6 kasım transfer günüm 18 kasım test günümCanım seni kan testi için kaçıncı gün çağırdılaf
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
6 kasım transfer günüm 18 kasım test günümCanım seni kan testi için kaçıncı gün çağırdılaf
Sakın pes etme normal hayatına devam et. İğnelerini ilaçlarını zamaninda kullan. Ve olumlu düşün...Ay kızlar burdaki pozitifleri görünce çok mutlu oldum 11 gün kaldı benim tedavimin başlamasına çok heyecanla bekliyorum sanki kendim pozitif görmüşüm gibi sağlıkla ilerler hepsi inşallah
Ayyy çok sevindim canım benim gözün aydınİlk 5 dk da bu silik çizgi gözükmedi.sonrasinda gidip baktığımda gördüm inşallah doğrudur
Çok güzel maşallah 8 gün olmuş6 kasım transfer günüm 18 kasım test günüm
Aşılamalarda çok duygusal olarak etkilendim bunda daha bir psikolojiye sahip olmak istiyorum. İğneleri yaparken her gün ağlıyordum saçma bir şekilde bebek sürecinde aynı sıkıntıları yaşamak istemiyorum bu kadar duygusal olmak istemiyorumSakın pes etme normal hayatına devam et. İğnelerini ilaçlarını zamaninda kullan. Ve olumlu düşün...
Sağol canım inşallah kan testindede güzel sonuç alırızAyyy çok sevindim canım benim gözün aydın
İnşallah canım ben cesaret edemedim yaa yapmadım test kan testini bekliyorumSağol canım inşallah kan testindede güzel sonuç alırız
Herkes için hayırlısı yaaaİnşallah canım ben cesaret edemedim yaa yapmadım test kan testini bekliyorum
Hem de nasıl. Haftaya çarşamba test günüm. Günler geçmiyorNasıl geçiyor günlerin heyecanlı misin
Günün erken canım. Yarın tekrarla bence. Ben aşılamada bu siliklerden o kadar çık gördüm ki
Aa seninki daha netmiş. İnşallah pozitiftir sende bence yarın tekrar yap.İlk 5 dk da bu silik çizgi gözükmedi.sonrasinda gidip baktığımda gördüm inşallah doğrudur
Ayyy şeninde başlıyor serüven kolaylıkla geçer inşallahAy kızlar burdaki pozitifleri görünce çok mutlu oldum 11 gün kaldı benim tedavimin başlamasına çok heyecanla bekliyorum sanki kendim pozitif görmüşüm gibi sağlıkla ilerler hepsi inşallah
Bence hiç farkları yok. Daha kötü olmayacaksın yani en azından onu bilAşılamalarda çok duygusal olarak etkilendim bunda daha bir psikolojiye sahip olmak istiyorum. İğneleri yaparken her gün ağlıyordum saçma bir şekilde bebek sürecinde aynı sıkıntıları yaşamak istemiyorum bu kadar duygusal olmak istemiyorum
Kızzz yarına çubuk testte çıkar Aile hekiminden mi vermiştim. E nabıza geç düşüyor. İnternette bi sitesi var ordan barkod ile bakılıyor. İstersen onu vereyim bir bakSağol canım Allah razı olsun kan verdim yarın cikiyor
Olur canimKızzz yarına çubuk testte çıkar Aile hekiminden mi vermiştim. E nabıza geç düşüyor. İnternette bi sitesi var ordan barkod ile bakılıyor. İstersen onu vereyim bir bak
İnşallah canım bende heyecanlıym reglle son 11 günAa seninki daha netmiş. İnşallah pozitiftir sende bence yarın tekrar yap.
Ayyy şeninde başlıyor serüven kolaylıkla geçer inşallah
İlk kez bir regli test yapmak için beklemiyorum bu kez çok farklı bir bekleyişAa seninki daha netmiş. İnşallah pozitiftir sende bence yarın tekrar yap.
Ayyy şeninde başlıyor serüven kolaylıkla geçer inşallah
SonucOlur canim
Araştırmaya mı gitcen hangi hastane ? Rapor çıkarttın mıİnşallah canım bende heyecanlıym reglle son 11 gün
Evet canım araştırma hastanesi eşim de orda çalışıyor hocaları tanıyor . Raporla ilgili bişey söylemedi doktorum sadece reglin 2 veya 3. Günü gel dediAraştırmaya mı gitcen hangi hastane ? Rapor çıkarttın mı
A tanıdık olması çok iyi. Raporunu çıkartırlar inşallah ilaçta baya hesaplı oluyorEvet canım araştırma hastanesi eşim de orda çalışıyor hocaları tanıyor . Raporla ilgili bişey söylemedi doktorum sadece reglin 2 veya 3. Günü gel dedi
İnşallah canım benim için ücreti çok önemli değil çünkü 3.5 yıldır takviyeler aşılamalar bilmem neler dünyanın parasını şimdi en azından belli somut bişey yapacağızA tanıdık olması çok iyi. Raporunu çıkartırlar inşallah ilaçta baya hesaplı oluyor