- 25 Ağustos 2010
- 3.121
- 73
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #114.901
,kızlar şundan alıyorum merte kullanan varmı içinizde
Chicco Kızılötesi Easy Touch Ateş Ölçer - Bebek & Çocuk
siparişi verdim bile,
bende digital ateş--ö-l-çer kullanıyorum farklı marka ama çok rahat tavsiye ederim,
kızlar şundan alıyorum merte kullanan varmı içinizde
Chicco Kızılötesi Easy Touch Ateş Ölçer - Bebek & Çocuk
Bir siteden oyuncak kiralama vardı ya hani, kiralanan oyuncağı geri iade ederken kargo ücretini biz mi ödüyoruz, fikri olan yazsın..?
Beş karış suratla, sürünerek gelmiş, bugünün cuma olduğuna hiç sevinmeyen, yorgun-argın-uykusuz-sinirli bir anneden günaydın..
Dün gece sabaha kadar küçük keneyi sakinleştirme operasyonu vardı bizim evde, tüm apartman küfür etmiştir kesin, o derece kuvvetli bağırıyordu, sanırım yine içine cin kaçtı..
Okuduklarımdan sonra suratımdaki beş karış kalktı, gülmeye başladım, cüceler çok fena hakkaten, don lastiği benimde B planım, akülü araba demeyin, hep ben abartırdım bu sefer eşim tutturdu ille akülü araba alalım diye ama yok ııhhhh almayacam, birikim yapmam lazım..
Annemin temizlik ve titizlik takıntısına bende gıcık oluyorum ama yapacak bişey yok, katlanıyorum..
Çocuklara vurma konusunda yazılanlara sonuna kadar katılıyorum, fakat bir şeyi yazmadan geçemeyeceğim, aylar önce birgün, küçük kene kanepenin üzerinde zıplayıp düşme tehlikesi geçirmişti, havada yakalamıştım kendisini, çok korkmuş ve kızmıştım, poposuna vurdum, elbetteki hafifçe, ertesi gün burada bunu yazdığımda Merlike ve Ocd arkadaşımız bana yazmadığını bırakmamıştı, kendimi çok kötü hissetmiştim, sanki dayakçı anne gibi, demek ki biz insanoğulları istemeden de olsa bu vurma refleksini yapabiliyormuşuz, bir kez bile olsa yapabiliyoruz, sonrasında pişmanda olsak yapabiliyoruz, hiç birimiz kötü anne değiliz ama sabrımızın tükendiği anlar oluyor malesef, önemli olan bunun bilincinde olup sonrasında daha dikkatli davranmaktır.
selam kızlar?smasun da gök gürültülü veyağışlı bi hava hakim..tam mayışma havası..parkımızı yaptk geldik.uyuyo şuan..
mert in son durumu nedr amirim?
he[TABLE .!.:[/TABLE]pkaravana;20485111]selamlar park halindeki arabamın camını kırdılar binadan bişey atmışlar ama ne kini yaptığını nede neyle yaptığını bilmiyorum
sabahki ruh halimdevam etmekte aynı zamanda başım dönmekte hayrolsun
geçmiş olsun canım, kaskon vardır inşallah:26: iyiki sen içindeyken olmamış bu durum:44:selamlar park halindeki arabamın camını kırdılar binadan bişey atmışlar ama ne kini yaptığını nede neyle yaptığını bilmiyorum
ahhh canımı çektirdin ebuşşş, burayada yağsa biraz yağdır mevlam suuuuuuuu
merto iyi, boğazı ağrıyo canım biraz yutkunamıyo, azı dişi patladı patlayacak çok mızmız oyüzden, bide iğneler bacağını ağrıttığı için çok ağlıyo, son iğnesini vurdurmadım o yüzdencimcime napıyo iyimi
şuan tüm devlet hast-anelerinde temassız ateş ölçer kullanılıyo, dedikodulara inanma canımyalnızca kulaktan ölçüm yapıldığında normalden biraz sıcak ölçüyolar oda ateş-öl-erlerin kullanım kılavuzuda yazıyo zaten:26: bizimkisi djitallede ölçtürmüyo, son hastalığında koltuk altına koyup ölçmek için kamil ellerini sıkıca tutuyodu kollarıyla birlikte ben dereceyi sabitlemeye çalışıyodum, 10 dakikada bi ölçüm anca yapabiliyoduk oda ne kadar doğruysa tabi, düşün halimizi
Bir siteden oyuncak kiralama vardı ya hani, kiralanan oyuncağı geri iade ederken kargo ücretini biz mi ödüyoruz, fikri olan yazsın..?
selamlar park halindeki arabamın camını kırdılar binadan bişey atmışlar ama ne kini yaptığını nede neyle yaptığını bilmiyorum