2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

aynı durumdayız üt ve meyve ver başka bişi aklına bile gelmiyor hiçbişey vermezsen acıkmıyor da

allam seçmece yrmin ediyorum 2. kez evlenirsem kimsesi olmayan birini seçicem

Esss senin bu falın bana önce maddi açıdan darboğaza gireceksin dedi sonra yediğin önünde yemediğin arkanda olacak dedi, hangisine inanayım 2. ye di mi

Esss senin bu falın bana önce maddi açıdan darboğaza gireceksin dedi sonra yediğin önünde yemediğin arkanda olacak dedi, hangisine inanayım 2. ye di mi

üstte açıklama kısmında diyo ya zaten şimdiki durumu gösteriri sonrada geleceği gösteriri die sıkışacaksın ama yırtacaksın dio demek ki ii dio ii

yok üye olmak gerekmiyo ücretsiz olanı var bak veriyorum linki
www.astroloji.org - Tarot Fal

yok be canım valla o fallar felan yemiyor bende şaka yapıyoum :)

geceden sabaha kadar içiyor o bir litreyi sonra gün boyu aç dolaşıyor ,, bende korkuyordum doktor kızacak diye ama ölçüler olması gerekeninde üstünde çıktı bence biz abartıyoruz boşver kasma kendini git rahatlarsın bile ben gibi :) ben keronun resimerlini görünce yoruma bile yazmıştım kero çok iyi sen bide CADIYI gör diye :)

ama dikkat et temelli toprak olmuş olsunlar öytle yurt dışı felan da kesmiyor hatta daha bi zararlı oluyor

Musti, bu çiftlik halısı nasıl oynAnıyor? Üzerlerine basınca hayvanların sesi mi çıkıyor?

Hepkrvn, biraz da ben kilo vermek istiyorum yahu...

Ege, kv ile bütün iletişimini kesmeni tavsiye ederim.. Nasıl olsa hiç yaranılmıyor!!

Hasret, 2 çocukla az da olsa uyumaya vakit bulabiliyosun. Bence yat kalk buna şükret..Pelin'in bi de kardeşi olsa ben tımarhanelik olurdum heralde..

çok güzel bişey hayvan sesleri , hayvanlar hakkında bilgi , hayvan isimleri , sonra o soruyor sen bulmaya çalışıyorsun, şarkı felanda söylüyor tavsiye edrim canım ama çabuk bozuldu cadı kıskançlıktan arkadaşalrı oynamak istediğinde toplayıp sırtına sarıp kaçıyor oda kablolarımı koptu nedir bazı hayvanlar algısını yitirdi :)

ben hangi oyuncağı alacağıma karar verip oyuncağın adını yazıp site site geziyorum ama çoğunlukla gi.tt.igi.diy.or.dan alıyorum

Tek bi oyuncak alacağım zaman ben de öyle yapıyorum ama bi kaç tane almak istiyorum şimdi. Şu şekilleri uygun deliklerden attığı kurabiye kavanozu gibi bişe, bi de renki müzikli bişeyler istiyorum. Pelin'in öyle çok oyuncağı yok. Olanlardan da bi yaramaz topları severek oynuyor... Bu hatunu oyalayacak bişeyler bulmam lazım.

Bu aRADA o 10 kg yu nasıl verdin anlat bakim ?

Bu link verdiğin siteden mi almıştın?

aynı mesaj................

Son düzenleme:

aslında 2 ay önce bi diytisyene gitmiştim o diyeti uyguladım ama uygulamama eserin katkısını inkar edemem normalde bozardım ama tüm bu sinir hali annemle oln tartışmalar falan aklıma yemek gelmedi şimdide midem küçüldü canım yemek istemiyor hele ki tartıda kilomu görünce normal öğünümü yerken bile vicdan azabı çekiyorum hamilelikten önce bile zor girdiğim kıyafetlerim şıp diye oturuyor diyetimi yazayım
sabah 1 yumurta 2 dilim uno ligt ekmek 1,5 kib. kutusu light peynir domates salatalık
ara öğün 1 bardak ayran
öğlen 8 kaşık sebze yemeği bol salata 1 kase yoğurt 3 dilim kep ekmeği
ara öğün 1 meyve ve 1 bardak ayrn
akşam 3 adet köfte veya eşdeğer tavuk balık ama ızgara olacak 8 kaşık sebze yemeği bol salata 3 dilim kepek ekmeği
yatmadan önce 2 adet meyve
bol su ve asıl sırrım doktor tavsiyesiyle zencefil yeşil çay ve kabuk tarçından demlenen çay sürekli bunu içiyorum bi termosa koyup hem iştah kapatıyo hem şekeri degeliyo tatlı krizine girmiyorum bu arada hiç spor yapmadım çok çok çok monoton yaşadım he zaman harfiyen uayamadım fazlasını yemedim ama çoğunlukla eksik yiyorum

Bu link verdiğin siteden mi almıştın?

Canım ben mesafeli davranıyorum ,kacan kovalanır ya üstüme üstüme geliyo :)))) doğumu bekliyorum o zaman uzaklasır herhalde

gunaydin canlarim ballarim annm dun ceryi ewine gotrdu sinirlerim yatissin dinleneyim die 11de yataga girdim ama yine 1de uyudum sanirim wucut endekslenmis simdide gordiunuz gibi ayaktayim ulas bey 7de uyandi suan oyniyo yanimdaheey artik smile koyabiliorum sukur:) telden giriyorumya
yok üye olmak gerekmiyo ücretsiz olanı var bak veriyorum linki
www.astroloji.org - Tarot Fal
oglum ayrilk fln dio! yalan bu yalan
hayır canım babasıyla gezerken bi avm den almıştı cadı kendi seçmişti :)
boyutlar 50_70mi bn baska bi marka gordum o harfli sayili biseydi karar weremedim
ben hangi oyuncağı alacağıma karar verip oyuncağın adını yazıp site site geziyorum ama çoğunlukla gi.tt.igi.diy.or.dan alıyorum
hahaaaaas benim taktik:) kurusu kurusuna alisweris

aynen bebegim yaaa rabbim bi daha dunyaya gelirsem yetimbirini bana nasip et diorum kiziminkide yetim olsun we saygili kadir kiymet bilen wefali wicdanli... agzimiz yandi bi kere bunun gibisi dusman basina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…