- 2 Temmuz 2024
- 1.125
- 2.277
- 26
Canım bence var ya bayağı belirgin her gün tekrar et istersen kan verene kadar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım bence var ya bayağı belirgin her gün tekrar et istersen kan verene kadar
Dayanamayıp bende bu sabah yaptım. İlk anda silik çıkmadı ama sonrasında silik bi çizgi gözüktü transfer sonrası 8.gun benimde 5.gun embriyosu
Hayırlısı olsun canım senin başka belirtin var mıDayanamayıp bende bu sabah yaptım. İlk anda silik çıkmadı ama sonrasında silik bi çizgi gözüktü transfer sonrası 8.gun benimde 5.gun embriyosu
Sağol canım Allah razı olsun kan verdim yarın cikiyorCanım bence var ya bayağı belirgin her gün tekrar et istersen kan verene kadar
Hiç bir belirtim yok . Her şey yolundadır inşallah. İdrar testinede güvenemiyorum çünkü ilac etkisinden olabilir diyenler var igneye devam ediyorum çünküHayırlısı olsun canım senin başka belirtin var mı
Hiç kafaya takma idrarda çıkan kanda da çıkar inşallah kan verene kadar gönlünü ferah tut tevekkül Allah'a :)Hiç bir belirtim yok . Her şey yolundadır inşallah. İdrar testinede güvenemiyorum çünkü ilac etkisinden olabilir diyenler var igneye devam ediyorum çünkü
Canım testin duruyorsa atsana bakalımDayanamayıp bende bu sabah yaptım. İlk anda silik çıkmadı ama sonrasında silik bi çizgi gözüktü transfer sonrası 8.gun benimde 5.gun embriyosu
Benimde 8 gün Allahim isteyene herkese versin sana bana herkese Allah'ım gunlumuze güre versin hayirlisini 8 gün hergunum ağlamakla geçiyorDayanamayıp bende bu sabah yaptım. İlk anda silik çıkmadı ama sonrasında silik bi çizgi gözüktü transfer sonrası 8.gun benimde 5.gun embriyosu
Ay çok heyecanlı çok güzel sonuçlar alırsın inşallah bu geceyi nasıl geçireceksin yarın çıkıyorsa ben olsam uyuyamazdim heraldeSağol canım Allah razı olsun kan verdim yarın cikiyor
Bayağı belirgin canım çizgi pembemsi hemde pozitiflik gibi duruyorİlk 5 dk da bu silik çizgi gözükmedi.sonrasinda gidip baktığımda gördüm inşallah doğrudur
AttımmCanım testin duruyorsa atsana bakalım
Canım seni kan testi için kaçıncı gün çağırdılafDayanamayıp bende bu sabah yaptım. İlk anda silik çıkmadı ama sonrasında silik bi çizgi gözüktü transfer sonrası 8.gun benimde 5.gun embriyosu
Ay çok heyecanlı çok güzel sonuçlar alırsın inşallah bu geceyi nasıl geçireceksin yarın çıkıyorsa ben olsam uyuyamazdim heraldinsallah
Ay çok heyecanlı çok güzel sonuçlar alırsın inşallah bu geceyi nasıl geçireceksin yarın çıkıyorsa ben olsam uyuyamazdim heralde
Aynen benimkinden daha koyu gözün aydın canım insallah kandada cikarAttımm
İnşallah canım beklemek hercekten zor zaman gecmiyorAy çok heyecanlı çok güzel sonuçlar alırsın inşallah bu geceyi nasıl geçireceksin yarın çıkıyorsa ben olsam uyuyamazdim heralde
Amin kuzum amin inşallah yaAynen benimkinden daha koyu gözün aydın canım insallah kandada cikar
Gerçekten buna inanıyorum ama biliyo musun ben aşırı rahat bir insanımdır. Bu konudada güzel ilerliyorum bence paniksiz normal hayata devam hayırlısı olsun herkes için...Hiç kafaya takma idrarda çıkan kanda da çıkar inşallah kan verene kadar gönlünü ferah tut tevekkül Allah'a :)
Saçmalamaaa bak benimde ilk denemem çocukları çok severim ve hayatimda boyle bir seyin basima gelecegini hic dusunmezdim.bir kez bile ağlamadım. Çünkü taktir neyse onu yasiycaz. Ve her şeyin vakti zamanı var o zamanda olsun olacaklar. Hayırlısı neyse o olsun :)Benimde 8 gün Allahim isteyene herkese versin sana bana herkese Allah'ım gunlumuze güre versin hayirlisini 8 gün hergunum ağlamakla geçiyor