2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın bugünümüzde saat 6.00'da başladı...

Kujucum hoşgeldin opuyorumnanaktan

Selkie Emirhana kocaman maşallah paşa gibi yaa
:asigim:

Günaydınnn,

Hayırlı cumalar arkadaşlarım, çalışan anneler cumayı bulduk çok şükür :)

Geçmişe hızlıca bir göz attım bugün...

Kızım azgınlıkta sınırları zorluyor valla artık anlatmaya da utanıyorum.. Böyle şaka maka falan yapıyorum ama psikiyatrist ilacımın dozunu artırdı.. Pek bi umut vaadetmiyorum zannımca..
Eşim de psikiyatriste başladı, kullandığı kalp ilaçları depresyon yapıyomuş falan..
Özetle sıcaklar bi taraftan, bizim stresimiz bi taraftan, kızın huzursuzluğu bi taraftan..birbirimizi yiyip oturuyoruz...
Senin keyifler nasıl???

Canım ben çıktım dün, göremedim yazdıklarını... Ben hiç bilmiyordum Pelin'in kuduruk olduğunu, ne yapıyor ki?
Benim oğlum huysuz bir çocuk değil çok şükür, çok hareketli, durduğu yerde duramıyor ama güleç bi bebek, ben çok keyifliyim çok şükür. Gerçi yine kayınvalidemler bende keyfi bozuyorlar tabi ama Doruk'un varlığı yetiyor bana...

Erkekler böyle canım...Anlatsan da anlamıyolar..
Ben de seni merak ediyodum.. Pazar günü kulağın çınladı mı?? Annem seni sordu. Napıyo o hastanede telefon eden arkadaşın dedi... kaydirigubbakcemile5 Valla uzun zamandır göremiyorum dedim..
Bu Mart anneleri topiğini ben hergün anlatıyorum anneme..bugün şuna söyle olmuş, bugün bu ek gıdaya başlamış falan.. Annem pek bi seviniyo.. Bizim zamanımızda yoktu böyle şeyler, ne şanslısın diyo hep..

Ben de her gün rapor veriyorum anneme, bizim topikle ilgili :)

Frambuaz, bende anlatıyorum anneme burayı, oda öyle, arada sırada sorar bana napıyorlar diye, annemde üye kk ya, oda ayrı takılıyor ama yakalıyorum bazen beni gözetliyor :)))

Afacan anne :)

Saol canım.. İnşallah düzelir.. Ben de bebekliğimde çok yaramazmışım ama kızım beni geçmiş.. Annem öyle diyo...
Bi de Tracy Hogg'un kitabını almak ve okumak gibi bi gaflette bulundum. Benim yaptığım herşeye hatalı ebeveynlik diyo kadın ya.. Komplekse girdim valla..

Ben de ilk bölümlerini okudum biraz, depresyona soktu beni kadın. Bıraktım valla, bildiğim gibi devam ediyorum.

kızlarrrrrr dünden beri ömrümden ömür gitti cok zormus bu annelik, dünyazmıstım ege yi düşürdüm psetten kaldırıma yüzüstü :KK43:((((((((((( cok şükür 24 sa atladı gayet hareketli ama ben gökdelenden yere cakılmıs gibiyim canım hala cok acıyo

Canım çok şükür atlatmış oğlun, tekrar geçmiş olsun...

biz geldiiikkk....

Maaşallah Emirhan'a :)

kızlar taşlar yerine oturdu kızlar allahıma şükürler olsun duydu dualarımı rabbim bizi kurtar dedim sür götür dedim abisini..
abisinin oyunları döküldü..
bizim elemandan yalan söylşeyerek (en yakın artkadaşımın annesi kalp krizi geçirdi üstünde ne kadar warsa wer ben sana yarın weririm deyip 100lirasını almış:1shok:) ki abisi zamanında cengizin bütün tanıdıklarını dolandırmış we cengizle 5,6 yıldır görüşmüyolar.. tekrar aynısını yaptı..
diğer elemana da(izine çıkmadan bi bira ısmarlarsın artık) demiş alkol tedawsi görüp içkiyi bıraktı sözde!!!
cengizi arayıp anlattım hepsini en son ankarayı yakıyodu sinirdendelikafadulden delirdi... abisini arayuıp sakın gelme demişşşşsüprizzzzz
kızlar gerçekten hakkımda hep hayırlısı oluyor.. istemediğim bişeye beni mecbur bıraktığında hep sözüme geliyo.. yine öyle oldu..

Hasretcim kurtulmuşsundur inşallah, hayırlısı bakalım...

günaydın canlarımmmm cengiz gece 4te geldi.. araba bozulmuş yolda kalmışlar gece konuşamadık ama sabah sakin sakin herşeyi söledim yengesinin ne hakla önümden geçip benim ewime girdiğini ewet dedim kumam çünkü o benim girerde çıkarda bana misilleme yapıo sen beni istemesende ben girip çıkarım demek istyo dedim.. abisinin oyunlarınıda bir bir anlattım.. gitsin dedim ne hali warsa görsün, çalışsın baksın çocuklarına!!! hiiç tek kelime etmeden beni dinledi sadece hiç yorum yapmadı!!! umarım bu defter burda kapanır

Günaydın Pınarcım,
Hep çok istediğim birşeydi Doruk içim bir blog oluşturmak ama fırsat bulamadım.
Hızlıca bir baktım senin sayfana, ne güzel ifade etmişsin hissettiklerini...

sağ ol canımcım bende pek fırsat bulamıyorum öyle böyle yazıyorum bi şeyler...
sen de yap bence zamana asılı notlarımız olmalı...

günaydın canlarımmmm cengiz gece 4te geldi.. araba bozulmuş yolda kalmışlar gece konuşamadık ama sabah sakin sakin herşeyi söledim yengesinin ne hakla önümden geçip benim ewime girdiğini ewet dedim kumam çünkü o benim girerde çıkarda bana misilleme yapıo sen beni istemesende ben girip çıkarım demek istyo dedim.. abisinin oyunlarınıda bir bir anlattım.. gitsin dedim ne hali warsa görsün, çalışsın baksın çocuklarına!!! hiiç tek kelime etmeden beni dinledi sadece hiç yorum yapmadı!!! umarım bu defter burda kapanır

umarım her şey gönlünce olur
bu arada face de bizim fotoğraflarımıza yaptığın yorumlara çok güldüm alem kızsın sen yaa
sempatiksalakcinni

Bu Doruk sıpası gece korkudan öldürüyordu beni...
Derin derin uyuyorum gece, bi miyavlama geliyor.
Kalktım yataktan ama nasıl uyku sersemiyim, oda da karanlık...
Bi baktım kuzuya, üzerine örttüğüm çarşaf yüzüne dolanmış, çırpınıp duruyor.
Açmaya çalıştım açamıyorum, çocuk giderek daha çok çırpınıyor ve bağırıyor.
Paniğe kapıldım, ebaşladım bağırmaya eşime, kalk çabuk çocuk boğuluyor diye...
Eşim fırladı, önce bi çarşafı açmaya çalıştı, sonra başladı gülmeye...
Meğer bizim bıdık yatakta başını ayak ucuna vermiş, ayaklarını çarşafa sarmış, sonra da uyanınca sıkılmış... Ben de uyku, karanlık ve alışkanlıkla sıpayı her zamanki başucunda arıyorum :kedi:
Maymuna çevirdi valla beni :))))

hasretim gözün aydın inşallah kötü niyetli insanların gölgeleri dahi yaklaşmasın sana üzülmeyesin artık...

çok sağol balım yaaa.. inşallah inşallah inşallah! artık yeter tek istediğim kocamın artık ailesinin gerçek yüzünü görmesi we onları etrafımızdan uzak tutması! hiç biri cengizin yada cerenin peşinde değil hepsi nasıl buraya tünesemde para yesem diye bakıyolar!

Meğer bizim bıdık yatakta başını ayak ucuna vermiş, ayaklarını çarşafa sarmış, sonra da uyanınca sıkılmış... Ben de uyku, karanlık ve alışkanlıkla sıpayı her zamanki başucunda arıyorum :kedi:

kaydirigubbakcemile3 uykudan uyanınca insan bi tuhaf oluyor zaten
iyi korkutmuş seni kuzu...

ahahahahahah koptum burcu bende heycan yaptım okurken heeekaydirigubbakcemile3 bizimkide öle bayılıyo ince battaniyesine dolanmaya ağzına sokuyo sürekli we kafasında örtü uyuyoaklinialirimsmile

sağ ol canımcım bende pek fırsat bulamıyorum öyle böyle yazıyorum bi şeyler...
sen de yap bence zamana asılı notlarımız olmalı...

umarım her şey gönlünce olur
bu arada face de bizim fotoğraflarımıza yaptığın yorumlara çok güldüm alem kızsın sen yaa
sempatiksalakcinni

ne yorumu yaw hangilerinden bahsedionolumunekankayizsmilesempatiksalakcinni

kaydirigubbakcemile3 uykudan uyanınca insan bi tuhaf oluyor zaten
iyi korkutmuş seni kuzu...

Sorma valla, aklımı başımdan aldı...
Sonra göz göze gelince gülmez mi bi de :) İçim eriyor içimmm :asigim:

ahahahahahah koptum burcu bende heycan yaptım okurken heeekaydirigubbakcemile3 bizimkide öle bayılıyo ince battaniyesine dolanmaya ağzına sokuyo sürekli we kafasında örtü uyuyoaklinialirimsmile

ne yorumu yaw hangilerinden bahsedionolumunekankayizsmilesempatiksalakcinni

Kafasına örtü mü örtüyor Ceren kuzum :)))
Işık gelmesin diyedir belki :)))

Yaa bi de o örtüyü ağzına sokma meselesi var, ayrı bi komik..
Nasıl deli yatıyor anlatamam, yakında sığmayacak park yatağa, çift kişilik yatak alıcam ona :)

sexü bakışlı eymen falan yazmışsın ya :KK1:
ewet o benim sexü bakışlı erkekimsositososito

Nasıl deli yatıyor anlatamam, yakında sığmayacak park yatağa, çift kişilik yatak alıcam ona :)

bide öle duruyo hareketsiz.. bi açıyorum başlıyo gülmeye.. off ya bu nasıl bir aşkımış ağlıyorum hergün.. annelik ne acaip bi duyguymuş.. hepimiz çok şanslı kişileriz kızlar allahın sewdiği kullarıyız ki rabbim bizi bu sewgi pıtırcıklarıyla ödüllendirdi!! rabbime sonsuz şükürler olsun:Saruboceq:

ya bizimde park yatak bende şimdiden düşünmeye başladım nasıl yatak alacağım diye...

ewet o benim sexü bakışlı erkekimsositososito

aklinialirimsmile

bide öle duruyo hareketsiz.. bi açıyorum başlıyo gülmeye.. off ya bu nasıl bir aşkımış ağlıyorum hergün.. annelik ne acaip bi duyguymuş.. hepimiz çok şanslı kişileriz kızlar allahın sewdiği kullarıyız ki rabbim bizi bu sewgi pıtırcıklarıyla ödüllendirdi!! rabbime sonsuz şükürler olsun:Saruboceq:

evet sonsuz şükürler olsun...
tuhaf bir duygu gerçekten annelik bambaşka bir aşk...
:asigim:

waay be maşşalh :):)): ) bizimli nasıl yatrsa öyle kalkıyor çok sakin :):)::)
ama şu çarşaf gibi şeyleri ağzına sokmaya bayılıyor yani ):):))

bişey soracağım 4. ay aşısını yaptırdığıızda bebeklerde ateşlenme ve bacağında acı oldu mu ?

selam hamişler inşallah bende 2010 mart ayı annesi olacağım

son sat 16 Haziran -tahmini doğum 23 Mart- hamile kaldığım kilo 66

henüz doktora gitmedim haftaya gideceğim

Hepimiz bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız inşallah...

23.07.2009 buraya ilk mesajım çok romantik :KK3: :gitme:

günaydın kızlar.Ceren cok huysuz giremiyorum nete.önceden tek başına takılırdı oyuncaklarıyla oynardı.tatilde alıştı kucaktan kucaga,eve geldik anamı aglattı.hep ilgi istiyo hep kucak,yattı mı kıyameti koparıyo.

bişi sorcam 2 gündür elma püresi verdim yarım kavanoz yedi.kakası bi tuhaf oldu anlatamam.yemyeşil ve katı.bi de ferrosanola başladık o da mı yapar ki?

aşıyı sormuşsunuz,aşıdan önce calpol vermeme ragmen ateş yaptı ve 3 gündür huzursuz.

merveege ceren bebeğe geçmiş olsun canım...bizim aşımızda pazartesi
malesef bebekler kucağa alıştı mı geri dönüşümü zor...
zamanla yine eski düzenine dönersin ama...

biz daha ferro ya başlamadık bende 2-3 kere şeftali verdim kakası daha yoğun ve rengi koyuydu...

ben çıkıyorum kızlar doktor amcamıza gideceğiz bakalım oğluş kilo almış mı
bu ay pek sanmıyorum sünnet iştahını çok kesti yavrumun şimdi şimdi düzeliyor..

gelince görüşürüz... hoşca kalın...

X