- 23 Mart 2009
- 3.440
- 0
- 39
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #68.081
ben kızçemin çamaşırlarını asıp geliyorujm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tatlım eşimle aramda birebir bir sorun yoktu bu borçlar beni bunalttı eşime sardım iyiyiz çok şükür ödenmeye başlandı borçlar,sen nasılsın herkes nerde bçok özledim hepinizia.s.
burcu canım geçmiş olsun..umarım ilaçlarını alınca tekrar düzelirsin canım....sabah okumuştum senin msj şimdi yok olmuş...
ebru allah sabır versin canım.evde huzur çok önemli.ama tek taraflı alttan alma olmuyo işte...
hasret nerelerde?
bizde az evvel 4.ay kontrolümzden geldik....boyu çok iyi dedi..ama kilosuna biraz düşündü...ortalamaya göre iyi %90 lık sınır içinde fakat geçen aydan bu yana 200 gr almış sadece mafoldumben.. o düşündürdü biraz...ek gıda verme ama 5.ay tekrar bakalım kilosuna dedi......oğluşumda anneannede su çiçeği olduğu için.....filizcim doktor da bu dönem içinde almış ta olabilir dedi.geçtiyse 15-20 günden çıkar dedi....aşısı olmadığı için ağır seyredebilir dedi....inşallah geçmemiştir....:1no2:
bizde az evvel 4.ay kontrolümzden geldik....boyu çok iyi dedi..ama kilosuna biraz düşündü...ortalamaya göre iyi %90 lık sınır içinde fakat geçen aydan bu yana 200 gr almış sadece mafoldumben.. o düşündürdü biraz...ek gıda verme ama 5.ay tekrar bakalım kilosuna dedi......oğluşumda anneannede su çiçeği olduğu için.....filizcim doktor da bu dönem içinde almış ta olabilir dedi.geçtiyse 15-20 günden çıkar dedi....aşısı olmadığı için ağır seyredebilir dedi....inşallah geçmemiştir....:1no2:
malum kavgalar....
Çok teşekkür ederim Olcaycım...
Evet uçmuş bütün mesajlar, tekrar geçmiş olsun oğluna...
Allah Allah, niye hep az kilo almışlar ki böyle, Doruk da 390 gr almış bir ayda...
Sıcaktan mı acaba?
Bizim doktor da kararsız kaldı ek gıda konusunda, ben kendi kararımla bir atılım yaptım ama yemedi sıpa.
Napcaz?
İnşallah geçmemiştir Asya'ya, Allah korusun minik kuzuyu...
inşallah geçmemiştir ya oğluna kimden bulaştıki.çokmu düşük kızının kilosuki sınırda dedi doktor
boşandığın zaman yaşadığın hayatta çocukların ve sen daha mutlu olacaksan şayet boşanmak en iyi çözüm
ama değişen bir durum olmazsa ve ya daha da kötü olacaksa boşanmak çare değil...
sen daha iyi bilirsin artılarını eksilerini...
kimse yuvam yıkılsın istemez...
ama ben anneme çok demişimdir boşan bu adamı çekme bize de eziyet çektirme
ben en küçüğüm bana hep sen evlen boşanacağım derdi..
ben evlendim şimdi bu yaştan sonra el ne der diye boşamıyor...
Selkie, canım yanlış anlama, benim haddime de düşmez belki, soruma cevap vermek zorunda da değilsin, 2. çocuğu niye doğurdun o halde, kafandan boşanma fikri geçiyorsa sık sık, en azından tek çocukla herşey daha kolay olurdu belki yada ne bileyim, sadece düşüneceğin tek çocuk olurdu..
Ebru Allah sana sabır versin...
Bu koşullarda yaşamak çok zor.
Ama bu devirde iki çocukla ne yaparsın adamı bıraksan, onu da iyi düşünmek lazım...
Bizim evimizden de hır gür eksik olmazdı ben çocukken ve ben çok ağlardım.
Şimdi kendi evimde bunların olmaması için herşeyi yaparım, özellikle de oğlumun hissedeceği şekilde olmaması için...
Evdeki huzursuzluk en çok çocukları etkiler, olan hep onlara olur...
Nilüfer haftasonunun ardından ne zor oluyor dimi...
Ne çok özlüyor insan.
Sabahtan beri durup durup gözlerim doluyor, içime akıtıyorum.
1 aydan fazla oldu, hala alışamadım...
Nehir hoşgeldinn...
ay ne bileyim kızlar ne yedircez bunlara.....aslında çok düşük değil 4.ay:7 kilo ama geçen aydan bu yana sadece 200 gr almış.....sütüm var ama kendi doyunca bırakıyo napıym....neyse bakalım 1ay daha bakcaz.....bina da bir arkadaşından geçmiş arda ya su çiceği filizcim....aman bide o çıkmasın başıma ya....
Bi süt sağıyım ben.
Sanki çok bişey çıkıyor da...
Bugün henüz 240 cc'deyiz, 300-320'ye tamamlarsak ne ala...
Offf ne yediricem ben bu miniğe yaa...
boşandığın zaman yaşadığın hayatta çocukların ve sen daha mutlu olacaksan şayet boşanmak en iyi çözüm
ama değişen bir durum olmazsa ve ya daha da kötü olacaksa boşanmak çare değil...
sen daha iyi bilirsin artılarını eksilerini...
kimse yuvam yıkılsın istemez...
ama ben anneme çok demişimdir boşan bu adamı çekme bize de eziyet çektirme
ben en küçüğüm bana hep sen evlen boşanacağım derdi..
ben evlendim şimdi bu yaştan sonra el ne der diye boşamıyor...
arkadişler cuma günü haktanın aşısı vardı,hemşire demir ilacı verdi,bir yaşına kadar kullanacakmışız,.içirmeye başladım,ama dışkısı kapkara,.nedendir acep,,.sizler kullanıyomusunuz,.benneyaptımki
tatlım eşimle aramda birebir bir sorun yoktu bu borçlar beni bunalttı eşime sardım iyiyiz çok şükür ödenmeye başlandı borçlar,sen nasılsın herkes nerde bçok özledim hepinizia.s.
bu arada ben sebze ve meyve püresine özellikle kızçemin kaka problemi için başladım bu çözümüde kendim buldum sürekli kalça usg si yok bilmeme ne istediler ben de netten araştırdım ek gıda alan bebeklerin kaka problemi çözülür sonucuna vardım dru dinlemedim usg vs çektirtmedim ek gıda verdim sebze meyve p,resi,üç gün sonunda normal bir şekilde kakasını yapmaya başladı ki duyucak şekilde değil tadımlık vermeye başladım artık neredeyse hergün yapıyor
selkie senin neyin var noldu eşinle kızçeden geçmişi okuyamıyorum