2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bu arada YASEMİN söylemişti galiba sebze püresini mamayla karıştırıp veriorum yabancılık cekmiyo tadına diye hemen uygulatyacam uyansında
aklinialirimsmile

Ebrucum ben söylemiştim evet, 60 cc. mama ile sulandır yaptığın sebze püresini, o zaman ne çok katı oluyor nede çok sıvı, tam kıvamında oluyor yani, mamanında tadını aldığı için afiyetle yiyor benim kız, sende dene istersen, zeytinyağ içinde çok kasma kendini, bugunluk evde hangi sıvı yağ varsa ondan bir çay kaşığı koy, daha sonra zeytinyağ koyarsın, birde mama içirdiysen sebze çorbası için 2 saat falan bekle, iyice acıksın ki lüp lüp içsin çorbayı, yoksa mamanın üstüne verirsen almaz.

kıs hınzır gibim yetiştin gari yasminim eweeeet acıkmadan yedirdim ama amacım sadece bi kaşık bile olsa ne tepki vericek diye merak etmemdi onu bile yemek istemedi şimdi uyansın ac karnına mamayla sulandırıp bi deniycem inşaşşalh başarırıım bu defa..

bütün gün otur akşam vakti kalkıp ev süpürdüm sildim iyi misempatiksalakcinni
koca kişisi gelir hijyen kaçar :2:

biz geldiiikkk....

Eklentiler

• $17072010502.jpg
    5,4 KB · Görüntüleme: 12
  • $17072010498.jpg
    4,5 KB · Görüntüleme: 22
  • $18072010508-001.jpg
    6,6 KB · Görüntüleme: 8
  • $20072010518.jpg
    13,9 KB · Görüntüleme: 15
  • $20072010521.jpg
    9 KB · Görüntüleme: 14
kızlar taşlar yerine oturdu kızlar allahıma şükürler olsun duydu dualarımı rabbim bizi kurtar dedim sür götür dedim abisini..
abisinin oyunları döküldü..
bizim elemandan yalan söylşeyerek (en yakın artkadaşımın annesi kalp krizi geçirdi üstünde ne kadar warsa wer ben sana yarın weririm deyip 100lirasını almış:1shok:) ki abisi zamanında cengizin bütün tanıdıklarını dolandırmış we cengizle 5,6 yıldır görüşmüyolar.. tekrar aynısını yaptı..
diğer elemana da(izine çıkmadan bi bira ısmarlarsın artık) demiş alkol tedawsi görüp içkiyi bıraktı sözde!!!
cengizi arayıp anlattım hepsini en son ankarayı yakıyodu sinirdendelikafadulden delirdi... abisini arayuıp sakın gelme demişşşşsüprizzzzz
kızlar gerçekten hakkımda hep hayırlısı oluyor.. istemediğim bişeye beni mecbur bıraktığında hep sözüme geliyo.. yine öyle oldu..

ben çorba konusunda falan filan salçada koyuyorum tuz da ne var canım çokta güzel hüpletiyo siz tatsız tutsuz yermisniz abartmadan azıcıkta olsa bırakın canım ben okadar ince eleyip sık dokumuyorum hasret yada selkie size bişi sorcam bu kaşık mamalrından hangisi alayım doktorumuz muhallebi yap dedi de kağıtta şöyle yazıyo1 su bardağı su 3 tatlı kaşığı pirinç unu karıştırılarak pişirilir ateşten indirdikten sonra 6 ölçek formül süt tozu halinde katılır gerekirse tel süzgeçten geçirilir

hadi gözün aydın hasret rabbim kullarının yardımına koşar hep selkie ne tatlı olmuş o öyle yerim ben onu

ewet canım hakkımda doğruymuşum demekki az yara alarak atlattık inşallah yarın yüzsüzlük edip gelmez.. zaten gelirse cengizin sakin kalacağını hiç sanmıyorum..
kahretsin yine haklı çıktımzemuszemus

Beni hınzır da yaptın ya Ebru aşkolsun sana :))) Hızır diyecektin heralde, neyse şaka bir yana umarım sever Yağmur çorbayı, sonucu buraya da yaz..

biz geldiiikkk....

Selkie, ne tatlı olmuş öyle Emirhan, mama sandalyenizde hayırlı olsun, güle güle kullansın paşamız..

Hadi gözünaydın canım, Allah doğru kullarının yanındadır her zaman.

kız şu kaşık mamalarından falan fisman formül süt mü ne diyo ben anlamam yardım isityorum çabuhhhhhhhhhhhhhhhhh

Canım Aptamil in 4.aydan itibaren yedirilen kaşık mamaları var onları deneyebilirsin, muhallebi gibi oluyor onlar zaten, sütlü pirinçli olanından başla, severse diğer çeşitleri de denersin.

hadi gözün aydın hasret rabbim kullarının yardımına koşar hep selkie ne tatlı olmuş o öyle yerim ben onu

sağol canımmmm...teyzesinin elletrinden öper...

ben muhallebi yerine milupnın pirinçli kaşık mamasını veriyorum...4 .ay sonrası için olan bütün kaşık mamalarını verebilirsin...formul mamada bildiğin biberon maması...

ebrucum çok tatlı olmuş delikanlı
hasret hadi gözün aydın.nihayet......

canım sağol...

canım sağol...çok sevdik sandalyemizi...:))

hasret ne güzel olmuş..kullan bu durumu... : )))
istesen olmaz böyle bişey haa

selammmmmm
uzun bi ayrılıktan sonra nihayet kavuştum evime valla çok güzel bi tatil geçirdim ama insanın evi gibi yok
kavuştum sizlerede çok çok özledimŞeniz aslında hijyenimin numarası var msj atmayı düşündüm ama sonra vazgeçtim rahatsız etmek istemedim sayılı gün nasıl olsa bol bol sohbet edicem dönünce dedim
uzun uzun yazarım sonra 20 gün bi anda anlatım kimseyi boğmak istemem
biz iyiyiz çok şükür herşey yolunda oğluşum büyüdü biraz daha teyzeleri maşallahımız var
sizlerde iyisinizdir inşallah bi yaramazlık yoktur boncuk meleklerde iyidir inşallah bi ara özetlersiniz önemli olayları
çok yorgunum tatlı bademlerim oğluşumu yıkadım uyuttum yolculuk beni mahvetti şu mide bulantısını atamadım bi türlü hapımı almayıda unuttum mahvoldum neyse bende biraz dinleneyim
ayy kızlar valla çok özlemişim siziiii:1hug:
öptüm şimdilikopuyorumnanaktan

Canım hoşgeldin, sen dinlen şimdi, bol bol sohbet ederiz yarın, oğluşuna da maşallah, anlatırsın neler yaptığınızı, hadi dinlen, enerji topla yarına, iyi geceler, oğluşunu öp benim için..

Canım hoşgeldin, sen dinlen şimdi, bol bol sohbet ederiz yarın, oğluşuna da maşallah, anlatırsın neler yaptığınızı, hadi dinlen, enerji topla yarına, iyi geceler, oğluşunu öp benim için..

canımcım çok sağol hoş buldummm
bu hafta sonuda eşim evdeyken ev temizliği yapıcaz ancak akşamları bakabilirim ama pazartesiden itibaren mesaiye başlarım artıkkhihoyyyt

ebrucum çok tatlı olmuş delikanlı
hasret hadi gözün aydın.nihayet......
ay kurtuldummu acaba sewineyimmi bilmiyorum.. yarın çıkıp gelip ağlaşıp zırlaşıp cengize yakarmasın yüzsüz ailesinin büyük ferdi..

yeğeninide istemiyorum benim adaya gittiğim gün babası bundan gizlice masadaki bozuk paraları istemiş buda wermiş babasına sonra bbası cebinden çıkarıp git oğlum bana bi sigara al demiş... düşünebiliomusuzn ewimde küçük bi hırsız barındırıyorum bunca zamandır! we cengize elemanlar bunu söylemiş we bana anlatmadı! bugün telde sölediğimde 2 lira wermiş ne diyosun diyo banaaaaa:umursamaz: nefret ediyorum cengizdende pislik sünepe ailesindende lanet olsun onu tanıdığım güne.. hayatımda görmediğim duymadığım şeyleri yaşıyorum bunların arasında:sinifsinif::gitme:

inşallah bu son olur canım sewinmeye korkuyorum benim mal kocam kazığı yer bi süre sonra unutur adım gibi biliyorum! dilerim bu son olur daha gelmedi ankaradan sabah sakince konuşmaya çalışacağım! umarım kawga etmeyiz yine!
ebrucum oğlun çokkk yakışıklı olmuş kız bayıldım walla tam şapur şupur öpülesi bi çocuk olmuşŞeniz

nasıl kullanayım ebru bilion koca kafalarımız aynı kazık giriyo yarası geçince unutuyo bi süre sonra:bbo: yiye yiye doymayan cinsten benim ki... ewet walla planlasam bu kadar olmaz süper oldu ama işte inşallah cengiz bey anlar bu defa.. perşembe gecesi duşumu aldım dua edeceğim yatmadan şükredeceğim rabbime:Saruboceq:
onları ebediyete kadar uzak etse hayatımdan ne mikemmel olur yaaaa:Saruboceq::lepi:

aşkım hoşgeldin yaaa özledim walla seni., güzel bi tatil geçirmene sewindim senn kaynana iyiydi, bize kaynanatörlü günler anlatamican maalesfaklinialirimsmile
ebruuuuuuuuuu bende dıyorum bu bebıs kım emırhan olamaz dıyordum yorumları okudum
40 bın kere masallah
bıraksan yuruyecek masallah
öznur nerdesin canım yaaa işe başladın görüşemez olduk.. naıl gidiyo çıkacakmışsın die duydum?

kocamı bekliorum sabırsızlıkla içimi dökmek için ama hala gelmedi şarjıda bitti ulaşamıyorumda neyse burdada kimsecikler yok bn yatayım bari... tatlı rüyalar herkese...

hee yarın 5.ay kontrolümüz war bakalım miniğim büyümüşmü:) dr teyzesi bizi hala anne sütü we gece 1 mama weriorum sanıyorsempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…