- 21 Temmuz 2009
- 2.533
- 2
- 44
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #68.121
ben zaten çorbada salça kullanmam.tuzuda sonradan atarsınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
nerde ulan hiç bişey yazmadınızmı 3 gündürrrr nerde geçmişşşşşş
sadece mihribanın hamile olduğunu gördüm.. canım hayırlı olsun sanırınm istiosun bu bebşi tekrar mı mart ennesi oluyorsun şimdi
selkie canım üzülme desemde fayda etmez biliyorum
ben baba evinde babamdan biliyorum çocukların nekadar çok etkilendiğini
ben babalı yetimdim...
eşimle tanıştığımızda ona dedimki benim tek isteğim huzur...
sen ilerde çocuklarımın babası olacaksın eğer küfreden bağıran çağıran bir baba olacaksan
bu iş hiç başlamadan bitsin...
Çocuk ne kadar huzursuz demek bu durumdan ordayken bile seni düşünüyor...
Onun açısından ne kadar kötü bir durum eşin çocuklarına karşı nasıl ?
boşanırsam ne olaçağını tam olarak kestiremiyorum aslında ...iyimi olur kötü mü olur bilmiyoum..maddi olarak şu anda rahat olduğum kadar olamam,bu kesin...kafam karışıyor çok..net düşünemiyorum bu sıralar..eray okula başlayaçak....bu durum iyiçe bozaak psikolojsini..ne kadar kızsada seviyor yine babasını...boşanırsam annemin yanına gitmek zorunda kalaçağım..annemlede bir gün iki gün sonra ...annemde çok konuşur bazen...
yaptım hemde çok istedim olsun diye..kendim için yaptım,oğlum için yaptım..benim babamın ilk eşinden 6 tane çoçuğu var...ve hiç biri bize kardeş abi abla olmadılar..oğlumun kendi kanından öz kardeşi olsun istedim.hem beni ayakta tutan tek şey çoçuklarım..
kafamdan boşanma fikri geçiyor ama bunu uygulamaya sokamıyorum...
tam dilimin uçuna geliyıor artık söyleyeçeğim diyorum ama söylemeye gelinçede kilitlenip kalıyorum dökülmüyor ona karşı kelimeler dilimden..
ben yeri geldi oğlumun yanında bana bağırsada yuttum kavga büyümesin çoçuk etkilenmesin diye..ama adam bağırmaya başladımı kolay susmaz...başka odaya geçerim çoçukları alıp peşime gelir konuşmaya devam eder...
az önçede aramış çumartesi için idodan biletleri al diyor bende kendin alırsın sonra dedim..dün kavgamızda bu sebebden çıktı zaten ..ben dedimki idodan al biletleri..o dediki kara yolundan gidelim annemlerde kalırız dönüşte ve giderken..bende çoçukla çok yoruçu oluyor...istersen bizi bırakır sen gidersin annenlere dedim...oda dediki sen benimkileri istemiyorsun ...senin sülalen bundan sonra bu eve girerse ağzına s.... senin dedi.bende nankör sen mısırdayken benimle kalan annemdi senin çoçuklarınıda büyüten benim annem seninkiler hangi gün arayıp sordular beni dedim.hakkını nasıl ödersin annemin dedim......bu arada benim annem gelir bir tek bana sülalemden kaç senelik evliyiz amçamları bike tanımaz...
eskiden hiç itiraz etmeden gidiyordum ben annesi gile ,,,ben onun ailesine bişey demedimki...ben arabamız kuçük valizle sıgamıyoruz ben eşyaları poşetlere dolduruyorum sıgabilmek için...arabanın içinde sıkışıyoruz havada sıçak çoçuk bunalıyor...huysuzlanıyor ben uğraşıyorum arkada..gemiyle daha rahat oluyoruz ama ...
şimdide bilet al diyor..utanmadan akşam evine istemediği annemin evinde tatil geçirmeye çalışıyor...
inşallah onların yanındada huzursuzluk çıkarmaz.aslında varya vicdan el vermez işte bırakıcaksın çocukları burnu sürtülsün rezil olsun anlasın değerinide bırakılmaz işte.bence ilk fırsatta yap çevremde çoğu kişi öyle yaptı valla adamlar kuzu oldular kuzu.çünkü erkekler elindekinin değerini kaybedince anlıyolar.hep evde hazırsın elinin altındasın çamaşırı ütüsü yemeği yapılıyo oh ne rahat .accuk koksunki anlasın değerini eve gelince sen ve çocuklar olmıycak hem özlesim hem hatalarını anlasın belki düzelir
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
nerde ulan hiç bişey yazmadınızmı 3 gündürrrr nerde geçmişşşşşş
sadece mihribanın hamile olduğunu gördüm.. canım hayırlı olsun sanırınm istiosun bu bebşi tekrar mı mart ennesi oluyorsun şimdi
EBRUCUM ALLAH SABIR VERSİN HAYIRLISI NE İSE O OLSUN İNŞALLAH HAKKINDA....YAA BU KOCALARDAN ÇEKTİĞİMİZ NE ALLAH AŞKINA BİZDE ÇOK FAZLA BİRBİRİMİZİ YİYORDUK ÇIKTIM GELDİM 1,5 AYDIR İSTANBUL ANTALYA GEZİYORUM AYRI KALMAK İYİ GELDİ BENCE SİZDE BİR SÜRE AYRI KALMAYI DENEYİN ANNENLERİN YAZLIĞINA AL ÇOCUKLARINI GİT NE İŞİ VARMIŞ ONUN HEM İSTEMİYOR HEMDE TATİL YAPMAYAMI GİDİYOR klava:klava:SİNİR OLDUM
valla pek bişey yok.ebru kocasıylan kavga etmiş.....öznur işi bırakıcakmış....burcunun kaynanasıgil kamp kurmuşlar onun eve...olcayın oğlan suçiçeği çıkarmış kıza bulaşmasından korkuyo artı bu ay 200 gr almış benim bildiklerim bukadar
topladım kendimni biraz size anlatmak iyi geldi...ama sürteceğim onun burnunu sırası geldiiğinde...selkiecim hiç canını sıkma ablanlar gelsin gitsin ondan sora filizin dediğini kesinlikle uygula bence ama yaptıktan sonra sakın hemen yelkenleri suya salma o zaman daha iyi olucak bence inşallah
biri bana bu konuyu kopyalasa.... ebrucumu yine neen üzmüş o odun!!!!!
en iyisini yapmışsın..bende kaçmıştım ma emirhan hasta oldu diye dönmek zorunda kaldım..keşke kalsaydım...işte laf edecek diye geldim..zaten hasta ettiniz çoçuğu diye konuştu durdu...
ablamlat gelmiyor olsa dönmeyeecğim kalaçağım orda ama onlar geliyor...lmaz kalama orda..ama o görecek....
felaket tellalı gibin oldun kız filiz...
topladım kendimni biraz size anlatmak iyi geldi...ama sürteceğim onun burnunu sırası geldiiğinde...
odun odunluğunu gösterdi yine hasretciğim filiz kopyalamış sebebi...
Merhabalar kızlarnet gidip gidip geliyor yaw salak net nolcak
ne anlatimki hala kaynananın evinde kalıyoruz en geç aralık en erken ekime kadar burdayız göçebe aile olduk bıktım valla,en geç aralıkta döncez evimize inşallah,Zeynep büyüdü maşşallah kocccaman oldu,neredeyse bir aydır ek gıdaya geçtim sabah akşam bebelac sebze-meyve püresinden veriyorum bir gün sebze bir gün meyve püresi veriyorum bir kavanozu iki öğüne bölüyorum,hala sütüm var çok şükür ama ek gıdaya geç kalmak istemedim,Zeynoda hiç zorlanmadan yiyor hatta seviyor,hiç yadırgamadı bazen de bebelac gece maması veriyorum geceleri haftada en fazla üç kere,yarından itibaren evde kendim yapmaya başlıcam ilk fırsatta yoğurt mayalıcam çorbasını meyvesini herşeyini evde kendim yapıcam,zeynep çok şükür hareketli kıpır kıpır ama çok huylu bir çocuk,gece uykumuz ilk baştan beri düzenli.......
sen ablanlar gidince ona güzel bir ders ver bu salak adamların yalnız kalınca akılları başlarına geliyor
ebru geçen mama sandalyesi bakıyodunya 200 ytllik 600 de var dedin alsana onu maddi sıkıntınız yok madem o çalışsın sen çatır çatır ye yol adamı bütün gün internetten alışveriş yap bencekötükedihüsosürteceğim onun burnunu bana rahat yok çünkü yoksa....beyfendi garantide görüyor kendini..anki bulunmaz hint kumaşı
hoşgeldin kız..nasıl geçti tatil...