çocukla az da olsa uyumaya vakit bulabiliyosun. Bence yat kalk buna şükret..Pelin'in bi de kardeşi olsa ben tımarhanelik olurdum heralde..
oglum ayrilk fln dio! yalan bu yalanyok üye olmak gerekmiyo ücretsiz olanı var bak veriyorum linki
www.astroloji.org - Tarot Fal
boyutlar 50_70mi bn baska bi marka gordum o harfli sayili biseydi karar weremedimhayır canım babasıyla gezerken bi avm den almıştı cadı kendi seçmişti :)
hahaaaaas benim taktik:) kurusu kurusuna aliswerisben hangi oyuncağı alacağıma karar verip oyuncağın adını yazıp site site geziyorum ama çoğunlukla gi.tt.igi.diy.or.dan alıyorum