2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba anneler nasılsınız diyeceğim ama herkeste birer birer sorunlar HepimizinAllah yardımcısı olsun insanda sabır taşımızın çatlaması an meselesi sanırım...Burcu ve Yazgı kayınvalidelerden nedir çektiğiniz sizin böyle...?Sabret Burcu ne yapıcaksın sonra eşinle aran bozulacak....Yazgı canım anneler diyorlarlar yaaa ben kaç tane evlat büyüttüm ? sen mi öğreteceksin bana der gibi bilmişlik taslamaları insanı deli eder ...Bırak alsın kucağına eninde sonunda sılıkıp sana verecek ...Hoş Alp oyuncak değil bebeklerimiz yani bende kızıyorum ağlayınca hemen anneye git diyorlar bende ne o çabuk sıkıldınız diyorum lafımı söylüyorum walla ...Hilal bu aralar yabancılık çekiyor kayınvalideye de yaptı onun kucağına gittiği an başlıyor ağlamaya....

Seliınus Allah yardımcısı olsun çok zor gerçektende 2 bebekten sonra ....
Gülay için detayları bilmesekte durup dururken evi terketmede ne? anlamadım kocasını
Hasret iyi dinlenmişsindir canım tatilde kafan rahat olsun canım boşver
Selkie benim eşimde de bu aralar bir sinirlilik söz konusu ben üzerine bile düşmüyorum bu aralar bende unutkanlık mevcut bana yüksek sesle söylediğinde susuyorum çekemem walla tafralarını.....Hilal'i gece yanımıza yatırıyorum emerek uyuyor yawrum sabaha kadar bizimle geçende beşiğinde korkttumu ne çok kötü şekilde ağladı 1 saat zor susturduk bende yanımızda yatırıyorum....
Seyyal Taner hayırlısı olsun işe başlamışsın bende 6 Ağustosta işe başlayacağım hayırlısıyla zor olucak ama bakalım hayırlısı

merhaba anneler nasılsınız diyeceğim ama herkeste birer birer sorunlar HepimizinAllah yardımcısı olsun insanda sabır taşımızın çatlaması an meselesi sanırım...Burcu ve Yazgı kayınvalidelerden nedir çektiğiniz sizin böyle...?Sabret Burcu ne yapıcaksın sonra eşinle aran bozulacak....Yazgı canım anneler diyorlarlar yaaa ben kaç tane evlat büyüttüm ? sen mi öğreteceksin bana der gibi bilmişlik taslamaları insanı deli eder ...Bırak alsın kucağına eninde sonunda sılıkıp sana verecek ...Hoş Alp oyuncak değil bebeklerimiz yani bende kızıyorum ağlayınca hemen anneye git diyorlar bende ne o çabuk sıkıldınız diyorum lafımı söylüyorum walla ...Hilal bu aralar yabancılık çekiyor kayınvalideye de yaptı onun kucağına gittiği an başlıyor ağlamaya....

Gülay için detayları bilmesekte durup dururken evi terketmede ne? anlamadım kocasını
Selkie benim eşimde de bu aralar bir sinirlilik söz konusu ben üzerine bile düşmüyorum bu aralar bende unutkanlık mevcut bana yüksek sesle söylediğinde susuyorum çekemem walla tafralarını.....Hilal'i gece yanımıza yatırıyorum emerek uyuyor yawrum sabaha kadar bizimle geçende beşiğinde korkttumu ne çok kötü şekilde ağladı 1 saat zor susturduk bende yanımızda yatırıyorum....
Seyyal Taner hayırlısı olsun işe başlamışsın bende 6 Ağustosta işe başlayacağım hayırlısıyla zor olucak ama bakalım hayırlısı

bu aralar şımardı sanırım bu koçalar...

kızlar ya ben haftasonunda erdeğe gideeğimya...orda adetli olaçağım gittiğimde açaba doğum kontrol hapı ile geçiktirsem adetimi nasıl olur?
geçen gittiğimdede adetliydim denize felan giremedim doğru düzgün...

sabah 9da kararwerip öğlen antalyaya misafirliğemi gidiosunuz???? banu kimin arkadaşı bu arda?
bnu da paraya kıyamıyor benimki gibi herhalde nerde beleş oraya yelerş.. mezarcı:!!!!

banu eşimin arkadaının eşi cagırıyorlardı bizi antyaya , ondan sebeb... aynen öyle nerde beleş oraya yerleş ....

bu aralar şımardı sanırım bu koçalar...

kızlar ya ben haftasonunda erdeğe gideeğimya...orda adetli olaçağım gittiğimde açaba doğum kontrol hapı ile geçiktirsem adetimi nasıl olur?
geçen gittiğimdede adetliydim denize felan giremedim doğru düzgün...

ben daha regli bile olmadım aman korunmuyorum da eşim sözde haberleri duydukça insan strese giriyor maddi manevi hazırda değilim 2.nci bebeğe

bende 12 mart annesıyım..yavrum sıcaklıgıyla masumıyetıyle butun dunyam oldu

bende 12 martta doğurdum paşamı.bide 1 aralık doğumlu kızım var onlarda benim nefesim canım herşeyim .her sabah kalktığımda bakıyorum ikisinin suratına rabbim sana şükürler olsun diyorum bana dünya tatlısı iki evlat vermişin ömürleri uzun bahtları açık olsun rabbim yavrularımı kazadan beladan kötü hastalıktan korusun diye dua ediyorum.çok güzel bişey anne olmak iyiki doğmuşum iyiki şebnemle doğanın annesi olmuşum.inşallah rabbim ömür verirde onların büyüyüp serpildiklerini hayatın acımasızlıklarına tek başlarına kafa tuttuklarını görürüm.
-------teşekkür ederim ebru ve olcay.inşallah hatırlar valla yoksa yakarım çırasını tersim kötüdür.:eek:klava:

arkadaşlar şöyle bir sonuca vardım,sizlerin anlattıkları ve kendimle ilgili,.doğum yaptıktan sonra,yani bi çocuk olunca,erkekler bizi çantada keklik sanıyo,nasıl olsa,küsemez,evi terkedemez vs.o yüzden rahat davranıyolar,bağırıp çağırıyolar,her istediğini yaptırmaya çalışıyolar,.kötükedihüso kötükedihüso offfffffff,nebileyim zor iş gerçekten evlilikCADIARZU CADIARZU

canım benim herkesi tek tek düşünmüşsün... saol ama içim çok huzursuz sanki kıım annemle mutlu görünmedi az önce gittim baktım gülücükelr atıyor ama annem ağladı yemekte yemedi diyor dün akşamdan ona ek besinler hazırlyıp bırakmıştım anneme sabah ben 7 buçukta emzirip bırakıyorum oda saat dokuz ve 11 de ek besinler veriyor sonra 12 buçukta ben çıkıyorum eve yine emziriyorum sonra akşam saat beşe kadar bir parça sağıp bıraktığım süt ve yine ek besinelre devam ediyorlar ben gelene kadar yatana akdar anne sütü yine sizce bu duurm nasıldır caba doğru beslenmiş oluyormu

selam kızlar..10 gün yoktum neler olmuş çok üzüldüm ya gülay ve ebrucum allah yardımcınız olsun rabbim hakkınızda hayırlısını versin bizde 10 gündür ömürle uğraşıyoruz ömür boğulurcasına öksürüyo ciğerler temiz ateş yok boğmacadan şüpheleniyo doktorlar gece uykumuz yok sabaha kadar ayaktayız yavrumu kolluyorum hep allah hepimizin yardımcısı olsun imtihan dünyası işte...

CANOLAAARRRRRRR!!!!!!!!!!! SELAAMMMM:jeyyar:
BEN GELDİİMMMMM
fb2e12d02bcbfb8e6dff2cf85c1cf19b.gif

ÖZLEDİİMMMMMMMhihoyyyt

zeliş ve vadideki zambak,canlarım geçmişler olsun,.bir an önce iyileşir inş bebikleriniz:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

off canım sıkıldı oğluşumu doktora götürdüm pamukçuk olmuş ağzı sinir oldum ateşi var biraz huysuzz
çok geçmiş olsun...
ayy yirim o incileri benn:nazar: :jeyyar::nazar::nazar: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
çok teşekkür ederiz teyzesi dr sanada demir ilacı vermiş bana ferrum verdi ama ben kullanmıyorum ist gittiğimde kan değerlerine baktırıp öyle verdirecem
selam kızlar..10 gün yoktum neler olmuş çok üzüldüm ya gülay ve ebrucum allah yardımcınız olsun rabbim hakkınızda hayırlısını versin bizde 10 gündür ömürle uğraşıyoruz ömür boğulurcasına öksürüyo ciğerler temiz ateş yok boğmacadan şüpheleniyo doktorlar gece uykumuz yok sabaha kadar ayaktayız yavrumu kolluyorum hep allah hepimizin yardımcısı olsun imtihan dünyası işte...
çok geçmiş olsun tez zamanda kavuşsun ömür sağlığına
CANOLAAARRRRRRR!!!!!!!!!!! SELAAMMMM:jeyyar:
BEN GELDİİMMMMM
fb2e12d02bcbfb8e6dff2cf85c1cf19b.gif

ÖZLEDİİMMMMMMMhihoyyyt

oy yavrim gelmiş hoşgeldin

yaw ben dün adet olmaya başladım sütüm azalırmı sizce???

azemheval hayırlı ve sağlam olsun dişleriniz gölleni yiriz artık.
hatice sodalı suyla sil çabuk geçiyo korkma kızımdada olmuştu ateş yapmaz bence
zeliş geçmiş olsun canım nazar deydi kuzuya.doktor bize diş çıkarırkende bebek öksürür demişti öyle bişey olmasın

X