- 21 Temmuz 2009
- 2.533
- 2
- 44
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #68.661
filiz yagmur daha iki aylıkken basmaya başladı civi gibiydi dimndik oturtamazdım onu ..
noolduysa sadece şu iki üç gündür ayaga kaldırıyorum kucagımda bacakları boşanıyo gibi salıyo bacaklarını halsizmiş gibi ..dr tahlil aldı kan ve idrar sonuclar bugün cıkacak bakalım..
bir de bol bol güneşe cıkar dedi bende taşınma telaşası yavrumu gezdiremedimhiç güneşleer cıkaramadım..
selam kızlar bu sıcaklar mahvetti bizi yaa yavrum isilik oldu gerçi hiç geçmedi. gece uyuyamıyo sabahları uyuyoo şu anda hala uyuyoo. bayağı hareketlendi oyun halısı aldık ve can kurtardı arada bi kucağıma alıp oynuyorum geri kalan zamanlarda oynuyo. ve uyuya kalıyo yürüteç ve mama sandalyesi bende alacağım jokerde indirim var ama yinede pahalı yaa
Hasretim hayırdır niye gitti ankara ya can sıkıcı bişey yok dimi. dinle kafanı biraz.
saçma sapan işleri için.. arkadaşı cezaewindeymiş onu görcekmiş o bunun için çok çabalamış zamanında v.s. v.s.
sen daha kesmedinmi saçlarııı
bizim balkona cıkarayım bari yavrumu güneş alıyo ..saol burcum..Sağol Filizcim...
Canım sıcaklar bütün bebekleri mahvetti sanırım, benim oğlum da gündüz uykularını bıraktı... Bizim ev gündüz çok sıcak oluyor, ondan herhalde...
Ebrucum sabah saat 10.30'daki güneş d vitamini açısından çok faydalıymış, doktor her gün 10.30'da koruyucu sürmeden çıkarın, kollarına bacaklarına güneş gelsin dedi. Aklında bulunsun...
ok aşkım..düzelteyim..canım umarım bişey yoktur belki biraz rahatsızlandıya zayıf düşmüştür görümcemede bol bol güneşe çıkart demiş.
buarada doğanın boyu 65 cm sen 69 yazmışın uzatmışın kız ama olsun bukadar telaşta bide bunla uğraşıyon yarın doktora gidicek rota için ozaman kaç çıkıcak yazarım
saçma sapan işleri için.. arkadaşı cezaewindeymiş onu görcekmiş o bunun için çok çabalamış zamanında v.s. v.s.
sen daha kesmedinmi saçlarııı
benimkide aynı gündüz anakucağına yatırıyorum türlü şaklabanlıkla zorla uyutuyorum oda anca 10 dk bilemedin 20.24 saat klimamız açık o yüzden isilik olmadı.
Sağol Pınarcığım, rahatladı valla, gece ıslak değildi güzel başı...
Niye sabahın köründe uyanıyor bunlar anlamıyorum, Doruk da 5.45'de uyandı, beni işe gönderdikten sonra uyumuş. Zaten gece de kalkıyorum 3 saatte bir, sürünüyorum uykusuzluktan. Sabah şirket kartı yerine bonus kartla geçmeye çalıştım turnikeden, düşünün halimi kaydirigubbakcemile3
tünaydın kızçeler,sabah kızçeme siyah üzüm suyu sıktım verdim şimdide çorbasını yapıyom,pirinç,havuç,kabak,taze fasulye ve patatesten oluşan
yarasın kızçene ohh nehir en son halinin resimleri yok kızını birara koyda görelim şu zilliyi
CLRSCR :1ninca: NEDEN KATILMIOSUNN??? :1ninca:
ebru yine bulmuş birini kaydirigubbakcemile3
tünaydın kızçeler,sabah kızçeme siyah üzüm suyu sıktım verdim şimdide çorbasını yapıyom,pirinç,havuç,kabak,taze fasulye ve patatesten oluşan