2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

evet canım haklısın.zaten tartıyla yatıp kalkıyoruz....1 hafta sonra bakarım ben dayanamam zaten....

Meg hoşgeldin canım, benim kız hazırlık yapıyo ama daha çıkaramadı, siz ne alemdesiniz..?

Selkie, kaş yapayım derken göz çıkarma, dikkat et, kocana ters tepki yapmasın bu ders verme olayı..

Beknur, sende hoşgeldin canım. Benim kızda anamı ağlatıyo, çok arsız değil ama sürekli ilgi istiyor benimki de..

ya ben bu sitenin var yaklava:sabahtan beri bişeyler yazıyorum alıntı yapıp gödermeye gelince göndermiyor bakım var diyor nedir bu yaa bir düzen tutturamadılar.

canım geçmiş olsun.bende daha başlamadım ek gıdalara.bakalım ne olacağız.

yola gelmiş sonunda al hemen sende biletleri öyle yada böyle senin istediğin olsun.
çocuklar okadar çok etkileniyorki ebru.ben kendimden biliyorum.annem babam boşanmadan kavgalarının çoğuna şahit oldum ben.hele son kavgaları hala aklımda bu yaşımda.boşanmaları beni üzmedi mi üzdü ama hep huzursuz bir evde olmaktansa böylesi daha iyi oldu.eray a kıyamam şu yaşında seni üzen şeyleri idrak ediyor ve bunu dert ediniyor.bundan sonra vereceğin kararı kesinlikle onları düşünerek vermelisin.2 erkek çocuğun var bak ve baba profili onlar için çok önemli ne görürlerse onu uygulayacaklar çünkü.

Meg hoşgeldin canım, benim kız hazırlık yapıyo ama daha çıkaramadı, siz ne alemdesiniz..?

Selkie, kaş yapayım derken göz çıkarma, dikkat et, kocana ters tepki yapmasın bu ders verme olayı..

Hoşbulduk canım bizde pek bir şey yok şimdilik tükürükten başka.Ama ben çok korkuyorum.Yeğenlerimden hatırlıyorum sürekli ağlıyor huysuzlaşıyorlar.Emmek istemiyorlar mutlu olmuyorlar.Her şeyi ağızlarına götürüp ağlıyorlar.Şimdi bu aşamaları bizlerde yakında yaşayacağız.Bu nedenle kızımdan daha çok gerginim aslında.Hem sevindirici bir olay hemde canları acıyor minişlerimizin...

off benim kaderim bu demekki babamda böyleydii kocamda

inşallah düzelir herşey canım..
burdayıııııımm 3 günlük kısa bi tatil yaptım geldim canım:))
kaç kg olmuş asya we boy? zaten toplu bir bebekti o yüzden 200gr almış olması çok etkilemez onadan başlatmamıştır dr.
g.t!!!!! aynı cengiz arkadan küfürleri sayıyor ama hergün onun yaptığı yemeği ütülediği donu giyiyor.. keni anasıda erzincan istanbul ankara balıkesir mekik dokuyor bu haketmiş terkedilmeyi aklına eseni yap canım böylesine!!!
o 3. şahısların warya taa a.q.
süperdidelikafadulden 2 kadeh içtim wallahi canım napiim 6 kişiyiz masada herkes rakı be şarap içecektim aman dedim eşlik edeyim.. tabi yanında su yerine ayran içtim 3 bardak.. bi yandan temizlesin diyesengözlerimebaksanab bol ayranyerimseniben
kırmızı şarap içinde zaten dr bişey demiyor hem kan yapıyor hem kalbe iyi 1 kadeh içiyorum cengizle çıktığım zamanlar..
ha birde gece tişörtüm sütten ıslanmıştı:kedi:sırnaşık şey ama rakıdan değil bol ayran we sudan herhalde:) bide eşşek gibi yemişim ayıptır sülemesi:)

yani iç açıcı bişiy yok
herşeyin hayırlısı olsun
ardayada geçmiş olsun diyeyeim..

sürteceğim onun burnunu bana rahat yok çünkü yoksa....beyfendi garantide görüyor kendini..anki bulunmaz hint kumaşı

hoşgeldin kız..nasıl geçti tatil...
ehhh işte bişey anlamadım cuma akşam gittim zatn yerleşmekle geçti, banyoyu wcyi çamaşır sularıyla yıkadım v.s.. sonrası iyiydi annemlerde geldi.. istanbul kadropsu tamamlandı melisa beynimi ütülemeye dewam ettti.. dinlenemedim yoruldum aksine:) jerrynin iştahı arttı sipraktin şurup werdik meme, mama,kaşık mamasıi meywe püreleri, danino yoğurtlar yedir babam yedir
Hasretcim iyi yapmışsın ohh moral bulmuşsundur kocalardan ayrı kalmak iyi geliyor

sedacım siz zaten istanbulda diilmisiniz tayin falan dedin de?

O dediğine bende katılıyorum.Ne zaman siteye girmeye kalksam bakım var diyor.Birde üstüne yazdıklarım silinmiş oluyor dalga geçer gibi.

Bu arada şöyle bir bakındım da neler olmuş öyle.Boşanmayı düşünenler bebişleri hasta olanlar.Şu mübarek üç aylarda Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Bazen sabırsız olabiliyoruz neden olmuyor diye isyan edebiliyoruz ama SELKİE cim inan her şeyin bir zamanı var.Zamanı gelmemişse şayet böyle birden kilitlenebiliyoruz.Sağlıklı düşünmek gerek.Şu an çok kızgın olabilirsin.Zaman her şeyin ilacı.Evlilikler ebedi olmak zorunda değil yada mutlaka bitmek zorunda da değil.Hepimiz sağlıklı akıllı insanlarız çok şükür.Kendi sağlığımız ve sevdiklerimizin sağlığı yerinde olduktan sonra Rabbimin izniyle zor görünen her şey zamanla acıyla da olsa aşılır inş. Rabbim hepimizi korusun .......

hasret hoşgeldinnnnn..
emel merhaba nerelerdesin..bugün doktora sordum deliler gibi kaınıyo dişleri ellerini yiyecek,her tarafımız salya,sel dedim...normal dedi.benim oğlum da 3 aylık başladı kaınmaya 9.ayında diş çıkardı dedi...daha çıkmaz dedi yani...

merhaba arkdaşlar nasılınız uzun zaman oldu görüşmeyeli.. biz diş çıkarmya çalışıyoruz doktor 1 aya kadar çıakr dedi ama ne çıktıgı var nede gördüğü.. ama oğlum valla kendieli bitti bizimkilere ve ne bulsa ağzına sokuyor...

ilk 3 ay gaz dedik şimdi diş diyoruz daha neler bekliyor bilmiyorumm...(

Hadi ya.Öyleyse boşu boşuna şimdiden telaşlanmayayım.Ne zaman çıkaracakları belli değil demekki.Hemen herkes 5 ve 6. ayda çıkarır deyince bizde başlarız herhalde yakında diye düşündüm...
Bağırıyor bizim kız çoğunlukla haa diyor şu aralar çoğunlukla.aaa lar eee lerin başına yeni yeni sessiz harfler eklendi.Bazen çok yüksek sesle bağırdığı oluyor bizim sesimizi bastırıyor susuyoruz haliyle süprizzzzz
Bana çevremdekiler kızımın üzerine çok düştüğümü söylüuyor.Eşimse bazen az ilgilendiğimi.Ben davranışlarımın tam ortada olduğunu biliyorum.Çünkü eşim kızına düşkün olduğu için bu yorumu yapıyor.Çok ilgilendiğimi söyleyenler ise genelde ilgisiz olan anneler.Bu nedenle her iki tarafıda ciddiye almıyorum.Önemli olan kızımın benden memnun olması.O çok şükür benden memnun.Fakat bir misafirliğe gittiğimde yada evimde misafir ağırladığımda fazla ilgilenemiyorum.İşte o noktada günün sonunda kızıma karşı kendimi inanılmaz suçlu hissediyorum.O da zaten bana suçlu gözlerle bakıyor.İyice fena oluyorum......

Peki bu süreçte ağlama meme almama gibi huyları oluyormu?

verdim 200 tllik olanın siparişini..yarın geleçek ama başka şeylerden çıkarırım açısını..
alıçak bişeyler bulurum ben...yeterki bana para harça desinler...

yok..hayırlı neyse o olsun sonunda ama yapaçağım ...

sadeçe gidişi al diyor..dönüşte anasına uğrayaçakmış..göbeği kesilmedi benim adamın 7 senedir anasından...ya anlamıyorum onlarmı önelikli bizmi?sözde biziz ama görünen onlar...

aynen çanım benim kaynanamda arkasını sürtüyor her yerde...ama benim anamın yaptığını yiyiyor..ütülediğini giyiyor..nankör bunlar be....adiler...

amin çanım...öyle bir öfke varki içimde...patlarsam herşeyi yakarım....sabrediyorum sabrediyorum....geçeçek diyorum bu fırtınalar biteçek ama ben hala eskisi gibi kalaçakmıyım...şimdiden sürekli tükendiğimi sürekli bişeylerin benden koptuğunu hissediyorum...

İçinde herşeylerin tamamen bitmesini tükenmesini bekle.O zaman her şey kendiliğinden sona erecek.Aklında hiç acaba kalmadan içinde hiç sevgi kırıntısı yada pişmanlık kalmadan.Çünkü şu an yapacağın herhangi bir aşırı hareket ileride 'keşke biraz daha bekleseydim' gibi bir soru işareti bırakabilir.Her şey tükenirken sende sağlam adımlarla ilerle ve bu zamanını çocuklarınla arkadaşlarınla eğlenmeye bırak.İlerisi için çok emin olamadığın bir evliliğin varsa ve eğer evlilik hayatın boyunca eşinle yaşadığınız kötü anlar iyi anlardan daha fazlaysa öyle veya böyle bir gün bitirmeye kararlıysan.Planını çok iyi yap ve geri çekil. Şu zamanlarının tadını çıkar.Kaynana,koca gibi faktörleri kafana takmadan eğlenmeye çalış.Maddi ve manevi anlamda çok akıllıca planların olsun ki kafanda rahat olsun ilerisi için.Şimdi artık zaman senin zamanın.Onları sallama çocuklarınla arkadaşlarınla mutlu olmaya çalış.Sevgiyi ilgiyi eşinde aramayı bırak boşver....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…