-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #114.941
Heee, nasıl kınadınız hemde, neler dediniz bana, çok kötü hissetmiştim kendimi :))
Sıkma canını, olabiliyor böyle şeyler, seni iyi anlıyorum ama dikkat et, bağırma kuzuna, daha çok hırçın olur, inatlaşır, ses tonunu ve yüz ifadeni değiştir seni sinirlendirdiği zaman, öyle bir anlıyorlarki valla, göz göze gelmeye çalış o gibi durumlarda, gözünün içine bakarak kararlı bir şekilde konuş, ben bu taktiği uyguluyorum şimdilerde, işe yarıyor..
geçmiş olsun canım rabbim bizlere bağışlasın yavrularımızıpericim mertin nefes borusuna mercimek tanesi kadar erik parçaları kaçtı, bronkoskopi ile çıkardılar erik parçalarını, narkoz yedi tabi ve erik parçaları ciğere kadar inmiş bronşlarda yakaladılar, sonra ciğerler o erikleri mikrop gibi algıladı ve bronşit gibi bir dönem geçirdik vs vs çok çektik, o yüzden sert yiyecekler için acelem yok herşeyi yiyor paşam ama rendeleniyor yara eziliyor
ehh doru diyon nick konusundaa amaannn neee sallıycam yazcam valla gelsinler okusunlar ohhhhhgeçmiş silinmedikce nick kullanmanın pek faydasını göremyiroum herkes kim olduğunu merak ederse birazcık geriye gitmesi yeterli:)
bosnacım ewet aklıma geldikce üzülüyorum ama mışıl mışıl uyutup tam yerine koyacakken yırtınırcasına bagırıp kalkmaya çalışmaıs insanda ne sinir bırakıo ne sabır resmen bagırıyorum son ses bırakıp gidiyorum kapıdan bana bakıo kızdığımı görünce ağlıo fln sonra daqyanayıp tekrar emziriyorum onda ne uyku kalıo ne sinir. bu sefer akşam yemek hazırlıorm mızıldanıo eteğimde uyku war cunku. off bnm yüzümden cocuk sinirli bişi olmasa sabır çekiyorum sürekli kızmim die. uyku saati gelince artık geriliyorum.ben uyusun die uyku saati asla biyere gitmem geleni kabul etmem cocugum rahat etsin ide onun yaptıgına bak. süt wercem die çocuğun psikolojisini bozmak istemiorum doktorumuza bi danışacam ne dicek bakalım. emme harici asla uyumuo cunku. vicdanımı tekrar sızlattığın için saol ayrıca:)
hayırlı olsun sen kullanda haber edersin iyimi kötümü benimde ihtiyacım varsiparişi verdim bileMert ateşini ölçtürmüyo asla, oyüzden temassız olanını arıyordum kaç gündür, bu sitede indirim varmış aldım hemen, hepiciği buradada 100tl civarı ben 47 tl ye aldım Inşallah memnun kalırız, gerçi çikko marka ürünlerden memnun olmadığımz olmadı hiç:26:
geçmiş olsun sana bişey olmamış ya ruh halin ne zamandır böyle doktora gittinmiselamlar park halindeki arabamın camını kırdılar binadan bişey atmışlar ama ne kini yaptığını nede neyle yaptığını bilmiyorum
sabahki ruh halimdevam etmekte aynı zamanda başım dönmekte hayrolsun
akülü arabaya bede dokumadan geçemicem bende istiyoommm
ama ben bisiklet aldım şimdi benim odun herifi nasıl ikna edipde alsamki
dayak mevzuunu kapatmışsınız ama bende döküyüm taşlarımı
ben gerçektende çok sabırsızım ve berrada sağolsun sabır ölçer bi velet oldu son günlerde
dün sağ omzumu bi ısırdı uww halen acıyor derisini kopartmış
elimde olmadan can acısıyla yere sertce kodumm silkeleyerek
bundan öncede 2 sefer falan yapmıştı sadece 1i yüzüne 1 i de popoya dokundurdum
okadar çok çıldırttığı zamanlar oluyorki valla ozamn şöle iyi bi dayak atmayı istiyorum
sonra kendime gelincede sanki aklımdan geceni yapmışım gibi vicdan azabı duyorum
dün de çıldırma günümüzdü evde durmadı ne yapsam da dışarı cıkmak istedi sabah babasıyla ondan önce ananesiyle
zaten cıkmışlardı ice sokak arsızı oldu ikindi vaktide ben hadi cıkartıyım dedim
çıkcaz giyinmeme izin vermiyor kucağımdan inmiyor bak annecim gitcez die anlatıyorum hayır
bas bas bağırarak alıyor bende koydum bunu arkamdan salya sümük gezdi
mutfaga geldim annemler vardı masada cay içiyolardı geldi yapıştı bacağıma
bende yanagına indirdim
ya yapmayın ne olur bizim cadı yı bi görseniz gece gündüz neler yapıyor ne huysuzlukları var anlatamam ama inanın artık dokunmuyorum ben bir kez yaptım o çok sıkıntılı günlerimde idi bin pişmaın gece uyumuyor diye hırpaladım kuzumuhala vicdandan ölüyorum ne olur dokunmayın yaa bak onalr ielrde ne yaralar açar sabırlı olun anlatın inanın zamanla sizi anlayan bireyler haline geleckeler ama dayakla ileriye dönük kendinize zarar veriyrosunuz bu işe küçük birikimelrle büyük yatırım yapmak gibi görün buün sabrederseniz ierlde de siz kazanacaksınız ama bugün sabrısız olup kızıp bağırırısanız yine siz zarar göreceksiniz ,,
baın ben 4-5 aydır cadıya herşeyi ama herşeyi anlatıyorum ve emme konusunda ki başarıma bakın bu tesadüf olabilir mi sizce bence değil artık anlıyor kelimelerim ideğilse bile ruh halimi yüz ifademi duygumu hissimi kararlılığımı heyecanımı sevgimi kızgınlığımı sesimden soluğumdan anlıyor ,,, sabır birbirimize destek oalrak başarabiliriz bence çünki biz annelerinde birbirine böyle bir desteğe ihtiyacı var sonuçta :)
aynı durum bizde de var annemi arıyorum cadı ne yapıyor yemeğini yedi sütünü içti yoğurdunu yedi meyve püresini yedi oyun oynuyor tv izliyor dayısıyla şıamrıoyr salıncakta salalnıyor 3 saatitr uyuyor yani hep güzel şeyler duyuroum benime vde olduğum dakiakdna itibaren cadının huyu suyu değişiyor herkes cadıyı sessiz sakin uslu akılllı bir çocuk diye tarif ederken böyle bir kız tanımıyorum bütün çingeneleiğini sergiliyor bana, ne yemek yiyebiliyorum ne tuvalete gidebiliyorum ne sokakta rahat yürüyebiliyorum onunla hep bi çingenelik peşinde mümkün olduğunca bende ona uyum sağlayarak halletmeye çalışıyorum ama yattığım da ki ben le uyuduğunda elli kez uyanıyor düşün gece beni öpmek için bile uyanabiliyor yatarken dokunmamı sevmiyor uyanıyor beni uyandırıyor anne anneee dönüyorum ona gözü kapalı bi kaç öpücük kondurup geri dönüyor totsunu uyumaya devame diyor :)canım inan bak anlatıyorum gözünün içine bakarak hemde ama benimkinde tık yok anlamasına öle bi güzel anlıoyrki elimden tuttuğunda mesela nereye diom datak dior odaların hepsinin adını biliyor akıllı olmasına akıllı zehir hemde yakınlarımız diolar berra başka sen napıyosun buna diolar berrayla aralarında 1 ay büyük olan 4 ay büyük kız var onlarla kıyaslayar berra çok farklı diolar yani ama berra hanım her seyi çok iyi anlasada tek maksadı anneyi zora sokmak aceba diomki ben işe gidiyorum buda bana nazmı yapıyor zten naz konusunda benimki doğduğundan beri nazlıda
veeebaşaka b, haberide unutmuyummmben korksamda berra hanım çiş yapmanın üstüne giderek dün bezini çıkarttığımda çişş die gittik wc e oturduk yaptı vavrum yani sıpa kendi neyi istyiorsa onu yapıyor bizimki de bezden kurtulmak isytiyor tembel anası bu inşallah bi oturak alırım iyi bere diom bu işi kendi kendine hallaedecek
aynı durum bizde de var annemi arıyorum cadı ne yapıyor yemeğini yedi sütünü içti yoğurdunu yedi meyve püresini yedi oyun oynuyor tv izliyor dayısıyla şıamrıoyr salıncakta salalnıyor 3 saatitr uyuyor yani hep güzel şeyler duyuroum benime vde olduğum dakiakdna itibaren cadının huyu suyu değişiyor herkes cadıyı sessiz sakin uslu akılllı bir çocuk diye tarif ederken böyle bir kız tanımıyorum bütün çingeneleiğini sergiliyor bana, ne yemek yiyebiliyorum ne tuvalete gidebiliyorum ne sokakta rahat yürüyebiliyorum onunla hep bi çingenelik peşinde mümkün olduğunca bende ona uyum sağlayarak halletmeye çalışıyorum ama yattığım da ki ben le uyuduğunda elli kez uyanıyor düşün gece beni öpmek için bile uyanabiliyor yatarken dokunmamı sevmiyor uyanıyor beni uyandırıyor anne anneee dönüyorum ona gözü kapalı bi kaç öpücük kondurup geri dönüyor totsunu uyumaya devame diyor :)
geçen gece uyumak bilmedi elli şekle soktum en son balkona bile çıakrdım kucağımda salladım yok uyumuyor saat 3 e geliyordu bakarmısın aptallığıma en en en son aklıma ne geldi acaba su mu istiyor ki yatmadna balllı süt içmişti çocuk yanmış meğer bir suluk suyu bitirdi ve uykuya daldı ,,, nasıl kızdım kendime çocuğuda kendimide harap ettim diye
yani seninle aynı dertleri bende yaşıyorum ve hepsi birbirinden akıllı birbirinden marifetli bu bıdıkalrın hiçbirinin bir eksiği yok çok şükür,
akülü arabaya bede dokumadan geçemicem bende istiyoommm
ama ben bisiklet aldım şimdi benim odun herifi nasıl ikna edipde alsamki
dayak mevzuunu kapatmışsınız ama bende döküyüm taşlarımı
ben gerçektende çok sabırsızım ve berrada sağolsun sabır ölçer bi velet oldu son günlerde
dün sağ omzumu bi ısırdı uww halen acıyor derisini kopartmış
elimde olmadan can acısıyla yere sertce kodumm silkeleyerek
bundan öncede 2 sefer falan yapmıştı sadece 1i yüzüne 1 i de popoya dokundurdum
okadar çok çıldırttığı zamanlar oluyorki valla ozamn şöle iyi bi dayak atmayı istiyorum
sonra kendime gelincede sanki aklımdan geceni yapmışım gibi vicdan azabı duyorum
dün de çıldırma günümüzdü evde durmadı ne yapsam da dışarı cıkmak istedi sabah babasıyla ondan önce ananesiyle
zaten cıkmışlardı ice sokak arsızı oldu ikindi vaktide ben hadi cıkartıyım dedim
çıkcaz giyinmeme izin vermiyor kucağımdan inmiyor bak annecim gitcez die anlatıyorum hayır
bas bas bağırarak alıyor bende koydum bunu arkamdan salya sümük gezdi
mutfaga geldim annemler vardı masada cay içiyolardı geldi yapıştı bacağıma
bende yanagına indirdim
öncelikle mustii bacı sen çalışıomusun??
kim ne söylerse söylesin çalışmayan ve tüm gününü çocuğuyla geçiren annenin tahammül sınırtesi daha az..çünki akşama kadar mızır mızır elinde eteğinde hiçbişeyden memnun olmayıp sürakli farklı aktivite isteyen cocuklarmız var..haa çalışan bayan yorulmuyormu evet belki hem iş hem ev daha zor olabilior kabul fakat gün boyunca evde çocukla beraber kalan annenin psikolojisi daha farklı ve daha hassas..tabiki onlar bizim can ciğer yavrularımız hangi anne dayagı ve şiddeti savunabilirki!ruh hali sağlıklı olmayanlardan bahsetmiyorum tabii..ama yeri geliorr son raddeyi aştklarında(tabii bu onların ellerinde olmayarak yaptıklar kasti olmayan çocuk davranışları)simenay ın deyimine katılmadan edemiyecem..sadece elde olmayan ani refleks bu..sonradan kimin vicdanı sızlıyo kim kendinden nefret ediyo gene anneee!!sadece sabırr sabırrr...sinirlendiğimiz an bence başka odaya geçip sinirmzi yatştrıp o şekilde iigilenmek..
evet çalışıyorum , ben hiç kıyamayan bi tipim belkide bilemiyorum neyse , hereksin vardır bir bildiği kimse çocuğunu anneden fazla düşünemez değil mi , ben yinede tahammül ve sakinlikten yana fikirlerimde sabitim :)
bilmiyorum belkide benim hassasiyetim , yengemin 4 yaşında çocuğu var hep birlikte dışarı çıktım gün boyu çarşı pazar dolaştık mağazaları dolmuşa felanda binmek zorunda kaldık bi kaç kez , günün daha yarısında yengem allah sana sabır versin benim çocuğum bunalrı yapsa parka bile gidemem diye erkenden eve dönmek istedi ama ben hala hiç rahatsız olmamış halde dolanıyordum birde şu mazaya bakalım diye :) dolmuşta aç bebek arabasını ben içine oturacağım diye kıyamet koparan bir cadı , bebek arabasını iki koltuğun arasında sıkıştırıp yarım açmış bir anne arabanın ıçınde oturan cadı etrafta kahkaha atan yolcular düşün gerisini :)
cnm seni cok iii anliyrm cerenin her ust w alt degisimi sinir krizleriyle gercklesiyo bi kere bili sessiz sedasiz ne ustunu giydi n altini degisti. ben cok bagiriiyorum kabul ediyorum yanlis yapiyorum herdefasinda kndime soz weriyorum bidaha yapmicm die ama bu konuda istikrarli olamiyorum. annem melisa ben! cerynin hakkindan gelemiyoruz. cok zor cok yaramaz bi cocuk herkes ciledwn cikiyoiyi gecelerkimseler yok ama olsun yazıcam ben:)bu kadar yazının üzerine kendimi anlatayım serhanı da sakinleşeyim bariisıpayı az önce uyuttum günlerdir sürekli sakin kalmaya daha fazla konuşmaya aktivite de bulunmaya özen gösteriyorum kendi eksiklerimi iyileştirmeye çalışıyorum ki ona daha çok faydam olsun diye burada yazılanları okumak gerçekten moral veriyo şu anlamda sizlerin yazdıklarını görünce bilgim artıyo yaptığım yanlışları doğruları öğreniyorum ve bu meyvesini verdiğinde mutlu oluyorum o yüzden bende katılıyorum burada birbirimizle paylaşımlarımız ne kadar çok olursa hem bebeğimize hemde kendimize çok faydalı oluruz neyse kaç gündür sakin kalmaya özen gösteriyorum ebru'ya katılıyorum bütün gün birlikte olmak bazen zor oluyo gerçekten nefes almaya ihtiyaç duyuyorsunuz biraz kendinizle başbaşa kalmak istiyorsunuz ki ben artık tamamen yalnızım eşimde sağolsun her konuda çok iyidir ama serhanı oyalamak konusunda maalesef başarısız herşeyi geçtim temel ihtiyaçlarımı bile neredeyse yapamaz oldum banyoda 10dk bana lüks oldu artık o derece yani eskiden hergün banyo yapan ben artık 3 gün yapamadığım oluyo bi kuaföre bile gidemiyorum geçen tam 2.5 aylık kaşlarımı aldırmaya gittim erkek gibi dolaşıyodum ortalıkdabi türlü mevzuya gelemedim az önce serhan beni resmen çıldırttı altını değiştirdim koştu oynadı terledi yatırmadan üzerini değiştireyim dedim bir tek badiyi çıkarıp yenisini giyene kadar anamı ağlattı bende bir bağırdım hemen çık dışarı seni görmek istemiyorum dedim babana git inatya yapışıyo bacağıma git diyorum gitmiyo ben nereye gidersem arkamdan geliyo bide sırıtyo cinnet geçirecektim resmen vurmadım ama dudağımı ısırmışım sonradan farkettim canım yandı bilinçli değiller tabii ama bazen insanın sabrı zorlanıyo gerçekten ne çok yazdım baydım okursanız eğer
hangisini aldin link weeeer we kullanabiliyomu? bnde almk istyorum ama seneye die dusunmustum.şşştttt çoko pozitif olmak için akülü araba aldım nasılımmm