- 19 Ağustos 2010
- 2.258
- 0
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #114.881
günaydınnn ,,
al canım al bizim cadıya da bunun pembesini aldık , senle aynı düşünce hakimdi bizde dedemek ki böyle oluyor
don lastiği..:)) çok hoşsunuz..
bu sıpalar çookkk akıllandılar..neler yapıyorlar böyle:) benim danacım da kapılara bayılıyor:)
bosnacım hazır getirebilsem keşke...
arkadaşlar özgür bu ara çok huysuz..sürekli babasını sayıklıyor..fotoğraf makinasından pc den babasıyla olan videoları izleyip baba baba deyip elini kulağına götürüyor arasın diye( anlatıyorum ama çocuk işte..tam ha iyi oynuyor oyalanıyor dediğim an başlıyor baba diye ne yapacağımı şaşırdım (
bu sıpalar çookkk akıllandılar..neler yapıyorlar böyle:) benim danacım da kapılara bayılıyor:)
arkadaşlar özgür bu ara çok huysuz..sürekli babasını sayıklıyor..fotoğraf makinasından pc den babasıyla olan videoları izleyip baba baba deyip elini kulağına götürüyor arasın diye( anlatıyorum ama çocuk işte..tam ha iyi oynuyor oyalanıyor dediğim an başlıyor baba diye ne yapacağımı şaşırdım (
Hayırdır inşallah...:44: Bi dr a fln mı gitsen ki??franbuaz hiç bi nedeni yok huzursuzluğumun uyandığımdan beri böyleyim hani çarpıntı yapacak kadar ciddi derecede üstelik
bizimkide babasındn ayrılırken çok tantana yapıyor arabayla almaya gidiyorum ki deli olur direksiyona geçmek için ama yok gelmek istemiyor benden de ona gitmek istemiyor ve bu geçiş saatlerinde hırçınlaşıyor bende bu konuda ne yapacağımı bilemiyorum dikkatini dağıtıp hemen sakinleştiriyorum yalnız bi onudan memenun o da yanımda kimse yatmadığından kendisi gelip yatabiliyor o an yüzündeki huzur ve mutluluk görülmeye değer
Frambuu, hoşbulduk canım, sabah tayfası lafını özlemiştim, ne zamandır kimse kullanmıyordu :))
İşler hafiflemedi, burada takılıp kendime gelmeye çalışıyorum, birazdan kaçabilirim.. Müdüre yakalanma riskim çok fazla..
Sana bir soru; Seninle başka bir sitede daha karşılaşmıştık ya, oradakilerin buluşmalarına gittin mi hiç, sanki ben Kay.se.ri buluşması oldu diye hatırlıyorum, ben burdakilerin buluşmalarına gidiyorum fırsat buldukça, çok eğlenceli geçiyor, tavsiye ederim.
Müdür bağğyansa onu da kk ya üye yap.
Kys den pek kimse yok o sitede ya. Ama Ank dan epey üyesi var...Ben de çok takılamıyorum orda bu aralar.
Ank da havalar yine fenymış. Eve nasıl döneceğinin planını şimdiden yapmaya başladın mı?
Beş karış suratla, sürünerek gelmiş, bugünün cuma olduğuna hiç sevinmeyen, yorgun-argın-uykusuz-sinirli bir anneden günaydın..
Dün gece sabaha kadar küçük keneyi sakinleştirme operasyonu vardı bizim evde, tüm apartman küfür etmiştir kesin, o derece kuvvetli bağırıyordu, sanırım yine içine cin kaçtı..
Okuduklarımdan sonra suratımdaki beş karış kalktı, gülmeye başladım, cüceler çok fena hakkaten, don lastiği benimde B planım, akülü araba demeyin, hep ben abartırdım bu sefer eşim tutturdu ille akülü araba alalım diye ama yok ııhhhh almayacam, birikim yapmam lazım..
Annemin temizlik ve titizlik takıntısına bende gıcık oluyorum ama yapacak bişey yok, katlanıyorum..
Çocuklara vurma konusunda yazılanlara sonuna kadar katılıyorum, fakat bir şeyi yazmadan geçemeyeceğim, aylar önce birgün, küçük kene kanepenin üzerinde zıplayıp düşme tehlikesi geçirmişti, havada yakalamıştım kendisini, çok korkmuş ve kızmıştım, poposuna vurdum, elbetteki hafifçe, ertesi gün burada bunu yazdığımda Merlike ve Ocd arkadaşımız bana yazmadığını bırakmamıştı, kendimi çok kötü hissetmiştim, sanki dayakçı anne gibi, demek ki biz insanoğulları istemeden de olsa bu vurma refleksini yapabiliyormuşuz, bir kez bile olsa yapabiliyoruz, sonrasında pişmanda olsak yapabiliyoruz, hiç birimiz kötü anne değiliz ama sabrımızın tükendiği anlar oluyor malesef, önemli olan bunun bilincinde olup sonrasında daha dikkatli davranmaktır.
Esin ben de koca kişisini ikna edersem alıcam çok hoşuma gitti,bizim a.udimiz yok biraz da zor olur,bari Kerocanın olsun
hadi yaa simenay:)) hatırlamıorm walla gelmişimdir üstüne doğru:) kusura bakma arkadaşım insan kınadığını işlemedne ölmezmiş ya al bende yaptım işte:)) delirdim resmen ama kızınca tepinemtyi bıraktı sakin sakin ayağımda yattı 10 dk sonra uyudu. bazen istiolar ama vurmam bidaha zaten elimin izi çıktı bacağına halbuki yawaş vurmuştum ağlamadı bile ama teni beyaz olunca kabardı hemen ufff tmam sustum. şimdi uyuyo kuzucan şikindi gene kriz geçircem.