2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydınlarrr içimde tuhaf bi heycan korku arası duygu var uyandığımdan beri bi anlam veremedim tuhaf hissediyorum hata sabah kuzuya da ne yapsa sinirlendim normalde feciii rahat bi anneyim
günaydınnn ,,

al canım al bizim cadıya da bunun pembesini aldık , senle aynı düşünce hakimdi bizde de demek ki böyle oluyor

ben tam freni var mı diektim sen yazmışsın alıyorum o zaman bende bizim sitede var bi tane çocuğun yavrum arkasından bi bakıyo ki içiniz erir dedim kullanamasa da alıcam uzaktan kumandalıları varmış hemen zıpladım tabi

Beş karış suratla, sürünerek gelmiş, bugünün cuma olduğuna hiç sevinmeyen, yorgun-argın-uykusuz-sinirli bir anneden günaydın..
Dün gece sabaha kadar küçük keneyi sakinleştirme operasyonu vardı bizim evde, tüm apartman küfür etmiştir kesin, o derece kuvvetli bağırıyordu, sanırım yine içine cin kaçtı..
Okuduklarımdan sonra suratımdaki beş karış kalktı, gülmeye başladım, cüceler çok fena hakkaten, don lastiği benimde B planım, akülü araba demeyin, hep ben abartırdım bu sefer eşim tutturdu ille akülü araba alalım diye ama yok ııhhhh almayacam, birikim yapmam lazım..
Annemin temizlik ve titizlik takıntısına bende gıcık oluyorum ama yapacak bişey yok, katlanıyorum..

Çocuklara vurma konusunda yazılanlara sonuna kadar katılıyorum, fakat bir şeyi yazmadan geçemeyeceğim, aylar önce birgün, küçük kene kanepenin üzerinde zıplayıp düşme tehlikesi geçirmişti, havada yakalamıştım kendisini, çok korkmuş ve kızmıştım, poposuna vurdum, elbetteki hafifçe, ertesi gün burada bunu yazdığımda Merlike ve Ocd arkadaşımız bana yazmadığını bırakmamıştı, kendimi çok kötü hissetmiştim, sanki dayakçı anne gibi, demek ki biz insanoğulları istemeden de olsa bu vurma refleksini yapabiliyormuşuz, bir kez bile olsa yapabiliyoruz, sonrasında pişmanda olsak yapabiliyoruz, hiç birimiz kötü anne değiliz ama sabrımızın tükendiği anlar oluyor malesef, önemli olan bunun bilincinde olup sonrasında daha dikkatli davranmaktır.

don lastiği..:)) çok hoşsunuz..
bu sıpalar çookkk akıllandılar..neler yapıyorlar böyle:) benim danacım da kapılara bayılıyor:)
bosnacım hazır getirebilsem keşke...

arkadaşlar özgür bu ara çok huysuz..sürekli babasını sayıklıyor..fotoğraf makinasından pc den babasıyla olan videoları izleyip baba baba deyip elini kulağına götürüyor arasın diye( anlatıyorum ama çocuk işte..tam ha iyi oynuyor oyalanıyor dediğim an başlıyor baba diyene yapacağımı şaşırdım(

simenay yazına sonuna kadar katılıyor ve bişey eklemek istiyorum burdaki tüm anneler bu işin bilincinde anne olmanın sorumluluğunu fazlasıyla alabilmiş anneler burda toplanmamızdan belli hepimiz sağlıklı mutlu bireyler yetiştirmeye çalışıyoruz bununla beraber bi sürü derdimizi de paylaşıyoruz ne kadar anlatsak da orda o anne o baba o çocukla yaşanan olayı tam anlatabilmek mümkün değil o yüzden yorumlarda hepimiz birbirimize yardımcı olmaya çalışıyor olsak da bazen ileri gidebiliyoruz dün bi arkadaşımızın kürtaj konusu geçmiş ordaki konuşmlara istinaden yazdım bunu ama benzer durumlar daha öncede yaşandı biraz empati yani

Günaydın sabah tayfası...

Kargom dün akşamüstü geldi ama bu sefer de iade etmeye uğraşıyorum. Aldıklarım pek de pc den göründükleri gibi değilmiş!!!

Hepatit, Pelin de babasının gittiği ilk haftalarda aynen anlattığın gibiydi. Telefonu koynuna sokup gezerdi Şimdi annemin yanında olduğumuzdan mıdır yoksa alıştığından mıdır bilinmez artık öyle davranmıyor ama Sky.pe tan babasıyla konuştuğumuzda ekranda babasını görünce çıldırıyor yine

Kız Çoko, benim de a.udim olmadı hiç. Bal rengi bi a..3 istedim hep, bana da alır mısınız!

SimenaYcık, bu gün hafiflettin heralde işleri, aramıza yeniden hoşgeldin.

Hepkaravana, sen nie huzursuzsun????

içim acıdı yaww bizim cadı da yapıyor bunu oyuncakları ile oynarken kitap okurken kurduğu cümleler hep baba , resimlerini bulup gelip öpüyor valla krizi tutuğunda gece 12 de olsa mutlaka arayıp babasını getirdiyorum 10 dakika görüyor tabi hastanede olamdığı zamanlarda , sizde baba nerde canım ??

Küçük kene annemde kalıyor ya, hafta içi eşim ancak 1-2 gün gelip görebiliyor, benim kene bile baba baba diye ağlıyor, Özgür ne yapsın, babası daha uzakta, özlüyordur elbette çocuk, ben baba diye sayıklamaya başladığı an, ilgisini başka yöne çekip unutturmaya çalışıyorum.

bizimkide babasındn ayrılırken çok tantana yapıyor arabayla almaya gidiyorum ki deli olur direksiyona geçmek için ama yok gelmek istemiyor benden de ona gitmek istemiyor ve bu geçiş saatlerinde hırçınlaşıyor bende bu konuda ne yapacağımı bilemiyorum dikkatini dağıtıp hemen sakinleştiriyorum yalnız bi onudan memenun o da yanımda kimse yatmadığından kendisi gelip yatabiliyor o an yüzündeki huzur ve mutluluk görülmeye değer

franbuaz hiç bi nedeni yok huzursuzluğumun uyandığımdan beri böyleyim hani çarpıntı yapacak kadar ciddi derecede üstelik

Frambuu, hoşbulduk canım, sabah tayfası lafını özlemiştim, ne zamandır kimse kullanmıyordu :))
İşler hafiflemedi, burada takılıp kendime gelmeye çalışıyorum, birazdan kaçabilirim.. Müdüre yakalanma riskim çok fazla..
Sana bir soru; Seninle başka bir sitede daha karşılaşmıştık ya, oradakilerin buluşmalarına gittin mi hiç, sanki ben Kay.se.ri buluşması oldu diye hatırlıyorum, ben burdakilerin buluşmalarına gidiyorum fırsat buldukça, çok eğlenceli geçiyor, tavsiye ederim.

ya huzursuz konulara geçiş yapıyoruz gibi geliyor ve en ekstirmeden kapatmak istiyorum ama cadı birde şunu yapıyor bir kucağımızda iken bir elini babsının boynuna sarıor diğerini benim öylece kalıyor ne onu ne beni bırakmıyor sonra aynı taktik başka yöne çekmeye çalışmak felan ama çok zor skıntıalr analr yaşatıyor bize yerden ç,içek alıp babasının gittiği yöne doğru koşması vardı mesela gözümdne hiç gitmeyen sahnelerden biridir, artık babsı biz eve girdikten sonra gidiyor yoksa gitmiyor bekliyor ama pedegog tavsiyesidir sana şunu söylyiyeyim , kesinlikle babasına gideceği zamanlar hazırlanırken anlat ona şimdi baba gelecek ona gezeceğiz senin için geliyor baba ne kadar seiyor seni tabi bunu yaparken şunuda unutma gelemediği zamanalrda çocuk artık ben sevmiyor düşüncesine kaılmamaıs,için de o dönemlerde işinin çıktığını ama onu çok özlediğini yine anlat, babaya verirkende anlatarak ver sne biraz gez babayla eğlen bende işlerimi halledeyim sonra baba yine seni bana getirecek de babasıda getirirken analtsın yani kısacası durumunuzu saklamaktansa açıklamak onun için en doğrusu olacaktır,,, ve biz netice aldık canım artık o ağlama ve arabeks halelri yaşamıyoruz ok şükür,,

Müdür bağğyansa onu da kk ya üye yap.

Kys den pek kimse yok o sitede ya. Ama Ank dan epey üyesi var...Ben de çok takılamıyorum orda bu aralar.

Ank da havalar yine fenymış. Eve nasıl döneceğinin planını şimdiden yapmaya başladın mı?

günaydın herkese
bugün oğlum asabi ve huysuz gününde.sabahın sekizinden beri koşturuyorum.sandalyeye çıkıyor,mutfak dolaplarını boşaltıyor,en büyük hobilerinden biri cam eşyaları yere vurmak,biraz önce babasının yatak odasında unuttuğu bardağı bu suretle tuzla buz etti,birde parçaları ile oynamasına izin vermedim diye yeri göğü inletti.asabican
akülü araba mı,biri akülü araba mı dedi?hani,hani,nerde?bir süredir babayı ikna çalışmalarım sürüyor bu konuda.ikna derken onun benden çok hevesi var,ara ara araştırıyor ama henüz erken olduğunu düşünüyor,birdahaki yaza çok daha mantıklı bir seçim olacağını söylüyor.

Müdür erkek :)) Ama bir saatliğine dışarı çıktı şimdi, biraz daha burda takılabilirim yani..
Bende çok aktif değilim o sitede aslında, yaz geleli daha bir gezenti oldular hatta, hızlarına yetişemiyorum artık..
Akşam eve dönüş kısmı zor olmaz inşallah, zaten kafam bir milyon, birde şirkette mahsur kalırsam hiç iyi olmaz hakkaten ama belki de iyi olur, burada biraz kesitirip uyuyabilirim :))

Selam Canlar,

Akkülü araba demissiniz hemen atliyorum, bende kesinlikle tavsiye ediyorum. Kuzu cok egleniyor.
Bizimki bunun aynisinin kirmizi b.m.w. olani. Dogumgününde hediye gelmisti. Siyah almanizi tavsiye etmem.
Hem üzerinde herseyi belli ediyor hemde yazin günesi cekiyor ve cok fazla isiniyor heryeri, el degince yakiyor yani.

Bizim kuzu kendi kullanabiliyor artik.
Ama cok büyük birsey beklemeyin, bakin bu Tugranin dogum gününden bir kac gün onra.

hadi yaa simenay:)) hatırlamıorm walla gelmişimdir üstüne doğru:) kusura bakma arkadaşım insan kınadığını işlemedne ölmezmiş ya al bende yaptım işte:)) delirdim resmen ama kızınca tepinemtyi bıraktı sakin sakin ayağımda yattı 10 dk sonra uyudu. bazen istiolar ama vurmam bidaha zaten elimin izi çıktı bacağına halbuki yawaş vurmuştum ağlamadı bile ama teni beyaz olunca kabardı hemen ufff tmam sustum. şimdi uyuyo kuzucan şikindi gene kriz geçircem.

Esin ben de koca kişisini ikna edersem alıcam çok hoşuma gitti,bizim a.udimiz yok biraz da zor olur,bari Kerocanın olsun

akülü araba bizimde p.ilsan marka wild.cat die war ama daha binmedik dedesi almış bayramda bincez inş. tavsiye ederim alın anneler alınnnnnnnnnnnn:) herşeyi herşeyiii

Heee, nasıl kınadınız hemde, neler dediniz bana, çok kötü hissetmiştim kendimi :))
Sıkma canını, olabiliyor böyle şeyler, seni iyi anlıyorum ama dikkat et, bağırma kuzuna, daha çok hırçın olur, inatlaşır, ses tonunu ve yüz ifadeni değiştir seni sinirlendirdiği zaman, öyle bir anlıyorlarki valla, göz göze gelmeye çalış o gibi durumlarda, gözünün içine bakarak kararlı bir şekilde konuş, ben bu taktiği uyguluyorum şimdilerde, işe yarıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…