2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hyr yaaaa olmuyo cerenle cok zooooorrr:KK43: sesi aglamasi mizmizligi bitmiyo herseyi dokup saciyo ulasi dowuyo bi kasik ilac iceremiyoruz kiyametler kopuyo

yaa kızlar valla zaten beni şu an en iyi siz anlarsınız aynı şeyleri yaşıyoruz çoğu zaman

bayramda bi erzuruma gidicez avm den bi çok eğitici oyuncak almayı planlıyorum araştırıyorum sizde bana tavsiyede bulunursanız çok sevinicem
aslında burada daha uzun zaman kalacak olsam birde tatillerde falan bırakacak yerim olamayacağı için evcil hayvan alamıyorum yoksa çok isterdim evde bi köpek yada kedimiz olsun serhana süper arkadaşlık ederdi en azından sürekli bi ilgi odağı ve sakinleştirici olurdu bende çok severim hayvanları benide sakinleştirirdi valla ama olamıyo maalesef
http://www.e-........../peluslar/diger/akilli_kopek_bobby_siyah/XYZ-81415
ş
öyle bişey alsammı diyorum ama karar da veremiyorum eşime gösterdim bence gerek yok dedi ama ısrar edersem alır ne dersiniz benim hoşuma gitti

eğitici oyuncaklar olarak lego ahşap puzzle lar fln olabilir kedi köpek bence alma ki iyiki alamıosun hem hayvan bebeğimizi kıskanıp ibşi yapabilir hemde bizimkiler hayvanı gırtlaklar. arkadaş olarka pek algılayamazlar uu çok pahalı bence hiç gerek yok boşu boşuna biton para dökme eminim oynamaz bile.
kurmalı oyuncakları çok sevio melike onlardan al seken civciv aldık geçen bayılıo davul çalan fil aldık hem ucuz hem çok sewio bide gezegen aldık sağa yada sola kendisi büküo yere koyuyo oda döne döne gidio bayılıo bişeyi başardıklarını görmek onları çok mutlu edio.
ahşap puzzle ımız war elbise giydiriyoruz kıza renk rnek onlarla oynuo parmak boya aldım allahım nası bayılıo sağ eliyle sol elinin avcunun içini heryerini boyuyo sonra kagıda baskı yapıo çıkan ize kahkahalarla gülüo sonra benim elime ayaama sürüo bende onun burnuna:) sonra resim çekip kagıtlara tarih atıp kaldırıoruz. üstünde çok güzel bi şortu wardı çıkar sanmıştım lekesi ama çıkmamış elimizden yaamızdan yıkayınca hemen cıktı ama.

perii we musti sizi çok iyi anlıorm bende aynı böyle durumdayım illa dediği anında olacak. ama konuşmak çok faydalı anlamasa bagırsa bile konuşun benimde sabrımın son sırını geldiği zaman sabır yarabbim allahhümmes sabirin. yani allah sabredenlerle beraberdir diyorum derin nefes alıyorum artık birazda olsa sakinleşiyorum . eğer hala geçmezse onu yalnız bırakıp başka odaya gidin biraz volta atın gerekirse bişeyleri savurun kendi kendinize bagırın öyle gidin yanına
bide bide minik ellerine we ayaklarına bakın oda skainleştiriyor die duymuştum.
bende sizlerin özellikle burcunun tavsiyesiyle artık vurmicam ve bagırmicam cunku ileride oda istediği olmayınca daha çok bagıracak hırçın bi cocuk olacak oyüzden konuşacaz.
benim halamın kızı wardı aşırı yaramaz asla gece gündüz non stop aglardı asla uyumazdı bi yere gidemezdi alışveriş fln imkansızdı cocuk beyin cerrahına fln gittiler ibşi warmı die düşünün we halam aslaa bi kere bagırdırıgını duymadımsürekli sakinleştirmeye çalışıyordu şimdi bi görseniz kızını o kadar sakin uyumlu maşş çokda akıllı.
ama arkadaşımın kızı nası cazgır cazgır yıkıyo arkadaşımda deli gibi bagırırdı yeteeerrrr die ben gibi:p:) ögretmen hastalığı deniomuş bogaz hastalıgı oluşmuş dr asla bagırmicaksın demiş.
yani ne ekersek onu biçicez gelelim buraya anlatalım bribirimizi teselli edelim görüyoruz ki hepsi aynı tek bizimki olsa anlarım anormal bu cocuk die kızarsın ama hepsi aynı isyan zamanları oyüzden sakin olcaz ki sakin ikişilik olsunlar. ben o günden beri daha sakin olabiliyorum inanın teşekkür ederim..

iyi geceler
kimseler yok ama olsun yazıcam ben:)

bu kadar yazının üzerine kendimi anlatayım serhanı da sakinleşeyim barii
sıpayı az önce uyuttum günlerdir sürekli sakin kalmaya daha fazla konuşmaya aktivite de bulunmaya özen gösteriyorum kendi eksiklerimi iyileştirmeye çalışıyorum ki ona daha çok faydam olsun diye burada yazılanları okumak gerçekten moral veriyo şu anlamda sizlerin yazdıklarını görünce bilgim artıyo yaptığım yanlışları doğruları öğreniyorum ve bu meyvesini verdiğinde mutlu oluyorum o yüzden bende katılıyorum burada birbirimizle paylaşımlarımız ne kadar çok olursa hem bebeğimize hemde kendimize çok faydalı oluruz

neyse kaç gündür sakin kalmaya özen gösteriyorum ebru'ya katılıyorum bütün gün birlikte olmak bazen zor oluyo gerçekten nefes almaya ihtiyaç duyuyorsunuz biraz kendinizle başbaşa kalmak istiyorsunuz ki ben artık tamamen yalnızım eşimde sağolsun her konuda çok iyidir ama serhanı oyalamak konusunda maalesef başarısız herşeyi geçtim temel ihtiyaçlarımı bile neredeyse yapamaz oldum banyoda 10dk bana lüks oldu artık o derece yani eskiden hergün banyo yapan ben artık 3 gün yapamadığım oluyo bi kuaföre bile gidemiyorum geçen tam 2.5 aylık kaşlarımı aldırmaya gittim erkek gibi dolaşıyodum ortalıkda:KK25:

bi türlü mevzuya gelemedim az önce serhan beni resmen çıldırttı altını değiştirdim koştu oynadı terledi yatırmadan üzerini değiştireyim dedim bir tek badiyi çıkarıp yenisini giyene kadar anamı ağlattı bende bir bağırdım hemen çık dışarı seni görmek istemiyorum dedim babana git inatya yapışıyo bacağıma git diyorum gitmiyo ben nereye gidersem arkamdan geliyo bide sırıtyo cinnet geçirecektim resmen vurmadım ama dudağımı ısırmışım sonradan farkettim canım yandı
bilinçli değiller tabii ama bazen insanın sabrı zorlanıyo gerçekten ne çok yazdım baydım okursanız eğer

kujum tebrik ediorum sabır gösterip kendine hakim old için..şahsen ben en sonki sinir harbi vukuatmdan sonra tövbeleeer ettim ..bi daa asla!!!!!!!! cünki tek hesap vereceğimiz ALLAH ..
çocuğa nekadar cok vurulursa zaten okadar dayak arsızı olu evet haklısın bu konuda mervee..fakat çok müsamaha ile şımartma yada kaçmayıp ikisini dengeleyici sınırlar koynak gerek..yani yapmamamsı gereken şeyi anlamalı ses tonumuzdan bile.ÇOCUĞUNUZA SINIR KOYMA adlı kitabı şiddetle tavs ediorum..saygılar..

eğitici oyuncaklar olarak lego ahşap puzzle lar fln olabilir kedi köpek bence alma ki iyiki alamıosun hem hayvan bebeğimizi kıskanıp ibşi yapabilir hemde bizimkiler hayvanı gırtlaklar. arkadaş olarka pek algılayamazlar uu çok pahalı bence hiç gerek yok boşu boşuna biton para dökme eminim oynamaz bile.
kurmalı oyuncakları çok sevio melike onlardan al seken civciv aldık geçen bayılıo davul çalan fil aldık hem ucuz hem çok sewio bide gezegen aldık sağa yada sola kendisi büküo yere koyuyo oda döne döne gidio bayılıo bişeyi başardıklarını görmek onları çok mutlu edio.
ahşap puzzle ımız war elbise giydiriyoruz kıza renk rnek onlarla oynuo parmak boya aldım allahım nası bayılıo sağ eliyle sol elinin avcunun içini heryerini boyuyo sonra kagıda baskı yapıo çıkan ize kahkahalarla gülüo sonra benim elime ayaama sürüo bende onun burnuna:) sonra resim çekip kagıtlara tarih atıp kaldırıoruz. üstünde çok güzel bi şortu wardı çıkar sanmıştım lekesi ama çıkmamış elimizden yaamızdan yıkayınca hemen cıktı ama.

eşimde gereksiz boşuna para vericez aynı oyun halısına dönecek buda didi:KK53:
ben evde hayvanı seviyorum çünkü öyle büyüdüm ne ben onlara zarar verdim ne onlar bana ve kardeşlerime allah izin verirde emekli olursak ilk işimiz iki tane köpek almak olucak zaman ne gösterir bilmem ama biz müstakil bahçeli bi evde oturmak istiyoruz inşallah rabbim nasip eder

sağol canım önerilerin için legomuz var çokda seviyo serhan bişeyleri takıp çıkarmayı arabalarını çok seviyo puzzle alıcam bende şu mıknatıslı tahtadan aldım bişeyler çiziyo kendince sonra siliyo ben hayvanlar çiziyorum isimlerini çıkardığı sesleri söylüyorum oda taklit etmeye çalışıyo kitap alıam bikaçtane bakalım işte yani hem motor becerisi hem konuşması gelişsin diye çünkü serhan söylediklerimi güzel tekrar etse bile gün içinde fazla konuşmuyo bıdı bıdı saydırıyo bişeyler canı isterse anne baba falan diyo hoş babasına serdar diyo bugün tatlım demeyi öğrendi tatdım diyo gerçi ama:)) öyle işte

kujum tebrik ediorum sabır gösterip kendine hakim old için..şahsen ben en sonki sinir harbi vukuatmdan sonra tövbeleeer ettim ..bi daa asla!!!!!!!! cünki tek hesap vereceğimiz ALLAH ..
çocuğa nekadar cok vurulursa zaten okadar dayak arsızı olu evet haklısın bu konuda mervee..fakat çok müsamaha ile şımartma yada kaçmayıp ikisini dengeleyici sınırlar koynak gerek..yani yapmamamsı gereken şeyi anlamalı ses tonumuzdan bile.ÇOCUĞUNUZA SINIR KOYMA adlı kitabı şiddetle tavs ediorum..saygılar..

bi bakınayım bulursam alabilirim sağol canımcım
valla bugünü kavgasız gürültüsüz atlattık bunda babanın evde olmasıda etkili tabii çünkü iki kişi olduğumuzda daha çok eğleniyo birimizden biri muhakkak onunla ilgileniyo dışarı çıkıyoruz parka gidiyoruz ben iş yada yemek falan uğraşmadığım için her istediği an yanında oluyorum o yüzden hafta sonları bana ilaç gibi geliyo

yaa kızlar valla zaten beni şu an en iyi siz anlarsınız aynı şeyleri yaşıyoruz çoğu zaman

bayramda bi erzuruma gidicez avm den bi çok eğitici oyuncak almayı planlıyorum araştırıyorum sizde bana tavsiyede bulunursanız çok sevinicem
aslında burada daha uzun zaman kalacak olsam birde tatillerde falan bırakacak yerim olamayacağı için evcil hayvan alamıyorum yoksa çok isterdim evde bi köpek yada kedimiz olsun serhana süper arkadaşlık ederdi en azından sürekli bi ilgi odağı ve sakinleştirici olurdu bende çok severim hayvanları benide sakinleştirirdi valla ama olamıyo maalesef
http://www.e-........../peluslar/diger/akilli_kopek_bobby_siyah/XYZ-81415
ş
öyle bişey alsammı diyorum ama karar da veremiyorum eşime gösterdim bence gerek yok dedi ama ısrar edersem alır ne dersiniz benim hoşuma gitti

günaydın , cadı genelde minik oyuncaklar ile oyalanıyor , aldığım büyük oyuncaklar pek ilgisini çekmiyor birde alibabanın çiftliği diye bi oyun halısı var tavsiye ederim hem çok zaman geçiriyor hemde eğlendiriyor ,

Trke Konuan Eitici Ali Babann iftlik Hals | Eitici Oyuncaklar

ben aldım bi puz-zle ama pek bi işimize yaramadı :KK43: ben şu boyama konusunu çok beğendim çalıyorum deneyeceğim hemen takım taklavatı tamamlayım :)

eşimde gereksiz boşuna para vericez aynı oyun halısına dönecek buda didi:KK53:
ben evde hayvanı seviyorum çünkü öyle büyüdüm ne ben onlara zarar verdim ne onlar bana ve kardeşlerime allah izin verirde emekli olursak ilk işimiz iki tane köpek almak olucak zaman ne gösterir bilmem ama biz müstakil bahçeli bi evde oturmak istiyoruz inşallah rabbim nasip eder

sağol canım önerilerin için legomuz var çokda seviyo serhan bişeyleri takıp çıkarmayı arabalarını çok seviyo puzzle alıcam bende şu mıknatıslı tahtadan aldım bişeyler çiziyo kendince sonra siliyo ben hayvanlar çiziyorum isimlerini çıkardığı sesleri söylüyorum oda taklit etmeye çalışıyo kitap alıam bikaçtane bakalım işte yani hem motor becerisi hem konuşması gelişsin diye çünkü serhan söylediklerimi güzel tekrar etse bile gün içinde fazla konuşmuyo bıdı bıdı saydırıyo bişeyler canı isterse anne baba falan diyo hoş babasına serdar diyo bugün tatlım demeyi öğrendi tatdım diyo gerçi ama:)) öyle işte

bi bakınayım bulursam alabilirim sağol canımcım
valla bugünü kavgasız gürültüsüz atlattık bunda babanın evde olmasıda etkili tabii çünkü iki kişi olduğumuzda daha çok eğleniyo birimizden biri muhakkak onunla ilgileniyo dışarı çıkıyoruz parka gidiyoruz ben iş yada yemek falan uğraşmadığım için her istediği an yanında oluyorum o yüzden hafta sonları bana ilaç gibi geliyo

cadı köpek hastası bayılıyor parkta bahçede köpek gördüğünde çıldırıyor resmen bizde alacağız ama önce oynamayı öğrensin istiyorum hayvana kıyamıyorum :) evde bi tane kedi var neler çekiyor o yüzden bekliyoruz ama bend eistiyorum bir hayvanı olsun,

kızlar uzun bir aradan sonra hepinize günaydın ...
hepinizi çok özledimmmm

kısaca son duumu anlatayım sonra yine devam ederim ilk defa atayı anneme bırakıp arkadaşlarımla 5 gün harika bir tatil geçirdim atayi özlemem dışında herşey muhteşemdiiiiii

hala evde misafirler var onlar gitsin gelip size nerelere gittiğimi ve atanın yaramazlıklarını anlatıcam

sizleri ve kuzucukları kocaman opüyorum ...

eşimde gereksiz boşuna para vericez aynı oyun halısına dönecek buda didi:KK53:ben evde hayvanı seviyorum çünkü öyle büyüdüm ne ben onlara zarar verdim ne onlar bana ve kardeşlerime allah izin verirde emekli olursak ilk işimiz iki tane köpek almak olucak zaman ne gösterir bilmem ama biz müstakil bahçeli bi evde oturmak istiyoruz inşallah rabbim nasip edersağol canım önerilerin için legomuz var çokda seviyo serhan bişeyleri takıp çıkarmayı arabalarını çok seviyo puzzle alıcam bende şu mıknatıslı tahtadan aldım bişeyler çiziyo kendince sonra siliyo ben hayvanlar çiziyorum isimlerini çıkardığı sesleri söylüyorum oda taklit etmeye çalışıyo kitap alıam bikaçtane bakalım işte yani hem motor becerisi hem konuşması gelişsin diye çünkü serhan söylediklerimi güzel tekrar etse bile gün içinde fazla konuşmuyo bıdı bıdı saydırıyo bişeyler canı isterse anne baba falan diyo hoş babasına serdar diyo bugün tatlım demeyi öğrendi tatdım diyo gerçi ama:)) öyle işte bi bakınayım bulursam alabilirim sağol canımcımvalla bugünü kavgasız gürültüsüz atlattık bunda babanın evde olmasıda etkili tabii çünkü iki kişi olduğumuzda daha çok eğleniyo birimizden biri muhakkak onunla ilgileniyo dışarı çıkıyoruz parka gidiyoruz ben iş yada yemek falan uğraşmadığım için her istediği an yanında oluyorum o yüzden hafta sonları bana ilaç gibi geliyo
bizimde hayalimiz buyuk bahceli mustakil bir ew canim:) kopegimiz ordegimiz guwrcinlerimiz.. domates salatalik limon agacimiz v.s:)) insallah olur.. bizim bahcede bi kopegimiz war ama cereni oyalamaya o bile yetmiyo ancak bizleyken bahcede duruyo.. kopegide sinirlendiriyo kuyrugunu cekiyo ayagina basiyo itiyo v.s:)) yani kopek bile cozum olmadi nizr..DUN PİKNİGE GİTTİK ORDA EGLENDİ BAYA GECE 12DE GELDİK 1DE UYUDU WE SABAH 8DE UYANDİ:KK43: BNDE PERİSAN HALDEYİM SUAN AYAGİMDA SALLİYORUM YERİNE KOYUNCA UYANİYORRRRR! ZATEN UYUSA YİNE UYUYAMİCAM ULAS PASA MİZİRMİZİR BESİGİNDE BENİ BEKLİYOR:KK43:( MEOLACAK BOYLE BİLMİYORUM 3.30DA UYUDUM CEK BEY YUZUNDEN HA İLGİLEN HA İCECEK İSTER HA YANİMA UZAN TV İZLEYELİM DER ( HAKKİNİ YEMİYİM İLK KEZ UYUMAMA ENGEL OLDU) KİSACASİ 4SAAT UYKUYLAYİM CERENİ GİRTLAKLAYABİLİRİM SİMDİ YATAGİNA KOYDUGUMDA UYANİRSA!

günaydınnn güzel güneşli bir gün tam tamına 10 kg vermiş bir anne bugün fıstık gibiyim bağyenler bi gören bi daha bakıyo ööle bişi tabi bu benim ruh halimden kaynaklanıyo

ŞEBO cum tatiline çok sevindim eğlenmen harika olmuş

o zaman hade hep beraber söölüyoruz neremi neremi duaklarımımımım neremi neremi her yeriiimimimimim

bizimde hayalimiz buyuk bahceli mustakil bir ew canim:) kopegimiz ordegimiz guwrcinlerimiz.. domates salatalik limon agacimiz v.s:)) insallah olur.. bizim bahcede bi kopegimiz war ama cereni oyalamaya o bile yetmiyo ancak bizleyken bahcede duruyo.. kopegide sinirlendiriyo kuyrugunu cekiyo ayagina basiyo itiyo v.s:)) yani kopek bile cozum olmadi nizr..DUN PİKNİGE GİTTİK ORDA EGLENDİ BAYA GECE 12DE GELDİK 1DE UYUDU WE SABAH 8DE UYANDİ:KK43: BNDE PERİSAN HALDEYİM SUAN AYAGİMDA SALLİYORUM YERİNE KOYUNCA UYANİYORRRRR! ZATEN UYUSA YİNE UYUYAMİCAM ULAS PASA MİZİRMİZİR BESİGİNDE BENİ BEKLİYOR:KK43:( MEOLACAK BOYLE BİLMİYORUM 3.30DA UYUDUM CEK BEY YUZUNDEN HA İLGİLEN HA İCECEK İSTER HA YANİMA UZAN TV İZLEYELİM DER ( HAKKİNİ YEMİYİM İLK KEZ UYUMAMA ENGEL OLDU) KİSACASİ 4SAAT UYKUYLAYİM CERENİ GİRTLAKLAYABİLİRİM SİMDİ YATAGİNA KOYDUGUMDA UYANİRSA!

şşştt sakin ol kıss :)

kızlar uzun bir aradan sonra hepinize günaydın ...
hepinizi çok özledimmmm

kısaca son duumu anlatayım sonra yine devam ederim ilk defa atayı anneme bırakıp arkadaşlarımla 5 gün harika bir tatil geçirdim atayi özlemem dışında herşey muhteşemdiiiiii

hala evde misafirler var onlar gitsin gelip size nerelere gittiğimi ve atanın yaramazlıklarını anlatıcam

sizleri ve kuzucukları kocaman opüyorum ...

oohhh sefan olsun ,,, biri benide alıp götürseeeeee,,,

kimsecikler yok neoluyor yahu gunaydiiiin:))) bugun cek 12-1gibi gideckmis bide yani bna yine uyku yok corbasiydi kiyafetiydi sessiz sedasiz gidemez zaten:KK43: bu arada bn sallanan at alacagim cerosa digidik digidik cok sewio cunku :) bide harfler muzikler olan oyun halisi..ewet simdi biraz uyku uyuttum weletleriiii heyyoooo

astroloji.net i şiddetle tavsiye ediyorum fala inanma falsızda kalma ne zaman tarot falıma aksam o günkü gelişmeler ışığında feci tutuyor yada ben öyle yorumluyorum ama enteresan şeyler tutturduğu oluyor mesela bugünkünde bir mahkemenin ardından hayatımın aydınlanacağıpara huzur ve yeni bir şkın kapıda olduğu yazılı gelde fala inanma:KK37:

astroloji.net i şiddetle tavsiye ediyorum fala inanma falsızda kalma ne zaman tarot falıma aksam o günkü gelişmeler ışığında feci tutuyor yada ben öyle yorumluyorum ama enteresan şeyler tutturduğu oluyor mesela bugünkünde bir mahkemenin ardından hayatımın aydınlanacağıpara huzur ve yeni bir şkın kapıda olduğu yazılı gelde fala inanma:KK37:

üye olmak gereiyor ve kartımda limit yok :):)

sen bakıversen ya benim yerime :):KK52:

günaydın:)
kötü bir hafta sonu ve hafta başlangıcı :KK43:(
umarım haftanın kalanı güzel gecer herkes çin..
oğluş hafta sonundayemek yememe rekoru kırdı...memeden kesmek için sürdüğüm acı biber turşu sulu ve de kırmızı biberli memeyi bile emdi ya ne yapacağımı şaşırdım:KK53:

hepkaravana maşallah..okuyunca seni neşelendim biraz:))
mavidüşler sevindim senin adına:) darısı başıma..
Hasretcim..sinirlenmen yorulman çok mormal..baksana 1 sıpayla başedemedim...sen iki taneyle iyisin maşallah...
aklımda kalanları yazdım..atladığım varsa kusura bakmasın...

Esss neee 10 kg mu? tebrikler yahu, bu adamın sana yaptığı 2 iyi şeyden biri bu oldu vallahi.
Hafta sonu yemek yediremediği için çıldırmış bir annede burda, ay deli olucam yok yok yok yemiyor, 1 lt süt vereyim bi de salatalık tamam yeter,başka bişey vermeme gerek yok paşazadeye, 2-3 aydır kontrole götürmüyorum moralimi daha çok bozmamak için,balık yağı bile iştahını arttırmıyor, iştah şurubu almayı düşünüyorum :KK50:

tünaydınnnnnnn... kısaca yazıp işime geri döneyim .görümce eylln 6 sına gün vermş dr u sezeryan olacak .merak etme kafanda büyütme dedm cok abartılı deil agrısı geciyor 2 güne .teselli edeym dedim kv de vardı ama benm kızım sezeryn olacak dedi senn gibi deil dedi nası yani demişim .. ben bayılmadım ya beni ameliyt oldum saymıyo aynısı dedim ama inanmadı gözlernde hala sennki ne ki bakısı vardı :)))))))))))))))) el kızıyım işte el kızıyım işte benimki de yaramıydı :)))

X