- 2 Temmuz 2024
- 1.010
- 1.972
- 26
Merhabalar , ay hadi İnşallah çok güzel haberleri alırsınız nasıl bir his nasıl hissediyorsunuzMerhaba kızlar ben de dün transfer oldum inşallah Kasım bize şanslı gelir hepimiz pozitif haberlerimizi paylaşırız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhabalar , ay hadi İnşallah çok güzel haberleri alırsınız nasıl bir his nasıl hissediyorsunuzMerhaba kızlar ben de dün transfer oldum inşallah Kasım bize şanslı gelir hepimiz pozitif haberlerimizi paylaşırız
Hadi hayırlı olsun canım rahim filmi hormon testi falan yapıldı mıKizlaaaaarr şimdi hastaneden dönüyorum . muayene oldum ve tedaviye başladım gonalf 300 ve duphaston verdi sabah akşam . Çarşamba kontrol
Onları daha önce yaptırmıştım canim.tesekkur ederimHadi hayırlı olsun canım rahim filmi hormon testi falan yapıldı mı
Hadi hayırlı olsun yeni tedavin canım bende transfer için gün sayıyorum yine seninle aynı zamanlarda bu yolda olduguma sevindimOnları daha önce yaptırmıştım canim.tesekkur ederim
Canim benim yolumuz Minik bir bebişe çıkacak inanıyorum seninle daha coook uzun sohbetlerimiz olacakHadi hayırlı olsun yeni tedavin canım bende transfer için gün sayıyorum yine seninle aynı zamanlarda bu yolda olduguma sevindim
Ah inşallah amiiinCanim benim yolumuz Minik bir bebişe çıkacak inanıyorum seninle daha coook uzun sohbetlerimiz olacak
Merhabalar , ay hadi İnşallah çok güzel haberleri alırsınız nasıl bir his nasıl hissediyorsunuz
Heyecanlı ama korku da varMerhabalar , ay hadi İnşallah çok güzel haberleri alırsınız nasıl bir his nasıl hissediyorsunuz
Bu sefer no stres no heyecan modumuz bu olacak su akar yolunu bulur nasibimizde varsa olacak inşallahAh inşallah amiiin
Bu yılın bereketine uğuruna inanıyorum kendim için de umutluyum aynı umudu senin için de taşıyorum
Amin inşallah canım inşallahBu sefer no stres no heyecan modumuz bu olacak su akar yolunu bulur nasibimizde varsa olacak inşallah