2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Benim cücenin 12 dişi var, her şeyi veriyorum yesin diye, sert falan demiyor yiyor, ama bazı yiyecekleri güzel çiğnemiyor, iki üç defa çevirip yutuyor. Daha yolun çok başındalar, elde değil, üzülüyoruz, hatta anne olarak illa üzülecek bir şeyler buluyoruz, ben de öyleyim.
Üzülme Simenaycım, nasıl olsa yiyecek.
Ayy, Simenay deyince bi tuhaf oldum, istemiyorum böyle demek yaaa, gidelim bizi kimsenin göremeyeceği bi yerde yazışalım!

Tamam, üzülmemeye karar verdim zaten, Allah korusun daha büyük dertler var, bu ne ki...
Nick kullanmak zor geliyor ama güvenliğimiz için gerekli malesef, alışırız bir süre sonra, ya da kısaltmalar yaparak da yazabiliriz..

anneler kuzuya bunu alayım diyorum ne dersiniz zor bi yaz geçirdi moral olsun bebüküme ylnız emin olamıyorum hiç alan var mı aranızda almayı düşünüp te araştıran bu uzaktan kumandalı olduğu için tercih ettim ama freni var mı yok mu cevap alamadım aslında görerekamak en iyisi ama imkan yok işte
PAPETTO AKÜLÜ ARABA MOTOR BİSİKLET UZAKTAN KMDN GittiGidiyor.com'da #43375324

geçmiş silinmedikce nick kullanmanın pek faydasını göremyiroum herkes kim olduğunu merak ederse birazcık geriye gitmesi yeterli:)
bosnacım ewet aklıma geldikce üzülüyorum ama mışıl mışıl uyutup tam yerine koyacakken yırtınırcasına bagırıp kalkmaya çalışmaıs insanda ne sinir bırakıo ne sabır resmen bagırıyorum son ses bırakıp gidiyorum kapıdan bana bakıo kızdığımı görünce ağlıo fln sonra daqyanayıp tekrar emziriyorum onda ne uyku kalıo ne sinir. bu sefer akşam yemek hazırlıorm mızıldanıo eteğimde uyku war cunku. off bnm yüzümden cocuk sinirli bişi olmasa sabır çekiyorum sürekli kızmim die. uyku saati gelince artık geriliyorum.ben uyusun die uyku saati asla biyere gitmem geleni kabul etmem cocugum rahat etsin ide onun yaptıgına bak. süt wercem die çocuğun psikolojisini bozmak istemiorum doktorumuza bi danışacam ne dicek bakalım. emme harici asla uyumuo cunku. vicdanımı tekrar sızlattığın için saol ayrıca:)

günaydınnn ,,

al canım al bizim cadıya da bunun pembesini aldık , senle aynı düşünce hakimdi bizde de demek ki böyle oluyor

Son düzenleme:
Günaydın, hayırlı cumalar,

Merlike, ben sana sinirlenmekte haksızsın demiyorum arkadaşım, haklısın, insanı delirtiyorlar bazen, ben bile günde 3-4 saat gördüğüm halde arada bağırdığım oluyor. Ama buraya ne yazarsan yaz, vurmak konusunda beni ikna edemezsin, gözünü seveyim yapma bir daha. Hafif vurmuşsundur, canı acımamıştır, ama dünyayı anlamaya başladığı bugünlerde, bu onun güvenini sarsmaktan başka hiç bir işe yaramaz. O aciz, sen değilsin ve bunu ona böylelikle göstermiş oluyorsun, yapma arkadaşım. Bir de ben napıyorum o napıyor demene çok güldüm, evet, özellikle yapıyormuş miniş, annem benim uyumam için neler yapıyor, inadına uyumayayım da gıcık olsun diye :)) Alemsin...

Yanımda akülü araba falan demeyin, kanıma girmeyin. Kötü bir yaz falan da geçirmedi cüce, otursun oturduğu yerde :)

vurma konusunu kapatsak artık olmaz mı bi kezde ben öyle bir hata yapmıştım , hem farkındamısınız biz onlara kızsak bile yine sığındıkları anne diye biz oluyoruz ben artık hiç kızamıyorum :) sadece ona zarar verecek konularda kızmaya çalışıyorum oda bana karşılık olarak türlü şebeklikelr ile geri dönüyor ben gülene kadar zillilik yapmaya devame diyor :)

cadının tahlilelri de iyi çıktı , hiç bir sıkıntı yokmuş kuzumda , biraz kansızlık var dedi bol bol kırmızı et yedir dedi, ha birde doktora sorudm bizim cadı hala meyve pürelerini çok severek yiyor dedim , ne güzel bundan sonra herhangi bir kısıtlamamız yok ne yemek istiyorsa yesin siz kendi beslenme şeklinize göre yedirin dedi , ama kesinlikle zorlama yapmadan ne kadar istiyorsa o kadar yesin iyi yapayım derken sogutma o artık büyüyor dedi bilginize arkadaşlarım :)

günaydın:)
işlerden fırsat bulup bakamıyorum size bu ara..çok sıkıldım..şöyle masama kahvemi koyup koltuğuma azcık yayılıp sizlen sobet edesim var doyasıya:)) (niyetli arkadaşlar kusura bakmasın.içimden geldi yazdım..)
gecmişe 2 sayfaya baktım sadece..simenaycım üzülme..ben özgüre çiğnemeyi sakız çiğneyerek öğrettim karşısında..deli deli sakız çiğnedim valla:)) kuruyemişi de kıt yapalım diye uzattım..ısır kıt yap falan deyim verdim ..

MERLİKE çocuklarımıza vurmak konusunda bosnaya sonuna kadar katılıyorum..başkada bir şey demeyeceğim..

Aynen öyle, en güvendikleri biziz çünkü... O yüzden diyorum ya, bizim bunu yapmamamız lazım diye.
Doruk bu aralar kapılara taktı, bir odaya girip kapıyı kapatıyor. Ya eli sıkışacak ya ayağı, ya da içerde falan kalacak, ben de kızıyorum buna. Yaptığı şebeklikleri bir göreceksin, içimin yağlarını eritiyor cüce :))

Çok sevindim, gözün aydın...
Meyve pürelerini hepsi seviyor herhalde, ben de veriyorum ara sıra.

Ayyy süpermiş,zati bu aralar alasım var benim de kanıma girmeyin beee

günaydınnn ,,

al canım al bizim cadıya da bunun pembesini aldık , senle aynı düşünce hakimdi bizde de demek ki böyle oluyor

Freni var mı

Herkese günaydın
Dün vitrini resmen mavi kurdele fiyonklarla süsledim, gören yeni gelin evi sanacak ama ne yapayım çocuğa 2 lafımızdan 1 i hayır oluyor,tüm kapakları açıp içinde cam kristal ne varsa alıp kaçıyor,bizden kaçarsken bi de düşse mazallah en iyisi şu kapakları birbirine bağlayayım da açamasın böylece 1 hayır eksik kullanırız dedim ama benim bu chuckye tüm evi fiyonklu hale getirmem gerek, salondaki masayı da en köşeye çekip sandalyeleri falan da sıkıştırmayı düşünüyoruz ki onları kullanıp üstüne çıkamasın, fiyonkları açmayı da öğrenince B planını yaptım tüm vitrin takımını don lastiğiyle sarıcam

hiç korkma canım içerde felan kalmazlar hatta seni kilitler hapseder bu cüceler :)

geçen akşam dışarı çıakrdım yine bahçeye ben fırlattığı topu getirmek için iki adım arkamı döndüğüm birde baktım ki cadı apartmana girmiş kapı kapanmasın dişye koyduğum taşı alıp kapıyı kapatmış ve merdivenelri çıkıyor bi gayret , tabi ben ne yapacağımı şaşaırdım evde babam var sadece ve uyuyor ( çok zor uyanır kendileri ) deli gibi zile basıyorum üst kata çıkıp camdan bakacağım diye sallanırsa düşmemesi için mucize gerek , ilk merdivenleri çıktı baktıki ben çırpınıyorum bi yandan babaaaa sesleniyorum duysun diye cadı merdivenleri geri inmeye karar verdi gelip önce bi kaç şebeklik yaptı ve kapıyı kendisi açtı ,, o anlar bana zulumdü ama ona göre büyük eğlence :) ne yaparsan yap şimdi :)

Mavi kurdelelere de, annesini sokakta bırakan cadıya da çok güldüm :) Çok fena oldu bunlar çook :)

Hepatit, benim de işim çok ve çoğunlukla da can sıkıcı, aralarda 10 dk kaçıp geri gidiyorum. Sen gitmeden, masaya bir kahve de benim için koymanı çok isterdim :)

birincisi fireni var ikincisi şarzı kaç saat gidiyor inan hatırlamıyorum babasına sormam gerek ama bugün onla konuşasım yok :) sorduğumda söylerim ya aslında kullanmana bağlı ama üstündeki eğlencesi süper zilli bayılıyor birde hani uzaktan kumanda edildiğini farkıdna değil kendi kullanıyor sanıyor :) babası geldiğinde çıkarıoyurm onu babası yokken pek çıakrmıyorum çünki tek başıma zor oluyor , e babası varkende bana fırsat vermiyor genelde ikisi eğleniyorlar :)

don lastiği konusunu annem a planı olarka uyguluyor kesin çözüm :) e annemin de öyle şekil şemal takıntısı yoktur onun tek derdi eskide olsa kötüde olsa temiz olsun da ,,, neyse annemin temizlik takıntısı beni hasta ediyor hiç girmeyeyim sinirlenmeyeyim

Demek bu don lastiğini ilk düşünen ben değilim şekil şemal takıntım var ama ne yapayım, çocuk için evler bubi tuzaklarıyla dolu ve itina ile her birini bulmayı beceriyor, bi de hayır dediğimiz an alıp kaçıyor peşinden koşalım diye daha tehlikeli oluyor,odasında bir yatağı, bir gömme dolabı var gerisi oyuncak,bari orası tehlikeden uzak olsun dedim, ya gidip yatağına tırmanmaya çalışıyor ya dolabı açıp katlarına tırmanmaya çalışıyor,içinden geliyor çocuğun tarzanlık ne yapabilirim

günaydınlar:)
işim çok bugün pek katıyamıycam size ama okuyorum, don lastiği ve kapı hikayesine bende bayıldım:))))))))

tabiki hiç bişey yapamazsın , ama canım yaa yaramazlıkalrı kadar da akıl küpü bunlar :) dün doktor muayene ederken öksür cadı dedim bizimki başladı yalandan öksürmeye :) doktor bile ansıl güldü haline tabi biz güldükçe daha çok öksürüyor :)

valla ben ne anlatmaya ne yaşamaya doyamıyorum cadı mı ,,, kendine zarar vermesin diye peşinde koşmaktan helak olsam da sonundasarılması gelip dudaklarımdan öpmesi beni yeni koşuşmaclar için şarz ediyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…