- 15 Mayıs 2009
- 3.401
- 0
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #114.801
güzel konualrdan bahsetmişsiniz ama geçmişe çok dalamayacağım cadıyla ilgilnemem gerekevdeyim,, sabah doktora gttik , cadının boyu : 90 cm olmuş kilosuda 12,800 doktorumuz beğendi boyu ve kilosu çok iyi hatta 2 - 2,5 yaş oranlarında dedi kalbinde de sorun çıkmadı bakalım şimdi tahlil sonuçlarını bekliyoruz inşalah olumsuz bişi çıkmaz bende vicdanazabından kurtulurum , emme konusunda hala çok başarılıyyız maşşalah hiç istemiyro gecede dahil , sanırım bizim emme konumuz kapandı , dün banyoya girdiğimizde görünce bi mama anne mama dedi bende hayır kızım artık o mama değil dedim ve suya daldık gitti :)
bizde herşey yolunda hepinizi öpüyorum yarın görüşürüz,,, dua edin tahlilleride iyi çıksın ilaç kızımı etkilememiş olsun ,
Maşallah kuzuya, çok akıllı bu Mart bebeleri :))) Boyu, kilosu, kalbi ii çıkmış.. İnşallah tahlilleri de temiz çıkar cnm..güzel konualrdan bahsetmişsiniz ama geçmişe çok dalamayacağım cadıyla ilgilnemem gerekevdeyim,, sabah doktora gttik , cadının boyu : 90 cm olmuş kilosuda 12,800 doktorumuz beğendi boyu ve kilosu çok iyi hatta 2 - 2,5 yaş oranlarında dedi kalbinde de sorun çıkmadı bakalım şimdi tahlil sonuçlarını bekliyoruz inşalah olumsuz bişi çıkmaz bende vicdanazabından kurtulurum , emme konusunda hala çok başarılıyyız maşşalah hiç istemiyro gecede dahil , sanırım bizim emme konumuz kapandı , dün banyoya girdiğimizde görünce bi mama anne mama dedi bende hayır kızım artık o mama değil dedim ve suya daldık gitti :)
bizde herşey yolunda hepinizi öpüyorum yarın görüşürüz,,, dua edin tahlilleride iyi çıksın ilaç kızımı etkilememiş olsun ,
bi yandan mememden çıkarken bi yandanda tuvalet eğitimine başladık
daha öncede demiştim çişten kesmeyi ben deil kendi istedi gibi bişey oldu annem bezini çıkartmış berrada çişşşdemiş
tuvalete götürp oturtmuş bi güzel yapmış guzum bunu üzerine bende dün akşam aynısını yapmak istedim bezini çıkarttım
aynen çişş dedi bekledim bekledim yok annem çişş yokmu dedim yokkk bittiii dedi
tamam hadi ozamn gidelim die aldım wc nin önüne koydum ellerini yıkamak istedi yok su bitmiş dedim bi yandanda suyu unutturmaya çalışıyorum
çünkü her seferinde suyla oynamak istiyor neyse bu arada durduğu yere paspasın sın üstüne altına dokunarak üstüne de yaparken çişşşş diyerek gönderdianneme söledim senin kızın beni böle böle aldattı bidaha ben çiş falan yaptırmıcam die
annemde sen ilmini bilememişsin oturup baya bi beklemen gerekti bişeyler konuşsaydın anlatsaydın o da o arada yapardı die
keşke başatan söleseydin annecim :76:
çocukların yaramazlıkları hayırdemek demişken cemy buara sürekli eline geçen şeyleri yere yada birine atıyor amabunu şiddet amaçlı yapmıyor şaka gibi oyun gibi sanıyor ne yaptıysam vazgeçiremedim dün yerden kocaman bi taş alıp attı bana bide kahkaha atıp oowww yaptı çok büyük bi halt becermiş gibi nyapmalı nasıl vazgeçirmeli
Gülşancım Mert kuzumun inşallah bu artık son hastalığı son iğnesi olur.. Çocuk ne dese, ne kadar ağlasa haklı vallaAyrıca da Somali ve topikteki olaylar konusunda yaptığın yorumlara şiddetle katıldığımı belirtmeden geçemeyeceğim...
Kız karavana bacı, böyle havuz, banyo, koyun koyuna uyumalar fln..Maşallah Allah ayırmasın.. Allah huzurunuzu mutluluğunuzu daim etsin kuzunla...
Çokoprens, bazen bebelerin de eşref saati, yıldızlarının düşük olduğu günler oluyo.. Bi de bu 2 yaş civarı erken ergenlik meselelerine giriyoruz yavaş yavaş.. Belki öyle bir huzursuzluktur..
Bosna, geçmiş olsun. Hipertiroid zamanında birşeye çok çok sinirlenmekten kaynaklanıyormuş bugün öğrendim, senle de paylaşmak istedim.. Ayrıca benim bakıcı da uyuyor.. Hem de işe başladığı ilk günden beri.. Kaç defa söyledim, her sefer bir bahane buldu. Artık bişey demekten bıktım.O da alenen yatıyor, hatta bazen annem oturma odasına uzanmış oluyo. Bi bakıyorum ki diğer kanepeye de o yatmış!! O kadar rahat yani...Bu sıkıntımı okuldaki arkadaşlarla da paylaştım da 3 aşağı 5 yukarı nerdeyse hepsi buna benzer sorunlar yaşadıklarını söylediler. Çocuğuna iyi baKıyorsa gerisini göz ardı etmek zorundasın dediler. Ben de takmamaya çalışıyorum artık...Bakıcı değiştirmeyi fln da düşündüm ama Pelin'in yeni birine alışması deveye hendek atlatmaktan zor..
Peri, maşallah kızınaDemekki uykusuz gecelerin de ödülü varmış...
Hepatit, bu kadar karamsar olma arkadaşım. Meme isteyince başka şeylere daldırarak unutturmaya çalış. Bi de acı biber sürebilirsin belki.
kızlar açıorm bişi yazim die başka yerlere dalıp unutuyorum ya. nasılsınız umarım herkes iyidir. melikaanım uyuyor şuan oruçtaN DOLAYIMI ne sütüm azaldı artık zor uykuya dalıyor beni sinir edio inek sütü içiyo gece yatarken o yüden gece 1 kere belki kalkıo emmeye buda beni üzüo.):) uyanınca dışarı cıkarcam onu başka bi yaramazlık yok
Sadece Pro üyelerinki değişebiliyomuş cnm..yaaa varya ben burda biraz dedi kodu yapmak istiyorum ama nasıl olcak yaaa surda nick kullanarak giriyoruz ama yinede dış mihraklar tarafından yerimiz bulunuyor yaaa yuhh yaaa kk da nasıl isim deiştirilir bileniniz varmı deiştirenler var
Sadece Pro üyelerinki değişebiliyomuş cnm..
Elimizden geldiği kadarıyla tabi ki yardımcı oluruz..mrb sizler tecrübeli anneler oldugunuzdan bişey danısmak istiyorum yardımcı olurmusunz
yaa nasıl oluki yaaa bu bahsettiğim kişi adı başka bişeyken şimdi kendi adı kızını adı ve kocasının baş harfleri olarak deiştirdi offf bize gelincemi deişti kk kuralları