- 5 Mart 2009
- 5.921
- 0
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #68.641
kızlar ben cok kötüyüm bebeğimi düşürdüm((((((( canım cok yanıyo bebek arabasından kaldırıma düştü hemen hastaneye kostuk beyin cerrahı gayet aktif merak etme dedi cokkkkk korkuyorum
Günaydııııınnn..
Bosnacım, Dorukcuğumun o güzel saçlarını kestirdin demek, ne tesadüf bende dün benim kızın saçını kestim, önler ve yanlar çok uzamıştı, gözüne giriyordu artık bende kısalttım biraz, çok komik oldu ama önemli olan kızım, saç yeniden uzar nasılolsa, en çok üzülen eşim oldu, kesilmiş saçlara bakıp bakıp ''yaa niye kestin?'' dedi tüm gece boyunca, kıyamadı bir türlü :))
Dorukcuğuma sıhhatler olsun diyorum, çocuk rahat eder en azından bu sıcaklarda, iyi olmuştur eminim, yakışmıştır kerataya :))
Canımcım çok teşekkür ederiz, İklim'ime de sıhhatler olsun...
O kadar uzamıştı ki Doruk'un saçları, ben kesemedim, düzgün olsun diye berbere götürmek zorunda kaldım :)
Dediğin gibi, önemli olan sağlıklı ve rahat olmaları, saç gelir yerine...
Tam erkek suratlı oldu velet, yarın koyarım fotolarını :)
Mutlaka koy fotoları, merak ederim zaten.. Benim kızın saçlarının arkası düğüm düğüm olmuştu, nerdeyse aylardır kese kese saç kalmadı çocuğun kafasında, şimdi ön tarafı da hallettim tam oldu anlayacağın :))
Bu arada sayfada bizden başka kimse yok, herkes uyuyor heralde hala :))
günaydın..
kocam ankaraya gitmek üzere yola çıktı.. bugün dükkanda yalnızım sinirlerim çok gergin.. jerynin öksürüğü biraz azaldı gibi hasta deil hawa değişiminden öksürüyor...
allahtan anne sütü alıyor bebeğim we bağışıklığı demir gibi hiç hasta olmadan 5 ayı bitirdik şükürler olsun...opuyorumnanaktan
günaydın..
kocam ankaraya gitmek üzere yola çıktı.. bugün dükkanda yalnızım sinirlerim çok gergin.. jerynin öksürüğü biraz azaldı gibi hasta deil hawa değişiminden öksürüyor...
allahtan anne sütü alıyor bebeğim we bağışıklığı demir gibi hiç hasta olmadan 5 ayı bitirdik şükürler olsun...opuyorumnanaktan
mrb güzel annişler nasılosınız kızlar havuçlu pirinçli çorba yapıcam siz nasıl yapıyosunuz
neler hissettiğini çok çok iyi tahmin ediyorum aynısını bende yaşadım.. öldüm dirildim.. canım sakin ol bi süre hafızandan silinmeyecek biliyorum ama şükretki hiç bişey olmadı meleğine.. çok geçmiş olsun..kızlar ben cok kötüyüm bebeğimi düşürdüm((((((( canım cok yanıyo bebek arabasından kaldırıma düştü hemen hastaneye kostuk beyin cerrahı gayet aktif merak etme dedi cokkkkk korkuyorum
İlk günaydın benden olsun...
Ege çok geçmiş olsun canım, inşallah birşey olmamıştır...
Kızlar dün Doruk'u erkek berberine götürüp traş ettirdim ben :) Bilenleriniz vardır, benim oğlum çok uzun ve gür saçlı doğdu. Daha önce bir kere ensesindeki saçları kısalttırmıştım zaten. Fakat çok uzadı yanlar, üstler, ense... Yavrum zaten çok terliyor, saçlar ıslanıyor, kurumuyordu, geceleri sırılsıklam oluyordu yattığı yer. Ben de dayanamadım, kıcasık kestirttim :) İçim sızladı valla, anne karnı saçları giderken ama rahat edecek inşallah oğlum...
ne iyi olurdu yaaaa.. söliyemde benide göndersin ankaraya orda çoook tanıdıklarımız war:)Günaydın, sende gelseydin ya Ankara ya, bana gelirdin otururduk, niye gerginsin yine, kocanda yokmuş işte, kafa dinle biraz, ceren in öksürüğünün azalmasına sevindim, maşallah, hiç hasta olmaz bundan sonrada inşallah, Allah bebeklerimize sağlık sıhhat versin.
Selam, havuç, patates, ve pirinci bir tencerede iyice haşla, sonra ister blender la ister süzgeçle ez, içine bir çay kaşığı zeytinyağ koy, anne sütü veriyorsan anne sütünden , mama veriyorsan mamadan bir miktar koyarak sulandır ve çorba hazır, anne sütü veya mama koymamızın nedeni, bebeğin ağız tadının çorbaya karşı yabancılık çekmemesi, yeni tatlara daha kolay alışması, afiyet olsun, inşallah sever kuzun.
mrb güzel annişler nasılosınız kızlar havuçlu pirinçli çorba yapıcam siz nasıl yapıyosunuz
Günaydın, sende gelseydin ya Ankara ya, bana gelirdin otururduk, niye gerginsin yine, kocanda yokmuş işte, kafa dinle biraz, ceren in öksürüğünün azalmasına sevindim, maşallah, hiç hasta olmaz bundan sonrada inşallah, Allah bebeklerimize sağlık sıhhat versin.
Selam, havuç, patates, ve pirinci bir tencerede iyice haşla, sonra ister blender la ister süzgeçle ez, içine bir çay kaşığı zeytinyağ koy, anne sütü veriyorsan anne sütünden , mama veriyorsan mamadan bir miktar koyarak sulandır ve çorba hazır, anne sütü veya mama koymamızın nedeni, bebeğin ağız tadının çorbaya karşı yabancılık çekmemesi, yeni tatlara daha kolay alışması, afiyet olsun, inşallah sever kuzun.
neler hissettiğini çok çok iyi tahmin ediyorum aynısını bende yaşadım.. öldüm dirildim.. canım sakin ol bi süre hafızandan silinmeyecek biliyorum ama şükretki hiç bişey olmadı meleğine.. çok geçmiş olsun..
ahaaa hemen bi resim beklioruz burcuuuhihoyyyt
merhaba a.s.
eymen sabah 5 te uyandı beynim felç durumda...
ahh ahhh nerde o uykular sempatiksalakcinni
ege çok geçmiş olsun canım Rabbim muhafaza etsin yavrularımızı...
bosnacığım Doruk bebeğe sıhhatler olsun rahatlamıştır kuzu...
filiz yagmur daha iki aylıkken basmaya başladı civi gibiydi dimndik oturtamazdım onu ..ebrucum yağmurun kilosu pekte kötü değil ama sende ek gıdaya başla yinede.görümcemin kızıda hiç basmıyo üstelik yedi aylık kasları gelişmemiş daha demiş doktor.geçen geldiler ayak bilekleri incecik doğanla kıyaslıyolar bizimki maşallah dikelip kucakta hoppala yapıyo.yüzüstü dönünce bir ayağıyla kendini iter artı etrafında döner onunkisi ayaklar hep havada onada söyliyim baride tahlil falan yaptırsın
merhaba kızlar dün giremedim geçmiş bayağı birikmiş oku oku zor bitti
-----ceren hanımın hasta olmadığına sevindim tekrar söylüyorum diş çıkardığı dönemdede bebekler öksürebilir doktorunuza sorun isterseniz
-----ege43 büyük geçmiş olsun canım allah korumuş sen yinede takip et bebek arabasında emniyet kemeri yokmuydu?
----sıhhatler olsun ilkim hanıma ve doruk paşaya
---bende alıcam mama sandalyesi oto koltuğu gelicek düşünüyorum şuan olmaz
selam kızlar bu sıcaklar mahvetti bizi yaa yavrum isilik oldu gerçi hiç geçmedi. gece uyuyamıyo sabahları uyuyoo şu anda hala uyuyoo. bayağı hareketlendi oyun halısı aldık ve can kurtardı arada bi kucağıma alıp oynuyorum geri kalan zamanlarda oynuyo. ve uyuya kalıyo yürüteç ve mama sandalyesi bende alacağım jokerde indirim var ama yinede pahalı yaa
Hasretim hayırdır niye gitti ankara ya can sıkıcı bişey yok dimi. dinle kafanı biraz.
filiz yagmur daha iki aylıkken basmaya başladı civi gibiydi dimndik oturtamazdım onu ..
noolduysa sadece şu iki üç gündür ayaga kaldırıyorum kucagımda bacakları boşanıyo gibi salıyo bacaklarını halsizmiş gibi ..dr tahlil aldı kan ve idrar sonuclar bugün cıkacak bakalım..
bir de bol bol güneşe cıkar dedi bende taşınma telaşası yavrumu gezdiremedimhiç güneşleer cıkaramadım..