2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydınlar arkadişler,.opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktanbişi sorcım,.haktan 4 mart doğumlu,.şimdi 5 buçuk aylıkmı oluyo,dörtbuçukmu,.CADIARZU bazı kişiler dört buçuk diyo,.aklım karıştı,. kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı

baksana ticker de bile dört bucuk görünüyor yaww :):)

canım yaa sünent mi oldu geçmiş olsun... ve hayırlı olsun....

bende daha bugğn başalayacaktım ama unuttum sabah göçebelik zor oluıyro yaa annem bırak annemden al ev otel gibi yemğide annemde yiyoruz iyice karıştık böyle :):):)

mart 4,nisan 4 birinci ay,mayıs 4 ikinci ay,haziran 4 üçüncü ay,temmuz 4 ay bitip 5e girio,offffffffffffffffffff,kafam karıştııııııııkafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı

ebruuuuuuuuuu bende dıyorum bu bebıs kım emırhan olamaz dıyordum yorumları okudum
40 bın kere masallah
bıraksan yuruyecek masallah

ya çok fena oldu zaten...tçok geçikmez yürür buda erken abisi gibi...tırmanıyo çünkü ğstüme kuçağıma aldığımda...

çanım snein koçanda benimki gibi kazığa doymuyorlar...
ama bu durum seni en azından bir ay idare eder sanki...inşallah anlarda mesafe koyar biraz araya...

günaydın bugünümüzde saat 6.00'da başladı...

Kujucum hoşgeldin opuyorumnanaktan

Selkie Emirhana kocaman maşallah paşa gibi yaa
:asigim:

evin paşası oldu zaten...

sağol çanım

söyleyeçek bişey bulamamıştır zavallı..anlasa artık ta az huzur bulsan...

haha korktum öne okurken sonunu okunçada baya güldüm..bak sen şu keretaya...korkutmuş annesini...

çanım 4,5 aylık...

fisfisfis
mart 4 ten itibaren sayma..4 marta sıfır alıktı çünkü...4 nisandan say..1 ayını o zaman doldurmuş oluyor çünkü...

slm.valla regl oldum ya kasık ağrısı biyandan üff halsizlik bide aşırı geliyo. dünde maşalah güzel kaynatmışınız.bugün bizde doktora gidicez.
ebru maşallah yağmura pek bi sevimli.
maşallah emirhan beyde boylu poslu olcek.
nilü 4,5 aylık haktan sade eskiler 5 ten gün alyo derler.
demir ilacı kakanın rengini değiştiiyor.
doruk paşaya bak sen bizimkide deli yatıyo çok

Yerim onu ben :)
Allah'a çok şükür, Allah hepimizin evladını bağışlasın...
Bize de bu eşsiz güzellikteki emanetlere en güzel şekilde bakıp büyütecek aklı fikri versin :)

ya bizimde park yatak bende şimdiden düşünmeye başladım nasıl yatak alacağım diye...

evet sonsuz şükürler olsun...
tuhaf bir duygu gerçekten annelik bambaşka bir aşk...
:asigim:

Ben bi tane de korkuluklu yatak almıştım, mümkün değil ona sığmaz artık benim sıpa, çok dağınık yatıyor. sıfır karyola ve yatak valla, napcam onu bilmem...

Sorma canımm ya, dolaşıp duruyor yatakta :)
4. ay aşısı hafif ateş yaptı, calpol verdim rahatladı.

Meyve püreleri dedamla da kakanın rengini değiştirir canım.
Geçmiş olsun...

Güzel haberlerle gel inşallah...

4,5 aylık canımcım :)

Evimizin neşesi kuzu, bizi de hep güldürüyor :)

:))) Mart 2010 modeller kuduruk oluyor demek ki...

kızlar ya benim kafatasımın sol arka kısmında sol kulak arkasına kadar böyle yağ bezesi gibi bezeler var...son bir ayda çıktı önçe önemsemedim yağ bezesi dir diye düşündüm..ama 8-9 tane olmuşlar birde ebatları 2 çm kadar olanları var..şimdi dr ye gideyim diyorum tatilden döndükten sonra..hangi bölüme gitmem lazım ben böyle bişey için..bilen varmı?hafif ensede ağrıda yapmaya başladılar...

canım kulak burun boğazcıya git bademcik iltihabı çürük diş bile bezeye neden olabilir

Kızlar,
Dünden beri ciddi ciddi kocamla birbirimizi yiyoruz.
Bugün kardeşi geliyor ya...
Ve uzuuuun uzun bizde kalacaklar ya, maaile...
Efendim küçük hanım bu durumdan çok rahatsızmış, ben rahatsız oluyorum diye çok üzülüyormuş, zaten psikolojisi bozukmuş, kocam benden rica ediyormuş, biraz idare etseymişim, rahatsızlığımı belli etmeseymişim...
Ben de dedim ki, madem bütün bunların farkında, o zaman ne diye bizim eve kamp kuruyorlar? Kalsın 3-5 gün, sonra gitsinler evlerine, böylelikle kimse kimseden rahatsız olmasın...
Doktor işleri varmışmış...
Ankara'da doktor yok mu eyy Ankaralı arkadaşlar !
Adam hala benden anlayış istiyor, söz veremem deyince ben kötü oluyorum.
Deliricem valla, artık akşamları eve gitmek bile istemiyorum.

ankarada doktor olmazmı hemde alaları var gata da...bahane bahane....hem kaç gündür sendeler..

bu erkek milleti hep aynı kendi aileleri olunca herşeyi görmezden geliyolar.bişey dedinmide neyapayım ailem atamam ya derler hep alttan alan biz olucaz onlar yapar görmezler biz yapınca kabahat olur merak ediyorum aynı şeyi senin ailen yapsa neolur acaba eminim bunlar nezaman gitcek demeye başalr

geldik doktordan
tahmin ettiğim gibi sünnet eymeni etkilemiş ve 6.550 grm olmuş doktorumuz tatildeydi :mymeka:
başka bir doktor baktı hiç beğenmedim eymende korktu ağla ağla çıldırdı bir muayne bitene kadar deli oldum...

kilosu az 10 gün sonra kontrol edelim dedi
diş yerleri belli olmuş huysuzluk eder dedi
ek hiç bir şey verme tat bile tattırma dedi
klava:

aman sen bakarsan dr lere hapsi farklı bişey diyor...sen kendi bildiğine bak..tattır olurmu öyle şey..

olumunekankayizsmile

alerjisi varsa bir şeye hemen yerleşir falan dedi...

korkuttu beni
:2:

alerjisi varsa bişeye zaten eninde sonunda ek gıdalara başladığında çıkar ..hem anne sütü alan bebeklerde alerji oranı daha düşük...ailede alerji durumu yoksa zaten olmaz ..alerji geneyik bişeymiş çünkü...

pınarcım ya bence anneyi bırakır diye öyle demiş sen vermesende tattır sonra zor oluyo bende öyle yapıyorum doyumluk değil tatımlık maşallah kilosuda iyi her doktor farklı işte bu ay hepimizinki az aldı artık hareketliler yediklerini yakıyolar.
ben çıkıyımda evi bi toplıyım.
ebru görüşemezsek sana iyi tatiller canım

sağol çanım..sende kendine iyi bak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…