- 23 Mart 2009
- 3.440
- 0
- 39
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #68.101
yine kavga bizim hiç bitmiyor zaten...ama ben kavgadan çok oğluma üzüldüm..sabah aradım telde sesimden anladı bişey olduğunu''yinemi babam seni üzdü? diye sordu çoçuk...annemede erolla bütün kavgalarımızı falan anlatmış..annemde aradı üzülmüş...öyle işte...
sağol esrin.bende emme aralığını biraz azaltayım bakalım
Kızlar siz de erkek annelerisiniz. Yetiştirdiğiniz çocukların hakkaniyetli, dütüst, kul hakkı yemeyen, sevecen, düşünceli erkekler olmasına özen gösterin. Her şey analarda bitiyor. Siz ne verirseniz oğullarınız onu alacak. Ben kayınvalidemden bunu gördüm. Ablam garibim eşinden çok çekti şimdi boşanıyor bir kızı var. Daha önce yeri gelmişti yazmıştım onun hakkında. Onun evliliğinde de gördüm ki herşey eniştemin annesinde bitiyor bencil bir evlat yetiştirmiş. Kul hakkına önem vermeyen. Ablama karşı en büyük kabahati kul kallı yemiş olması. Ablamın emeklerini çaldı. Uzun sözün kısası oğullarınız büyüyecek inşallah onlar hayırlı evlat ve hayırlı eş olurlar.
Demir ilacı hem kabızlık yapar hemde dışkıyı karartır.
Canım geçmiş olsun, inşallah su çiçeği geçmemiştir. Bir işe yara mı bilmiyorum ama az kilo alıyor diye doktor bize sık emzir dedi. Ben de 1 yada 1,5 saatte bir emziriyorum. Çok şükür reddetmiyor ama 2 dk emiyor. Tabii kilo alıyor mu henüz bilmiyorum dr gidince öğreneceğiz.
Hoşgeldin Nehir, sorunlarını hallettiğin için de gözün aydın.
burcucum dediğin gibi ağlamıyo keyifli ise başlama derim ek gıdaya...memede doymadığını belli eder zaten.....bak benimki 200 grcık almış olmasına rağmen doktorum 1 ay daha devam anne sütüne dedi...
selkie canımcım,bütün olanlar cocuklara oluyo,ve bu durum beni çok üzüyo,.haktan bile daha malum çok küçük,eşimle yüksek sesle tartışırken hemen ağlamaya başlıyo,:sinifsinif: mafoldumben
yaptım hemde çok istedim olsun diye..kendim için yaptım,oğlum için yaptım..benim babamın ilk eşinden 6 tane çoçuğu var...ve hiç biri bize kardeş abi abla olmadılar..oğlumun kendi kanından öz kardeşi olsun istedim.hem beni ayakta tutan tek şey çoçuklarım..
kafamdan boşanma fikri geçiyor ama bunu uygulamaya sokamıyorum...
tam dilimin uçuna geliyıor artık söyleyeçeğim diyorum ama söylemeye gelinçede kilitlenip kalıyorum dökülmüyor ona karşı kelimeler dilimden..
Aslında kilosu iyi ama az almış biraz...
Belki gelecek ay toparlar Olcaycım ya, sütüm varsa acele etme ek gıda için...
Benim durumum daha vahim.
Sütüm var mı yok mu emin değilim.
Her emdiğinde ağzının kenarında süt oluyor, emdikten sonra çok keyifli oluyor, kendi bırakıyor memeyi...
Ama sağarken az çıkıyor ve gitgide de azalıyor.
31 Temmuzda kontrol var yine, o zamana kadar risk alıp anne sütüyle devam mıetsem acaba ?
Bi akıl verin bana :)
Aslında kilosu iyi ama az almış biraz...
Belki gelecek ay toparlar Olcaycım ya, sütüm varsa acele etme ek gıda için...
Benim durumum daha vahim.
Sütüm var mı yok mu emin değilim.
Her emdiğinde ağzının kenarında süt oluyor, emdikten sonra çok keyifli oluyor, kendi bırakıyor memeyi...
Ama sağarken az çıkıyor ve gitgide de azalıyor.
31 Temmuzda kontrol var yine, o zamana kadar risk alıp anne sütüyle devam mıetsem acaba ?
Bi akıl verin bana :)
Bu arada bugünkü hasılat 360 cc :)
Fena sayılmaz.
Pompayla 360 çıkıyorsa, 500 falan vardır di mi Esrin?
nehir sen niye sevze ve meyve püresini niye kendin yapmıyosunki
Bu açıdan bakınca evet haklısın, Eray kardeşsiz kalır o zamanda, Allah yardımcın olsun, zor bir durumun içindesin, bir an evvel selamete kavuşman için dua edecem.
Bence risk al ve anne sütü ile devam et, o kontrolden sonra karar ver.
Canım ilaçlarına başladın belki bundan sonra artar sütün. Bir de süt üretimi emdiği anda oluyormuş dolayısıyla emdikçe o doyacak kadar üretim oluyordur muhtemelen.
benim hasılatta 250cc
selkie canımcım,bütün olanlar cocuklara oluyo,ve bu durum beni çok üzüyo,.haktan bile daha malum çok küçük,eşimle yüksek sesle tartışırken hemen ağlamaya başlıyo,:sinifsinif: mafoldumben
sık sık mı kavga ediyorsunuz aşılımıcak derecede yoksa ra sıra her karı kocanın kıavgası gibi mi
Bu açıdan bakınca evet haklısın, Eray kardeşsiz kalır o zamanda, Allah yardımcın olsun, zor bir durumun içindesin, bir an evvel selamete kavuşman için dua edecem.
Bence risk al ve anne sütü ile devam et, o kontrolden sonra karar ver.
ebru zor bir durum gerçekten kavgalarda hep 3. şahıslar yüzünden çıkıyo zaten.sen şöyle bir boşanma numarası yapsan toplasan pılını pırtını annene gitsen bayağı bi gelmesen burnu sürtülürmü acaba biraz düzelirmi.
Bu arada bugünkü hasılat 360 cc :)
Fena sayılmaz.
Pompayla 360 çıkıyorsa, 500 falan vardır di mi Esrin?
senağlama
tatlım yarından itibaren kendim başlıcama yapmaya erken başladığım için kolayca yiyebilsin diye öyle yaptım bi de3 kaynanamın evi diye rahat değilim ama artık yarın başlıcam kaynanam biraz pasaklı bir kadın mutfağına girmek istemiyorum ama kızçem için bu akşam küçük tencere rende süzgeç alıp başlıcam yapmaya kendi evim olsa neler yaparım nelerrrrrrrrrrrrrrrrr
emirhanda akşam ağladı çoçuğum o bağırdıkça...
yani haftada 3-4 kavgamız var ..hafta sonları kesin ..çünkü evde...
sağol çanım amin..Allah kimsenin evine huzursuzluk vermesin...
onu yapmayı düşünüyorum...ama bu sene olmaz biz izinden döndüğümüzün ertesi günü ablam geliyor almanyadan izine.koçası çoluğu çoçuğu falan onlar burdayken olmaz..zaten 3 senedir ilk defa geleçekler...huzursuz etmek istemem onlarıda.bayramdan sonra dönecekler...
ondan sonra allah kerim...bir fırsatını bulunça yapaçağım...
BEN GELDİM KIZLARR.. cuma ceriyle gittim gece kociş geldi sabah gitti bizde plaja gittik kızımla uyuduk gölgede.. annem we melisa dayanamayıp geldiler ctesi.. onlar geldikten sonra girebildim denize.. pazar sabahı kocim geldi.. annem beachte çocukla ilgilendi bizde denize girdik bişeyler içtik.. dün gecede rakı balık yaptık.. cengiz bu sabah döndü bizde şimdi geldik.. dinlenemedim ama değişklik oldu.. cengiz her sabah 9da arayıp hadi uyan hadi kahwalktı et aç aç yatma boş süt weriosun cart curt.. uyutmadı cerende saolsun babasını aratmadı..
birazdan geçmişe bakarım şimdi ceri durmuyo
valla yazık şu kuzucuklara yaw yediriyosunuz tatsız tuzsuz şeyler.bir akılları erse yerlermi.bence şimdilik öyle yap ama 6.ayı geçince evde ne çorbası pişiyosa ondan ver.mesela tarhana yayla çorbası sebze çorbası tavuk çorbası.sabahlarıda kahvaltı
BEN GELDİM KIZLARR.. cuma ceriyle gittim gece kociş geldi sabah gitti bizde plaja gittik kızımla uyuduk gölgede.. annem we melisa dayanamayıp geldiler ctesi.. onlar geldikten sonra girebildim denize.. pazar sabahı kocim geldi.. annem beachte çocukla ilgilendi bizde denize girdik bişeyler içtik.. dün gecede rakı balık yaptık.. cengiz bu sabah döndü bizde şimdi geldik.. dinlenemedim ama değişklik oldu.. cengiz her sabah 9da arayıp hadi uyan hadi kahwalktı et aç aç yatma boş süt weriosun cart curt.. uyutmadı cerende saolsun babasını aratmadı..
birazdan geçmişe bakarım şimdi ceri durmuyo