- 20 Mart 2009
- 5.905
- 38
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #68.441
Valla Emel kilosu normal en zayıf değil 2800 doğmuş ve her ay güzel kilo almış.
Ben diyet yapmadım, zayıf biri de değilim, tombulum ama hamilelikte aldığım tüm kiloları verdim. 60 kilo oldum. 74 kilo idim. Fakat normal bir kiloya erişmem için (zayıf biri olmak için değil normal bir kiloya erişmek için) 8-9 vermem lazım. Sanırım gerçekten dikkat edersem seneye ancak normal bir kiloya ulaşırım.
Siz bizden 1 ay ileridesiniz biz henüz başlamadık ek gıdaya sanırım doktor demedikçe de başlamayacağız ki o da 6. aydan itibaren diyor ama ben bu ay işe başlayacağım beslenmesinde sorun olursa belki bizimde başlangıcımız 1 ay öne gelir.
Günaydın Pınar benim gibi erkencisin :))
Ya öylede canım 3.ayda hasta oldu kızım düzgün emmedi haliyle hiç kilo almadı hatta vermiş bile olabilir.4. ayda aldıysa aldı son anda.Doktorumuzda kusması nedeniyle mama önerince herhalde zayıf sütüm yetmiyor diye düşündüm.Eşimde sanki sütüm yetmiyormuş gibi davrandı.Gerçi benim kız mamayı almadı anne sütüne devam ediyor ama genleri bana çektiyse fazla alacağını sanmıyorum zaten anne karnında da çok kilolu bir bebek değildi dediğin gibi.Çok kilo aldırmak değil niyetim ama biraz ağır kilo alıyoruz sanki bunu fark ettim...
Bu arada kilondan memnunsan ve eski halindeysen bırak kendiliğinden gider gözüne batan diğerleride.Zaten bizim bebeler büyüyüp ayaklanınca kilo sorunu kalmayacak kimsede koşturmaktan.....