KASIM 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Sakın pes etme normal hayatına devam et. İğnelerini ilaçlarını zamaninda kullan. Ve olumlu düşün...
Aşılamalarda çok duygusal olarak etkilendim bunda daha bir psikolojiye sahip olmak istiyorum. İğneleri yaparken her gün ağlıyordum saçma bir şekilde bebek sürecinde aynı sıkıntıları yaşamak istemiyorum bu kadar duygusal olmak istemiyorum

İlk 5 dk da bu silik çizgi gözükmedi.sonrasinda gidip baktığımda gördüm inşallah doğrudur 💕
Aa seninki daha netmiş. İnşallah pozitiftir ❤️ sende bence yarın tekrar yap.
Ay kızlar burdaki pozitifleri görünce çok mutlu oldum 11 gün kaldı benim tedavimin başlamasına çok heyecanla bekliyorum 🥰 sanki kendim pozitif görmüşüm gibi sağlıkla ilerler hepsi inşallah
Ayyy şeninde başlıyor serüven ❤️ kolaylıkla geçer inşallah

Aşılamalarda çok duygusal olarak etkilendim bunda daha bir psikolojiye sahip olmak istiyorum. İğneleri yaparken her gün ağlıyordum saçma bir şekilde bebek sürecinde aynı sıkıntıları yaşamak istemiyorum bu kadar duygusal olmak istemiyorum
Bence hiç farkları yok. Daha kötü olmayacaksın yani en azından onu bil 😂

A tanıdık olması çok iyi. Raporunu çıkartırlar inşallah ilaçta baya hesaplı oluyor 😂
İnşallah canım 🥰 benim için ücreti çok önemli değil çünkü 3.5 yıldır takviyeler aşılamalar bilmem neler dünyanın parasını şimdi en azından belli somut bişey yapacağız 🥰

X