- 11 Eylül 2008
- 1.684
- 0
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #68.841
günaydınlar arkadişler,.opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktanbişi sorcım,.haktan 4 mart doğumlu,.şimdi 5 buçuk aylıkmı oluyo,dörtbuçukmu,.CADIARZU bazı kişiler dört buçuk diyo,.aklım karıştı,. kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı
ben çıkıyorum kızlar doktor amcamıza gideceğiz bakalım oğluş kilo almış mı
bu ay pek sanmıyorum sünnet iştahını çok kesti yavrumun şimdi şimdi düzeliyor..
gelince görüşürüz... hoşca kalın...
merveege ceren bebeğe geçmiş olsun canım...bizim aşımızda pazartesi
malesef bebekler kucağa alıştı mı geri dönüşümü zor...
zamanla yine eski düzenine dönersin ama...
biz daha ferro ya başlamadık bende 2-3 kere şeftali verdim kakası daha yoğun ve rengi koyuydu...
ebruuuuuuuuuu bende dıyorum bu bebıs kım emırhan olamaz dıyordum yorumları okudum
40 bın kere masallah
bıraksan yuruyecek masallah
ay kurtuldummu acaba sewineyimmi bilmiyorum.. yarın çıkıp gelip ağlaşıp zırlaşıp cengize yakarmasın yüzsüz ailesinin büyük ferdi..
yeğeninide istemiyorum benim adaya gittiğim gün babası bundan gizlice masadaki bozuk paraları istemiş buda wermiş babasına sonra bbası cebinden çıkarıp git oğlum bana bi sigara al demiş... düşünebiliomusuzn ewimde küçük bi hırsız barındırıyorum bunca zamandır! we cengize elemanlar bunu söylemiş we bana anlatmadı! bugün telde sölediğimde 2 lira wermiş ne diyosun diyo banaaaaa:umursamaz: nefret ediyorum cengizdende pislik sünepe ailesindende lanet olsun onu tanıdığım güne.. hayatımda görmediğim duymadığım şeyleri yaşıyorum bunların arasında:sinifsinif::gitme:
inşallah bu son olur canım sewinmeye korkuyorum benim mal kocam kazığı yer bi süre sonra unutur adım gibi biliyorum! dilerim bu son olur daha gelmedi ankaradan sabah sakince konuşmaya çalışacağım! umarım kawga etmeyiz yine!
ebrucum oğlun çokkk yakışıklı olmuş kız bayıldım walla tam şapur şupur öpülesi bi çocuk olmuşŞeniz
nasıl kullanayım ebru bilion koca kafalarımız aynı kazık giriyo yarası geçince unutuyo bi süre sonra:bbo: yiye yiye doymayan cinsten benim ki... ewet walla planlasam bu kadar olmaz süper oldu ama işte inşallah cengiz bey anlar bu defa.. perşembe gecesi duşumu aldım dua edeceğim yatmadan şükredeceğim rabbime:Saruboceq:
onları ebediyete kadar uzak etse hayatımdan ne mikemmel olur yaaaa:Saruboceq::lepi:
aşkım hoşgeldin yaaa özledim walla seni., güzel bi tatil geçirmene sewindim senn kaynana iyiydi, bize kaynanatörlü günler anlatamican maalesfaklinialirimsmile
öznur nerdesin canım yaaa işe başladın görüşemez olduk.. naıl gidiyo çıkacakmışsın die duydum?
günaydın bugünümüzde saat 6.00'da başladı...
Kujucum hoşgeldin opuyorumnanaktan
Selkie Emirhana kocaman maşallah paşa gibi yaa :asigim:
Günaydınnn,
Hayırlı cumalar arkadaşlarım, çalışan anneler cumayı bulduk çok şükür :)
Geçmişe hızlıca bir göz attım bugün...
Canım ben çıktım dün, göremedim yazdıklarını... Ben hiç bilmiyordum Pelin'in kuduruk olduğunu, ne yapıyor ki?
Benim oğlum huysuz bir çocuk değil çok şükür, çok hareketli, durduğu yerde duramıyor ama güleç bi bebek, ben çok keyifliyim çok şükür. Gerçi yine kayınvalidemler bende keyfi bozuyorlar tabi ama Doruk'un varlığı yetiyor bana...
Ben de her gün rapor veriyorum anneme, bizim topikle ilgili :)
Afacan anne :)
Ben de ilk bölümlerini okudum biraz, depresyona soktu beni kadın. Bıraktım valla, bildiğim gibi devam ediyorum.
Canım çok şükür atlatmış oğlun, tekrar geçmiş olsun...
Maaşallah Emirhan'a :)
Hasretcim kurtulmuşsundur inşallah, hayırlısı bakalım...
günaydın canlarımmmm cengiz gece 4te geldi.. araba bozulmuş yolda kalmışlar gece konuşamadık ama sabah sakin sakin herşeyi söledim yengesinin ne hakla önümden geçip benim ewime girdiğini ewet dedim kumam çünkü o benim girerde çıkarda bana misilleme yapıo sen beni istemesende ben girip çıkarım demek istyo dedim.. abisinin oyunlarınıda bir bir anlattım.. gitsin dedim ne hali warsa görsün, çalışsın baksın çocuklarına!!! hiiç tek kelime etmeden beni dinledi sadece hiç yorum yapmadı!!! umarım bu defter burda kapanır
Bu Doruk sıpası gece korkudan öldürüyordu beni...
Derin derin uyuyorum gece, bi miyavlama geliyor.
Kalktım yataktan ama nasıl uyku sersemiyim, oda da karanlık...
Bi baktım kuzuya, üzerine örttüğüm çarşaf yüzüne dolanmış, çırpınıp duruyor.
Açmaya çalıştım açamıyorum, çocuk giderek daha çok çırpınıyor ve bağırıyor.
Paniğe kapıldım, ebaşladım bağırmaya eşime, kalk çabuk çocuk boğuluyor diye...
Eşim fırladı, önce bi çarşafı açmaya çalıştı, sonra başladı gülmeye...
Meğer bizim bıdık yatakta başını ayak ucuna vermiş, ayaklarını çarşafa sarmış, sonra da uyanınca sıkılmış... Ben de uyku, karanlık ve alışkanlıkla sıpayı her zamanki başucunda arıyorum :kedi:
Maymuna çevirdi valla beni :))))
günaydınlar arkadişler,.opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktanbişi sorcım,.haktan 4 mart doğumlu,.şimdi 5 buçuk aylıkmı oluyo,dörtbuçukmu,.CADIARZU bazı kişiler dört buçuk diyo,.aklım karıştı,. kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı
mart 4,nisan 4 birinci ay,mayıs 4 ikinci ay,haziran 4 üçüncü ay,temmuz 4 ay bitip 5e girio,offffffffffffffffffff,kafam karıştııııııııkafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı
ewet o benim sexü bakışlı erkekimsositososito
bide öle duruyo hareketsiz.. bi açıyorum başlıyo gülmeye.. off ya bu nasıl bir aşkımış ağlıyorum hergün.. annelik ne acaip bi duyguymuş.. hepimiz çok şanslı kişileriz kızlar allahın sewdiği kullarıyız ki rabbim bizi bu sewgi pıtırcıklarıyla ödüllendirdi!! rabbime sonsuz şükürler olsun:Saruboceq:
ya bizimde park yatak bende şimdiden düşünmeye başladım nasıl yatak alacağım diye...
evet sonsuz şükürler olsun...
tuhaf bir duygu gerçekten annelik bambaşka bir aşk... :asigim:
waay be maşşalh :):)): ) bizimli nasıl yatrsa öyle kalkıyor çok sakin :):)::)
ama şu çarşaf gibi şeyleri ağzına sokmaya bayılıyor yani ):):))
bişey soracağım 4. ay aşısını yaptırdığıızda bebeklerde ateşlenme ve bacağında acı oldu mu ?
günaydın kızlar.Ceren cok huysuz giremiyorum nete.önceden tek başına takılırdı oyuncaklarıyla oynardı.tatilde alıştı kucaktan kucaga,eve geldik anamı aglattı.hep ilgi istiyo hep kucak,yattı mı kıyameti koparıyo.
bişi sorcam 2 gündür elma püresi verdim yarım kavanoz yedi.kakası bi tuhaf oldu anlatamam.yemyeşil ve katı.bi de ferrosanola başladık o da mı yapar ki?
aşıyı sormuşsunuz,aşıdan önce calpol vermeme ragmen ateş yaptı ve 3 gündür huzursuz.
ben çıkıyorum kızlar doktor amcamıza gideceğiz bakalım oğluş kilo almış mı
bu ay pek sanmıyorum sünnet iştahını çok kesti yavrumun şimdi şimdi düzeliyor..
gelince görüşürüz... hoşca kalın...
ya çok fena oldu zaten...tçok geçikmez yürür buda erken abisi gibi...tırmanıyo çünkü ğstüme kuçağıma aldığımda...
haha korktum öne okurken sonunu okunçada baya güldüm..bak sen şu keretaya...korkutmuş annesini...
çanım 4,5 aylık...
slm.valla regl oldum ya kasık ağrısı biyandan üff halsizlik bide aşırı geliyo. dünde maşalah güzel kaynatmışınız.bugün bizde doktora gidicez.
ebru maşallah yağmura pek bi sevimli.
maşallah emirhan beyde boylu poslu olcek.
nilü 4,5 aylık haktan sade eskiler 5 ten gün alyo derler.
demir ilacı kakanın rengini değiştiiyor.
doruk paşaya bak sen bizimkide deli yatıyo çok
kızlar ya benim kafatasımın sol arka kısmında sol kulak arkasına kadar böyle yağ bezesi gibi bezeler var...son bir ayda çıktı önçe önemsemedim yağ bezesi dir diye düşündüm..ama 8-9 tane olmuşlar birde ebatları 2 çm kadar olanları var..şimdi dr ye gideyim diyorum tatilden döndükten sonra..hangi bölüme gitmem lazım ben böyle bişey için..bilen varmı?hafif ensede ağrıda yapmaya başladılar...
canım kulak burun boğazcıya git bademcik iltihabı çürük diş bile bezeye neden olabilir
Kızlar,
Dünden beri ciddi ciddi kocamla birbirimizi yiyoruz.
Bugün kardeşi geliyor ya...
Ve uzuuuun uzun bizde kalacaklar ya, maaile...
Efendim küçük hanım bu durumdan çok rahatsızmış, ben rahatsız oluyorum diye çok üzülüyormuş, zaten psikolojisi bozukmuş, kocam benden rica ediyormuş, biraz idare etseymişim, rahatsızlığımı belli etmeseymişim...
Ben de dedim ki, madem bütün bunların farkında, o zaman ne diye bizim eve kamp kuruyorlar? Kalsın 3-5 gün, sonra gitsinler evlerine, böylelikle kimse kimseden rahatsız olmasın...
Doktor işleri varmışmış...
Ankara'da doktor yok mu eyy Ankaralı arkadaşlar !
Adam hala benden anlayış istiyor, söz veremem deyince ben kötü oluyorum.
Deliricem valla, artık akşamları eve gitmek bile istemiyorum.
Kızlar,
Dünden beri ciddi ciddi kocamla birbirimizi yiyoruz.
Bugün kardeşi geliyor ya...
Ve uzuuuun uzun bizde kalacaklar ya, maaile...
Efendim küçük hanım bu durumdan çok rahatsızmış, ben rahatsız oluyorum diye çok üzülüyormuş, zaten psikolojisi bozukmuş, kocam benden rica ediyormuş, biraz idare etseymişim, rahatsızlığımı belli etmeseymişim...
Ben de dedim ki, madem bütün bunların farkında, o zaman ne diye bizim eve kamp kuruyorlar? Kalsın 3-5 gün, sonra gitsinler evlerine, böylelikle kimse kimseden rahatsız olmasın...
Doktor işleri varmışmış...
Ankara'da doktor yok mu eyy Ankaralı arkadaşlar !
Adam hala benden anlayış istiyor, söz veremem deyince ben kötü oluyorum.
Deliricem valla, artık akşamları eve gitmek bile istemiyorum.
geldik doktordan
tahmin ettiğim gibi sünnet eymeni etkilemiş ve 6.550 grm olmuş doktorumuz tatildeydi :mymeka:
başka bir doktor baktı hiç beğenmedim eymende korktu ağla ağla çıldırdı bir muayne bitene kadar deli oldum...
kilosu az 10 gün sonra kontrol edelim dedi
diş yerleri belli olmuş huysuzluk eder dedi
ek hiç bir şey verme tat bile tattırma dediklava:
aman sen bakarsan dr lere hapsi farklı bişey diyor...sen kendi bildiğine bak..tattır olurmu öyle şey..
olumunekankayizsmile
alerjisi varsa bir şeye hemen yerleşir falan dedi...
korkuttu beni :2:
pınarcım ya bence anneyi bırakır diye öyle demiş sen vermesende tattır sonra zor oluyo bende öyle yapıyorum doyumluk değil tatımlık maşallah kilosuda iyi her doktor farklı işte bu ay hepimizinki az aldı artık hareketliler yediklerini yakıyolar.
ben çıkıyımda evi bi toplıyım.
ebru görüşemezsek sana iyi tatiller canım