2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

senin babanın durumu da ilginçmiş burcu...bizimki de anlar kıymetini ANNEMİN ama ne zaman....
bu arada allah sabır versin sana 27 ağustosa kadar.bu kadar uzun kalınırmı ya.ne düşüncesiz insanlar var.....ben kafayı yerdim herhalde.....bal kaymak iyi insanlar olsa bile bu kadar süre misafir çekilmez ya.....

hoşgeldin seyyal....işbaşın da hayırlı olsun bakalım...

aman hasret dikkat et...olurda hamile kalırsan yanarsın sonra korunmadığına....

filizcim doğumgünün kutlu olsun.nice güzel yılara yavrularınızla......

gülayın durumu da ilginçmiş gerçekten.ben bilmiyodum bunca çabadan sonra bebekleri olduğunu.salak allahına şükret te otursana(kocasına diyorum)

valla filizcim çok haklısın.şimdi boşansalar ne olur bilmiyorum.babmla konuşsak birtürlü,küssek birtürlü...anneme bunu yaptığı için onu hiç affetmiycem ama tamamen hayatımızdan çıkarabilirmiyim bilmiyorum...sonuç ta nasıl olursa olsun baba.of of...

Canım yaptırım olarak değil, onlar geldiğinden beri zaten kardeş kardeş yatıyoruz. Ben Doruk'un yanında olmasını istemiyorum, diğer odalar müsait değil, kayınvalidemler de dışarı adımlarını atmadıkları için, gayet kendi halimizdeyiz. Anasından kaynaklı olduğu için durum, ondan bile şikayet etmiyor adam.
Benim de gelmeleri değil tabi problemim. Bu kadar uzun kalmaları ve bize nefes alacak ne yer ne de zaman bırakmamaları. Bir de kayınvalidemin ben size yardım etmek için burdayım deyip, hiç bir iş yapmaması. Sofra bile hazırlamıyor kadın. İnat değil mi, ben de hazırlamıyorum, acıkan gidip mutfaktan yemeğini alıp yiyor. Benki her geldiklerinde ziyafet sofraları hazırlardım, bu hale getirdiler ya, bravo valla...

Olcay, bazen sabır vermesin Allah diyorum valla... Delireyim, ne olacaksa olsun, inceldiği yerden kopsun, kurtulayım. Sonra bakıyorum ki, evliliğim bozulacak, ona da lanet olsun diyorum. Sonra oğlumun babasına bakışını görünce, o zaman kendimi frenlemek zorunda kalıyorum, böyle şeyler yüzünden onu babasından ayırmamalıyım diye. Geçen gün dedim zaten eşime, Doruk olmasa hiç birinizi bir gün bile çekmem diye. Kocamı seviyorum, onlar yokken hiç sorunumuz da yok ama bunların dangalaklığı yedi bitirdi beni.

Canım babanla ilişkileriniz hiç bir zaman eskisi olmaz muhtemelen. Ama kopamazsınız da... Baba işte, aysan atılmıyor, satsan satılmıyor...

selkie ve gülay Rabbim hayırlı yazılar yazsın çok üzüldüm yaa inşallah düzelir durumlarınız olcaycım senin babanı da Allah ıslah etsin kötü bişey söylemek istemem inşallah pişman olup kendine gelir biran önce

jale bu nasıl bir msn?

sadece msn olarak kullanılabilen bi adres mail kutusu yok yani kadınlar kulübü arkadaşlarım için aldım tekrar yazayım jale@kk.com isteyen eklesüüün a.s.
işin ilginç yanı ''kk'' hem 'kadınlar kulübü' hem de soyadım 'kaplan kurtoğlu' nun kısaltması aklinialirimsmile

hatırlar canım bizimki akşam 10da arayıp kutlamıştı baktı ki olmuyo işten izinm alıp geldi yemeğe çıkarmıştı:) birde orginal çakması prada çanta yanında:dilcikar:

nabersiniz kızlar?

ben iyiyim bugün..eşimle hiç konuşmayınça çok huzurlu zaman geçirebiliyormuşum bunu anladım..dün akşam yatana kadar kendimi bişeylerle meşgul ettim..aynı odada durmadım..konuşmadıkta.kavgada çıkmadı...

mama sandalyemiz geldi..inşallah bu gün hep mutluluk haberleri alırız ..dün çok kötüydü..şu mubarek 3 aylarda kötü şeyler gitsin başımızdan dua edelim...

bnde pek msnde takılmıyorum ama eklerim canım..
ne ılgınc bısı ya Allah akıl fıkır wersın gercekten bole ınsanlara en son tatıle gıdıyolardı tel den faceye bısıler yazıyordu tatılde mı olmus kı olay
sanırım ewet bnde anlamadım cuma gittim dün geldim bi sordum naber falan die şoke oldum fazla anlatamadı aricam dedi sonra.. bnde topice gel dedim ama ses yok..
mama ıle nasıl hazırlıyorsun kı canım

canım 120mle 4 ölçek mama hazırlıyorum normal üzerinede 3yada 4 kaşık kahwaltı koyuyorum hafif koyulaşacak kadar (daha besleyici olur) o şekilde weriyorum.. sütlede hazırlayabilirsin..

ebru bırak uzak dur hiiiç muhattap olma bakalım ne olacak.. o yokmuş gibi dawran.. bilet işi noldu gidiyormusunuz cuma..?
birde sandalyenin markası ne bakiim bnde

ebru bırak uzak dur hiiiç muhattap olma bakalım ne olacak.. o yokmuş gibi dawran.. bilet işi noldu gidiyormusunuz cuma..?
birde sandalyenin markası ne bakiim bnde

bilet işini bilmiyorum ben almadım tenezül edipte ona sormadımmuatap olmuyorum kendisiyle.o konuşuyor gerçi benimle..ya anlamıyorum ben..benimle konuşurken hep aşkım çanım,bitanem diye hitap eder..ama hakaret etmeye gelinçede hiç çekinmez..dengesiz işte...mama sandalyesi fisher prize..jokere gir orda ilk sayfada reklamı var indirimde..benimki geldi bu gün kurdum az öne..gayet kullanışlı bişey.

http://www.joker.com.tr/urun.aspx?stkid=7241

Son düzenleme:
ben karar verdim evlilik cocuk dısında lüzumlu bir müessese değilllllllllllllll.... yani cocuk istiyorsa insanlar evlenmeli ve cok erkende evlenmemeli .sabır gerektiriyo.

cuma saat 2 gibi hazır ol şehir dısına cıkacaz dedi sabah 9 du söylediğinde annemi cagırdım ege durmuyodu zar zor hazırlandım plaj esyası 3 kişinin esyası ütüsü sa yarımda aradım hazır sayılırım die aradınmı banuları dedi (ant yada arkadaslar ) neden arayacam dedim onlara gidelim dedi aradım onlarında misafiri varmıs gidemedik baska bi yere gidelim diyorum olmaz diyo neticesinde o gün bugündür küsüm .resmen acımıyo hiç bana fazla yüz buldu .

kesinlikle katılıyorum..sadee çoçuk için evlenilir oda 30 dan sonra...şimdiki aklım evlenirken olsaydı öyle yapardım...

sabah 9da kararwerip öğlen antalyaya misafirliğemi gidiosunuz???? banu kimin arkadaşı bu arda?
bnu da paraya kıyamıyor benimki gibi herhalde nerde beleş oraya yelerş.. mezarcı:!!!!

filiz baım doğum günün kutlu olsun...hayat sana hep güzel şeyler versin...
koçana gelinçe inşallah hatırkar daha..belki akşama bir süpriz yapar...

yaa kızlar ben dün ardayı hastaneye götürdüm kalça ultrasonu için 2 aylıkken götürmüştüm normal ama 3.5 aylıkken bakalım tekrar dedi yine götürdüm kıkırdak yapı tam oluşmamış ama 1 aya kadar oluşur demişti dün yine götürdüm hala oluşmamış doktor da şaşırdı ama çok önemli değilmiş gibi davrandı ben nasıl bi sorun olur yürümesine engel mi dedim yok değil dedi 20 ağustosta bakalım tekrar o zamana oluşur zaten dedi bu konuda bilgisi olan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…